2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yaa siz tercihinizi yaptınız neden hala burda da peşimizdesiniz
beddua ederken acaba hiç içiniz sızlamıyormu gunahsız bir bebeğe o beddua size tutarsa ne olacak
hadi kendi topiğinizde yazın bunları burayı da kirletmeyin lütfen

Muhattabim degilsin hic olmadin da herkes kendine yakisani yapar senin cocugun degil sen elestirildin, kavga amacli buraya yazip benim cocuguma beddua vermen de hic birseyi degistirmez hatta beddua döner dolasir yine sana gelir. Ben senin seviyene düsemem en fazla elestiririm sende elestiri kaldiramiyorsan benim sorunum degil.. Gelmis kavga amacli huzur kacirmaya calisiyorsun bu tür mesajlarini kendine sakla

aynen katılıyorum canım ya
hele ki boylesine hassas bir konudan prim yapmaya çalışmalarını anlamıyorum
çok yazık

esra canım boşver cevap vermeye değmez
yalnız hala gözleri kulakları burda ya o komik

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 11 ziyaretçi)
ziyaretçiler buyrun konuya dahil olun
oyle gizli saklı olmuyor

esra canım boşver cevap vermeye değmez
yalnız hala gözleri kulakları burda ya o komik

Ben unuttum gitti aklima dahi gelmiyor kimse neler dönüyor neler konusuluyor da bir gelip bir gidip bu tür komik mesajlarla sayfayi kirletiyorlar bilmiyorum. Sorsan okumus etmis anne sifati almis insanlar birde sanal da kendine eglence ariyor.. Bu tür mesajlar hakkin da konusup uzatmaya degmez, ama cok güldüm inan sabah sabah ya :) :) :) :)

Cevap vermeye bile değmez heheh
Kullandığı kelimelere bakın seviye yerlerde
Esracım bende çok güldüm öğlen öğlen hhahaha

merhaba konuyla alakalı değil ama ...
daha öncede sormuştum forumdakiler sizin bebeğinizinde boyun problemi olduğunu hatırladılar lütfen görüşebilirmiyiz benim bebişimdede sıkıntı var neler yaptınız ?

o kadar basitsiniz ki söylediğiiniz lafları kabul etmeyecek kdr acizsiniz burcu sen olaya dahil olma çnkü bilmediğiniz şeyler var evet beddua ediyorum bundan snra bende bnm çocuğum o lafları hakettiyse merve de sende bin beter olun çocuklarınız değil sizler bin beter olun merve helallik neden istiyodun benden o zaman konuştun ki kuyruk acın var ki istiyosun vermiyorum kızım öteki dünyada da 2 elim yakanızda banlasalarda bende rahatlasam sizde bir sürü kalitesiz insanın olduğu gerçek yüzlerini gösterdiği bu siteye nerden geldiysem artık

Canim oglumun kafasin da hep bir tarafa yattigi icin hafif sivrilme olmustu bunun icin terapist ve masaja götürdüm birkac ay ama boyun problemk hic yasamadik baskasiyla karistirmis olabilir belki arkadaslar.. Sanirim boyunla ilgili bir sıkıntınız var rabbim yardimciniz olsun bir an önce düzelsin insallah

buraya girenlerin tek amacı bebekleri için doğru olanları paylaşıp yapmak, neden hayatımız zaten zorken birde burda birbirimize stres yüklüyoruz,zaten konuyu da diğer topiğide bilmiyorum, amacımız sadece destek yardımlaşma olmalı bence.

Kizlar yogurt yaparken bebekler icin kavanozlara kapak yerine mutfak havlusunu kapatip üzerine de güzelce folye sarin tamamen susuz tas gibi oluyor yogurt ozaman havlu suyunu emdigi icin

Esra bende peteğin üstünde mayalıyorum
Yoğurt güzel oluyor taş gibi aynı bende folyoya sarıyorum

Esra bende peteğin üstünde mayalıyorum
Yoğurt güzel oluyor taş gibi aynı bende folyoya sarıyorum

Ben melinnazin tavsiyesiyle fırıni isitip oraya birakiyorum genel de cnm öyle basladim öyle de dvm ettim :) benim petek bi calisip bir kapandigi icin güvenemem sanirim

slm kızlar bebişlerinize hergün yoğurt yedirebiliyormusunuz ben başaramadım da nasıl yaptığınızı paylaşırmısınız Ek gıdaya geçişte yiyordu zaten sonra yememeye başladı.haftada 1 gün belki zaten yumurtada her gün yiyemiyor yavrum alerji yaptı

selam hazır burdayken yazayım hemen dedim.ben mayalamayı beceremeyince sütaşın babymix ini aldım.(dr ilk yoğurdunu bununla mayala prebiyotik var içinde demişti.) elmalısını aldım bayıla bayıla yedi.sonra sadesini aldım yemedi
bende kuru kayısı haşlayıp eziyorum çatalla, içine katıyorum veya kavanoz meyve püreleri varya azcı ondan katıyorum tatlı oluyor, öle böle yiyor.üzülme yemiyor diye, biraz ara ver bir kaç gün sonra tekrar dene.bu bebek kısmısı balık hafızalı hemen unutuyor sonra yeni bişeymiş gibi yine yiyor

benim kızım yoğurt peynir gibi şeyler sevmiyor
zaten şimdide doğrudan süt verilmediği için alamıyor
bıngıldağı erken kapandığı için devit te kullanmıyoruz
yumurta sarısı arada yiyor aslnda artık beyaza da başlanabilir 8. ay diye biliyorum ben

balık hafızalı mı
ben mumkun olduğunca hazır hiç bişey vermemeye çalışıyorum

herkese merhaba,

bir sorum olacak sadece biberonla beslenen bebeklerinize emzik vermeyen var mı ben hiç vermedim hatamı ettim kaç gündür bunu düşünüyorum kızım 7 aylık

herkese merhaba,

bir sorum olacak sadece biberonla beslenen bebeklerinize emzik vermeyen var mı ben hiç vermedim hatamı ettim kaç gündür bunu düşünüyorum kızım 7 aylık

benim kızım anne sütü alıyor arada biberon günde 1 defa bazen oda yok
geceleri hiç uyumuyor bende keşke diyorum emziğe alıştırsaymışım,
almamıştı ama bende ısrar etmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…