Neyseki yaptı az bişey kabul ettiler.ömer şimdi yeni keşfediyorya gecede tekrarlamak istiyor benim oğlumda yaman ömer bu arada biz yaman diyoruz dedesi ömer diyor.bugün koltuklara tutunup kalkmaya başladı çok şaşırdım halbuki hiç çalışmasını yapmamıştı.çok komik oluyor.canım valla hep söylüyorum ben birtanesiyle uykusuzluktan ölüyorum sen yat kalk feci.ama az kaldı baksana büyüdüler bizde yeni alıştık sanırım.geç yatmaya başladığından beride sanki gündüz uykularıda uzadı.demekki toplam uyku saati 13 saat miş onu anladım.gece 12 den ertesi gece 12 ye kadarki uyku sürelerine bak bence bikaç gün ihtiyaçlarını anlayabilirsin.bizim 13 saat fazlasını uyumuyor.buda bu ay için normalmiş.
Kizlar bende haziran annesiydim 31 Mayista dogumvyatim ve suan 2. Bebege Hamile kaldigimi ogrendim soktayim haziran Annelerinden benimle Ayni Durumu yasayan Var mi Napicagimi bilemiyorum
Kizlar bende haziran annesiydim 31 Mayista dogumvyatim ve suan 2. Bebege Hamile kaldigimi ogrendim soktayim haziran Annelerinden benimle Ayni Durumu yasayan Var mi Napicagimi bilemiyorum
Canim seni anliyorum.ilk dusundugun cok zor bir surec olacagi,nasil bakacagin..ama olumsuz yani yerine guzelliklerini gormek lazim.hem belki de zannettiginden cok daha kolay olacak. Allah kolayligini verir, arkadaslara katiliyorum olumlu taraflarini dusun ikisi birlikte buyurler, tecrubelisin,bilgilerin taze..Ben hamilelik surecini cok sevmistim tekrar nasip olur insallah.sana bu mucize tekrar nasip olmus keyfini cikar. Hem bebekler icin en onemli sey istendiklerini, kabul edildiklerini bilmek daha anne karninda hissediyorlar bunu. Olumlu ol, dua et..ne guzel daha buyuk bir aile olacaksiniz. Allah yardimcin olsun, saglikla gecirin hamileligi, saglikla kavusun insallahKizlar bende haziran annesiydim 31 Mayista dogumvyatim ve suan 2. Bebege Hamile kaldigimi ogrendim soktayim haziran Annelerinden benimle Ayni Durumu yasayan Var mi Napicagimi bilemiyorum
Gecmis olsun canim. Iyi ki yaptirmissin alerji testini. Belki de yavrucugun uyumama sebebi budur. Dr seni beslenme konusunda yonlendirir, protein ve kalsiyum alacagi baska besinlere yonelirsin. Zaten masallah oglunun kilosu ve gelisimi iyiydi.koskoca insanlar bile vejeteryan ya da vegan olduklarinda alamadiklari vitamin ve gidalari alternatif beslenmeyle telafi ediyorlar. Allah daha buyuk rahatsizliklardan korusun. Endise etme sen titiz bir annesin dikkat edersin. Uyku sorunu da cozulurse ikiniz de rahat edersiniz.Kızlar ya oğlum uyumadığı için alerji testi yapılmasını istemiştim malesef süt alerjisi çimen alerjisi bide bir ot alerjisi ama telefonda konuştuğumuz için dr la anlayamadım tam.çağırdı gidicem anlatıcak ancak ondan önce ne yapmam gerekiyor şaşırdım emiyor ben diyet yapıcam e yoğurt peynir tereyağı yiyiyordu hergün.ne yediricem bilmiyorum muhallebi kerde bile süt proteini var dedi şaştım kaldım yediği çoğu şey sütlü.
Gecmis olsun canim. Iyi ki yaptirmissin alerji testini. Belki de yavrucugun uyumama sebebi budur. Dr seni beslenme konusunda yonlendirir, protein ve kalsiyum alacagi baska besinlere yonelirsin. Zaten masallah oglunun kilosu ve gelisimi iyiydi.koskoca insanlar bile vejeteryan ya da vegan olduklarinda alamadiklari vitamin ve gidalari alternatif beslenmeyle telafi ediyorlar. Allah daha buyuk rahatsizliklardan korusun. Endise etme sen titiz bir annesin dikkat edersin. Uyku sorunu da cozulurse ikiniz de rahat edersiniz.
selam kızlar:) kaç zamandır girip yazamadım çok misafirim oldu bu ara ama hergün okudum yazdıklarınızı:) allahıma çok şükür oğlumun iştahı açıldı 1 ayın 15 günü hiç bişey yediremedim ama sonra açılınca toparladık çok şükür 600 gram aldı bu ay:) onun dışında tutunup dizlerininn üstüne kalkabiliyor bir kere ayaklarının üzerine de kalktı ama daha pratiğe dökmedi:) bu arada tam 9,5 aylık:) heryere emekliyor wc ye bile geliyor peşim sıra:) içeri almayınca kızıyor kapıya vuruyor:)havalar açtı hergün dışarı çıkıp yürüyüş yapıyoruz 2 kilo almıştım verdim oğlum sayesinde:) salıncağı çok seviyor hergün bindiriyorum bende:) anne,baba demeye başladı:) anneyi sinirlenince diyor daha çok:) 3 aylık olduğundan beri hergün ingilizce ve türkçe kitap okuyorum ona..ama artık dinlemiyor o kitapla meşgul oluyor elimden alıp ağzına sokmak istiyor bende vermiyorum kızıyor bana:) birde hamilelğimden beri hergün kuran ve klasik müzik dinliyuoruz o yine emekleyerek evi turlamaya devam ediyor bu esnada ama olsun:) evin her tarafını merak ediiyor tehlikeli olmadığı sürece izin veriyorum keşfetmesine tehlikeliyse cıss diyip alıyorum onu ordan ve başka bişeyle oyalıyorum..böyle işte çok şükür herşey yolunda:) sizleride takipteyim kızlar allah hepimize kolaylıklar ve sabırlar versin:)
Kızlar ya oğlum uyumadığı için alerji testi yapılmasını istemiştim malesef süt alerjisi çimen alerjisi bide bir ot alerjisi ama telefonda konuştuğumuz için dr la anlayamadım tam.çağırdı gidicem anlatıcak ancak ondan önce ne yapmam gerekiyor şaşırdım emiyor ben diyet yapıcam e yoğurt peynir tereyağı yiyiyordu hergün.ne yediricem bilmiyorum muhallebi kerde bile süt proteini var dedi şaştım kaldım yediği çoğu şey sütlü.
Hayirli olsun tebrik ederim seni
Canim ben ikiz annesiyim,sen dogum yaptiginda hic olmazsa ilk cocugunun uykusu oturmus olacak.ben kac gecedir hic uyumuyorum,cok uyaniyorlar.bir de bu yonden bak,rahatlat kendini
Her ne kadar masraf kalemi gibi gorunse de her bebek berekettir.tekrar tebrik ederim.
Masallah annesibenim oglum degil de kizim cok hizli emekliyor,ama ben bir odaya girip kapiyi kapatinca agliyor.sahi kizlar sizde de oluyor mu bu durum?
Kitap okuma hususunda biz de ayni durumdayiz,ama uydurma masallari cok istahli dinliyorlar. Mesela dedelerinin uydurdugu bir esek ile bir at birgun elele tutusup ormana gitmisler die baslayan masali var gulmekten oluyoruz
Benim kizim her yere tutunup kalkmayaa basladi cok dusuyor engelleyemiyorum.bugun de siraladi sanki.bir de annem disi cikmis dediydi bir gidip bakayim
Canim gecmis olsun.bir tanidigimizin cocugu da ayni durumda,o da uyumuyor cok huysuz diyordu.demek sut vs. Alerji yapiyor boyle huysuzluk.
Benim de kizim da var ama hafif.poposu kipkirmiziydi,doktor pisik degil sut ve sut urunlerinden demisti,laktoz intoleransi mi ne.oyle birsey.seninki de aynisi mi? Laktazm vermisti her gun dort damla,busko sase karistiriyordum hergun yogurda.artik kullanmiyorum bunlari,sanki kizriklik tekrar basladi gibi.
Tekrar gecmis olsun arkadasim.
Telefonda süte alerjisi var dedi ilaç falan vericekmiyiz dedim hayır diet dedi süt ürünleri yemicek dedi yarın gidicem anlatıcak.evet huysuzluk ve uykusuzluk yaparmış bakalım ne diyecek.sağol canım.sende uykusuzmuşsun hala yanlızmısın gitmedinmi
Kızlar ya oğlum uyumadığı için alerji testi yapılmasını istemiştim malesef süt alerjisi çimen alerjisi bide bir ot alerjisi ama telefonda konuştuğumuz için dr la anlayamadım tam.çağırdı gidicem anlatıcak ancak ondan önce ne yapmam gerekiyor şaşırdım emiyor ben diyet yapıcam e yoğurt peynir tereyağı yiyiyordu hergün.ne yediricem bilmiyorum muhallebi kerde bile süt proteini var dedi şaştım kaldım yediği çoğu şey sütlü.
Annem bende canim yalniz degilim cok sukur.ama evi temizlemeye niyetlendim yarisi temiz yarisi pis kaldi oglumun hastaligiyla.
Sorma,bu aralar ikisi de cok uyaniyor,perisan olduk.hele oglum,ayagimda yatacak yoksa kalkiyor.bir de atesi var.resmen nazar degdi,oglum gece bir kere kalkardi daha uyanmazdi.ne zaman duzene giricek bu uykular...
Annem bende canim yalniz degilim cok sukur.ama evi temizlemeye niyetlendim yarisi temiz yarisi pis kaldi oglumun hastaligiyla.
Sorma,bu aralar ikisi de cok uyaniyor,perisan olduk.hele oglum,ayagimda yatacak yoksa kalkiyor.bir de atesi var.resmen nazar degdi,oglum gece bir kere kalkardi daha uyanmazdi.ne zaman duzene giricek bu uykular...
çok geçmiş olsun benim kızımdada 3 aylıktan beri süt alerjisi var süt ve süt ürünleri hem kızım hem ben yiyemiyorum özel maması var raporla alınan ondan veriyorum ben kalsiyum hapı kullanıyorum süt alerjisi sabır gerektiren bir hastalık çok sabırlı olmak lazım hiç bir hazır gıda veremiyosun içinde tereyağ peynir altı suyu süt tozu margarin peynir yoğurt kırmızı et olan hiçbirşey vermiyosun kalsiyumu bebek o özel mamasından alıyor
O seviyedemi bilmiyorum yarın öğrenicem sanada danışmam gerekicek sanırım.3aylıkken nasıl belli oldu peki tatlım ya çokmu geç kaldık acaba telaş yaptım bende.et de mi yiyemiyor ya.peki kaç ayda bir tahlil yapıyorla o kan alma sürecide sıkıntılı.o mama muhallebi tarzındamı gece yatarken mi yediriliyor .canım ben seni bol bol rahatsız ederim artık hiç bir bilgim yok çünkü.ya bizim biri bitiyo biri başlıyo.Allahım başka dert vermesin hiçbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?