Kızlar ya oğlum uyumadığı için alerji testi yapılmasını istemiştim malesef süt alerjisi çimen alerjisi bide bir ot alerjisi ama telefonda konuştuğumuz için dr la anlayamadım tam.çağırdı gidicem anlatıcak ancak ondan önce ne yapmam gerekiyor şaşırdım emiyor ben diyet yapıcam e yoğurt peynir tereyağı yiyiyordu hergün.ne yediricem bilmiyorum muhallebi kerde bile süt proteini var dedi şaştım kaldım yediği çoğu şey sütlü.
Sağol canım moral verdiğin için aslında 4 aylıkken kusmaları sonucu reflüsü oldupunu düşündük ama alerji testi yapılamıyor demişti dr şuan bunun doğruluğundan emin olmak istiyorum bu kadar zaman bilemedik çocuğum uyumuyor diye kendimede eziyet ettim karnınağrırmış e sü ürünüyle beslendiği için uykusuz gecelerime yanmıyorum artıkda onu n canı yandı aylardır rahatsız çocuğum ya içim acıdı resmen.evett Allah başka derler vermesin başka yerden alır proteini.umarım keçi sütüne yoktur yarın belli olucak öyle olursa keçi sütü daha bile iyi besin değeri açısından.iyikide yaptırmışım detaylı istedim bide çok iyi oldu bence herkez yaptırmalı en azından şimdi içim rahatladı sebebi belli oldu.
Arkadaslar kan tahlili sonucunda oglumda biraz kansizlik cikti. Cani yanicak, nasilsa birsey cikmaz diye cok yaptirmak istememistim ama iyi ki yaptirmisiz diyorum simdi. Dr. Ferrumu 10 damladan gunde 2 kez 8er damlaya cikardi. Kirmizi et ve pekmeze beslenmede dikkat etmemi soyledi. Cok tatliya alismasin diye pekmez fazla vermiyordum. Kirmizi et de bazen veriyordum. Demek ki beslenmede bu yon eksik kalmis. Siz de dikkat edin.
Bu aralar sunnet yaptirmak istiyoruz. Gittigimiz ozel hastanede uroloji 1000tl fiyat verdi. 200e yapan ozeller de var karar veremedik. Siz yaptirdiysaniz hangi uzmana(genel cerrahi, cocuk cerrahi, cocuk urolojisi de yapiyormus) ve ne kadara yaptirdiniz? Devlette yaptiran var mi? Ankarada olanlardan dr.tavsiyesi de rica ediyorum.
Kizlar oglum bu gece sabaha kadar atesler icinde yandi,baygin aglayip durdu,hic uyumadi.
Doktora gittik,6. Hastalikmis.
Bu arada lala17[\B] sormustun oglumun kan degerini,9.5 14.5 arasi deger oglumda da 11.4 cikti.
Ya boşver temizliği falan dinlenmene bak insan uykusuz olunca hiçbirşeye faydası olmuyor.canım sağlık açısından bişey olmasında 1 yaşında düzelirler diye umuyorum.bir prf.un yazısını okudum 1 yaşından önce düzene girmesini beklemek hata ılur diyor.ben uyumadığı için bişey var bu çocukta diyordum eşim yok hayır söyleme öyle normal diyip duruyordu.çünkü 15 dk da bir kalkması bana hiç anlamlı gelmiyordu.bakalım beslenme şekli değişince nasıl olacak.kan değerlerinizde normal sanırım bizimde o civarda şimdi bakamıyorumda.bizim evde yaman uyuyunca tıp varda😄😄😄
O seviyedemi bilmiyorum yarın öğrenicem sanada danışmam gerekicek sanırım.3aylıkken nasıl belli oldu peki tatlım ya çokmu geç kaldık acaba telaş yaptım bende.et de mi yiyemiyor ya.peki kaç ayda bir tahlil yapıyorla o kan alma sürecide sıkıntılı.o mama muhallebi tarzındamı gece yatarken mi yediriliyor .canım ben seni bol bol rahatsız ederim artık hiç bir bilgim yok çünkü.ya bizim biri bitiyo biri başlıyo.Allahım başka dert vermesin hiçbirimize.
çok geçmiş olsun benim kızımdada 3 aylıktan beri süt alerjisi var süt ve süt ürünleri hem kızım hem ben yiyemiyorum özel maması var raporla alınan ondan veriyorum ben kalsiyum hapı kullanıyorum süt alerjisi sabır gerektiren bir hastalık çok sabırlı olmak lazım hiç bir hazır gıda veremiyosun içinde tereyağ peynir altı suyu süt tozu margarin peynir yoğurt kırmızı et olan hiçbirşey vermiyosun kalsiyumu bebek o özel mamasından alıyor
geçmiş olsun canım bunada şükür başka bi şey olmasında tez zamanda düzelir inşallah. bencede normal degildi belkide o huzursuzluk yapıyodu. benim oglumda söylemiştim d vitamini eksikliginden raşitizm olmuştu ondan uyumuyomuş ilaç yüklemesi yapıldıktan sonra iyileşti çok şükür sizde atlatırsınız inşallah Allah tan istemişsin allerji testini nedense bazı doktorların aklına gelmiyor enteresan:44:
Bugün doktora gittik. Oğlum 100 gr anca almış moralim bozuldu. Boyu da aynı kalmış.
Kakası katı olduğu için d vitamini ve demir damlalarını 1 hafta kullanma dedi. Vitamin ve bağırsak düzenleyici verdi. Bakalım haftaya ne diyecek.
Diş çıkartıyoruz yine uykuları çok bölük. Yayakta uykusunda hareket edip duruyor. Beşiğe tırmanmaya çalışıyor gözleri kapalı.
Hanımlar bebekleriniz gün içinde kaç kere uyuyor ve süresi ne kadar?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr a gittik dün ilk önce mama yemesini söyledi ama sonra keçi sütünü deneyelim dedi oranı çok ciddi değil dedi sütün içinde bulunan beta lactoglobuline olan alerjisi 0.47 değer 35 ten küçük olmalıymış.sizin değerleriniz neydi acaba bana bilgi verebilirmisiniz.zaman kaybı olmaz umarım çünkü zaten hiç nama yemedi tadıda çok kötüymüş emziriyorum calsiyumu biraz ordan alsa.sadece gece öğününde muhallebi veriyordum milupanın ama keçi sütünü sulandırıp prinç unu yaptım gece sevdi yedi uyku düzeninde bir değişiklik olmadı hemen belli olmaz zaten.ama bu konuyla ilgili hiç bir fikrim yok benimle paylaşabilirsen sevinirim.mamayı istemedim ilk başta 9 ayı geçti oğlum zaten.birde et demişsin bize yedirme falan demedi sadece inek sütünün içinde bılunan bu maddeye alerjisi var dedi .keçi peyniri ve yoğurda başladım bende .ama kafamda karışmadı değil tatlım ya
Merhaba cnm ya cok tebrik ederim yalniz degilsin bi kac arkadadimizda hamile hafsa nasil uzun zamandır yazmiyordunKizlar bende haziran annesiydim 31 Mayista dogumvyatim ve suan 2. Bebege Hamile kaldigimi ogrendim soktayim haziran Annelerinden benimle Ayni Durumu yasayan Var mi Napicagimi bilemiyorum
canım sizinki demekki çok yüksek değil bizim değerlerde çok yüksek değildi hatta kanda çıkmadı bile alerjisi olduğu belirtiler dahilinde tanı kondu bize...yalnız sana diyet vermedimi doktor seninde diyet yapman gerek emziriyosan birde bizim doktorumuz keçi sütü versek dediğimizde aynı şey inek sütüyle dedi onu belirtiyim o mamayı kalsiyum alsın diye veriyosun yerse eğer 100 ml suya bit tstlı kaşığı pirinç unu bir tatlı kaşığı üzüm pekmezi ver bir ölçek mama karıştırıyosun o şekilde verebilirsin süt ürünleri vucuttan 10 günde gidiyor uyku düzeni için 10 gün beklemelisin
canım sizinki demekki çok yüksek değil bizim değerlerde çok yüksek değildi hatta kanda çıkmadı bile alerjisi olduğu belirtiler dahilinde tanı kondu bize...yalnız sana diyet vermedimi doktor seninde diyet yapman gerek emziriyosan birde bizim doktorumuz keçi sütü versek dediğimizde aynı şey inek sütüyle dedi onu belirtiyim o mamayı kalsiyum alsın diye veriyosun yerse eğer 100 ml suya bit tstlı kaşığı pirinç unu bir tatlı kaşığı üzüm pekmezi ver bir ölçek mama karıştırıyosun o şekilde verebilirsin süt ürünleri vucuttan 10 günde gidiyor uyku düzeni için 10 gün beklemelisin
Bugün doktora gittik. Oğlum 100 gr anca almış moralim bozuldu. Boyu da aynı kalmış.
Kakası katı olduğu için d vitamini ve demir damlalarını 1 hafta kullanma dedi. Vitamin ve bağırsak düzenleyici verdi. Bakalım haftaya ne diyecek.
Diş çıkartıyoruz yine uykuları çok bölük. Yayakta uykusunda hareket edip duruyor. Beşiğe tırmanmaya çalışıyor gözleri kapalı.
Hanımlar bebekleriniz gün içinde kaç kere uyuyor ve süresi ne kadar?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?