balık hafızalı mı
ben mumkun olduğunca hazır hiç bişey vermemeye çalışıyorum
herkese merhaba,
bir sorum olacak sadece biberonla beslenen bebeklerinize emzik vermeyen var mı ben hiç vermedim hatamı ettim kaç gündür bunu düşünüyorum kızım 7 aylık
benim kızım anne sütü alıyor arada biberon günde 1 defa bazen oda yok
geceleri hiç uyumuyor bende keşke diyorum emziğe alıştırsaymışım,
almamıştı ama bende ısrar etmemiştim
bebeği benim gibi gece çok sık uyanan var mı
çözüm buldular mı kafayı yemek üzereyim maksimum bir saat deliksiz uyuyor
herkese merhaba,
bir sorum olacak sadece biberonla beslenen bebeklerinize emzik vermeyen var mı ben hiç vermedim hatamı ettim kaç gündür bunu düşünüyorum kızım 7 aylık
Acikiyor yada aliskanlik haline getirmis olabilir
Kizlar yogurt yaparken bebekler icin kavanozlara kapak yerine mutfak havlusunu kapatip üzerine de güzelce folye sarin tamamen susuz tas gibi oluyor yogurt ozaman havlu suyunu emdigi icin
peki tavuk veriyor musunuz
antibiyotikli olduğu söyleniyor ya o yuzden sordum böbrekler için çok zararlıymış
aay aşırı hassasım sanrım hatta biz bi bahçe aldık
doğal olması için çocuklara her şeyi ordan temin etmeye çalışıyoruz artık
biri bizim için ilgileniyor her şey tam organik
Acikiyor yada aliskanlik haline getirmis olabilir
benim kızım anne sütü alıyor arada biberon günde 1 defa bazen oda yok
geceleri hiç uyumuyor bende keşke diyorum emziğe alıştırsaymışım,
almamıştı ama bende ısrar etmemiştim
selam hazır burdayken yazayım hemen dedim.ben mayalamayı beceremeyince sütaşın babymix ini aldım.(dr ilk yoğurdunu bununla mayala prebiyotik var içinde demişti.) elmalısını aldım bayıla bayıla yedi.sonra sadesini aldım yemedi
bende kuru kayısı haşlayıp eziyorum çatalla, içine katıyorum veya kavanoz meyve püreleri varya azcı ondan katıyorum tatlı oluyor, öle böle yiyor.üzülme yemiyor diye, biraz ara ver bir kaç gün sonra tekrar dene.bu bebek kısmısı balık hafızalı hemen unutuyor sonra yeni bişeymiş gibi yine yiyor
bu hassaslık normal bence...antibiyotik vs. ne varsa veriyorlar.hatta geçen öğrendim, bilmiyordum besleme balıklara da
antibiyotik veriyorlarmış.soğudum balıktan çok severim ama...
çooook kıskandım seni bende bahçe istiyorum yaa:26:
bizim bakkala köy sütüyle köy yumurtası geliyormuş acaba istanbulda köy kaldı mı? ve ne yiyor bu hayvanlar... tartışılır...
benimkinin mama vakti hiç sekmez. 7.30 da içer yatar, 23, 1.3-0, 3.30 da mamaya kalkar.sabah 6 da uyanırız.1 saat sonra yine içer.tabi gece bu kadar içince bazı sabahlar afedersin çiş içinde uyanıyoruz
bebeği benim gibi gece çok sık uyanan var mı
çözüm buldular mı kafayı yemek üzereyim maksimum bir saat deliksiz uyuyor
bazı geceler bebeğim bileğini emiyor şap şap sesler geliyor çok üzülüyorum keşke verseymişim diye 3,5 ay sütüm oldu zaten tam anlamıyla beni emmiyor du mememle kavga ediyordu doymasada yalancı emzik gibi kulansın beni dedim almadım şimdi pişmanlığını yaşıyorum
benmde hep biberon ve hiç emzik vermedm.mantığım şu.zaten annesini emenlere göre dezvantjlılar çene yapısı için.hiçbi diş doktorunun damak yapısı için önermediği emziğide kulllanırsa daha çok zarar görür.bu bnm fikrm tabi
Üzme arkadaşım kendini emecek bebek bişekilde aldırırdı sana onu inan bana bende çok denedim hem çalışıcam rahat olsun hemde o kendini iyi hisseder belki diye ama nerdese 15-20 gün aldı sonra bıraktı tutmadı çokta ısrar ettim ama şimdi diş çıkardı sadece ısırmak istiyor herşeyi bırak parmağını bileğini emsin vakti gelince onuda bırakır zaten
bence meme=uyku
benim kız için, psikopata bağladım
cnm akıl vermk deil ama yoğuru çocuğa suyuyla verirsen daha faydalı olur.ben o kadar takılmıyrm taş gibi olmasına
bu hassaslık normal bence...antibiyotik vs. ne varsa veriyorlar.hatta geçen öğrendim, bilmiyordum besleme balıklara da
antibiyotik veriyorlarmış.soğudum balıktan çok severim ama...
çooook kıskandım seni bende bahçe istiyorum yaa:26:
bizim bakkala köy sütüyle köy yumurtası geliyormuş acaba istanbulda köy kaldı mı? ve ne yiyor bu hayvanlar... tartışılır...
benimkinin mama vakti hiç sekmez. 7.30 da içer yatar, 23, 1.3-0, 3.30 da mamaya kalkar.sabah 6 da uyanırız.1 saat sonra yine içer.tabi gece bu kadar içince bazı sabahlar afedersin çiş içinde uyanıyoruz
Canim oglumun kafasin da hep bir tarafa yattigi icin hafif sivrilme olmustu bunun icin terapist ve masaja götürdüm birkac ay ama boyun problemk hic yasamadik baskasiyla karistirmis olabilir belki arkadaslar.. Sanirim boyunla ilgili bir sıkıntınız var rabbim yardimciniz olsun bir an önce düzelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?