Ben yemese de hergün koyuyorum önüne. Kivi yedirdim ben önce ekşitti suratını sonra sevdi. Dün ben de çilek yedirdim. Çilek yetiştiriyoruz saksıda kopardım 1 tane hapır hupur yedi.
Kahvaltıda bu saydıklarını karıştırıp mı veriyorsun?Ben bu arada meyveyi kahvaltıda veriyorum en son tatlıniyetine. Tabii ben de kahvaltıda hep meyve yerim, sonra ara öğün yoğurt. Öğleden sonra çorba yada sebze püresi, akşam muhallebi.
Sütüm azaldı iyice. Devam sütü vermeye başlayacağım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben yemese de hergün koyuyorum önüne. Kivi yedirdim ben önce ekşitti suratını sonra sevdi. Dün ben de çilek yedirdim. Çilek yetiştiriyoruz saksıda kopardım 1 tane hapır hupur yedi.
Kahvaltıda bu saydıklarını karıştırıp mı veriyorsun?Ben bu arada meyveyi kahvaltıda veriyorum en son tatlıniyetine. Tabii ben de kahvaltıda hep meyve yerim, sonra ara öğün yoğurt. Öğleden sonra çorba yada sebze püresi, akşam muhallebi.
Sütüm azaldı iyice. Devam sütü vermeye başlayacağım.
Ne guzel dalindan koparip vermek
Ben de her gun meyve hazirliyorum ama istahli oglum bile burun kiviriyor.biktilar diye dusunerek cilek aldim sevdiler.portakal cok gaz yapti ogluma,o yuzden vermek istemiyorum,saatlerce gazdan bagiriyor.
Omleti ayri tabakta,peynir ve cekilmis findigi ayri tabakta,az biraz pekmez ve ekmegi de ayri bir tabakta yediriyorum.tahin pekmezi daha iyi yiyorlar.pekmez yoksa ekmegi de peynire katiyorum.
Oglum gece saat basi kalkarsk beni deli etti.ne guzel duzeldi uyuyor dedim,nazar degdissnirsam,eskiye dondu....ne zaman duzelecek bu uykuarrrr...
Benimkinin de uykusu çok kötü bu ara. Sallamadan uyuyamaz oldu. Diş çıkartıyor yine.
Ne zamandir yazmiyormusum benHamileleri tebrik ederim cok cesursunuz Bebeklerinizin boy kilosu iyi kizlar masallah Benim cucugum hala kucuk 72 cm 9200 gram Hastalanmisti gecti 10 gundur falan yemesi de duzeldi ama kilo falan tutmuyor. Yedigi kaka olup cikiyor sanki. Bir dakika durmak yok. Oturup oyuncakla oynamak mazide kaldi. Boyuna sehpalara kanepeye tirmanip yan yan gidiyor, 4-5 saniye ayakta desteksiz duruyor. Surekli bir tirmanma oradakileri karistirip sacma cabasinda. Bana da asiri duskun oldu benden baskasi avutamiyor, bensiz 10 dk zor duruyor
Aksamlari muhallebi veriyordum yemiyor artik, meyve suyu da icmiyor. Acayip cok ses cikarmaya basladi. Al, gel, ver diyor. Annayi unuttu, cok aglarsa anne diyor9 ayda anca emeklemeyi ogrendik, siralasa bile yurumesi yasini bulacak galiba
Kızlaaarrr..
Sizi okuyorum ama her vakit yazamıyorum.
Benim oğlan neredeyse 10 aylık ama hala 9 kilo olamadı. Boyu da 72 falandır.
İştahı çok düzensiz. Yediği günler çok nadir.
muhallebi bile yemiyor. Çok çeşidini denedim.ı ıh.. Zorla birkaç kaşık yediriyoruz.
Ev yapımı yoğurt ve tavuk seviyor. Ama onları yemediği de oluyor. Haşlama yumurta yemiyor, yağda ise bazen. Pekmezden nefret ediyor. Çorba bazen birkaç kaşık.
varsa yoksa anne sütü.
10-12 kiloları duydukça çok üzülüyorum.
doktoru normal diyor.
onlara kalsa her şey normal.
Napıcam ben.((((
bu sabah internetten aldıgım omlet tarifni yaptım kızlar,sevdi benimkiler.yeme konusunda maşallah bir sıkıntımız yok çok şükür,çeşit arıyorlar artık.
pirinç unu diyordu ama bende mısır unu oldugu için bir yemek kaşıgından az mısır unu koydum.
iki yumurta sarısı koydum.
bir küçük çay bardagı günlük süt koydum.
kaşar rendeledim.
iki tatlı kaşıgı krem peynir koydum.
nane serptim,bir fiske himalaya tuzu serptim.
tereyagında pişirdim.zeytinyagı diyordu ama ben tereyagını tercih ediyorum.
farklı tarif arayanlara tavsiye ederim.
Ne zamandir yazmiyormusum benHamileleri tebrik ederim cok cesursunuz Bebeklerinizin boy kilosu iyi kizlar masallah Benim cucugum hala kucuk 72 cm 9200 gram Hastalanmisti gecti 10 gundur falan yemesi de duzeldi ama kilo falan tutmuyor. Yedigi kaka olup cikiyor sanki. Bir dakika durmak yok. Oturup oyuncakla oynamak mazide kaldi. Boyuna sehpalara kanepeye tirmanip yan yan gidiyor, 4-5 saniye ayakta desteksiz duruyor. Surekli bir tirmanma oradakileri karistirip sacma cabasinda. Bana da asiri duskun oldu benden baskasi avutamiyor, bensiz 10 dk zor duruyor
Aksamlari muhallebi veriyordum yemiyor artik, meyve suyu da icmiyor. Acayip cok ses cikarmaya basladi. Al, gel, ver diyor. Annayi unuttu, cok aglarsa anne diyor9 ayda anca emeklemeyi ogrendik, siralasa bile yurumesi yasini bulacak galiba
sayfayı açtım en son sen yazmışsın hemen bi yazayım dedim.bizde 9. ayı yeni bitirdik.benim cücük 71 cm 7850gr
ne yemek yiyor doğru dürüst ne bişey.sürekli mama yiyor.malum anne sütü yok.geçen aşısı vardı dr genel olarak normal dedi
zayıflığı da bize çekmiş sözde.ama bu kadarda olmaz çocuğumun kaburgaları sayılıyor somalili çocuklar gibi
yerde sürünmeye başladı.emekliyor gibi yani.yürüteç almıştım bir ay oldu onunla etrafı dolaşıp karıştırma çabasında.
sadece, o da iki gündür ba-ba , da-da diyor.başkada bir şey demiyor.biz hiç akşamları muhallebi vermedik.hep o biberonu dikecek kafaya
150ml falan içecek öyle uyuyacak...2 gün öncesine kadar öyle böyle 1 saatte 1 kasenin dörtte üçünü yiyordu en azından günde 1 defa.
şimdi boyuna mama...
salyaları çok arttı yine, damaklarda kabarık ama bir türlü diş te gelemedi.ondandır diyorum ama çoook üzülüyorum.
kilo persentili %18ne derdi var anlamış değilim.
çalışıyorum bide, bizimki bağımsız bir çocuk öyle beni çok ta aramıyor gibi :26:
etrafımdakiler bu konuyu çok taktığımı söylüyor ama 10. ayında 8 kilo olması içime dert napiyim
biri bana bi şeyler söylesin... bana bir akıl verin...
Maşallah canım ikisinede benim oğlumda ne güzel yiyiyordu bende değişik şeyler yapıp veriyordum.ama bı alerji işi kötü oldu şimdi ne vericem diye düşünüp duruyorum bu ay belkide az kilo alır.çok mutluydum o yeni bişey yediğindeki surat ifadesini gördüğümde.inşallah yaşında geçerde..
inşallah geçecek canım,biraz sabır.yaşından sonra süt ürünleri serbest olacak degil mi??
aman saglıklı olsun da,nasıl olursa olsun.kilosunu da takma,neticede ortada farklı bir durum var,alerjisi var çocugun.
ömer de bu aralar yedirirken kırk takla attırıyor bana.agzını büküyor,kafasını saga sola sallıyor istemiyorum diyor.artık ben zorla sokuyorum kaşıgı. güzel uyuyan güzel yiyen beni ugraştırmayan çocuk gitti resmen.
ben yarın şu 9. ay aşısını yaptırıyorum,doktor yaptır dedi,bakalım nasıl olacak.
ikisini odalarına,karşılıklı karyolalarına yatırdım şu an,ama en fazla bir saate kıyameti koparıp beni al derler.yatmıyorlar güzelim karyolalarda.bilsem dünya para verip almazdım.kızımı yer yatagına,oglumu da park yatagına alıyorum geceleri.çok zoruma gidiyor dayalı döşeli mis gibi odalarında yatmamaları.alıştır dersen,bende o uykusuz kalma cesareti yok.iki bızdık gündüz yeteri kadar yoruyor,gece de nerede nasıl uyurlarsa uyusunlar diyorum ben küp gibi düşüyorum yataga çünkü.
bu sabah internetten aldıgım omlet tarifni yaptım kızlar,sevdi benimkiler.yeme konusunda maşallah bir sıkıntımız yok çok şükür,çeşit arıyorlar artık.
pirinç unu diyordu ama bende mısır unu oldugu için bir yemek kaşıgından az mısır unu koydum.
iki yumurta sarısı koydum.
bir küçük çay bardagı günlük süt koydum.
kaşar rendeledim.
iki tatlı kaşıgı krem peynir koydum.
nane serptim,bir fiske himalaya tuzu serptim.
tereyagında pişirdim.zeytinyagı diyordu ama ben tereyagını tercih ediyorum.
farklı tarif arayanlara tavsiye ederim.
1 yaşında tekrar ürünleri deneyeceğiz yapacakmı diye yaparsa gene yiyemicek.kilosu iyi zaten ama inşallah alırr bu ayda.biz 9. Aynaşılarını baya oldu yaptıralı.haklısın keşke yatsalar ama alışırlar demicem yaman çünkü 6 aylık tı odasını ayırdım hala aynı uyumuyoo en azından dinlenmiş ol o yeter biz dün gece saat başı uyandık süt ürünlerini kesince düzelecek demişti 10 gün gecsede görsek ben pek inanmıyorum ama neyse bakalım.
Bu tarifi uyguladım sabah. Çok sevdi, eline verdin döke saça yedi.Ben de yedim , çok hoşuma gitti. Mısır unu güzel bir tat kattı.
Sen bir makarna yaptın demiştin. Bebekler için olan. Markası neydi onun?
inşallah yaşıyla beraber alerjisi de geçer,rabbim şifa versin,yaşamadıgım için zorlugunu ancak tahmin edebilirim,rabbim sana da kolaylık versin.sütün var ama verirken kırk kere düşünüyorsun.zor olsa gerek.
canım ben niyeyse bu 9. ay aşısını boşladım.sebebini ben de bilmiyorum,kimisi yapılır kimisi yapılmaz dedigi için sanırım.nisan 5te 10 aylık olacaklar,ben daha bugün yaptırıcam.bir de 3lü kampanya mı varmış ne,doktor ona da on aylarını odldursunlar öyle dedi.1. yaş aşısı mı yoksa bilmiyorum.
boy ve kilolarını da merak ediyorum,bakalım büyümüşler mi.gelince yazıcam inşallah.
benimkiler de çok severek yediler.güzel bir tarifmiş gerçekten.dün pirinç unu aldm arının,bir iki gün sonra da onunla deneyecegim ama dedigin gibi mısır unu çok lezzet kattı.
biz trabzonluyuz bizde çocuklar mısır unlu şeyler yiyerek büyür,hiç de besleyici olmayan bir un degil mısır unu.tarifi aldıgım sitede öyle yazıyordu da.mısır ununun besleyici degeri az nişastası çok diye doktorlar bir yaşından sonra öneriyormuş.
canım makarna pastavilla idi.pembeydi benim aldıgım paketin rengi,üstünde sponge bob resimleri vardı.alfabe ve sayılar şeklinde küçük küçüktü.hatta bugün ben tekrar yapacagım o makarnayı. :) inşallah senin bızdık da severek yer
Emdigi icin diyorlar benimkine. Ne yapayim emzirmeyi mi keseyimKızlaaarrr..
Sizi okuyorum ama her vakit yazamıyorum.
Benim oğlan neredeyse 10 aylık ama hala 9 kilo olamadı. Boyu da 72 falandır.
İştahı çok düzensiz. Yediği günler çok nadir.
muhallebi bile yemiyor. Çok çeşidini denedim.ı ıh.. Zorla birkaç kaşık yediriyoruz.
Ev yapımı yoğurt ve tavuk seviyor. Ama onları yemediği de oluyor. Haşlama yumurta yemiyor, yağda ise bazen. Pekmezden nefret ediyor. Çorba bazen birkaç kaşık.
varsa yoksa anne sütü.
10-12 kiloları duydukça çok üzülüyorum.
doktoru normal diyor.
onlara kalsa her şey normal.
Napıcam ben.((((
KAburgalari batiyor kucakladikca insan uzuluyor bunamaşallah canım,ufaklıgına takılma birden irileşir inşallah.ufak tefek olsun boşver,ben oglumu kucakta taşıyamıyorum,o da hep kucak istiyor bu aralar.kızımsa oglumdan sonra kuş gibi geliyorkızımın da bir ay önceki boyu kilosu seninki gibiydi,şimdi nasıl bilmiyorum.ama oglumla arasında 3 kg ve 5 cm fark var.
Ben de bazen takiyorum ama cok da dert etmemek lazimmissayfayı açtım en son sen yazmışsın hemen bi yazayım dedim.bizde 9. ayı yeni bitirdik.benim cücük 71 cm 7850gr
ne yemek yiyor doğru dürüst ne bişey.sürekli mama yiyor.malum anne sütü yok.geçen aşısı vardı dr genel olarak normal dedi
zayıflığı da bize çekmiş sözde.ama bu kadarda olmaz çocuğumun kaburgaları sayılıyor somalili çocuklar gibi
yerde sürünmeye başladı.emekliyor gibi yani.yürüteç almıştım bir ay oldu onunla etrafı dolaşıp karıştırma çabasında.
sadece, o da iki gündür ba-ba , da-da diyor.başkada bir şey demiyor.biz hiç akşamları muhallebi vermedik.hep o biberonu dikecek kafaya
150ml falan içecek öyle uyuyacak...2 gün öncesine kadar öyle böyle 1 saatte 1 kasenin dörtte üçünü yiyordu en azından günde 1 defa.
şimdi boyuna mama...
salyaları çok arttı yine, damaklarda kabarık ama bir türlü diş te gelemedi.ondandır diyorum ama çoook üzülüyorum.
kilo persentili %18ne derdi var anlamış değilim.
çalışıyorum bide, bizimki bağımsız bir çocuk öyle beni çok ta aramıyor gibi :26:
etrafımdakiler bu konuyu çok taktığımı söylüyor ama 10. ayında 8 kilo olması içime dert napiyim
biri bana bi şeyler söylesin... bana bir akıl verin...
kızlar kek yaptınız mı hiç bebeklerinize??
ben yapmak istiyorum,kızım kek yemeye pek bir meraklı.şöyle vitaminli besleyici bir kek tarifi arıyorum,var mı bileniniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?