Canım okadar işinin arasında zaman ayırıp uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim.şöyleki emeklesin diye hep yerde 5 aylıktan beride ara ara hoppalasına koyuyodum ama sıkıldı enerjisini atamıyor sanki.zaten 10 dk lara düştü uyanması geceleri belki yürüteçte yorulur diye düşündüm artık çünkü yerde oturmuyor sırt üstü yatıyor çok tembel ya boyu 75 cm bilmiyorum tehlikeli olursa bende kullanmam ama dr lar çok biliyor kesinlikle koyma dedi ama koyup denicem uykusuniçinde aynı şeyi söylüyor dalması yetermiş arkadaş 10 dk dalsa nolur bu çocuk😁sıyırmadan bi taşınabilsem 1 ay sonra anneme yakın ev tuttum gidiyorum neyseki.oyalamaya gelince bitek kumandaya emekliyo bu ara küpleri veriyorum oturtup yanında olursan 15 dk duruyor kesinlikle odadan dışarı çıkamıyosun😄çocukta haklı kimseyi görmüyor hafta içi.balkona çıkarıyorum ancak hava alsın diye.kuzenimin 2 aylık ikizleri oldu valla benden iyi bakıyor 3,5 saat uyuyorşarmış ben daha 3 ü göremedim 2,5 saati görmüştüm en son 2 hafta önce.ağlanığ duruyorum işte beceremiyorum diye.düşün sırf bu yüzden herşeyini ince ayrıntısına kadar yaptırdım heryere yakın alışveriş merkezleri dibimde bırakıp gidicem duramıyorum diyer.aman ne bilim yaa inş.severde yürüteci bakalım napıcak dediğin gibi kg 10,700 olmuştur sardılmadan kullanabilecekmi bakalım 1 saate denicem.
Arkadaşlar ben oğluma yürüteç almadım koymak istemiyordum ama emeklememek için çırpınıyor yere koyunca hemen kucak istiyor aslında sürünerek emekleyebiliyor oyalamam çok zorlaştı sizce yürüteç almalımıyım yoksa emeklemesini mi beklemeliyim hala çözemedi çünkü emeklese ulaşabilecek herşeye.yürüteç kullanan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.
uyku süresi dışında diger sıkıntılardan bende muzdaribim uyutana kadar canım cıkıyor iki kişi sallamadan asla uyumaz ama uyuduktan sonra iyi uyur maşşallah beşik felan hikaye kendini yırtıyor yatmıyo gün içinde beş dakka yalnız durmaz koşa koşa tuvalete gider gelirim odadan çıktıgımı gördügü anda aglamaya başlıyor emekleme yok sürünme yok desteksizde biraz oturuyo yanında olmazsam kesin düşer ara ara dengesini kaybediyo çünkü bu sıra bide yüz üstü dönmeye alışmış tekrar sırt üstüde dönemiyo diş desen en ufak bi belirti yok dogarken vardı bi tane hala o duruyo kazık gibi. sürekli tıkınmak istiyo acıkınca degil midesinde hafif boşluk oldugu an doldurmak istiyo o göbek hep şiş olacakher gün eşimle evden çıkıyorum sabah annemlere bırakıyo beni akşam işten çıkınca alıyo dogumdan bi kaç ay önce almıştık evimizi satmak için ilan verdik anneme yürüme mesafesinde olsun diye şükür diyelim canım saglıklı olsunlarda napalım:119:
uyku süresi dışında diger sıkıntılardan bende muzdaribim uyutana kadar canım cıkıyor iki kişi sallamadan asla uyumaz ama uyuduktan sonra iyi uyur maşşallah beşik felan hikaye kendini yırtıyor yatmıyo gün içinde beş dakka yalnız durmaz koşa koşa tuvalete gider gelirim odadan çıktıgımı gördügü anda aglamaya başlıyor emekleme yok sürünme yok desteksizde biraz oturuyo yanında olmazsam kesin düşer ara ara dengesini kaybediyo çünkü bu sıra bide yüz üstü dönmeye alışmış tekrar sırt üstüde dönemiyo diş desen en ufak bi belirti yok dogarken vardı bi tane hala o duruyo kazık gibi. sürekli tıkınmak istiyo acıkınca degil midesinde hafif boşluk oldugu an doldurmak istiyo o göbek hep şiş olacakher gün eşimle evden çıkıyorum sabah annemlere bırakıyo beni akşam işten çıkınca alıyo dogumdan bi kaç ay önce almıştık evimizi satmak için ilan verdik anneme yürüme mesafesinde olsun diye şükür diyelim canım saglıklı olsunlarda napalım:119:
Canim dene tabii,doktorlar konusuyor gelsin kendileri bakssinlar cok biliyorlarsa di mi.oyalanmayan cocuk zor gercekten,allah kolaylik versin sana.
Kuzenine soyleme,benimkiler iki aylik sabaha kadar yatiyordu,simdi o cocuklar gittiallah ikiz olunca tabii kolaylik da veriyor o da var.yalniz mi bakiyor? Ben aannemsiz adim atamiyorum.
Ben aldım da noldu 5 dakka dursa keşke hoppalada duruyo ama yürüteçte ağlıyo emekliyo benim oğlan her yere tırmanmaya da başladı yürüteci afedersiniz lavaboya gitmek için kullanmak istiyorum biraz dursa yetecek ama nafile her bebek farklı seninkinde işe yarayabilir keşke hepimiz aynı sitede olsak da aldıklarımızı denesek sonra alsak ne güzel olurdu
Yürütece koydum ama daha kavrayamadı.dün gecede saat 3 e kadar yarım saatte bir uyandı artık uykusuzluk tak etmişti yanıma aldım emzireyim diye uyumuşum oplumda ağzında memeyle 2,5 saat uyudu yandım yani ben artık bu gecede aynısını isteyecek okadar direnmiştim halbuki meme ağzında uyumasın diye.bakakım nolcak.kuzenimin annesi rahatsız pek faydası olmuyordu görümcesi gidip geliyordu eşiyle beraber bakıyırlar geceleri gündüzde yardımcı buldular 20 gündür falan öyle idare ediyorlar şimdilik iyi gidiyor diyorlar.ben o dığum yaptuktan sonra 2 taneyle nasıl uğraşcak diyip kendime moral veriyordum hiçde öyle olmadı benimki 3 taneye bedel çıktı.😄😄artık kabullenmelimiyim çocuk memeyi emzik gibi kullanıyor ee nolcak sonra emzirmeyi bırakınca napıcam oda var dahaa.
Kavrar kavrayinca rahat edersin insallah.
Ya benim kizin da uykusu yarim saatte bire dustu,ne oluyor anlamadim.hadi seninkininderdi meme,benimkinin nedir bilmiyorum.disi yok hic,cok da kabardilar,ondan herhalde.
Masallah,kimi ikizler uysal oluyor tabii.allah dagina gore kar veriyor,yoksa bakilmaz inan ki.
Aynen cnm kavradı 2 günde evi pır dönüyor şimdi kucağa alamıyoruz hep yerde olmak istiyor iyi oldu belki yorulur artıkta uyur.kızın da kucak istiyor olabilirmi ben memeyi kurtardım ama şimdide kucağıma aldığım için utkuya kucağa alınınca devam ediyor napsın çocuk bilmiyorki dur bakalım 3,5 ay kaldı 1 yaşına nolcak görcez.dün biZde ikizleri görmeye gittik oğlan uyuyorda kız hep kucakta .
Canim ben hic kucaga almayi seven biri degildim babamiz ve dedemiz alistirdi kucaga.
Haklisin belki de kucakk isstiyor,bir de ikisi de bu aralar devamli yakami cekistirip iceri bakmaya calisiyorlar.neredeyse hic emmediler meme mi ariyorlar,olabilir mi?
Dun merak ettim hala gogsumden sut gelir mi diye.sol gogsumu sertce siktim koyu beyaz bir svi geldi.sadece elli gun o da cok az sutum gelmsti.cogalacakti belli ki.ama nasip iste.
Kizimi mememe tuttum yedi ay sonra,isirdi bir guzeloglum anlamadi oyle yuzume bakti
Onu oyun yapmışlardır bence benim oğlum ilk 6 ay sadece anne sütü aldı ama hiç öyle isteyince gelip bakmak istemiyor.gögsünde uyudularsa kokunu arıyor olabilirler.benim bir arkadaşım 15 ay emzirdi 20 aylıktı hala az az süt geliyordu.beynimizlle ilgili sonuçta sütün gelmeside belkide bunu istiyorsundur ve vucut algılayabilir bence arada tut göğsüne tepkilerine bak belkide azda olsa gelir keyif için tabi.yanlış bişey söylememişimdir umarım.ben 3 aylıkken sütüm bazı sorunlardan dolayı çok azalmıştı ama ısrarla devamlı memede tuttum tabi şuan zaten o yüzden bukadar uykusuzluk.emdikçe çoğalmıştı.
selam kızlar şükür bebegim desteksiz 3 adım atııyo :))darısı size
ayyy hadi gözün aydın :))) çok istiyorum yaa benim oğluş da yürüsün bi an önce!
işlh cnm ogünde gelicek seninki kaç aylık ? kız daha yürümüyo adım atıyogel gel dediğimde bana dogru geliyo yani daha var yürümeye buda insanı sevindiryo :))
Kizim dogdugundan beri neredeyse her gun ananesiyle yatti,annem de genelde kucaginda pispislayarak uyutuyordu,belki de onu ariyor.iki cocugumu da gogsumde hic uyutmadim.zaten bu kadar yakinligi da sevmem diyorum ya kucaga almayi bile istemezdim diye. Garip bir anneyim kabul ediyorum sadece yetememekten korkuyorum.
Canim ben sut vermeyi cok istedim ama benim psikolojik sebeplerden dolayi vermem mumkun degildi hep ilac kullandim.hala kullaniyorum,emdikleri fayda olmaz zehir olur artik.
8 ay 4 günlük :))) daha çooook var.zaten pek gayrette yok.bugün bi arkadaşla görüştük.oğlu15 aylık,daha yeni yeni koltuğa tutunup kalkmaya,tutuna tutuna adım atmaya başlamış.o kadar uzun sürmesin mümkünse benimki daha erken yürüme talimlerine başlasa keşke :) olsun yaa adım atıyomuş devamı da gelir onun.biraz daha istek ve cesaret!yürür yakında seninki.zaten kızlar daha erken yürür diyolar genelde.
Ben yaşadıklarını hatırlıyorum tatlım o yüzde. Yanlış bişey söylemek istemem yazmıştım.herşey kısmet canım.haklısın iki tane olunca farklı hissediyor olabilirsin.dedimya ikizlerimiz var biri babada biri annede duruyor yarım saatte bir değiştiriyorlar değişik bi psikoloji bence .gayette yetersin bence sakın öyle düşünme.annelik iç güdü olarak hep aynı şeyi hissettiriyor bencede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?