2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ayy talia sen üç çocukla napıyosun evde ya ben iki taneyl bazen kafayı yicek gibi oluyorum
hatta eşim az önce anneni de getirsek miydi diyor
alıştı iyice geceleri anneme baktırmaya

benimde sözde annem var ama şu an yokluğu daha iyi inan bana :44: burada ara sıra yazıyorum belki denk gelmişsindir onunla ilgili hislerime...psikopata bağlayıp ağzının paylarını vermek en iyisi belkide ama tabi eş faktörü var.bilemedim ben biraz gergin tipim şeker hastasıyım yemedimmi içmedimmi psikopata bağlıyorum herkes alıştı eşimde

boy 67 kilo 7300 kız çocuu :26:
bu akşam pirinç unu 1 sb su ile muhallebi yaptım hafif ılınanca ikiye bölüp bi tabaktakine pekmez diğerine mama karıştırdım.
ikisindende denedim.pekmezliyi sevdi tırtılım.mutfağım laboratuvar kızımda denek bebek oldu :44:

evt okudum bi kaç kez.konuşmuorz eşimle biraz atıştık akşam.haftaiçi işte zaten haftasonuna küs girdk

kilosuda boyuda iyi canim fazla sorun etme bence kendine sanirim haziran ortasi yxada sonu dogdu dimi bebisin onun icin az degil normal sayilir

ohh ohh afiyet olsun bal kaymak olsun yarasin insallahh

aa aynı canım benim kızla ben hiç takmıyorum hatta boyu 66 filandır maksimum en son 64,5 idi
kilosu da o kadar

Ben geldim canlarım nasılsınız burcu taliaa moonletter

Moonletter canım benim kızda aynı 7.500 kg 68 cm idi sanırım 7.5 aylık doktor gayet iyi dedi
Sıkıntı yapma Kendine bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…