2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

büyüme atağı olabilir mi?

sanada çok geçmş olsn.bnm kocamda seninki gibiydi.ailesinden öyle görmş napsın.ben ailesi ona her yüklendiğinde işte görüyonmu bi olay karşısnda kötü muamele ne kadar kötü diye anlattım.ama bi olay oldumu yine aynısını yapıyodu bana.hem küs durdm bunu yaptığında hemde iyiyken değişecek çok şeyin var diye anlattım.artık insn pisikolojisnden daha iyi anlıyo.bebeği düşürdm hiçbşy demedi.öbrki gün bide msj attı,seni seviyorm üzülme çok üzüldndie.3-4defe 35 liralık biberonu kırdm canın sağolsn diyo.çünki ben ona öle davranıyorm.yeni evlenince bi kase için kavga etmştk.parası önmli deil gördüğü oydu.evcilleşiyolar zamanla inan bende yetemiyorm ne eve ne çocuğa.geçecek ibş bu günler

Ilk anda tepkisi sacma oluyor iste. Kiriyor insani. Insallah zamanla daha ilimli olur. Ben kendimi sinirli bilirdim onun yaninda melegim ya. O da benim olaylara yaklasimimi benimsemeye calisiyor yavas yavas ama bazen de ne bu rahatlik ya diye isyan ediyor

benimde oğlum doğduğu zamandan beri sola yatıyo.bi sağa yatıramadık.kafasının arkasına yastık koydum yine olmadı.dr a götürdüm kafasını normal zamanda sağa döndürüyorsa(gün içi aktivitelerde)sorun yok demişti.bi ara kafası sivrileşti hatta.ama şimdi 7 aylık oldu.uyurken kendi kendine kafasını sağa çeviriyo ve öyle uyuyo artık.kafasıda düzeldi bi sorunda yok.dert etmeyin yani.düzeliyor zamanla

bir ara emzik konusu konusulmustu anca firsat buluyorum yazmaya..emzige alistirmayi ilk aylarda denedim bir turlu almadi bizimki..cok da ustelemedim... ara ara veriyordum dis kasiyici olarak kullaniyordu emmeyi becereniyordu bir turlu... eskiden gece 4-5 saat uyuyan kizim 5 bucuk ayina geldiginde burda bircok kisinin paylastigi gibi saat basi uyanmaya basladi her uyandiginda emmek istedi... bizim sikintimiz dismis sonunda 6 bucuk ayinda cikardi disini ncak gece uyanmalar aynen devam bir gun yine emzigi verdim disini kasisin diye bizimki cok cok emmeye basladi..simdi gece uyandiginda emzigi veriyorum agzina hemen uyumaya devam ediyo..aslinda bende cok emzik kullanilmasi taraftari degilim ama gece uykularimizi kurtardi..

etraftan duyduğum...beşiğine 4-5 tane emzik koyuyorlarmış.bebiş uyanınca birini alıp ağzına götürüp uyuyormuş...bu dediğim 8 aylık civarı bebeler...benim kızım emziği buluyor ama bi türlü ağzına koymayı beceremiyor.o yüzden ne yazıkki baş parmağını emiyor.bence emzik parmak emmesinden iyidir...

nasılsın canım bebek iyi mi,acemiperi senin bebiş nasıl.
Benim bebis dun aksamdan beri asiri huysuz. Dis cikaracak sanirim salyasi da artti. Surekli kucagimda benle temas halinde durmak istiyor. Uykusuz ve yorgunum. bir an once ciksa da kurtulsak

Kızlaaar sormayın fenayız dun gece kızım nerdeyse 20 dk da bır uyandı salyası flnda yok gunduz ıyı gece uyumuyor nesı var sızce

Kızlaaar sormayın fenayız dun gece kızım nerdeyse 20 dk da bır uyandı salyası flnda yok gunduz ıyı gece uyumuyor nesı var sızce

bnmki sabaha doğru abartısız 3 dkya bir kalkıyo 15 20 defa kesin kalkıyorm.sonunda ya uykusuzluk ve sinirden ben uyandırıyorm yada o uyuyakalıyo sonunda.bgn 4 patates soyana kadar 10 defa gittim başına.kucağıma alır almazda susuyo.gündüzde aynıyız yani.bilen varsa söylesn ne olur hiç uyuyamıyorm düzgün

canım bizim de uykumuz tilki uykusu, sağma bayağı azaldı günde bir kere devam sütü veriyorum , günde 600 ml filan çıkıyor senin nasıl.

biraz fazladır seninkinden heralde nm.buzluktakilerdende içirmeye çalışıyorm en eskisine 2.5 oldu heralde.daha çok ek gıda ne zaman vereceksek 3e düşmeyi düşünüyorm.zaten eskiye göre bnmde az ve çok stres yapıyorm.eşim azalsn die dua ediyo bnm halimi gördkçe

kızlar merhaba..

benim bebeğimde 11 haziran doğumlu sürekli salyası akıyor ve önlüksüz gezemiyoruz..

diş çıkaran varmı çıkarsa belirtisi sadece salyamı.. diş kaşıyıcılarıda hiç bir şekilde ağzına sokmuyor sadece benim parmağımla kaşımama izin veriyor.. siz neler yapıyorsunuz?

merhaba canım hoşgeldin biz 20 mayıs doğumluyuz..3 aydır salyası akıyor ne gelen var ne giden..hala dişi çıktı çıkacak bekliyoruz.. sen yanındayken eline soğuk havuç ver o biraz rahatlatıyor... emekleme olarak geri geri gidiyor benim küçük adam bizde böyle işte

sonuna kadar haklısın canım..kızımda önemsemedik,doktorda emebilir önemli değil.anne karrnından alışkanlık dedi..şimdiki aklım olsa hayatta izin vermezdim..kızım 4 buçuk yaşında hala parmağını emiyor..ve emdiği taraftaki dişleri yamuk çıktı

Havuçu denicem hemen :) biz de hep geri geri gidiyoruz maalesef.. Emeklemeden yürücek bu gidişle yürüteçte çok başarılı çünkü.. :)

Havuçu denicem hemen :) biz de hep geri geri gidiyoruz maalesef.. Emeklemeden yürücek bu gidişle yürüteçte çok başarılı çünkü.. :)

Geri geri emeklemeye başlaması emeklemesinin yakın oldupunu gösterir diyor benim etrafımdaki insanlar.dr da 8-9 ay emekleme için uygun bir zaman geç kalmış değilsiiniz dedi.benim oğluşumda 13 hazşran doğumlu geri geri gidiyor bir cabası var.bakalım nezaman emekleyecek bu arada 2 diş çıkardık 5 aylıkken bizde ötekileri bekliyoruz benim oğlumda farkettipim kafası vücuduna göre biraz daha sıcak oluyor ama ateşi olmuyor çok şükür.jel sürmeni tavsiye ederim biraz ağrısını alır.

Ayni ben beni anlatmissi bende cok caresiz ve bitkinim.ama oglum hep boyleydi.ben bi cozum bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…