Bu saate kadar 6 kere kalktı. Artık sinirimden ağladım. Kaç gündür 2 saat kesintisiz uyudum hatirlamiyorm. Surekli emmekten sutte birikmiyo memede. Uykum kacti. Disi bir ciksa rahat etsek. Yine uyandi
Benimde bir bebeğim olsada bende uykusuz bırakıp yordugu ıcın aglasam :) Bu yaptıklarının bi bedelide var annesi cenneti ayaklarınızın altına seriyor Rabbim :) dişi cıksın ınsallah bır an öncede senmisin bana sinirlenen diye ısırsın bi sizi yumurcak :)) Rabbim tüm isteyenlerle beraber banada nasip etsin inşallah.acaba olucakmı dıye uykusz kalmaktansa bu sekılde uykusuz kalayım bende :))
inşallah sende en kısa zamanda kucağına bebeğini alırsın canım bence kendini surekli bu konuya adapte edersen daha da zorlaşır rahat ol daha çok gençmişin tıpta çare çok. :))
benim kızım desteksiz oturuyor ellerinden tutunca yurumeye çalışıyor.. ama o dediğin şeyleri bilmiyorum gel babası da yapmıyor bunun için çok erken değil mi
ya açıkçası benimkiler de henüz desteksiz oturmuyor.
ama gel gel yapınca tepki veriyorlar,alkış falan yapıyorlar.ayakta duruyorlar neredeyse desteksiz.oglum adım da atıyor.yürütecinde ayakta duruyor öne egilmiyor.ama daha oturamadan kalkıp gidecek herhalde
gidip birazda spor yapimm yoksa gitmicek bu göbişimmm yarın haftasonu muhtemelen gelemem oğlanın kursu, spora gitcem, alışveriş, gezmece eğlenmece derken
gidip birazda spor yapimm yoksa gitmicek bu göbişimmm yarın haftasonu muhtemelen gelemem oğlanın kursu, spora gitcem, alışveriş, gezmece eğlenmece derken