2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Hosbulduk canım sağolasın
Aaa ne oldu ne için ilaç kullandın ben epeydir yoktum

evet yoktun doğru söylüyosun.yüz felci olmuştum.sağ tarafım felçliydi.Ağzım tamamen yana kaymıştı ne yemek yiyebiliyordum ne konuşabiliyordum.tek gözüm kapanmıyordu.Çok kötüydüm kısaca.Allaha şükür tamamen düzeldim ama kortizonlar 5 kilo aldırdı..Olsunn öyle yamuk olmaktansa buna da şükür diyorum

tamamen geçti yüzüm.Ananem sağolsun hergün okudu üfledi.Bende kortizon ilaçlarını 4 er 4 er yuttum.Çok iyiyim teşekkür ederim

Bu arada talia,merve,esra hoşgeldiniz hepiniz de ....

hosbulduk canim cok tesekkür ederimm cok cok gecmis olsun bu arada bende bilmiyordum neyseki gecmis cok sükür insallah rabbim bir daha göstermesiN

hosbulduk canim cok tesekkür ederimm cok cok gecmis olsun bu arada bende bilmiyordum neyseki gecmis cok sükür insallah rabbim bir daha göstermesiN

bu olaydan sonra ben şükretmeyi öğrendim.herşeyde bir ders var bizim için.Beynimde ur da çıkabilirdi ve sebebi o da olabilirdi.Allaha Şükür ki işe gelip giderken soğuklardan olmuş..Allahım beterinden saklasın hepimizi.Şu 2.5 yaşında bahsettiğim çocuk öldü ya bir de 2 gün önce beraberdik ya ...inan benim için hayatın anlamı da değişti.Varsın çocuklarım çok iyi mevkilerde olmasınlar,mutlu birer insan olsunlar ,sağlıklı olsunlar yeter inan ki

maaşallah bayağı bşy yapıyo seninki.

ben henüz yoğurt çorbası yapmadm hiç.bunu yapsam yine ayrıca yoğurt vereckmiym.ben daha tuza başlamadm hiç cnm.bzm yemeklerden hiç vermedm.uzun bir süre daha tuz şekere dikkat edicm inş.bnm püreler tatlımsı oluyo genelde kabız diye kayısı,bazen kuru üzümde atıyorm acaba yanlışmı ypıyorm bilmem.ne bulursm katıyorm tek tek vermedm genelde ama ilerde inş bulamaç istemez.madem yemiyolar artk en azından üzümle falan tatlandır,tuzdan iyidr heralde.

ay kuzum bizim bos zamanimizmi var biz coluklu cocuklu karilariz ugrasamayiz biz ip le urganla

ipi bulmak icin ugrasirsak evimizi kim temizliyecek cocugumuza kim bakacak
ip urganla mıı

maşalllah bebişlerinize okuyunca hayrete düşüyorum valla. benim oglanda 8 haziran dogumlu ne gel biliyo ne git ne cici hala dönemiyo bile saga sola:26:
benim kızım da 8 haziran kilolu ise o yuzden dönemiyo olabilir

ben de veriyorum yumurta sarısı ama gaz yaptığını ilk kez duyuyorum
ilk verilen gıdalar bazen karın ağrısı yapabilir gaz yapmasa bile sindirim sistemine ağır gelebilir

hoppala ne yaa ?? biraz cahilim bu konuda sanırım bir saat çok fazla canım ben 15 dk yı geçirmemeye çalışıyorum

bizde bundan var birde v tec benim ilk arabam ismi
ama benim kızım henuz kullanamıyor

HGORGULU
iyileşmene sevindim insan zor günler geçirmeden sağlığın, hayatın anlamını değerini bilmiyor
bu hepimiz için böyle Allah beterinden korusun

kızlar ya bebeğim 6 aylık ek gıdaya başladık azar azar bişeyler yiyoruz mesela kahvaltıda ne yedirebilirim diye araştıryorum doğal şeyler yemesini istiyorum formül mama falan bi karışım yapılıyormuş formül mama ne oluyor? kaşık maması falan yediriliyormuş akşam falan ama bunlar bildiğimiz mama değil mi ? dr bize muhallebi falan önermedi hiç bir besin değeri yok diyor zaten bebeğimin kilosu iyi maşallah daha fazla kilo almaması için verme dedi ben hadi sebze püresi falan çorba yaparımda sabah ne vereyim yumurta sarısı pekmez ekmek kırığı yada bebe bisküvisi verdim şimdiye kadar siz neler yediriyorsunuz

formül mama bildiğimiz mama canım adı oyle geçiyor :))
muhallebi kilolu ise bebeğin gerçekten gerek yok un şeker sadece
bebeğin daha 6 aylık kahvaltı için acele etme daha yeni yeni başla
mesela tuzsuz peynir, pekmez büsküvi ya da bebek ekmeği var yumurta sarısı
buna bulamaç deniliniyor ama her bebek sevmiyor mesela benim kızım sevmedi
ayrı eyrı yemeği tercih ediyor labne peyniri de sevmedi
bence anne sütü alıyorsa bebeğin günlük bir öğün yoğurt
bir öğün sebze püresi yeterli şimdilik

tamamen geçti yüzüm.Ananem sağolsun hergün okudu üfledi.Bende kortizon ilaçlarını 4 er 4 er yuttum.Çok iyiyim teşekkür ederim

Bu arada talia,merve,esra hoşgeldiniz hepiniz de ....

maşallah.tekrarlamaz inşallah canım çok sevindim senin adına boşver kiloyu sen düzel de,elbet verilir o kilolar.

günde toplam bir saat demek istemiştim.oglum oyuncaklarla oyalanan bir çocuk degil ki,ne yapsam oyalasam diye çareler arıyorum ben de.

canım ben de 6 aylık başladım kahvaltıya.bu söylediklerinle başladım.e tamam kahvaltıda ne olacak ki,bebiş bunlar :)
ben ceviz ve fındık da eklicem arada artık.doktor önermişti ekle diye.

Son düzenleme:

hergün değişik hareketler sergilermiş bebişler zaten cnm zaten yavaş yavaş çoğu oturacaktır bebeklerimizin valla ben memnunum yürüteçten çoğu önermiyo parmak uçlarında yürüyolar fln diyenler oldu ama bnm oğlan şuan tam basıyo yere bide rahat ediyorum açıkçası mutfakta flnken ben yanımda duruyo çekmeceleri karıştırıo zaman geçio öyle çığlıklar bizde 2,5 ayında vardı 1 ay kdr susmuodu başım şişiodu inan daral gelmişti artık ama bıraktı o huyunu taklit ediolar brzda duydukları şeyleri bnm yeğenim yapıodu ona baka baka öğrendi bnm ki

Kızlar bugün dr kontrolümüz vardı tam 7 aylık olduk yanlız fazla kg almış 900 gr çok 300-400 gr almalı artık dedi ama biz 2 ay çok az kg aldığımızdan herşey kontrol altında sabaha kadar memede uyuyor artık büyük ihtimalle ondan aldığını söyledi dr um ek gıda pırsiyonlarını ve yaplarını aZalt emsin sabaha kadar dedi😄keyif yapsın.tabi bide bana sorun dedim.neyse bu apayrı bi konu ama ben beceriksizim demekki ağlatamadım alıştı meme olmadan uyumuyor e sütte yarıyor annelik ne tuaf.sünnet konusunu sordum emeklemeden yaptırmak istiyorum ve ya z gelmeden.gittiğimiz hastahanede genel anestezi yapıyorlar yaptıran lar fikir verebilirmi acaba ben korkuyorum genel anesteziden çünkü ona göre araştırıcam

ben cicibebe bisküvisi, cicibebe ekmeği denedim ikisinide sevmedi.bisküvi,zyağı,pekmez,labne mamayla veya ıhlamurla bulamaç yapıyordum beğenmedi bende zorlamadım...şimdi ihe nin çavdarlı ekmeğinin içini ıhlamurla ıslatıyorum.ayrı yerde yumurta sarısı eziyorum biraz.kuru gibi olursa onuda ıhlamurla ıslatıyorum.labne de koyuyorum tabağa.alıyorum kızımı karşıma bak kızım bu yumurta bu ekmek bu bilmemne diye anlatarak ellerimle yediriyorum.damakları çok hassas dişler geliyor galiba, kaşığı almıyor.ellerimle yedirmemi daha çok seviyor...çok mu yiyor-hayır ama yılmak yok denemeye devam

kaşık mamasının her türlüsünü denedim ama beğenmedi.geçen muhallebi yaptım bayıla bayıla yedi.
sebze...off offf ne sen sor ne ben diyim

Bu topige yazmiuordum ama bu kadar onemli birseyi atlayamadim cok cok gecmis olsun cnm hic haberimiz olmadi bende merak ediyordum seni insallah daha iyisindir bosver kiloyu falan sagligin daja onemli rabbime emanet ol

Mama sandalyesi kullanan var mi?

Evet, biz kullanıyoruz. Yarı yatar pozisyonda falan vermeye korkuyorum ben boğazına kaçar diye.

Bu arada biz ek gıdaya başladığımız zaman alt ortadaki iki dişi kabarmıştı. 10 gün falan doğru düzgün hiçbir şey yediremedim ve çıldıracaktım. Yemeyen bebek olmasından çok korkuyordum. Dişler çıktı, rahatladık. Herşeyi yiyor şimdi. Bebeği yemeyen arkadaşlar için söylüyorum, diş çıktığı için olabiliyor yani.

Burada birileri bi yerlerine kina yakabilirler istediklerini basardilar helal size. ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…