2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tabii ki konu yemek yemeleri değil, insan o kadar kırılıyor ki ve karsısındakinin de bir nebze de olsa düzelmemesi çılgına çeviriyor , seni çok iyi anlıyorum zaten sağarak çocuk büyütmek sinir sistemini çok etkiliyor,seni ben anlarım canım yasamayan bilemez,nasrettin hoca damdan düşmüş bana damdan düsen birini getirin demiş o hesap işte, bence de seni bu kadar yalnız ıraktıkları için hiçbir iyiliği haketmiyorlar YEMEĞİ de dahil

tabii ki konu yemek yemeleri değil, insan o kadar kırılıyor ki ve karsısındakinin de bir nebze de olsa düzelmemesi çılgına çeviriyor , seni çok iyi anlıyorum zaten sağarak çocuk büyütmek sinir sistemini çok etkiliyor,seni ben anlarım canım yasamayan bilemez,nasrettin hoca damdan düşmüş bana damdan düsen birini getirin demiş o hesap işte, bence de seni bu kadar yalnız ıraktıkları için hiçbir iyiliği haketmiyorlar YEMEĞİ de dahil

evet cnm damdan düşeni damdan düşen anlıyo.

bide sana şunu sorucm.çalışmak zor oluyomu.başlasammı 2.dnm die düşünüyorm çok bunaldm evde.bakack kişide görümcem muhtemelen hiç istemiyorm.pcde bşy bakıyolr geçen çocuk elini uzatmş eline vuruyo küt die büyük adama vurur gibi.çok kararsızım çocuğumu yazk etmek istemiyorm

HGORGULU
Canım yazdıklarını okudum ve içim çoook acıdı Allah sabır versin nutkum tutuldu bir şey diyemiyorum ne diyim

DENİZANA
canım herkesin tabi içinde bulunduğu durum farklı tabi.Sen aileden yana dertlisin ben kocadan yana:44: empati yapılmaz ise kimse kimseyi anlamaz.Allaha şükür eşim bu aralar evde fazla kalıyor ve ben insana döndüm! Atıyorum bebişimi kucağına gidip yemeğimi de yapıyorum banyomuda.Tabi o olmadığı zaman yemek bile yiyemediğim günler oluyor o ayrı.Daha neler sayabilirim sana...Ama dışardan evime gelen insan pek bir rahat olduğumu düşünüyor gördükleriyle.Dediğim gibi empati yapmadan kimse kimseyi anlamıyor.Birde tabi anne olmak lazım, oda ayrı mesele.Senin birde üzerine ky valide sorunun var.Seni tam olarak anlayamam çünkü benim yok, iyimi kötümü bilmiyorum.Çoğu kez kendimi çok yalnız ve çıldıracakmışım gibi hissediyorum...

Gelelim benim sorunuma...Geçen 6. ay aşısı için gittik, tartıldık 2 ayda 800 gr almış denizim eee anne sütü yok, ek gıda desen hiç hevesli değil.birde hareketli... birde üstüne diş ağrısı, ağzına biberonu bile zor sokuyorum.Süzüldü benim minik tırtılım.Ya zaten ilk ayda 380 gr almıştı sadece, onu bir türlü tolare edemiyoruz.Allahtan sağlığı yerinde ama böyle giderse ne vitamin ne bişey almaya almaya hasta olacak diye korkuyorum.Tüm kararları tek başıma vermek beni çok geriyor azcık sorumluluk paylaşımı olsa iyi olurdu...offf içim sıkıldı...

canim allah yardimcin olsun . sana önerim su olabilir geceleri uyurken biberon ver icsin uykusunda iciyorsa yada tmm acikmaya baslarken uyanmaya calistigi sirada hemen ver ayikmadan ozaman icer rahat rahat :))

ek gidalarda sevdigi seyleri deneyerek bulmaya calis muhallebi fln seviyorsa ona meyveler katarak yedirebilirsin bazi arkadaslarin bebegi pirasa corbasina bayila bayila yiyor baska hic birseyi yemedigi halde bu sekilde deneyebilirsin insallah daha iyi olur ayrica 800 gr bana az gelmedi ilk aylardaki cok almasini beklememiz lazim artik birde dedigin gibi cok hareket etmeye basladilar az almalari normal :))

Canım 2 AYDA 800 büyük yazdım bağırdıığımı sanma sakın aylık 400gr iyi mi ki sence bu aylarda? çocuğa baktığın zaman cılız bişi zaten :44:

muhallebiyi sütle mi yapıyorsunuz arkadaşlarım bazıları suyla bazıları mamayla yapıyormuş.birde içine pekmez kat diyorlar.uykuda da almıyor ya biberonu, ne güzel içiyordu hatta gece daha iyi içiyordu ama yok inşallah geçicidir.

canim simdi kizim durmuyor uykusu geldi ben sonra sana yazcam oke :))

canım eger maddi açıdan sıkıntın yoksa çalışma derim , 7 aylık bebege saka da olsa vurulmaz kişiliği bu dönemde oturuyor,zaten titiz bir annesin işe gidersen de aklın gelir senin , ben eşime bıraktığım için rahatım,ama evde olmayı tercih ederdim.ben maddi açıdan çalışıyorum.

5. aydan sonra kilo alımı azalıyor canım zaten, sen minik tırtılın istedikçe bol bol ver , büyecekler bak görürsün bugünleri özleyeceğiz.

Kızlar merhaba uykuya taktığım için sorular hep bunun üstüne😄bebişleriniz hala 3 uyku uyuyormu akşam kaçta yatıyorlar gece uykusuna.tabi bu sorum düzeni oturup uyku sorunu olmayan bebişler için.

cok dertlendim biliyorum ama başka anlatıp rahatlıycak kimsem yok kusura bakmayın.daha dün bizdelerdi anlatmıştım.eşim az önce yine babasını alıp gelmiş.yaptığı cinslikler geliyo aklıma sinirim katlanıyo.eşimede sinir oluyorum bu konuda.benim babam evlenirken cok zorladı hala sinir olur anlatır yeri geldiğinde laf vurur ama benim elimden bişey gelmiyo şimdi.gelmesin evime diye nasi diyim,valla uzak yerlerde yaşamak istiyorum ailemle.senede bir görürsem cok bile

Durumlarımız farklı evet canım sanada hak veriyorum oda zor.ama benzer duygular içindeyiz bende cok yalnızim ve çıldırmak üzereyim.benim asıl suç kendi ailemde aslında doğru düzgün evime gelmeyip beni tek bıraktıkları için bunlarla

canım elbette hissettiklerini bilemem yaşadıklarınıda eğer öyle ise gelmeyin desende eşinle aran bozulmaz mı.. arada sırada katlanıp yemeğini önüne koy işine bak sen biraz da hissettir zorlandığını çocuğu bahane et odana çekil onlarda baksın hallerine

canim bence ayda 400 gr yeterli sayilir cok az degil zaten belirli bir aydan sonra cok almiyor bebisler, bebegin kilosu boyu ve kac oldugunu yazarmisin zayif görune bilir boyu iyise fln sorun etmemeni tavsiye ederim :))

Muhallebiye gelince ben bir tarif veririm sana pirinc unuyla fln yapiliyor sutle degil suyla icine pekmezde katabilirisn ben katiyorum meyvelride katiyorum bayila bayila yiyor :))

benim kızım ne yoğurt ne meyve yiyor
ne de uyuyor hatta şu an arkamda senfoni orkestrası gibi bağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…