canimmmmmmmay begenme butonu nerde kiz bulamadim
ben internetten kiraladım hijyen sorunu yok çünkü sadece gövde kısmı aynı hortumu biberonu diger her şeyini ayrıca gönderiyolar onuda almak zorundasın. emed medikalden kiraladım internetten pompa ayrıca aparatları ve korga 110 lira bir aylık. ev pompası gibi degil çok güçlü çekiyor
ya pahalı değil mi..geldi mi peki memnun musun?
ben hiç sağmadım diyebilirim.el pompasyla sağdım ama bi kaç kez.bütün gün uğraşıp herkesin bi öğünde sağdığını çıkarabiliyodum
ne kadara almıştın acaba?bu ayın 15indeki indirimler % kaç oluyo biliy musun?Canim merhaba, oglum yedi aylik ve gece ustunu cok aciyor.neyse ki onceden mothercare den uyku tulumu almisim.cok isime yaradi.disi pamuklu oldugu icin terletmiyor. Su an 6-18 ay bedenini kullaniyor.yani gelecek kis da kullanicaz ins.dikkat etmen gereken nokta 2 farkli dolgulu tip olmasi. 2,5 tog ve 1 tog deniyor.biz ankaradayiz ve 2,5 tog kullaniyorum. 20-21 derece oda sicakliginda uyuyor. Uzerinde ustune baska ortuye gerek yok yaziyor ama ben penye bir battaniye ortuyorum.ne de olsa kolsuz ve benim bile yorgan disinda kollarim usuyor. Ayin 15indeki indirimlerden alabilirsin.kusura bakma tel.den yaziyorum.
.
sayfa başındaki beğeni sayıları da yok
hem alıntılar yapınca bildirimde gelmiyor
ya pahalı değil mi..geldi mi peki memnun musun?
ben hiç sağmadım diyebilirim.el pompasyla sağdım ama bi kaç kez.bütün gün uğraşıp herkesin bi öğünde sağdığını çıkarabiliyodum
ne kadara almıştın acaba?bu ayın 15indeki indirimler % kaç oluyo biliy musun?
mothercare in firması demsa diye geçiyor.iletişim için internetten sitesini bulabilirsiniz... kozyatağında by otel in arkasında ve optimumda outlet mağazası var.bir çok ürünü ben oralardan aldım.sezon ve eski sezon malları yarı fiyatına satılıyor.uyguna uyku tulumu vb şeyler alabilirsiniz...
olabiliray evet nolmus buraya bugun böylebirilerin gözumu kaldi ne
birden içimden bunları yapmak geldi niye kii
Durumlarımız farklı evet canım sanada hak veriyorum oda zor.ama benzer duygular içindeyiz bende cok yalnızim ve çıldırmak üzereyim.benim asıl suç kendi ailemde aslında doğru düzgün evime gelmeyip beni tek bıraktıkları için bunlarla
canim bence ayda 400 gr yeterli sayilir cok az degil zaten belirli bir aydan sonra cok almiyor bebisler, bebegin kilosu boyu ve kac oldugunu yazarmisin zayif görune bilir boyu iyise fln sorun etmemeni tavsiye ederim :))
Muhallebiye gelince ben bir tarif veririm sana pirinc unuyla fln yapiliyor sutle degil suyla icine pekmezde katabilirisn ben katiyorum meyvelride katiyorum bayila bayila yiyor :))
benimde sözde annem var ama şu an yokluğu daha iyi inan bana :44: burada ara sıra yazıyorum belki denk gelmişsindir onunla ilgili hislerime...psikopata bağlayıp ağzının paylarını vermek en iyisi belkide ama tabi eş faktörü var.bilemedim ben biraz gergin tipim şeker hastasıyım yemedimmi içmedimmi psikopata bağlıyorum herkes alıştıeşimde
boy 67 kilo 7300 kız çocuu :26:
bu akşam pirinç unu 1 sb su ile muhallebi yaptım hafif ılınanca ikiye bölüp bi tabaktakine pekmez diğerine mama karıştırdım.
ikisindende denedim.pekmezliyi sevdi tırtılım.mutfağım laboratuvar kızımda denek bebek oldu :44:
bu akşam pirinç unu 1 sb su ile muhallebi yaptım hafif ılınanca ikiye bölüp bi tabaktakine pekmez diğerine mama karıştırdım.
ikisindende denedim.pekmezliyi sevdi tırtılım.mutfağım laboratuvar kızımda denek bebek oldu :44:
canimsinnnn
bende yapimmi canim cekti ya dur yapimm
mothercare in firması demsa diye geçiyor.iletişim için internetten sitesini bulabilirsiniz... kozyatağında by otel in arkasında ve optimumda outlet mağazası var.bir çok ürünü ben oralardan aldım.sezon ve eski sezon malları yarı fiyatına satılıyor.uyguna uyku tulumu vb şeyler alabilirsiniz...
ben kayserideyim canm burda da var mağazaları..keşke outlet de olsaymış daha uygun olurdu sanırım...cevap için ayrıca teşekkürler...
benm kızım da aynı ölçülerde hemen hemen...ek gıdaya pek hevesli değil emmeyi de bu ara reddediyor...
o muhallebiye birazcık da nişasta katabilirsin..daha pürüzsüz oluyo kıvamı...sadece tavsiye:44:
yoğurdu sevmiyodu iki gündür bisküvi katıyorum onun tadına aldanıp yiyo
sebze pürelerini hiç sevmiyor..çorbaya ekmek batırıp elle verince yiyo amao zaman da daha çok ekmek yemiş oluyo gerçi ama..bizde de böle
Ben geldim canlarım nasılsınız burcu taliaa moonletter
Ben geldim canlarım nasılsınız burcu taliaa moonletter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?