merhaba herkese uzun süredir giremedim,herkes iyi insallah,8,5 aylık olduk, ek gıda aynen devam süt azaldı baya, kızıma yürüme arkadaşı aldık, onunla evde geziyor:))
Tabii ama onlara gittiği zaman çocuk benim istediğim şeyler pek olmuyor. Bir kere çikolata veriyorlar çocuğa. Kayınvalidem şeker hastası olduğu halde tattırmaktan çekinmiyor. Bir de çikolatayı çok sevecek bu diyor. E her çocuk sever çikolatayı verirsen.
Sallanmasını istemediğim halde el birliğiyle salladılar çocuğumu. Ben inat ettim hala sallamıyorum. Okşaya okşaya uyutuyorum çocuğumu.
Yiyecekleri kendi ağızlarında parçalayıp veriyorlar ki ben hiç haz etmem. Ağzında ne mikrop var nereden bileceksin.
Daha neler neler, içim dolu da kafanı şişirmeyeyim.
şu yemek konusuna ben de sinir oluyorum. herkes kaç çocuk büyüttük bişey olmadı diyo. sanki anında olacak.
kafa şişirmek olurmu hiç herkesin var bu konuda bir yarası :)
mrb cnm,nasılsn ne var ne yok.bizm ek gıda olayı hiç gitmiyo diyebilirim.herşeyi reddediyo ama sütü içiyo.bende dolaptan takviye yapıyorm yoksa yetmycek.diştendr diyo herkes yememesini ama burda kimsenin bnmki gibi deil sanırım.yaptıklarımı beğenmiyo desem önceden yiyodu.bizde ya yürüteçyada yürüme arkadaşı alıcz.çok bunaltıyo bazen.sen nası bşy aldn.diğer arkadaşlarda öneride bulunurlarsa sevinirm.hem ek gıda hem yürüteç için:44:
Herkese merhaba
Benim size acil bir sorum olacak
Kızımın baş çevresi 6 aylıkken 42 idi
Şu an 8 aylık ve baş cevresi 42,3
Birdaha ki ay büyüme olmaz ise beyin cerrahına yönlendiricekler
Çok tedirginim
Szlerden ricam bana baş çevrenizin 6 aylıktan itibaren ne kadar büyüdüğünü yazabilir misiniz?7:18:
Canım gönlünü ferah tut kötü düşünme.bizim değerlerimizi yazayım sana
5 aylık:44,4
6 aylık:45,4
7aylık:46,5
8. Ay kontrolümüz perşembe günü.
Ceviz yedirmeni tavsiye edebilirim az az kahvaltılarına koyabilirsin beyin gelişimi için çık faydalı ben yeni başladım alerjik olduğu için.
Herkese merhaba
Benim size acil bir sorum olacak
Kızımın baş çevresi 6 aylıkken 42 idi
Şu an 8 aylık ve baş cevresi 42,3
Birdaha ki ay büyüme olmaz ise beyin cerrahına yönlendiricekler
Çok tedirginim
Szlerden ricam bana baş çevrenizin 6 aylıktan itibaren ne kadar büyüdüğünü yazabilir misiniz?7:18:
uzun zamandır girmemiştim tekrar hamişlerimiz var hayırlı olsun biraz okudum bebeklerinizin yapabildiklerini 6 gün sonra 8 ayını bitirecek bir kızım var emekliyor tutunup kalkıyor sıralıyor maşalllah ama öyle el çırpma gel gel yapma yok çok uğraşıyorum hatta kaç aydır hatırlamıyorum özellikle gel gel yapıyorum elini çirpmaya çalışıyorum yok yapmıyor o anca tutunsun kalksın düşsün emeklesin tek çabası bu kvdem bakıyor çalışıyorum ben geldiğimde gittiğimde hiç özel birşey yapmıyor yani sevinç yada üzüntü göstergesi akranlarını görünce hemen annesini tanıdığını anlıyorsunuz benim kızımda emekleme dışında o hareketlerde yok ama de de de diyor anca zıplıyor zıpır
16.haziran doğumlu kızım var
5.aylık 42,5
6.aylık 44
7.aylık 44
pazartesi günü 8 aylık kontrolümüz var
anlar inş azcık belli etse ay benim kızımın sesi çok kalın çığlık atıyor o ses resmen kulaklarımızı tırmalıyor bacak kadar boy yok ama ses çok büyük :)günaydın
benim kızımda ellerini çırpmıyor ama her yere pat pat vuruyor özellikle mama sandalyesinde oturduğunda ses çıkarmaktan hoşlanıyor bizimkide emekliyor ve oturma pozisyonunu çok seviyor
biraz büyüsün annesi bak nasıl gitmene üzülecek geldiğinde çok heyecanlanıp sevinecek ama şuan anlayamıyordur üzülme
anlar inş azcık belli etse ay benim kızımın sesi çok kalın çığlık atıyor o ses resmen kulaklarımızı tırmalıyor bacak kadar boy yok ama ses çok büyük :)
kızlar sol göğsümün kanallarından 1 tanesi tıkalı(1 tanesi diyorum daha öncede olmuştu orda bir beyazlık var)başka yerinden süt geliyo ordan gelmiyor ve göğsüm diğer göğsümün 2 katı oldu.dün geceden beri havlu ısıtıp koydum duş aldım pompayla sağdım zeytinyağıyla masaj yaptım 2 cerraha gittim sonuç hala açılmadı.cerrah şimdi iğneyle delsek abse yapabilir diyor.bu yaptıklarıma devam etmemi söyledi.sizin bildiğiniz başına böyle bişey gelen varmı.kocakarı masalı denilen şeylerden biliyorsanız onlarıda deneyeyim.çok kötüyüm.eğer açılmayıp ilerlerse cerrahi müdahale olurmuş.
Çok çok geçmiş olsun.
ben de sureklı yasıyorum bunu. Mastite
en iyi gelen şey sıcak duş altında tarakla göğsü taramak
İlk duyunca saçma geliyor
ama tarağın her dişi ayrı basınç yapıyor
çok işe yarıyor
Lütfen dene
en sıkı yerinden başla
meme ucuna doğru bastıra bastıra tara
çok geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?