2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Taliaa evet askitom tek tek kaldık gene
Tıpkı eskisi gibi

Bebekleriniz neler yapiyor oglumda haziran dogumlu destekli oturuyor fakat "gel babasi, tapcini, tarzi seyler yapmiyor. Acaba yapmasi ggereli mi?

Benim oğlumda haziran 13 doğumlu destekli oturuyor ama hiç sevmiyor gel babası falan bence erken bende söylüyorum anlıyor sanki ama okadar avucymu açtığımda vuruyor pat pat dediğimde hoppalasını çok seviyor orada dimdik tutabiliyor kendini ama emekleme namına bişey yok poposunu biraz kaldırıp hemen yan dönüyor.bende emekleme işine taktım yere çok geç koydum sanırım reflüsü vardı çok kusuyordu şimdi her fırsatta yerde bide yüzüme cici yapıyor elini tutarak yaptırdım epeydir şimdi cici cici dediğinde seviyor yüzümü.ama işte her çocuğun gelişimi farklı.

maşalllah bebişlerinize okuyunca hayrete düşüyorum valla. benim oglanda 8 haziran dogumlu ne gel biliyo ne git ne cici hala dönemiyo bile saga sola:26:

Benim oglumda 12 haziran dogumda oksijensiz kaldigi icin doktor takibindeyiz merak ediyorum neler yapması lazim alkis falan hiçbişey yapmıyor ama hareketleri guzel neredeyse emeklicek. Oyuncagi icin uzanıyor ilerliyor.

canim benim kizim mayis sonu dogumlu nerdeyse destekli olarak yurumeye bile basladi diyebilirim :)) bebege ve haftasna göre degisiyor :) gel baba gel derken babasi cagirdinda varmiyormu anlamadim orasini ama biizimki cagirinca gidiyor geliyor :)

Alkis falan yapıyor mu bizimki hic birsey yapmıyor ama hareketleri güzel emeklicek gibi duruyor.

Benim oglumda 12 haziran dogumda oksijensiz kaldigi icin doktor takibindeyiz merak ediyorum neler yapması lazim alkis falan hiçbişey yapmıyor ama hareketleri guzel neredeyse emeklicek. Oyuncagi icin uzanıyor ilerliyor.

Alkış yapmıyor canım tek eliyle heryere vuruyor eline kitap veriyorum önce tanır gibi eliyle vuruyor sonra iki eliyle inceliyor iki elini aynı anda kullanmaya başladı mesala yüz mimiklerinden anlıyor dimdik ayakta durup kollarından tutunca adım atmak istiyor.tavsiyem evde devamlı olduğu yerde eşyaların bile yerini değiştir beğin gelişimi için önemli tek heceleri söylüyor tabiki bilinçsiz anne baba mama.

Bende kusur kalmıyım yazayım bari.Benim kızım çok sinirli ona buna sinirleniyor.oyuncağına sinirlenip tokatlar atıyor
bumbo koltuğu var ona oturtuyorum koltuğun kemerini çekiştirip ağzına sokuyor zorlanınca sinirlenip koltuğa vuruyor.
oyun halısında yerdeki oyuncaklarını alıp evirip çevirip kızıyor ve fırlatıyor.
biberonu içirirken tutmaya çalışıyor tutamıyor sinirlenip bir tokat atıyor biberon bi yana benim elim bi yana
bu aralar agresif benim kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…