kızlar benimkiler gün geçtikçe geceleri daha sık kalkmaya başladı.ve gece kalktıklarında feci şeklde mama içiyorlar.önceden 150 mlyi sabaha kadar içemezlerdi.şimdi iki saatte bir içiyorlar neredeyse.bütün gece mama yapıyorum.
doktor alışkanlıktan kalkıyor demişti.bu nasıl alışkanlık anlamadım,kıtlıktan çıkmıcasına mama içiyorlar.benzeri durumu yaşayan var mı??
gündüz artık daha az mama içiyorlar herşeyi yedikleri için,ondan mı acaba??
Ilk anda tepkisi sacma oluyor iste. Kiriyor insani. Insallah zamanla daha ilimli olur. Ben kendimi sinirli bilirdim onun yaninda melegim ya. O da benim olaylara yaklasimimi benimsemeye calisiyor yavas yavas ama bazen de ne bu rahatlik ya diye isyan ediyorsanada çok geçmş olsn.bnm kocamda seninki gibiydi.ailesinden öyle görmş napsın.ben ailesi ona her yüklendiğinde işte görüyonmu bi olay karşısnda kötü muamele ne kadar kötü diye anlattım.ama bi olay oldumu yine aynısını yapıyodu bana.hem küs durdm bunu yaptığında hemde iyiyken değişecek çok şeyin var diye anlattım.artık insn pisikolojisnden daha iyi anlıyo.bebeği düşürdm hiçbşy demedi.öbrki gün bide msj attı,seni seviyorm üzülme çok üzüldndie.3-4defe 35 liralık biberonu kırdm canın sağolsn diyo.çünki ben ona öle davranıyorm.yeni evlenince bi kase için kavga etmştk.parası önmli deil gördüğü oydu.evcilleşiyolar zamanlainan bende yetemiyorm ne eve ne çocuğa.geçecek ibş bu günler
ilgin için teşekkür ederim öncelikle 2 temmuz doğumluyuz teyzesi yani 6,5 aylık oldu mecburi sezeryan oldu bilmem alakası varmı doğduğundan beri gittiğimiz çocuk doktorumuz evet sürekli sağ tarafa ile dönüyor herşeye ve uykuda o tarafa yatabilir dedi alışkanlı yaşına kadar geçer dedi içim rahat etmedi fizik tedaviye profesöre götürdüm anne karnında edinilmiş yada doğduktan sonra edinilmiş alışkanlık dedi birkaç hareket gösterdi başını yataktan sarkıtıp elle sağ ve sola çevirmek gibi ve tüm aktiviteleri yemekti oyundur hepsini dönmek istemediği taraftan yani soldan yapalım dedi her ay kontrole çağırıyor ve gelişme var devam diyor uyku esnasında kafayı desteklemezsem hala sağ dönüp yatıyor ama eskiye göre solu ile çok ilgili bilmiyorum ben mi hüsnü kuruntu yapyorum çok sizde kafa şekli düzeldimi? uyurken hala destekliyormusunuz doktorunuz teşhis koymuşmuydu? bizimki sadece alışkanlık diyor hangi doktora gittiniz? çok soru sordum galiba :)
annelik işte ne yaparsın
bir ara emzik konusu konusulmustu anca firsat buluyorum yazmaya..emzige alistirmayi ilk aylarda denedim bir turlu almadi bizimki..cok da ustelemedim... ara ara veriyordum dis kasiyici olarak kullaniyordu emmeyi becereniyordu bir turlu... eskiden gece 4-5 saat uyuyan kizim 5 bucuk ayina geldiginde burda bircok kisinin paylastigi gibi saat basi uyanmaya basladi her uyandiginda emmek istedi... bizim sikintimiz dismis sonunda 6 bucuk ayinda cikardi disini ncak gece uyanmalar aynen devam bir gun yine emzigi verdim disini kasisin diye bizimki cok cok emmeye basladi..simdi gece uyandiginda emzigi veriyorum agzina hemen uyumaya devam ediyo..aslinda bende cok emzik kullanilmasi taraftari degilim ama gece uykularimizi kurtardi..
Benim bebis dun aksamdan beri asiri huysuz. Dis cikaracak sanirim salyasi da artti. Surekli kucagimda benle temas halinde durmak istiyor. Uykusuz ve yorgunum. bir an once ciksa da kurtulsaknasılsın canım bebek iyi mi,acemiperi senin bebiş nasıl.
Kızlaaar sormayın fenayız dun gece kızım nerdeyse 20 dk da bır uyandı salyası flnda yok gunduz ıyı gece uyumuyor nesı var sızce[/QUO
diş olabilir, zaman zaman öyle huzursuzlukları oluyor malesef.
nasılsın canım bebek iyi mi,acemiperi senin bebiş nasıl.
Kızlaaar sormayın fenayız dun gece kızım nerdeyse 20 dk da bır uyandı salyası flnda yok gunduz ıyı gece uyumuyor nesı var sızce
iyiym cnm sğl.evde uğraşıyorm işte.bebek iyi ama uykuda sürekli uyanıyo.seninki nasıl,sağım işleri nası gidiyo:)
canım bizim de uykumuz tilki uykusu, sağma bayağı azaldı günde bir kere devam sütü veriyorum , günde 600 ml filan çıkıyor senin nasıl.
merhaba canım hoşgeldin biz 20 mayıs doğumluyuz..3 aydır salyası akıyor ne gelen var ne giden..hala dişi çıktı çıkacak bekliyoruz.. sen yanındayken eline soğuk havuç ver o biraz rahatlatıyor... emekleme olarak geri geri gidiyor benim küçük adamkızlar merhaba..
benim bebeğimde 11 haziran doğumlu sürekli salyası akıyor ve önlüksüz gezemiyoruz..
diş çıkaran varmı çıkarsa belirtisi sadece salyamı.. diş kaşıyıcılarıda hiç bir şekilde ağzına sokmuyorsadece benim parmağımla kaşımama izin veriyor.. siz neler yapıyorsunuz?
sonuna kadar haklısın canım..kızımda önemsemedik,doktorda emebilir önemli değil.anne karrnından alışkanlık dedi..şimdiki aklım olsa hayatta izin vermezdim..kızım 4 buçuk yaşında hala parmağını emiyor..ve emdiği taraftaki dişleri yamuk çıktıetraftan duyduğum...beşiğine 4-5 tane emzik koyuyorlarmış.bebiş uyanınca birini alıp ağzına götürüp uyuyormuş...bu dediğim 8 aylık civarı bebeler...benim kızım emziği buluyor ama bi türlü ağzına koymayı beceremiyor.o yüzden ne yazıkki baş parmağını emiyor.bence emzik parmak emmesinden iyidir...
merhaba canım hoşgeldin biz 20 mayıs doğumluyuz..3 aydır salyası akıyor ne gelen var ne giden..hala dişi çıktı çıkacak bekliyoruz.. sen yanındayken eline soğuk havuç ver o biraz rahatlatıyor... emekleme olarak geri geri gidiyor benim küçük adambizde böyle işte
Havuçu denicem hemen :) biz de hep geri geri gidiyoruz maalesef.. Emeklemeden yürücek bu gidişle yürüteçte çok başarılı çünkü.. :)
bnmki sabaha doğru abartısız 3 dkya bir kalkıyo 15 20 defa kesin kalkıyorm.sonunda ya uykusuzluk ve sinirden ben uyandırıyorm yada o uyuyakalıyo sonunda.bgn 4 patates soyana kadar 10 defa gittim başına.kucağıma alır almazda susuyo.gündüzde aynıyız yani.bilen varsa söylesn ne olur hiç uyuyamıyorm düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?