2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bebeği benim gibi gece çok sık uyanan var mı
çözüm buldular mı kafayı yemek üzereyim maksimum bir saat deliksiz uyuyor

balık hafızalı mı
ben mumkun olduğunca hazır hiç bişey vermemeye çalışıyorum

bende okuduğum blogların, internetin ve kitapların yalancısıyım
ben hazıra karşı değilim...olmazsa yoğurt evde mayalanır(beceremedim hala denemeye devam), içine azcık meyve katılır.ben kolaya kaçtım

herkese merhaba,

bir sorum olacak sadece biberonla beslenen bebeklerinize emzik vermeyen var mı ben hiç vermedim hatamı ettim kaç gündür bunu düşünüyorum kızım 7 aylık

benimki 2. ayından beri sadece mamayla besleniyor 2. aydan beri de emzik kullanıyoruz.bence bebekler emziğe çabuk alışıyor.vermemek hata mı bilemiyorum ama çabuk alışır diye düşünüyorum.hatta aşkı bitti emzikle, bizimki artık emziği sadece uykuya dalarken alıyor dalınca pırt diye atıyor

benim kızım anne sütü alıyor arada biberon günde 1 defa bazen oda yok
geceleri hiç uyumuyor bende keşke diyorum emziğe alıştırsaymışım,
almamıştı ama bende ısrar etmemiştim

Benim ki dogdu dogali emzik alir son siralar sirf cok uykusu gelince istiyor suan bizde yedi ayligiz gece emzik icin cok sık uyanip agliyordu alistirdigima pisman olmustum ama artik yatagina 3-4 emzik koyuyorum eline gelirse kendisi alip agziba götürüyor gelmezse yine ben uyanip veriyorum eger parmak emme aliskanligi yoksa emziksiz olmasi daha iyi bence

peki tavuk veriyor musunuz
antibiyotikli olduğu söyleniyor ya o yuzden sordum böbrekler için çok zararlıymış
aay aşırı hassasım sanrım hatta biz bi bahçe aldık
doğal olması için çocuklara her şeyi ordan temin etmeye çalışıyoruz artık
biri bizim için ilgileniyor her şey tam organik

herkese merhaba,

bir sorum olacak sadece biberonla beslenen bebeklerinize emzik vermeyen var mı ben hiç vermedim hatamı ettim kaç gündür bunu düşünüyorum kızım 7 aylık

benmde hep biberon ve hiç emzik vermedm.mantığım şu.zaten annesini emenlere göre dezvantjlılar çene yapısı için.hiçbi diş doktorunun damak yapısı için önermediği emziğide kulllanırsa daha çok zarar görür.bu bnm fikrm tabi

Kizlar yogurt yaparken bebekler icin kavanozlara kapak yerine mutfak havlusunu kapatip üzerine de güzelce folye sarin tamamen susuz tas gibi oluyor yogurt ozaman havlu suyunu emdigi icin

cnm akıl vermk deil ama yoğuru çocuğa suyuyla verirsen daha faydalı olur.ben o kadar takılmıyrm taş gibi olmasına

bu hassaslık normal bence...antibiyotik vs. ne varsa veriyorlar.hatta geçen öğrendim, bilmiyordum besleme balıklara da
antibiyotik veriyorlarmış.soğudum balıktan çok severim ama...
çooook kıskandım seni bende bahçe istiyorum yaa:26:
bizim bakkala köy sütüyle köy yumurtası geliyormuş acaba istanbulda köy kaldı mı? ve ne yiyor bu hayvanlar... tartışılır...

Acikiyor yada aliskanlik haline getirmis olabilir

benimkinin mama vakti hiç sekmez. 7.30 da içer yatar, 23, 1.3-0, 3.30 da mamaya kalkar.sabah 6 da uyanırız.1 saat sonra yine içer.tabi gece bu kadar içince bazı sabahlar afedersin çiş içinde uyanıyoruz

benim kızım anne sütü alıyor arada biberon günde 1 defa bazen oda yok
geceleri hiç uyumuyor bende keşke diyorum emziğe alıştırsaymışım,
almamıştı ama bende ısrar etmemiştim

bazı geceler bebeğim bileğini emiyor şap şap sesler geliyor çok üzülüyorum keşke verseymişim diye 3,5 ay sütüm oldu zaten tam anlamıyla beni emmiyor du mememle kavga ediyordu doymasada yalancı emzik gibi kulansın beni dedim almadım şimdi pişmanlığını yaşıyorum

balık hafızalı mı çok güldüm valla çok yaşa sen
valla bana kalsa bende hazır minicik sevimli yoğurtlardan verebilirim ama babamız herşeyi çok bildiğinden malesef verdirmiyor onları sanki evde bütün gün o uğraşıyo alalala ama bi taraftan ta haklı öyle işte
Benim gittiğim doktor biz (7.5 aylığız) tavuk verme yada gerçekten köy tavuğu bul bulamıyosan balık ver dedi ama biraz tembelim galiba balığıda sadece 1 kez verdim

küçük bir yerde yaşayınca değerlendirelim dedik
siteye de her hafta taze süt geliyor yeni sağılmış ılık ılık
yumurtada bulabiliyorum ama balığa da antibiyotik verildiğini yeni duydum
artık besi balığı almamaya dikkat ederim ayy hastalık gibi bi şey bu
takıntı gibi ne bileyim yazık yavrularımıza

ay ne güzel benim kız uyusa azıcık daha kilo alır ama hiç uykumuz yok belki doymuyor sütüm çok azaldı mama da almıyor

Son düzenleme:
bebeği benim gibi gece çok sık uyanan var mı
çözüm buldular mı kafayı yemek üzereyim maksimum bir saat deliksiz uyuyor

Uyku diyice direk biz😄doğdupundan beri aynı 2 saat uyuduğunu bilmem ama sanırım gündüz uykuları düzene girmeden gecede uyumıcak sanki gündüzleri toparlamaya başladı.bizim sıkıntımız emerek uyuyor ve gece saat başı bazen yarım saatte bir uyanıyor ben pes edip gece meme ağzında uyuyoruz bazen ve bu yüzden çok kg almış bu ay.ben çözümü böyle buldum .yok olmuyor saatlerce ağlarda kendi kendine uyursa uturmuş ama yapmadım yapmıcamda 2 yaşı gözden çıkardım bazen kabullenmek gerekiyor galiba herşeyi düzenli ama uyku dedinmi çocuğa bişey oluyo.çare bulursan banada söyle tatlım.emzik hiç almadı ve çok pişmanım

Üzme arkadaşım kendini emecek bebek bişekilde aldırırdı sana onu inan bana bende çok denedim hem çalışıcam rahat olsun hemde o kendini iyi hisseder belki diye ama nerdese 15-20 gün aldı sonra bıraktı tutmadı çokta ısrar ettim ama şimdi diş çıkardı sadece ısırmak istiyor herşeyi bırak parmağını bileğini emsin vakti gelince onuda bırakır zaten

Son düzenleme:

senin biberonla beslediğini biliyorum ve senin yorum yapmanı çok istiyordum bunun için teşekkür ederim

benim kızım bazı geceler bileğini emiyor ve kucağımda uyuyor dalmaya yakın 1 dk falan omuzumu kazağımı emiyor çok üzülüyorum acaba hatamı ettim diye düşündüm
içime su serptin valla tekrar teşekkür ederim

teşekkür ederim canım sağolasın ben kızıma verseydim hemen alırdı alışırdı ben dışında her şeye güzel alışıyor istedimki beni yalancı emzik olarak kulansın yok oda olmadı neyse vermeyen varmış yada bebek istemiyormuş buna duyduğuma sevindim

bence meme=uyku
benim kız için, psikopata bağladım

Alisir canim zamanla suan tam kac ayliksiniz peki siz?

cnm akıl vermk deil ama yoğuru çocuğa suyuyla verirsen daha faydalı olur.ben o kadar takılmıyrm taş gibi olmasına

Ben her sabah taze lor peyniri yapiyorum onun suyunu daha cok ogluma yaptigim yemeklere ekliyorum benim ki yogurt cok sulu olursa yemiyor braz kati oldugun da istahla istiyor

:)) o her bebekte var benimkinjn de bezi dolup hatta bazan tasmis olarak uyaniyor cisten sabahlari

Bizim son bir haftadir uyku saatimiz degisio duruyor 7-21:30 arasi uyuyo genel olarak ama gece 12 gibi kendim uyumadan mamasini veriyorum sabah 6 da uyaniyor tekrar mama veriyorum 8-9 a kadar devam uyuyor ama bazi geceler saat 4 te acikip uyandigi oluyor

sıkıntı aynı sanırım bizde aynı tarafa yatıyoruz hep boyun ultrosunu çekildi çıkıntı yok alışkanlık deniyor terapi ve masaja nereye götürdünüz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…