2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben yogurdu ve peyniri aynı anda yapıyorum,inan hangisi peynirdi hangisi yogurttu diye ayıramıyorum yani dogru yapmışsın,kıvamlı oluyor.

Ben la ne peynirini mayaladiktan Sonra tulbentle suzuyorum. Gayet guzel oluyor

Suzmeyi denerim. Suzme peynir fikri de iyiymis. En azindan labneyi sevdi oglum lor gibi reddetmiyor.

NASERDO esin seni elestirecegine totosunu kaldirsin biraz, daha ne yapacaksin. Cok tempolu olma biraz salla gitsin, cidden omur geciyor ve bunlarla yaslaniyor insan, ben zaman zaman koyveriyorum. Hepsini birden yapamam bazilari da eksik olsun. SAbah kahvalti hazirliyorum bi kasik ogluma iki kasik bana seklinde yiyoruz. Oglus mizmiz yapmazsa bulasigimi topluyorum yoksa onunla oynuyoruz. O uyuyunca mutfak topluyorum ya da camasir atiyorum. Ogle yemegini hazirliyorum. Kalkinca yemegini yedirip kendim yemek yiyorum. Yine biraz ev isi ve nette gezinti oluyor. Oglum ikinci uykusuna dalinca aksam yemegi, ev isleri gibi seyleri yapiyorum. Zaten aksam oluyor. Aksam yemek faslindan sonra esim yardim ediyor ben de utuydu camasirdi onlari yapiyorum bazen. Gece de bol bol uyaniyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689154&p=33841601#post33841601
keçeden yaptığımız ürünlerimizi görmek isterseniz linki tıklayın lütfen
keçe bebek şekeri, lohusa tacı , kapı süsü, diş buğdayı magnetleri tütü etek setlerimz mevcuttur buyrun bir göz atın bebeğinizin 1 yaş doğum günü içinde ürünlerimiz vardır isteğe göre de yapılır

Kavanozun kapagini kapatip dolaba koymadan once kavanozun uzerine once kagit havlu koyup kapagini o sekilde kapayinca daha koyu oluyor. Tabi bir de gece yaparsan mesela sabaha kadar buzdolabinda dinlenmesi lazim. Ama yine soyluyorum hazir labneler kadar kivamli olmuyor.

Kızlar bu bakıcıların hepsi aynı mı yoksa bana en bilmişi mi düştü! Benim işten döndüğüm saate yakın yemek yedirme dediğim halde inadına yapar gibi yemek yediriyor haliylede çocuk beni emmiyor bu gidişle süt falan kalmayacak.

Canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu çok gzel bir anne olacağından şüphem yok

Arkadaşlar merhaba
Emekleme de ne durumdasınız acaba benim oğlum 13 haziran doğumlu imkanı yok yerde zorla 5 dk tutuyorum geri geri gidiyor şuanda ama çabasıda yok dr 8-9 aylık emeklemesi normal dedi sizde durumlar nasıl peki

canım bizimki de aynı durumda yere yatıyor genelde azcık oyalanıyor sonra kucak diye ağlıyor. alışmadı fazla yere. ama bazen bi oyuncağa uzun süre takıldığı da oluyor onu elinde eviriyor çeviriyor onunla konuşuyor döne döne kapıya kadar geliyor çok hareketli ama emeklemek istemiyor. bir de ayakta durmaya bayılıyor belki de emeklemeden yürücekler belli mi olur

Evet döne döne odayı turluyor dediğin gibi ayakta durmak istiyor devamlı.oturmayıda sevmiyor desteksin 15-20 sn oturuyor daha onuda başaramadık baklım ne olucak.

Kizlar kizim gece devamli uyanip oyun istiyor ayni durumda olan var mi? Anlamiyorum niye boyle.
Dis sikintisi dicem ama aglamiyor bagirmiyor uyanip konusmaya basliyor guluyor uyutana kadar canim cikiyor bir saat uyuyor sonra tekrar kalkiyor...

Evet döne döne odayı turluyor dediğin gibi ayakta durmak istiyor devamlı.oturmayıda sevmiyor desteksin 15-20 sn oturuyor daha onuda başaramadık baklım ne olucak.

Kizim da aynisi,done done odayi turluyor kolu ustunda hafif surunuyor kedi gbi durup poposunu salliyor ama oyle bariz emekleme yok.oturmayi biliyor ama kurtlu oldugu icin oturmak istemiyor sikiliyor.
Oglumsa yerde yuvarlanmaktan nefret ediyor,aksama kadr oturarak oynuyor,oturan boga diyorum ben ona

Oğluş desteksizmi oturuyor peki. Evet oğlumda sıkılıyor hep ayakta durmak istiyor hoppalaya koyuyorum 5.aydan beri acaba ondanmı diyorum.bilemiyorum emeklese daha zor ama çok şirin olacağını düşünüyorum biranönce emeklesin istiyorum.

evet oglum maşallah desteksiz saatlerce oturabiliyor.kızım oturmak istemiyor haylazlık peşinde :) ben de yurutece koyuyorum,ikiz olunca pek çok şeye mecbur kalıyor insan.ben de ondu kafama takıyorum aman yamuk bastı aman yumurtalıgı zarar gördü vs.

Valla ben 1 taneyle zor uğraşıyorum dün gece kabus gibiydi 40 dk da bir uyandı gerçi hep böyle ama son 2 haftadır 2 saat uyuyordu.Nezaman düzelicek bilmiyorum😁Allah kolaylık versin sana

Benim oglumda da hicbir emekleme istegi yok. Yerde yuvarlaniyor, kendi kendine kalkip oturabiliyor, desteksiz oturabiliyor ama emekleme yok. Yatar pozisyonu sevmiyor. Alt acarken iskence cekiyorum kac gundur. Surekli bir ayakta durmak istegi var. Sanirsin biraksan kosacak. Bizim doktor da 7 aylik emeklemez demisti gecen ay. Her cocuk farkli iste

benimkide 8 haziran dogumlu ne emekleme ne sürünme yok yüz üstü yatırınca hemen sırt üstü dönüyo:26:

bugunlerde oglum kafasını saga sola sallamaya başladı hızlı hızlı anlamıyorum nerde bi tuhaf hareket varsa bu çocukta gün içinde nadirde olsa yapıyo ama özellikle uykusu geldiginde çok sallıyo doktor videoya çek göreyim dedi ama telefonu gördügü gibi ilgisini çekiyo bırakıyo sallamayı

canım her bebeğin gelişimi aynı olmaz ki, niye canını sıkıyorsun, bizim 8 aylık bas 44,5 cıktı.

takıyorum işte bende maalesef her şeyden huy kapıyorum her gün doktorlardayız dogdugu sıra bi fenilketonüriden şüphelenmişlerdi bayagı zor günler geçirdik ondan sonra böyle oldum

bütün bebişler ne kadar farklı ya.
benim oğlum dün itibariyle emeklemeye başladı çok şükür. oturmayı kısa süreli başarıyor ama pek sevmiyor sanırım küt atıyor kendini ya arkaya ya yana :) damağını şaklatıyor çok komik oluyor o zaman :) 4 dişimiz oldu. bye bye lar gel gel ler falan tam sevdiriyor kendini sıpacık :) ben odadan çıksam çığlığı basıyor. yanında kim olursa olsun bu değişmiyor. sabahları sarılıp uyuyoruz çok güzel oluyor. yıkadım uyuttum şimdi rahatladı çocuk. hava soğuk sık yıkayamıyoruz eskisi gibi.
ek gıdaya alıştı artık. kahvaltıda zorlanıyoruz bir tek. her gün kahvaltı, meyve, sebze püresi, yoğurt, muhallebi yiyor ve tabii anne sütü. arada kapışıyoruz ama iyiyiz genelde :) sanırım 10 kg ı geçmiştir artık ayın 20 sinde aşı var o zaman bakarlar sağlık ocağında.
böyle işte. iyice büyüdüler mi artık ne :))

Benim oğlumda bir haftadır yapıyor ama müzik duyduğunda sallıyor öylede çok hızlı değil normal bence keşvediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…