Kızlar artık yazmadan duramıcam bu topik açıldıpından beri burdayım mutlaka herkezle konuşmuşluğum var ama artık can sıkıcı oldu bi gidiyosunuz bi geliyosunuz kavga hakaret tartışma oysa ne gerek var burda evlatlarımızdan bahsediyoruz ama sayfalarda okuduğum şeyler hiç hoş değil zaten çoğumuz zorlukla büyütüyoruz bebeklerimizi buraya da girip fikir alıp biraz dertleşiyoruz lütfen artık kimsenin hakkına gitmeyin.anlayışla karşılarsanız sevinirim evladı olan zaten başka bir evlat için kötü düşünemez bu şekilde düşünürseniz sevinirim.
Muhattabim degilsin hic olmadin da herkes kendine yakisani yapar senin cocugun degil sen elestirildin, kavga amacli buraya yazip benim cocuguma beddua vermen de hic birseyi degistirmez hatta beddua döner dolasir yine sana gelir. Ben senin seviyene düsemem en fazla elestiririm sende elestiri kaldiramiyorsan benim sorunum degil.. Gelmis kavga amacli huzur kacirmaya calisiyorsun bu tür mesajlarini kendine sakla
esra canım boşver cevap vermeye değmez
yalnız hala gözleri kulakları burda ya o komik
Muhattabim degilsin hic olmadin da herkes kendine yakisani yapar senin cocugun degil sen elestirildin, kavga amacli buraya yazip benim cocuguma beddua vermen de hic birseyi degistirmez hatta beddua döner dolasir yine sana gelir. Ben senin seviyene düsemem en fazla elestiririm sende elestiri kaldiramiyorsan benim sorunum degil.. Gelmis kavga amacli huzur kacirmaya calisiyorsun bu tür mesajlarini kendine sakla
merhaba konuyla alakalı değil ama ...
daha öncede sormuştum forumdakiler sizin bebeğinizinde boyun problemi olduğunu hatırladılar lütfen görüşebilirmiyiz benim bebişimdede sıkıntı var neler yaptınız ?
Esra bende peteğin üstünde mayalıyorum
Yoğurt güzel oluyor taş gibi aynı bende folyoya sarıyorum
slm kızlar bebişlerinize hergün yoğurt yedirebiliyormusunuz ben başaramadım da nasıl yaptığınızı paylaşırmısınız Ek gıdaya geçişte yiyordu zaten sonra yememeye başladı.haftada 1 gün belki zaten yumurtada her gün yiyemiyor yavrum alerji yaptı
slm kızlar bebişlerinize hergün yoğurt yedirebiliyormusunuz ben başaramadım da nasıl yaptığınızı paylaşırmısınız Ek gıdaya geçişte yiyordu zaten sonra yememeye başladı.haftada 1 gün belki zaten yumurtada her gün yiyemiyor yavrum alerji yaptı
selam hazır burdayken yazayım hemen dedim.ben mayalamayı beceremeyince sütaşın babymix ini aldım.(dr ilk yoğurdunu bununla mayala prebiyotik var içinde demişti.) elmalısını aldım bayıla bayıla yedi.sonra sadesini aldım yemedi
bende kuru kayısı haşlayıp eziyorum çatalla, içine katıyorum veya kavanoz meyve püreleri varya azcı ondan katıyorum tatlı oluyor, öle böle yiyor.üzülme yemiyor diye, biraz ara ver bir kaç gün sonra tekrar dene.bu bebek kısmısı balık hafızalı hemen unutuyor sonra yeni bişeymiş gibi yine yiyor
herkese merhaba,
bir sorum olacak sadece biberonla beslenen bebeklerinize emzik vermeyen var mı ben hiç vermedim hatamı ettim kaç gündür bunu düşünüyorum kızım 7 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?