2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ay begen butonu kaybolmus yine sanirim henuz tmm karar verilmedi nasil olmasina gerci en son hali hosuma gitmemistimbebimde herseyi begenmek zor oluyordu yalniz alintlara mesaj bildigirsi cok guzel olmustu insallah bir an evlle duzelir bu buton olayi

Aa geçmiş olsun canım haberim yoktu okuyunca üzüldüm
Ama neyseki geçmiş şimdi nasılsın iyimisin
Boşver kiloyu verirsin inşallah sağlık daha önemli

Taliaa hosbulduk canikom
Benim bebe uyumadı hala onunla ugariyorum

Taliaa moralim bozuk canım çok sıkkın
Ervanin ayaginin durumunu biliyorsun bu konuda ki hassasiyetimi ve ne kadar care arar bir halde oldugumuzu da biliyorsun.. Sahsiyetin biri icin yaptigim elestiriden dolayi gelmis bana bugün Sen oglumu kiskandin cekemedin diyor, Benim durumumu bile bile Nasil bu kadar rahat böyle birsey söyleyebilir insan aklim almiyor el insaf ya senden büyük Allah var Allah
allah bendeki derdi kimseye ve sana vermesin arkadasim evet belki ervamin ayagi sorunlu ama kimseyi cekemedigimiz yok

yok artik yaaa inanmiyorummm daha neler duyacagiz ervanin durumu özel diye sen niye kiskanclik yapasin ki anlamadim

İyide sen sadece cocugun degil kendisinin anlatis seklini abartili buldugunu elestirmistin buna karsilik ervanin durumunu kullanarak böyle birsey yazilmasina diyecek birsey bulamiyorum
canim arkadasim kendini uzmeye degmez ervayida senide biz biliyoruz ikinizede kiyamam ben aglayip üzme kendini lütfen

rabbim insallah biran evvel sifa verir ervosumuza

Canim benim üzmeye degmez kendini sen kendini biliyorsun sana bu derdi veren allah baskasina vermekten korkuyormu.. Kim ne derse desin ervanin ayagi en kisa zaman da düzelicek, ayrica ne icin cekememezlik yapicaksin ki baskasinin cocugu seninkinden üstünmü sanki ervanin hicbir eksigi yok allaha sükür.. Ne diye böyle basit seylere takilip sıkıyorsun tatli canini bosver kuzum

esra canim hosgeldin ne guzel demisin canim cok dogru seyler yazmisin herkesin kendinin ilerde ne olcagindan eminmiki acaba bir saniye sonra neler yasanacak bunu biliyormuyuz acaba

öyle demeyin kizlar ceken bilir cok zoruma gitti bana kufretse belki kizip unuturum ama bu cok hassas bir konu bu kadar da olmaz ki insaf
Neyse desteğiniz için çok sağolun iyiki varsınız

öyle demeyin kizlar ceken bilir cok zoruma gitti bana kufretse belki kizip unuturum ama bu cok hassas bir konu bu kadar da olmaz ki insaf
Neyse desteğiniz için çok sağolun iyiki varsınız

ne demek canim üszem tatli canini sende iyiki varsin canim arkadasim

merve ve esra 2lisi siz birbirinizin arkasını tutun merve eğer ki sende allah korkusu olsaydı zaten sen gelip el kdr çcuğuma dil uzatmazdın kızının durumunu ble bile iğneyide çuvaldızıda başkasına batırıyosun senin kızın doğumdan snra rahatsızlanınca biz ne kdr dualar ettik ama sen nankörsün esrada bnm çocuğuma sen dil uzattığında bunu destekledi esrayada allah dert versn dermanını bulamasın 2nizede hakkımı helal etmiyorum asla şimdi yönetim istedim silmedin beni banla hadi soktuğumun forumunda insan yok zaten millet el kdr çocuklara laf edicek kdr acizleşmiş o giden insanlar eğer kötü insanlar olsaydı bu zamana kdr bana söylerlerdi sizin hakkımda çocuğumun hakkında konuştuklarınızı ama siz hep zeytinyağı gibisiniz haketmiosunuz ble aslında bunları yazmamı inşda ban yemeden ben okursunuz

Kızlar artık yazmadan duramıcam bu topik açıldıpından beri burdayım mutlaka herkezle konuşmuşluğum var ama artık can sıkıcı oldu bi gidiyosunuz bi geliyosunuz kavga hakaret tartışma oysa ne gerek var burda evlatlarımızdan bahsediyoruz ama sayfalarda okuduğum şeyler hiç hoş değil zaten çoğumuz zorlukla büyütüyoruz bebeklerimizi buraya da girip fikir alıp biraz dertleşiyoruz lütfen artık kimsenin hakkına gitmeyin.anlayışla karşılarsanız sevinirim evladı olan zaten başka bir evlat için kötü düşünemez bu şekilde düşünürseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…