ben yogurdu ve peyniri aynı anda yapıyorum,inan hangisi peynirdi hangisi yogurttu diye ayıramıyorumyani dogru yapmışsın,kıvamlı oluyor.
Ben la ne peynirini mayaladiktan Sonra tulbentle suzuyorum. Gayet guzel oluyor
Kavanozun kapagini kapatip dolaba koymadan once kavanozun uzerine once kagit havlu koyup kapagini o sekilde kapayinca daha koyu oluyor. Tabi bir de gece yaparsan mesela sabaha kadar buzdolabinda dinlenmesi lazim. Ama yine soyluyorum hazir labneler kadar kivamli olmuyor.ben de yapamadımşöyle yaptım, sütü kaynattım yoğurt mayalanacak kadar soğuyunca peynir ezip koydum içine. yine yoğurt mayalanacak kadar beklettim yaklaşık 7 saat kadar. su gibi bişey oldu çöpe gitti... nerede hata yaptım sence?
Herkese merhaba,
Ben henüz Haziran 2013 anne adayı değilim ama olma konusunda azimliyim..
9 Ağustos'ta bebekte kalp atışı durdugu ıcın aldırmak zorunda kaldım, ilk gebeliğimdi.
Bir adet dönemi bekleyip yeniden çalışmalara başlama kararı aldık.
Tıbbi tahliyeden 25 gün sonra (önceki gün) ilk adetimi oldum..
Biter bitmez bu ay için denemeler başlayacak.
Benim döngüm kısa oldugundan bu ay içinde yani 26-27 Eylül gibi yeniden adet olmam gerekiyor..
İnşallah o tarihe dek herşey yolunda gider.
Ve bu kez bebeğim benimle kalır..
Dilerim Allah'tan herkes için kalplerindeki muratlar gerçek olur;
iyiniyetli, çocuguna gercekten emek verip onu özenle büyütecek anne adayları çok beklemeden hayallerine kavuşurlar..
Amin...
Arkadaşlar merhaba
Emekleme de ne durumdasınız acaba benim oğlum 13 haziran doğumlu imkanı yok yerde zorla 5 dk tutuyorum geri geri gidiyor şuanda ama çabasıda yok dr 8-9 aylık emeklemesi normal dedi sizde durumlar nasıl peki
canım bizimki de aynı durumda yere yatıyor genelde azcık oyalanıyor sonra kucak diye ağlıyor. alışmadı fazla yere. ama bazen bi oyuncağa uzun süre takıldığı da oluyor onu elinde eviriyor çeviriyor onunla konuşuyor döne döne kapıya kadar geliyor çok hareketli ama emeklemek istemiyor. bir de ayakta durmaya bayılıyor belki de emeklemeden yürücekler belli mi olur
Evet döne döne odayı turluyor dediğin gibi ayakta durmak istiyor devamlı.oturmayıda sevmiyor desteksin 15-20 sn oturuyor daha onuda başaramadık baklım ne olucak.
Kizim da aynisi,done done odayi turluyor kolu ustunda hafif surunuyor kedi gbi durup poposunu salliyor ama oyle bariz emekleme yok.oturmayi biliyor ama kurtlu oldugu icin oturmak istemiyor sikiliyor.
Oglumsa yerde yuvarlanmaktan nefret ediyor,aksama kadr oturarak oynuyor,oturan boga diyorum ben ona
Oğluş desteksizmi oturuyor peki. Evet oğlumda sıkılıyor hep ayakta durmak istiyor hoppalaya koyuyorum 5.aydan beri acaba ondanmı diyorum.bilemiyorum emeklese daha zor ama çok şirin olacağını düşünüyorum biranönce emeklesin istiyorum.
evet oglum maşallah desteksiz saatlerce oturabiliyor.kızım oturmak istemiyor haylazlık peşinde :) ben de yurutece koyuyorum,ikiz olunca pek çok şeye mecbur kalıyor insan.ben de ondu kafama takıyorum aman yamuk bastı aman yumurtalıgı zarar gördü vs.
Arkadaşlar merhaba
Emekleme de ne durumdasınız acaba benim oğlum 13 haziran doğumlu imkanı yok yerde zorla 5 dk tutuyorum geri geri gidiyor şuanda ama çabasıda yok dr 8-9 aylık emeklemesi normal dedi sizde durumlar nasıl peki
canım her bebeğin gelişimi aynı olmaz ki, niye canını sıkıyorsun, bizim 8 aylık bas 44,5 cıktı.
benimkide 8 haziran dogumlu ne emekleme ne sürünme yok yüz üstü yatırınca hemen sırt üstü dönüyo:26:
bugunlerde oglum kafasını saga sola sallamaya başladı hızlı hızlı anlamıyorum nerde bi tuhaf hareket varsa bu çocukta gün içinde nadirde olsa yapıyo ama özellikle uykusu geldiginde çok sallıyo doktor videoya çek göreyim dedi ama telefonu gördügü gibi ilgisini çekiyo bırakıyo sallamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?