Hosbulduk canım sağolasın
Aaa ne oldu ne için ilaç kullandın ben epeydir yoktum
tamamen geçti yüzüm.Ananem sağolsun hergün okudu üfledi.Bende kortizon ilaçlarını 4 er 4 er yuttum.Çok iyiyim teşekkür ederim
Bu arada talia,merve,esra hoşgeldiniz hepiniz de ....
evet yoktun doğru söylüyosun.yüz felci olmuştum.sağ tarafım felçliydi.Ağzım tamamen yana kaymıştı ne yemek yiyebiliyordum ne konuşabiliyordum.tek gözüm kapanmıyordu.Çok kötüydüm kısaca.Allaha şükür tamamen düzeldim ama kortizonlar 5 kilo aldırdı..Olsunn öyle yamuk olmaktansa buna da şükür diyorum
hosbulduk canim cok tesekkür ederimmcok cok gecmis olsun bu arada bende bilmiyordum neyseki gecmis cok sükür insallah rabbim bir daha göstermesiN
maaşallah bayağı bşy yapıyo seninki.MERHABA CANLARIM bizim sıpada desteksiz 15 20 saniye durabiliyor bazen daha uzun ama kalıcı olmuyor tabi emekliyor yürüteçe biniyor evin içini dolaşıyor eşyaları karıştırmaya başladı ce eeeeeeeeeee leri çok seviyo o da yapıo kapatıo gözünü falan :) yemesi iyidir bnm kdr yemek yio bütün gün kilo gelişimi iyi 9.480 gr idi en son kontrolünde.Yürütülmek çok hoşuna gidiyor mutfaktayım gel oğlum die seslenince sesime geliyor çekmeceleri kurcalıyor.Kucağıma gelmek için ellerini uzatıp kollarını açıyor kişi yadırgamıo ama anne babasını tanıyor kmseyi kolay unutmuyor hatırlıyor 10 15 dk snra top hastasıdır kendisi şuanlıkda solak.2 kere saç kestirdik kız sanıyolar oğlumu bizim durumlarımız böyle birde net anniiiii diyo o kadarcık :)
kızlar ben yayla çorbası yaptım geçen,yumurta sarısı mayaladıgım yogurt biraz unla.
tuzsuz yaptım o kadar tatsız birşey oldu ki,yemediler.biraz himalaya tuzu attım,ancak o zaman yediler.
bir de benimkiler artık yal gibi şeyler yemek istemiyor,sofraya saldırıyorlar hep.tavuk veriyorum agızlarına bayılıyorlar,yemeklerin sularını şapır şapır yiyorlar.ama bunlar hep tuzlu.
ne yapsam kararsız kaldım.siz nasıl yapıyorsunuz yayla çorbasını?
yok aslında birçok arkadaşımın ki yapabiliyor her bebek bir olmuyor tabi kimaaşallah bayağı bşy yapıyo seninki.
ip urganla mııay kuzum bizim bos zamanimizmi var biz coluklu cocuklu karilariz ugrasamayiz biz ip le urganla
ipi bulmak icin ugrasirsak evimizi kim temizliyecek cocugumuza kim bakacak
benim kızım da 8 haziran kilolu ise o yuzden dönemiyo olabilirmaşalllah bebişlerinize okuyunca hayrete düşüyorum valla. benim oglanda 8 haziran dogumlu ne gel biliyo ne git ne cicihala dönemiyo bile saga sola:26:
ben de veriyorum yumurta sarısı ama gaz yaptığını ilk kez duyuyorumuzun bi aradan sonra merhaba herkese.benim oğlumda 27 haziran doğumlu.emekleyemiyo hala tosuncuk,sürekli yüz üstü durmak istiyo sıtrüstü yatırdığımda hemen dönüyo.çırpınıp duruyo,emeklemeye çalışıyo ama olmuyo.bi süre sonra kızıp yüzünü yere yapıştırıp ağlamaya başlıyo.gel gel deyince sevinip çırpınıp bağırıyo,alkış vs.yapamıyo,3 aylıkken anne demişti çok kez sonra bi kaç kez baba dedi sonra unuttu danam,şimdi hiç bişey söylemiyo.ben tekrar ettikçe gülüyo,çığlık atıp söyleniyo sürekli.çok güleryüzlü,gülen surat .diyorum ona hep:)alt ön dişleri çıktı ben onu ısırıyorum o beni ısırıyo.çok haşin sevişiyoruz.acaip bi gücü var,orantısız şiddet uyguluyo bana sürekli vuruyo,tırmalıyo,çimdikliyo,tokat atıyo,deli gibi tekmeliyo,sanırım oyun bunlar ona göre.cici yapmasını istiyorum ben söyleyip yaptırırken yumuşakça dokunuyo ben susunca tırmalıyo beni.bi kaç kez kızmayı denedim hayır dedim sertçe dudak büzdü,ağladı kıyamıyorum da artık dmiyorum bişi.nasıl bırakcak bu sert hareketleri bilmiyorum.elektronik alet,tel,ipad delisi oldu görünce çıldırıyo.tvyi kaldırdım evde aylardır izletmiyorum.olsa deli gibi izlicek biliyorum.kollarından tutuyorumyürümeyi seviyo ama hemen yoruluyo,koltuğa tutunup durabiliyo önüne ilgisini çeken bişi koyarsam ama çabuk yoruluyo.herşeyi ellemek,almak ve ısırmak istiyo.çok eğleniyoruz,kahkahalarla güldükçe mest oluyorum,mıncıklayarak öldürcem bigün bıcırığı:)
bi de ufak bi sorunumuz var 2 gündür kakasını yapamıyo bebişim keyifsiz ve gazı var sanırım ymurta sarısı vermeye başlamıştım gaz ondan oldu.kabızlık daha önce hiç yaşamamıştık umarım uzun sürmez.orta kulak enfeksiyonu için antibiyotik kullandık önce ishal vepişiğe neden oldu.bırakınca da kabız oldu bebişim buna bağlıyorum.siz yumurta sarısıyla sorun yaşadınız mı merak ediyorum?zamanla alışır mı ki?dru gaz yapar bermeyin dedi şimdi bırakcam ama ilerde denerim tekrar.
canım benim doktor çocuklara en zararlı ik şey yürüteç ve hoppaladır demişti.ben hoppala degil de yürüteç aldım,ama hala tedirgin koyuyorum içine,bir saatten fazla da bırakamıyorum..ne bileyim korkuyorum ya.halbuki yürüteçten zonra adım atmaya başladı.bir de erkek ya,yumurtalıkları zarar görür felan diyenler var...amma dert ettim ben bu yürüteci.
kızlar ya bebeğim 6 aylık ek gıdaya başladık azar azar bişeyler yiyoruz mesela kahvaltıda ne yedirebilirim diye araştıryorum doğal şeyler yemesini istiyorum formül mama falan bi karışım yapılıyormuş formül mama ne oluyor? kaşık maması falan yediriliyormuş akşam falan ama bunlar bildiğimiz mama değil mi ? dr bize muhallebi falan önermedi hiç bir besin değeri yok diyor zaten bebeğimin kilosu iyi maşallah daha fazla kilo almaması için verme dedi ben hadi sebze püresi falan çorba yaparımda sabah ne vereyim yumurta sarısı pekmez ekmek kırığı yada bebe bisküvisi verdim şimdiye kadar siz neler yediriyorsunuz
tamamen geçti yüzüm.Ananem sağolsun hergün okudu üfledi.Bende kortizon ilaçlarını 4 er 4 er yuttum.Çok iyiyim teşekkür ederim
Bu arada talia,merve,esra hoşgeldiniz hepiniz de ....
ip urganla mıı
benim kızım da 8 haziran kilolu ise o yuzden dönemiyo olabilir
ben de veriyorum yumurta sarısı ama gaz yaptığını ilk kez duyuyorum
ilk verilen gıdalar bazen karın ağrısı yapabilir gaz yapmasa bile sindirim sistemine ağır gelebilir
hoppala ne yaa ?? biraz cahilim bu konuda sanırımbir saat çok fazla canım ben 15 dk yı geçirmemeye çalışıyorum
kızlar ya bebeğim 6 aylık ek gıdaya başladık azar azar bişeyler yiyoruz mesela kahvaltıda ne yedirebilirim diye araştıryorum doğal şeyler yemesini istiyorum formül mama falan bi karışım yapılıyormuş formül mama ne oluyor? kaşık maması falan yediriliyormuş akşam falan ama bunlar bildiğimiz mama değil mi ? dr bize muhallebi falan önermedi hiç bir besin değeri yok diyor zaten bebeğimin kilosu iyi maşallah daha fazla kilo almaması için verme dedi ben hadi sebze püresi falan çorba yaparımda sabah ne vereyim yumurta sarısı pekmez ekmek kırığı yada bebe bisküvisi verdim şimdiye kadar siz neler yediriyorsunuz
bizimkilerin doğum tarihi aynı sanırım 16.06...benimki kızbenimkide iki üç gündür acaip gelişme gösterdi şaşırıp kaldım, bu ne hız! desteksiz seninki kadar duruyor destekle oyunlar oynuyor maşallah :) hoppala alıcam geçen gördüm çok hoşuma gitti ilk kez görüyorum neler varmış:26: yürüteç dr lar tavsiye etmiyormuş sen kullanan biri olarak son derece memnunsun anladığım kadarıyla.bende alayım hoşuna gider inşallah.
anne diyordu unuttu sadece çığlık çalışıyor bu aralar kafam şişti
Allah sağlık versin.Bu vesileyle cümle alemin kandilini kutlarım.
evet yoktun doğru söylüyosun.yüz felci olmuştum.sağ tarafım felçliydi.Ağzım tamamen yana kaymıştı ne yemek yiyebiliyordum ne konuşabiliyordum.tek gözüm kapanmıyordu.Çok kötüydüm kısaca.Allaha şükür tamamen düzeldim ama kortizonlar 5 kilo aldırdı..Olsunn öyle yamuk olmaktansa buna da şükür diyorum
Mama sandalyesi kullanan var mi?
Mama sandalyesi kullanan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?