- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
kızlar oğlum az önce mama sandalyesnden düştü hemde kalebodura.yönümü dönmüştm.eşimi aramadm şimdi bi laf der üzüntüsnden cnm sıkılır diye.çok ağladı uyku sati ama uyutmadm.napıyım ne olur çabuk cvp yazn.alnında bşy yok ama sert yer ve kafası üstü düştü
DENİZANA: canım çok geçmiş olsun umarım bir şeyi yoktur. Aklın çıkmıştır tabi ama sakin ol.İçin rahat etmezse bir dr a götür canım...oluyor böyle talihsizlikler ne yazıkki olacağı varmış...
Kızlar selam...Gündemimde işe dönmek var.2 yıldır çalışmıyordum şimdi bir başvurum onaylandı gibi artık son aşamadayız.Bugün yarın belli olur.Bizim burada anne- baba- akrabamız yok o yüzden bakıcı bulmak durumundayım.Zor bu işler
Çalışmak bana iyi gelecek diye düşünüyorum ama bebeğime iyi gelecek mi bilmiyorum.İşler bu aşamaya gelene kadar adam akıllı oturup düşünmedim.Bu geçen 7 ayda bebeğime tamamen yalnız baktığım için çok zorlandım acaba bundan mı kaçıyorum? Hatrı sayılır ssk çalışma günüm var, bunu da yabana atmak istemiyorum.İleride emeklilik benim için çok önemli çünkü.
Mesleğimi, çalışmayı, kendi paramı kazanmayı özledim ama aynı zamanda bebişimi yabancı bir ele bırakmaktanda çekiniyorum.Gerçi bende çok iyi baktığımı düşünmüyorum
Yine duygusala bağladım.Bu son aşama olumlu olabilirde olmayabilirde...Hayırlısı olsun ama kafam karışık...
arkadaşlar kızım 17 haziran doğumlu 3 haftada 300 gr almış.normalmi sizce dr az dedi ebe iyi dedi.6 aydan sonra kilo alımı internete göre de az oluyor.acil cvp verebilirseniz sevinirim.ona göre tahlili var çünkü
Merhaba bacılar...
Pendik de Erol Mobilya adında bir mobilyacı keşfettim bugün nette gezinirken çok güzel modeller çok uygun fiyatlara acaba tanıyan bileniniz var mı? Ürün alıp memnun kalan var mı acaba?
kızlar oğlum az önce mama sandalyesnden düştü hemde kalebodura.yönümü dönmüştm.eşimi aramadm şimdi bi laf der üzüntüsnden cnm sıkılır diye.çok ağladı uyku sati ama uyutmadm.napıyım ne olur çabuk cvp yazn.alnında bşy yok ama sert yer ve kafası üstü düştü
bebeğime büyüyen yataktan almıştık gayet güzel ve uygun fiyata mağazaya gitmeni tavsiye ederim
sağoln hepiniz.dün bir saat falan kimseye söyleyedm.alnı hafif kızarmştı.bayılacak gibi oldu başta gözlerini bi tuhaf yptı uyumak istedi.uyuma diye reesmen yalvardm.dayanamadm eşimi aradm hemen geldi çocuk druna götürdk.şimdilik iyi duruyo ama 24 saat dikkat edin dedi.kusarsa falan tomografi çekilecek dedi.gelkten sonra uyudu keyfi yerine geldi.şimdi iyi şükür.ama ben gözünü ovsa korkuyorm.hiçbşy yapasm yok.sonra sonra burnuda kızardı hafif.budün beyin cerrahiyle ortopediye gösteric bide.ne olur dua edin hiçbihasar kalmasn çok korkuyorm hala.aman çok dikkat edin ne gece ne gündüz aklımdan çıkmıyo.ben kaza geçrmştm.beyin ceerrahide yattım uun süre.beyin hastalarının hareketlerini iyi biliyorm.çok çok zor.Allah yavrumu korusun.
Denizana cok gecmis olsun. Dun benim oglum da dustu ve alninda deri alti kanama oldu. Yani kaderdas olmusuz. Ben de asiri korktum ama ben esimle bolca da kavga ettim cok kizdi bana bi bebege bakamiyosun diyeDogru aslinda ne eve bakabiliyorum ne bebege
sağoln hepiniz.dün bir saat falan kimseye söyleyedm.alnı hafif kızarmştı.bayılacak gibi oldu başta gözlerini bi tuhaf yptı uyumak istedi.uyuma diye reesmen yalvardm.dayanamadm eşimi aradm hemen geldi çocuk druna götürdk.şimdilik iyi duruyo ama 24 saat dikkat edin dedi.kusarsa falan tomografi çekilecek dedi.gelkten sonra uyudu keyfi yerine geldi.şimdi iyi şükür.ama ben gözünü ovsa korkuyorm.hiçbşy yapasm yok.sonra sonra burnuda kızardı hafif.budün beyin cerrahiyle ortopediye gösteric bide.ne olur dua edin hiçbihasar kalmasn çok korkuyorm hala.aman çok dikkat edin ne gece ne gündüz aklımdan çıkmıyo.ben kaza geçrmştm.beyin ceerrahide yattım uun süre.beyin hastalarının hareketlerini iyi biliyorm.çok çok zor.Allah yavrumu korusun.
Denizana cok gecmis olsun. Dun benim oglum da dustu ve alninda deri alti kanama oldu. Yani kaderdas olmusuz. Ben de asiri korktum ama ben esimle bolca da kavga ettim cok kizdi bana bi bebege bakamiyosun diyeDogru aslinda ne eve bakabiliyorum ne bebege
arkadaşlar kızım 17 haziran doğumlu 3 haftada 300 gr almış.normalmi sizce dr az dedi ebe iyi dedi.6 aydan sonra kilo alımı internete göre de az oluyor.acil cvp verebilirseniz sevinirim.ona göre tahlili var çünkü
canım eğer çalışmayı düşünüyorsan nasılsa döneceksin iş hayatına
zaten emzirmiyorsunda sanırım iyi bir bakıcı bulursan çalışmak sana iyi gelecektir
zaten artık oyun çocuğu oldular bile
kendine haksızlık yapma, bizim işimiz kolay değil, bebek ev işi, yemek ben banyo yapmaya bile vakit bulamıyorum,kafamızda bir sürü sey var, haliyle arada dalgınlık yapıyoruz,bende düşürdüm birkere bir saniyede oluyır hersey, son anda yakaladım biraz vurdu agşadı,tabii eşim duvarları yumrukladı(
kızlar tekrar çok çok geçmiş olsun.ACEMİPERİ canım eşin öyle demek istememiştir çok korktuğundan öyle ağzından çıkıvermiştir.Bir bebeğe annesinden iyi kim bakabilir? Eşinle birbirinize düşmemeye çalışın dicem ama oluyor öyle, biraz sakin olmaya çalışın canım kırmayın birbirinizi.Bebeği olan herkesin evi darmaduman bu durum sana has değil.Bizim evide b.k götürüyor tanıdığım bütün bebek annelerininde öyle.bu ruh halinden çabuk kurtulmanı dilerim canım...
talia da burdaymış... ben hala güzel tarifler bekliyorum haberin ola
[
dr dan geliyorum benimde 16 haziran doğumlu.ek gıda yemiyor zayıf kaldı dedim.persentil hesapladı (internetten sende bakabilirsin) ve ortalamada gidiyor dedi.bizde enfeksiyon varmış antibiyotik verdi.iyileşince yer sıkıntı yapma dedi.sende 3 haftada aldığına değil, şimdiki boy ve kilo orantısına bakmalısın.ayrıca kafa çevreside önemliymiş...internette her okuduğuna inanma her bebek ayrı değerlendirilir dedi.
persentile göre ortalamada gidiyoruz bizde ama işte boy uzamamış ve 300 gr almış diye dr tahlil istedi.persentile göre kilo %50 boy %50nin üzerinde.enfeksiyon nasılçıktı idrardamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?