2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canim dene tabii,doktorlar konusuyor gelsin kendileri bakssinlar cok biliyorlarsa di mi.oyalanmayan cocuk zor gercekten,allah kolaylik versin sana.
Kuzenine soyleme,benimkiler iki aylik sabaha kadar yatiyordu,simdi o cocuklar gitti allah ikiz olunca tabii kolaylik da veriyor o da var.yalniz mi bakiyor? Ben aannemsiz adim atamiyorum.

Ben aldım da noldu 5 dakka dursa keşke hoppalada duruyo ama yürüteçte ağlıyo emekliyo benim oğlan her yere tırmanmaya da başladı yürüteci afedersiniz lavaboya gitmek için kullanmak istiyorum biraz dursa yetecek ama nafile her bebek farklı seninkinde işe yarayabilir keşke hepimiz aynı sitede olsak da aldıklarımızı denesek sonra alsak ne güzel olurdu

allaaam yaa :))) güldürdün valla gece gece beni.sallayark uyuma dışında aynen benim oğlan!!ha bi de benimki yemek için pek yırtınmaz canına tak etmedikçe oyalıyabiliyorum ama yese de yemese de göbek var resmen,küçük adam! !

Yanlız zor oluyor insan yanında birini istiyor ve ben 10 senedir aralıksız çalışan biriydim çok zorbadapte oldum gerçi hala alışamadım galiba iş fırsatlarını değerlendiricem.bizimki 15 dk da uyuyor ama memede sonrada bütün gece 10 dk yarım saat uyanıyor işte.bende taşınsam daha rahat edicem sanırım

Yürütece koydum ama daha kavrayamadı.dün gecede saat 3 e kadar yarım saatte bir uyandı artık uykusuzluk tak etmişti yanıma aldım emzireyim diye uyumuşum oplumda ağzında memeyle 2,5 saat uyudu yandım yani ben artık bu gecede aynısını isteyecek okadar direnmiştim halbuki meme ağzında uyumasın diye.bakakım nolcak.kuzenimin annesi rahatsız pek faydası olmuyordu görümcesi gidip geliyordu eşiyle beraber bakıyırlar geceleri gündüzde yardımcı buldular 20 gündür falan öyle idare ediyorlar şimdilik iyi gidiyor diyorlar.ben o dığum yaptuktan sonra 2 taneyle nasıl uğraşcak diyip kendime moral veriyordum hiçde öyle olmadı benimki 3 taneye bedel çıktı.😄😄artık kabullenmelimiyim çocuk memeyi emzik gibi kullanıyor ee nolcak sonra emzirmeyi bırakınca napıcam oda var dahaa.

Bizimkide aşağı sarkıyo hopaladan alıştı dite yanlız bırakılmaz yürüteçte.bende üst kat komşumdan aldım deniyorum alışırsa alıcam ev doldu artık onu dene bunu dene.

Kavrar kavrayinca rahat edersin insallah.
Ya benim kizin da uykusu yarim saatte bire dustu,ne oluyor anlamadim.hadi seninkininderdi meme,benimkinin nedir bilmiyorum.disi yok hic,cok da kabardilar,ondan herhalde.
Masallah,kimi ikizler uysal oluyor tabii.allah dagina gore kar veriyor,yoksa bakilmaz inan ki.

Aynen cnm kavradı 2 günde evi pır dönüyor şimdi kucağa alamıyoruz hep yerde olmak istiyor iyi oldu belki yorulur artıkta uyur.kızın da kucak istiyor olabilirmi ben memeyi kurtardım ama şimdide kucağıma aldığım için utkuya kucağa alınınca devam ediyor napsın çocuk bilmiyorki dur bakalım 3,5 ay kaldı 1 yaşına nolcak görcez.dün biZde ikizleri görmeye gittik oğlan uyuyorda kız hep kucakta .

Canim ben hic kucaga almayi seven biri degildim babamiz ve dedemiz alistirdi kucaga.
Haklisin belki de kucakk isstiyor,bir de ikisi de bu aralar devamli yakami cekistirip iceri bakmaya calisiyorlar.neredeyse hic emmediler meme mi ariyorlar,olabilir mi?
Dun merak ettim hala gogsumden sut gelir mi diye.sol gogsumu sertce siktim koyu beyaz bir svi geldi.sadece elli gun o da cok az sutum gelmsti.cogalacakti belli ki.ama nasip iste.
Kizimi mememe tuttum yedi ay sonra,isirdi bir guzel oglum anlamadi oyle yuzume bakti

selam kızlar şükür bebegim desteksiz 3 adım atııyo :)) darısı size

Onu oyun yapmışlardır bence benim oğlum ilk 6 ay sadece anne sütü aldı ama hiç öyle isteyince gelip bakmak istemiyor.gögsünde uyudularsa kokunu arıyor olabilirler.benim bir arkadaşım 15 ay emzirdi 20 aylıktı hala az az süt geliyordu.beynimizlle ilgili sonuçta sütün gelmeside belkide bunu istiyorsundur ve vucut algılayabilir bence arada tut göğsüne tepkilerine bak belkide azda olsa gelir keyif için tabi.yanlış bişey söylememişimdir umarım.ben 3 aylıkken sütüm bazı sorunlardan dolayı çok azalmıştı ama ısrarla devamlı memede tuttum tabi şuan zaten o yüzden bukadar uykusuzluk.emdikçe çoğalmıştı.

Kizim dogdugundan beri neredeyse her gun ananesiyle yatti,annem de genelde kucaginda pispislayarak uyutuyordu,belki de onu ariyor.iki cocugumu da gogsumde hic uyutmadim.zaten bu kadar yakinligi da sevmem diyorum ya kucaga almayi bile istemezdim diye . Garip bir anneyim kabul ediyorum sadece yetememekten korkuyorum.
Canim ben sut vermeyi cok istedim ama benim psikolojik sebeplerden dolayi vermem mumkun degildi hep ilac kullandim.hala kullaniyorum,emdikleri fayda olmaz zehir olur artik.

ayyy hadi gözün aydın :))) çok istiyorum yaa benim oğluş da yürüsün bi an önce!

işlh cnm ogünde gelicek seninki kaç aylık ? kız daha yürümüyo adım atıyo gel gel dediğimde bana dogru geliyo yani daha var yürümeye buda insanı sevindiryo :))

işlh cnm ogünde gelicek seninki kaç aylık ? kız daha yürümüyo adım atıyo gel gel dediğimde bana dogru geliyo yani daha var yürümeye buda insanı sevindiryo :))

8 ay 4 günlük :))) daha çooook var.zaten pek gayrette yok.bugün bi arkadaşla görüştük.oğlu15 aylık,daha yeni yeni koltuğa tutunup kalkmaya,tutuna tutuna adım atmaya başlamış.o kadar uzun sürmesin mümkünse benimki daha erken yürüme talimlerine başlasa keşke :) olsun yaa adım atıyomuş devamı da gelir onun.biraz daha istek ve cesaret!yürür yakında seninki.zaten kızlar daha erken yürür diyolar genelde.

Ben yaşadıklarını hatırlıyorum tatlım o yüzde. Yanlış bişey söylemek istemem yazmıştım.herşey kısmet canım.haklısın iki tane olunca farklı hissediyor olabilirsin.dedimya ikizlerimiz var biri babada biri annede duruyor yarım saatte bir değiştiriyorlar değişik bi psikoloji bence .gayette yetersin bence sakın öyle düşünme.annelik iç güdü olarak hep aynı şeyi hissettiriyor bencede.

benm oğlanda 9 ay 4 günlük ..inşlh erkende yürür yaşına kdr yürüse yine iyi cnm.seninki emekliyomu ..koltuklara tutunup gezmeli ..emekklemesine ve yürümesine yardımcı ol daima bişiler öğret erken yürümesine destek ol gercekten büyüdükce zorlaşıyo cocuk kucagıma aldıgımda yoruluyorm ve kucakda cok haraketli oluyolar bebek arabasındada durmuyolar gezmek istiyo benmki elimden geldiğince öğretici olmaya çalışıyorm

Yoo yanlis bir sey soylemedin,bilakis,hatirlaman beni mutlu etti canim
Sizler uzun zamandirr tanismaniza,ben cok cok sonra araniza girmeme ragmen beni otekilemediniz,icinize aldiniz cok tesekkur ederim hepinize.
Canim kuzeninin esi calismiyor mu? Bir annede bir babada duruyorlar diyorsun ya.ben benimkiler iki aylikken kimse kucagina almazdi.iki tane ana dizimiz vardi,hos hala var,onlara yatirip devamli sallardim.omrum hep besik sallayarak gececekzannederdim bu "alistirma" lafini da hic sevmiyorum ama,iki bebekte kucak cok zor oluyor.

Kizlar bu sabah minnaklarima enteresan bir kahvalti yaptirdim.soyle ki;
Evde yumurta yoktu.mayaladigim peynirin kavanozunu da buzdolabindan cikarip petegin ustune koymustum biraz isinsin diye.
Kavanozu bir guzel yere dusurdum.baska da mayalanmis peynir yoktu.mecbur evdeki normal peynirden verecektim.hemen bir parca peyniri sicakk suya koydum.
Bebelac sutlu irmikli muhallebi vardi cok az.onu hemen iki kaseye bolusturdum.tabii kki cok sulu oldu.
Bir olcek mama kattim.yine sulu oldu.
Hipp organik yulafli vardi,ondan birer yemek kasigi katinca kivamli oldu guzelce.
Birer tatli kasigi pekmez koydum kaselere.
Kasar rendeledim,ustune de suda yumusamis peyniri bolusturdum.
Yerler mi yemezler mi derken bitirdiler
Karadenizin muhlamasi var ya,ayni ona benzedi misir unu degil de,yulaf ve irmik vardi
E biz zaten trabzonluyuz

Boyle hazir mamali ogunlere karsiyim,ilk defa boyle bir kahvalti yaptirdim,ama evde yine de toz kahvalti mamalarindan bulundurmak gerek her ihtimale karsi diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…