2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

O alt acarken kazik gibi dikilme bizde de var'cocuk bir turlu kirip da belini oturmuyor.
7 aylik bence de emeeklemeez.belki emeklemeeden yurur bizimkiler

Benim oglum da ara ara kafa salliyor,tam agzina kasigi sokucam istemiyorum der gbi kafa salliyor ama ac nerden ogrendiyse

Valla ben 1 taneyle zor uğraşıyorum dün gece kabus gibiydi 40 dk da bir uyandı gerçi hep böyle ama son 2 haftadır 2 saat uyuyordu.Nezaman düzelicek bilmiyorum😁Allah kolaylık versin sana

Tesekkur ederim annemle baktim sekiz ay,bir haftadir yalniz bakmaya calisiyorum.
Bizde de genelde biri her gece huysuzluk yapiyor,bu aralar kizim.on dkda bir emzigini dusuruyor uyaniyor. Bir kalkiyor iki saat uyumuyor.allah bir sekilde yardim ediyor.

Bende ikiz olsun isterdim hamile kalmadan önce sonra oğluşum bukadar huysuz olunca Aman dedim Allah dağına göre kar verirmiş asla yapamazdım diyorum maşallah sana olsun olsun 8 ay anneyle bile baksan da zor.ama büyüyorlar ya.hergün bişey öğrenmesi bütün yorgunluğumu alıyor.bu ara diş sıkıntımız var sanırım 3.geliyor 40 dk ya düştü uykuları ya ben bîşeyi yanlış yapıyorum yada doğası böyle uyumuyorda uyumuyor.1yaşında düzelir diyorlar ama inşallah artık .

1 haziran dogumlu oglum artık ben büyüdüm anne diyor 8 ayı bitirdik şükür olsun ..bizim yaramazında iki dişi cıktı:)) emekliyor gell gell diyo elliylede yapıyo alkış yapıyo baba derr gibii koltuklara tutunup geziyo ahhh birde pat pat düşmese sizinde öyle oluyomu cocuk rahatlıkla koltuga tutunuyo amaa bi türlü dengesini kurup duramıyo arkasında geziyorum düşmesin diyee birdee artislik yapıyo ellerimii itiiriyo bırak diyo yanlız durcamm koltuk televizyon sehbası dolanıp duruyoo. yanii çobanı oldumm düşmesin diyee korkuyorum .. bizim en büyük sorunumuz gece uyumalarıı saat başı ayakda aglıyo deli ediyo benii uykusuzlukdan gözlerini açamıyo ama uyuyamıyo yatakda kıvranıyoo.. iştahı bir geliyo bi gidiyoo ..banyoyu cok seviyo suyun içinde oynuyo her yeri ıslatıyo ayaklarınla suya vuruyo oturuyorum elleriyle cok tatlı oldu benim bıdıgımm yürüseydii diyorum artık inşlh oda olur bekliyoruzz zaman hızla akıp gidiyo rabbim evlatlarımıza saglık sıhat zihin acıklıgı versin ..hep duam olmayanlarada verrsin evlatt ::::)

Aynısını benim oğlum da yapıyor

Acikcasi ben hamile oldugumu ograndigimde hic ikiz olur dusuncesi yoktu,rabbim oyle nasip etti kendiliginden oldu.uslu bakimi kolay ikizler de var ama bana denk gelmedi kizim bu gece yine devamli kivranarak uyandi.oglumun iki disi var da kizimin henuz yok,jel surdum bana misin demedi ben de agri kesici verdim uyudu biraz.oglum masallah yormadi.kizim cok uyurdu hic kalkmazdi oglum sabaha kadar aglardi simdi tam tersi oldu.bir yas degil de, benim umudum bir bucuk yas.yanlis yapmiyorsun bence hemen hemen herkeste var bu uyku sorunu su an.allah hepimize yardim etsin uykusuzluk cok zor.

İnanırmısın ben 3 saat daha uyumadı en fazla 2 saat uyumuştur doğdu doğalı böyle ama hep aynı ama bu ara azıttı gece evde gezmeye çıkıyoruz.Amin hepimizin yardımcısı olsun ama dayancak gücüm kalmadı annem yakın oturuyo ama gidip orada kalıcam biraz 10 kg yu geçti sabaha kadar taşıyamıyorum kucağımda artık

kızçeler malumunuz bende haziran annesiyim kendimizden eminiz ama adetim 3 gün gecikince bugün şeytan drttü test yaptım iki çizgide net yanılma durumu olabilir mi henüz istemioduk oğlan daha 7,5 aylık :s kafam çok karıştı farklı koşullarda da pozitif çıkabilir mi acaba bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

Ben arada sırada annemde kalıyorum 4-5 gün. İlaç gibi geliyor. Bana sadece emzirmek kalıyor. Tavsiye ederim imkanınız varsa. Eşim de biraz kafa dinliyor.
Benim oğlan dizlerinin üstünde ileri geri sallanıyor ama emekleme yok henüz. Uykuya dalmada sorun var. Sürekli elleriyle gel gel yapıyor dalarken bile. Yüzünü okşaya okşaya uyutmaya çalışıyorum.
Yatağını değiştireceğim çünkü çok sert 36 dansite sert sünger.ikeadan bir şilte almayı düşünüyorum. Kuzucum o yüzden uykuya dalamıyormuş sanırım. Çünkü sürekli uykusuzdu o yatak geldiğinden beri.

Adet döneminde sütü azalan var mı kızlar?

hamilesiniz ve benim bildiğim kadarıyla başka koşullardan dolayı pozitif çıkmaz. hayırlısı olsun . eğer çocuğunuza meme veriyorsanız artık eskisi kadar istekli emmiyorsada anlayabilirsiniz ki zamanla tamamen bırakacaktır

kendimizden eminiz derken? korunurken mi kaldın? yanılma sanmıyorum ya... istersen bir test daha al ya da en temizi tahlillllll..... hayırlısı olsun inşallah.

annemde kalmıyorum ama annem bende kalıyor arada gerçekten de ilaç gibi geliyor... Allah razı olsun onlardan. yatağı için sert demişsin hiç aklıma gelmemişti. acaba onun için mi bizim sıpa büyük yatakta yani bizim yatakta daha rahat uyuyor merak ettim.
ben 4 aylıktan beri adet oluyorum, azaldığı aylar da oldu değişmediği de oldu. her ay farklı oluyor. en çok antibiyotik kullandığım dönemde azaldı benim sütüm. inşallah güzel güzel emziririz kuzucuklarımızı.

O zaman yatağı yüzünden uyuyamıyordur. 2 gündür babaannesinin yaptığı yün yatakta yatırıyorum uyuyor eskisinden daha fazla. İçine gömülüyor ama yeni yatak alana kadar idare ediyoruz. Bizimki de bizim yatakta yatarken güzel uyuyordu bizimle.
Çok sert yatakta bebeklerin kasları yoruluyormuş dinlenemiyorlarmış.
Alacağım şiltenin boyu 10 cm kısa kalacak ama artık battaniyeyle kapatırım bir şekilde.

ooo babaannesine desem anında yapar yün yatak. onlar yapacaktı da ben istemedim. kuzucukların kaslarını yoruyormuşuz demek dur bakim ben de deniyim merak ettim şimdi.

ooo babaannesine desem anında yapar yün yatak. onlar yapacaktı da ben istemedim. kuzucukların kaslarını yoruyormuşuz demek dur bakim ben de deniyim merak ettim şimdi.

6. aydan sonra orta yumuşak yatak olmalıymış. Yarı ortopedik yataklar işimizi görür sanırım. Ama benim istediğim sünger yataklar ikeada var. Çok pahalı da değil. visco,yün ve pamuk yatak önermiyorlarmış.
O babaanneler zaten herşeye karışmasalar olmaz

ben de yün yatak alerji yapabilir diye önerilmediğini okumuştum bu nedenle hazır yatak alıp üzerine pamuk şilte diktirmiştim ama çok ince. keşke daha kalın yaptırsaymışım. babaanneler karışsın ya bişey olmaz son söz anne de biterrrrrrr :)

Tabii ama onlara gittiği zaman çocuk benim istediğim şeyler pek olmuyor. Bir kere çikolata veriyorlar çocuğa. Kayınvalidem şeker hastası olduğu halde tattırmaktan çekinmiyor. Bir de çikolatayı çok sevecek bu diyor. E her çocuk sever çikolatayı verirsen.
Sallanmasını istemediğim halde el birliğiyle salladılar çocuğumu. Ben inat ettim hala sallamıyorum. Okşaya okşaya uyutuyorum çocuğumu.
Yiyecekleri kendi ağızlarında parçalayıp veriyorlar ki ben hiç haz etmem. Ağzında ne mikrop var nereden bileceksin.
Daha neler neler, içim dolu da kafanı şişirmeyeyim.

kendimizden eminiz derken? korunurken mi kaldın? yanılma sanmıyorum ya... istersen bir test daha al ya da en temizi tahlillllll..... hayırlısı olsun inşallah.
.

yani eşim dikkat eder cok bnde kendimde sezmedim böyle bişey 3 test yaptım pozitif 2. gelio sanırım sabah kan testi vericem hakkımda hayırlısı sağol cnm

aslında oğlum bugünlerde memeye daha düşkündü onu sütten kesmek için çok erken daha çok üzgünüm ama hamileyim malesef böyle dediğim için kimi kızacaktır ama napalım nasip

Yarami destin...
Esim urfali,dun kayinvalidem agzina mantinin aci sosundan sokuyor.biz acissiiz birsey yiyemeyik alissin diyor.cocuk aci yemeezse sevmezse dunya basina yikilir alimallah.
Ne var ne yok agzina sokuyor,hazir pudingler vs. Birsey deyince de ben kac tane buyuttum diyor.
Kendi orduguu nuh nebidenn kkallma hirka yelekleeri giyydirmiyoorum diye de feci bozuluyor.giydirip giydirmemeek banaa kallmis,istiyor ki hep onun verdiklerini giydirreyim,cocuklarimin baska birseyi yok ya.
Sekiz ay annem bakti,cocuklar esimin ailesininn yaninda hep agliyor,durmakk istemiyorlar diye tutustu simdi.ben kimseye gelme demeediim gelip yardim edeydiniz annem de biraz dinleneeydi.ne ekersen onu bicersin.ancak getirr sevelim diyorlar,yardim edelim demek yok,isten kaciyorlar.e kusura bakmaayin cocuklarim ilgi gordugune yakin dururr,siziin mmenddebur suratinizdan korkar aglar.dede gel diyoorlar diye de bozuluyorlar.
Son bomba,ikiz bakmakta ne varmis cok kolaymis.kiskancligin bu kadari.ben bu cahil gorgusuuzlere nerden dustuum bilmiyorum.

sabır diliyorum sizlere arkadaşlar.biraz yüz bulsalar benimkiler de sizinkilerden aşağı kalmaz ama şimdilik tırsıyolar benden birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…