2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bu saate kadar 6 kere kalktı. Artık sinirimden ağladım. Kaç gündür 2 saat kesintisiz uyudum hatirlamiyorm. Surekli emmekten sutte birikmiyo memede. Uykum kacti. Disi bir ciksa rahat etsek. Yine uyandi
aynı durumdayız kafayı yemek uzereyim ne dişmişş arkadaş sanki biri çıksa bitecek mi arkasaı var daha baksana esranın ki 3. çıkarmış

inşallah sende en kısa zamanda kucağına bebeğini alırsın canım bence kendini surekli bu konuya adapte edersen daha da zorlaşır rahat ol daha çok gençmişin tıpta çare çok. :))
Bebekleriniz neler yapiyor oglumda haziran dogumlu destekli oturuyor fakat "gel babasi, tapcini, tarzi seyler yapmiyor. Acaba yapmasi ggereli mi?

benim kızım desteksiz oturuyor ellerinden tutunca yurumeye çalışıyor.. ama o dediğin şeyleri bilmiyorum gel babası da yapmıyor bunun için çok erken değil mi

Evet kaybolmus birde yildiz koymuslar degerlendirme diye yazdim oraya ama cikmadi bir yerden

ahaha simdi varmis fark ettim simdii

nerden buldun kız yazınca meajı arkasından çıkıyor ama belli bir süre sonra gidiyor değiştiremiyorsun
en son yazdığında oluyor

yok canimya daha öncekilerede baktim en son 3 mesajimi gördum 3 de duruyor duzeltme var hala yani

ayy evet benimde son iki mesajımda duruyor ama eskiden yazdığın her mesajda oluyordu eski mesajlarıma baktım yok
neyse önemli değil

Bebekleriniz neler yapiyor oglumda haziran dogumlu destekli oturuyor fakat "gel babasi, tapcini, tarzi seyler yapmiyor. Acaba yapmasi ggereli mi?

ya açıkçası benimkiler de henüz desteksiz oturmuyor.
ama gel gel yapınca tepki veriyorlar,alkış falan yapıyorlar.ayakta duruyorlar neredeyse desteksiz.oglum adım da atıyor.yürütecinde ayakta duruyor öne egilmiyor.ama daha oturamadan kalkıp gidecek herhalde

gidip birazda spor yapimm yoksa gitmicek bu göbişimmm
yarın haftasonu muhtemelen gelemem oğlanın kursu, spora gitcem, alışveriş, gezmece eğlenmece derken

Taliaa burcu sağolun kızlar
Burcu Faranjit olmuş yavrum
Sürekli diken üstündeyim

Aaa kimler gelmiş Esroşum gelmiş hoşgeldin canım arkadaşımmmmmm♥♡♥
İyiki geldin bitanemmmmm

ay yok canim ya eski mesajlarda oldugunu hic hatirlamiyorum ben sen baska yerlemi karistirdin acaba:26:

yok kız vardı diye hatırlıyorum belki yoktu karıştırdım mı acaba
Taliaa burcu sağolun kızlar
Burcu Faranjit olmuş yavrum
Sürekli diken üstündeyim

aman çok geçmiş olsun canım odasını nemli tut buyuk bir banyo havlusunu ıslat koy odaya
ve serin olsun oda

yarın haftasonu muhtemelen gelemem oğlanın kursu, spora gitcem, alışveriş, gezmece eğlenmece derken

oooo yarin eglence gunu yarin sizin icinn bizde alisverise gidecez aksamda kurabiye yapmam lazim kizim icin :) yarin ben yiende gelirim insallahh

Ayy kuşum gidiyor musun
Öpüyorum seni iyi geceler
Haftasonu için iyi eğlenceler tatlım

Burcu Sağol valla bilmiyordum bunları
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim

BURCU merve hatirlar ona soralim biz bunu mervecim eskiden daha eski yorumlarda bile duzeltme varmiydi hatirliyorumusun

burcuu ciktinmi canimm yaa iyi geceler allah rahatlik versin :))

mervos canim yine eskisi gibi tek kaldik

Taliaa galiba ondan oldu
Doktora sordum yok onunla alakalı değil dedi ama bilemedim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…