- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Nefiseberk maş. Kuzuna gecen bnmkide uyudu herks guluodu 😊
Neyse teteler bizde 9 aylık kkontroldeydik gecen pazartesi 75 cm boyumuz 10 kilo 800 gr da kilomz çıktı eskisi gibi kilo alamıyor ebe alsa snn kdr olur ztn dedi normali buymuş oğlum koltuk kenrlarında mobilya kenarlarında yürüyor artık düşüyorsa tabi bzen Bi taraflrıda morarıo sanırım 10 @yında net yürür gibi geliyor nsip artık bzde durumlr byle birde ikinci gebeliğim oluşunca sütten kestik ona üzüldüm ama yapck bişeyde yok artık bebişlerinize iyi bakın optm onlrı çok
Canım benim nasılda mayışmış hava çok güzel bizde gittik ama oğlum kayıp durdu salıncakta sanırım biraz büyük yapmışlar ilk deneyimiydi😜😜bu arada koltuklara tutunup kalkmaya ve bir adım atmaya başladı.ömer ne durumda
güvencım nasılsın bakalım benım oglumda 2 hafta onceden gıttı 9 aylık kontrolune gıttık ve maasallahh 75 cm ve 10.200 kg cık cıktı elhamdulıllahh
sana ozel bır soru hamıslık ve paşa ıle nasıl gıdıyor yanı dusunmelımıyım bende 2.cyi kolaylıgı zorlugu nedır paylasırmıısn yada ozelden yazarmısın bayb...
benım paşada cok dusuyor kanepeye tutunuyor sonra ben erkekım dıyıp ellerını bırakıyor sonrada hopppp yere gidiyorcok uzuluyorum bu duruma ama duse kalka keske kafasını carpmasa ama elınde degıl yavrumn cokda aglıyor
Oy yerim ben onu. Çok tatlı maşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nefiseberk maş. Kuzuna gecen bnmkide uyudu herks guluodu 😊
Neyse teteler bizde 9 aylık kkontroldeydik gecen pazartesi 75 cm boyumuz 10 kilo 800 gr da kilomz çıktı eskisi gibi kilo alamıyor ebe alsa snn kdr olur ztn dedi normali buymuş oğlum koltuk kenrlarında mobilya kenarlarında yürüyor artık düşüyorsa tabi bzen Bi taraflrıda morarıo sanırım 10 @yında net yürür gibi geliyor nsip artık bzde durumlr byle birde ikinci gebeliğim oluşunca sütten kestik ona üzüldüm ama yapck bişeyde yok artık bebişlerinize iyi bakın optm onlrı çok
Herkes bebeğinin kilosundan bahsetmis bende yazmak istedim kizim 82 cm boyu 10kilo 350gr kilosu boyu uzun sanki biraz babasina bnzeyecek galiba 2kilo 500gr doğmuştu 1ay erken boyu 48cm di iyi toparladi yavrum
Bide merak ettigim konu var mama yiyen bebekler gunde kac kez devam sutu veriyorsunz
Herkes bebeğinin kilosundan bahsetmis bende yazmak istedim kizim 82 cm boyu 10kilo 350gr kilosu boyu uzun sanki biraz babasina bnzeyecek galiba 2kilo 500gr doğmuştu 1ay erken boyu 48cm di iyi toparladi yavrum
Bide merak ettigim konu var mama yiyen bebekler gunde kac kez devam sutu veriyorsunz
canım ömerin bindigi bu sarı salıncak da çok büyüktü,başka bir parkta hümeyrayı bindirdigim salıncak çok güzeldi.bence bir birbuçuk yaş çocukları için yapılmış bir salıncaktı,dardı ve korumaları vardı.başka bir yerde de o tip bir salıncaga rastlamadım açıkçası :) zamanla büyügünde de duracak annesi tütük daha oo
maşallah yaman ömere,benim ömer hızlı sürünmeye başladı canım,ama kalkma çabaları henüz yok.elinden tutunca kendi kendine yürüyor.
hümeyra çok fena oldu,her yere tutuna tutuna sıralamayı ögrendi,artık kontrollü düşüyor poposunun üstüne.önceden o kafa devamlı çarpıyordu bir yerlere.emeklerken yorulunca oturuyor sonra devam ediyor. şu uykular dışında herşey çok güzel çok şükür.
Gece yatmadan muhallebi yapiyorm yiyip uyuyor sabah a karşı uykusunda mama içerdi artık onuda icmiyo acikmiyomu acaba sabah kahvaltıya kadar ac kalıyo üzülüyorum bende
Evet bende küçük salıncak bulamadım.ömer de 10 güne sıralar bence yamanın öyle oldu.ama ayakta zor durmasına rağmen heryere kalkmaya çalışıyor.hiç düşmesine izin vermiyorum korkar yapmaz diye ama bu seferde kontrolsüz heryere kalkmaya çalışıyor.bizimde uykular hala felaket uykusu.ama süt rejimine başladık ben diyet yapıyorum yamanada süt ürünü vermiyorum raporla mama aldık gece muhallebisine koyuyorum prinç unuyla yapıp bütün calsiyumu ordan alıyormuş neyseki yedi sorun olmadı.inşallah 1 yaşına kadar gecer.
Canım kafa karışıklığından yanlış yazmışım bizim kan testinde çıktı.şimdi başka dr görürdüm evet mamayı vericem aldım raporla.şimdi şunu sorucam sadece gece yatmadan muhallebi gibi vericem nasıl yapıcam prinç unuyla yapıcam ama sulu olmaması için napıcam prinç ununu pişirip içine mi koyucam.
canım benım sagolasın bır dusuneyım cok sukurkı uslu bı rpaşam var ve esım hemen ıstıyor gec hamıle kaldıgm ıcın ya olmazsa dıooSağol tatlışkom iyiyim allahıma çok şükür olsun paşa iyi bundan iyisi olurdu illa bebişlerimiz için ama sağlıklılar çok şükür valla karnımdaki sıpa iyi ama ben ilaçlarla ayakta duruyorum obur sıpaysa beter bişi oldu demen gibi erkeklik taslıolar artık büyüdüler ya 😊 çak yapmayı öğrenmiş yorganı ortuyo saklanıp cee yapıp öğrenme çağındalar anlıycağın eğitmekle uğraşıyorum. Bebek yapman konusunda da fikrimi belirtmem gerekirse şuan zorluğunu bilmiyorum bitanem doğmadığı için ama zor olacak bunu biliyorum yerinde olsam hemen yapmam alperen brz büyüsün ben o kdr guveniodum ki kendime oğlum 4 aylıkken az daha büyüsün yapıcm diyordum ama snradan zor olacağını anladım çok hareketli Bi oğlum var ondan dolayı zor olucktı erteledim derken kazaya kurbm gittim o yüzden bacım düşünme erken bence ama fikrini bilemem
canım pirinç unu tepele bir tatlı kaşığı koyarsan sulu olmuyor yalnız mamayı ılınınca katıyorsun muhallebiye yoksa etkisini yitiriyor.. 30 cc suya bir ölçek gelecek şekilde herşeye katabilirsin yalnızca muhallebi değil sulu yaotığın çorbayada katabilirsin kaç ölçek yerse verebiliyosun benim kzım iştahsız 2 ölçek anca verebiliyorum başka arkadaşlar 8- 10 ölçek yediriyolarmış..ben antalyadayım canım üniversite profösörüne gidiyorum
canım benım sagolasın bır dusuneyım cok sukurkı uslu bı rpaşam var ve esım hemen ıstıyor gec hamıle kaldıgm ıcın ya olmazsa dıoobuda benı dusunduruyor sole paşamın yasından sonra a hayırlısı ınsll du aıle guven cım kolaylıklar dılıyoreeeeeeeeeeeee
aynen canım yaa ne gıcen sen neyse paşadankalma bır hamıslık gıy barı de hatırası olsunnValla tatlım o zaman hzlı davran yetiş bana 😁 eşinde istioasa sende o gücü görüyorsan kendinde bekleme derim Allah sanada kolaylıklar versin az kaldı paşaların yaş gününde şimdiden yer bakmaya başladık doğum günü için ben gebeş gebeş ne giyeceksem bide onu dusunuom heyecanlandım bak daha dun minnacıklar dı 😊şmdi tepemde gezip eşek 😊
Sağol canım bizim raporda günlük 110 gr alması gerekiyor yazıyor bende şuanda alışana kadar gece 2 kaşık prinç unundan yaptım sulu şekilde 3 ölçekte mama koydum yedi yeterli sanırım emiyorda.belki alışınca arttırırım 3 gün oldu yemeye başlayalı bakalım ne zaman görücez değişikliği devamlı gözlerini kaşıyor bişey dokunuyor ama anlamadım güneşe çıktık 2 kere ondan sonra yüzü pütür pütür oldu ondanmı anlamadım.bizim yumurtaya alerjimiz çıkmadı ama oda yapar gibime geliyor sizin varmı yoksa sütten dolayı vermiyormusun.yumurtadanda olabilir diye düşünüyorum ona göre kesicem.
kızlar nasılsınız,
çocukları uyuttum,gündüz hiçbir şekilde vakit bulamadıgım için eşime bir gömlek bir pantolon ütüledim,yatmadan bir bakayım dedim neler yapıyorsunuz.
şu çamaşır makinesini üşenmez çalıştırırsam ben de yatacagım.mutfagı da sabaha bıraktım valla.
bugün kuzuşlarıma çilek aldım,hormonlu mudur degil midir diye epey gittim geldim ama küçük küçüktüler ve çok güzel kokuyorlardı,bir avuç kadar aldım denemelik.yogurtlarına rendeledim cam rendeyle,çok sevdiler.
ya bir de sorum olacak size,ben sabah kahvaltıdan sonra meyve ögününe geçmekte çok zorlanıyorum.araya 3 saat koyuyorum yine de yemek istemiyorlar.akşam 6ya 7ye kadar aç duruyorlar sonra kıtlıktan çıkmış gibi yiyorlar.aynısını yaşayanınız var mı??
kahvaltıda ya haşlanmış ya da tereyagında yumurta,ev yapımı peynir,fındık,ekmek için ve pekmez yiyorlar.tok tutuyor herhalde.
meyveyi de elma ve kiviyi karıştırıyorum bu aralar.siz kiviyi denediniz m,sevdi mi bebişleriniz??
sevmiş yemiş ne güzel maşallah diyeyim benimki 1 ayda alıştı mamaya o ölçüde şimdilik yeterli yavaş yavaş artırırsın yediği kadar 3 ölçek zaten 90 cc oluyor bizim yumurtaya alerjimiz yok birde bir besin verdiğinde çok iyi gözlemlemelisin yüzündeki pütürlükler alerjiden dolayı yumurtayıda kes 5 gün sonra tekrar vermeye başla bir değişiklik olacak mı bu şekilde dokunup dokunmadığını anlarsın birde vücudunun her yerine bak kırmızılıklar varmı bacaklarında sırtında kollarında fındık ceviz çiğ domates veriyosan o da yapabilir...biz bu ay hiç kilo alamamışız çünkü hiç yemek yemedi diş çıkardı ondanmı başka bişeydenmi anlamadım çok iştahsız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?