2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çok geçmiş olsun canım bu durum hakkında bi bilgim yok.umarım en kısa zmaanda düzelir

Canim gecen hafta trt 1de anne elimi tutsana programindaki cocuk alerji uzmani dr. izleyici sorusuna yenidogana bile alerji testi yapilabilir 1 yasindan ya da 2 yasindan once yapilamaz diye bisey yok demisti.

benim oğlumda da 6 aylıkken yapılan ilk kan testinde kanı alt sınırda çıktı diğer tüm değerleri normal çıktı.a dan z ye bütün kan değer sayımları yapıldı.bizim doktorumuz da sabah5 akşam 5 damla ya çıkarmıştı 2 ay bu şekilde kullandık ve ben her gün (evet herr allahın günü) 3-4 köfte büyüklüğünde köfte yada kırmızı et tükettim,pekmez içtim ek gıdaya yeni yeni geçtiğimizi bi dönem olduğu için doktorum hep kan yapan şeyler yememi sütümden bebeğime geçeceğini söyledi dediklerini yaptım ve düzeldi çok şükür..şuan kanı manı herşeyi normal.sizinki de düzelir en kısa zmaanda ben o zmandan beri mamalarına hep kemik suyu katıyorum o da işe yaradı bizde..

sünneti de biz yaptırdık.3 aylıktı oğlum o zman üroloji yaptı bizimkini 30dk sürdü.500 e mi ne yaptırmıştık.medicana bahçelivler(istanbul) da yaptırdık.biz memnun kaldık.bir kaç gün içinde iyileşti.doktor bi krem verdi bol bol onu sürdük.lokal anesteziyle yapıldı.

Kizlar oglum bu gece sabaha kadar atesler icinde yandi,baygin aglayip durdu,hic uyumadi.
Doktora gittik,6. Hastalikmis.
Bu arada lala17[\B] sormustun oglumun kan degerini,9.5 14.5 arasi deger oglumda da 11.4 cikti.

hay allah çok geçmiş olsun..maşallah oğlişinin kan değeri gayet güzel

geçmiş olsun canım bunada şükür başka bi şey olmasında tez zamanda düzelir inşallah. bencede normal degildi belkide o huzursuzluk yapıyodu. benim oglumda söylemiştim d vitamini eksikliginden raşitizm olmuştu ondan uyumuyomuş ilaç yüklemesi yapıldıktan sonra iyileşti çok şükür sizde atlatırsınız inşallah Allah tan istemişsin allerji testini nedense bazı doktorların aklına gelmiyor enteresan:44:

kan alma sürecini takma kafana biz her ay kan veriyoruz hacettepeye gönderiyoruz iyi olsunlarda derdimiz bi kan almak olsun. ben kan almaya gittigimizde biberonuna sevdigi şeyleri koyuyorum mama yada sulanmış bisküvi alacakları sıra veriyorum içerken pek hissetmiyor sürekli telkin ediyorum aferin oglum vs gibi emin ol aşı yaparken daha çok canları yanıyor kan alırken ses çıkarmayan çocukta aşıda aglamaktan bayılıyor

Kizlar guzel dilekleriniz dualariniz icin Cok sagolun simdi daha iyiyim dediginiz gibi guzel yanlarini dusunuyorum ve yeniden hamislik heyecani esimde cok hevesli durumu kabullendim cok sukur artik sureci yasayip Girucez ins. Saglicakla kucagimiza Aliriz

Dr a gittik dün ilk önce mama yemesini söyledi ama sonra keçi sütünü deneyelim dedi oranı çok ciddi değil dedi sütün içinde bulunan beta lactoglobuline olan alerjisi 0.47 değer 35 ten küçük olmalıymış.sizin değerleriniz neydi acaba bana bilgi verebilirmisiniz.zaman kaybı olmaz umarım çünkü zaten hiç nama yemedi tadıda çok kötüymüş emziriyorum calsiyumu biraz ordan alsa.sadece gece öğününde muhallebi veriyordum milupanın ama keçi sütünü sulandırıp prinç unu yaptım gece sevdi yedi uyku düzeninde bir değişiklik olmadı hemen belli olmaz zaten.ama bu konuyla ilgili hiç bir fikrim yok benimle paylaşabilirsen sevinirim.mamayı istemedim ilk başta 9 ayı geçti oğlum zaten.birde et demişsin bize yedirme falan demedi sadece inek sütünün içinde bılunan bu maddeye alerjisi var dedi .keçi peyniri ve yoğurda başladım bende .ama kafamda karışmadı değil tatlım ya

Aslında geldi aklına dr umuzun ama reflüsü vardı geçer diye bekledik geçti 9 aydan önce yapılan sonuçlar oek doğru olmuyor dedi daha küçük olanlarda anlıyorlarmış ama o kanlı ishal falan yapıyormuş.şimdilik keçi sütü ürünleri denicez atarax verdi uykusu düzene girsin diye ama korkuyırum vermeye uyuşup uyumasını istemiyorum.kanda alınmıcakmış sadece durumundaki değişikliğe göre karar vericek

Bugün doktora gittik. Oğlum 100 gr anca almış moralim bozuldu. Boyu da aynı kalmış.

Kakası katı olduğu için d vitamini ve demir damlalarını 1 hafta kullanma dedi. Vitamin ve bağırsak düzenleyici verdi. Bakalım haftaya ne diyecek.

Diş çıkartıyoruz yine uykuları çok bölük. Yayakta uykusunda hareket edip duruyor. Beşiğe tırmanmaya çalışıyor gözleri kapalı.

Hanımlar bebekleriniz gün içinde kaç kere uyuyor ve süresi ne kadar?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım üzme kendini hasta olunca ve ye diş zamanı kilo alımları azalır,uykusu dişden dolayıdır,bizimde 6 diş çıktı o zamanlar geceleri ansızın kalkıp oturuyordu,bu aralar iyi gibi, gündüzleri 2veya 3 kere toplam 2 saat ortalama gece 12 gibi yatıyor 9 saat filan uyuyor arada süt için kalkıyır,bazen 7 gibi uyanıp 1 saat sonra tekrar uyuyor .

Son düzenleme:

canım sizinki demekki çok yüksek değil bizim değerlerde çok yüksek değildi hatta kanda çıkmadı bile alerjisi olduğu belirtiler dahilinde tanı kondu bize...yalnız sana diyet vermedimi doktor seninde diyet yapman gerek emziriyosan birde bizim doktorumuz keçi sütü versek dediğimizde aynı şey inek sütüyle dedi onu belirtiyim o mamayı kalsiyum alsın diye veriyosun yerse eğer 100 ml suya bit tstlı kaşığı pirinç unu bir tatlı kaşığı üzüm pekmezi ver bir ölçek mama karıştırıyosun o şekilde verebilirsin süt ürünleri vucuttan 10 günde gidiyor uyku düzeni için 10 gün beklemelisin

Kizlar bende haziran annesiydim 31 Mayista dogumvyatim ve suan 2. Bebege Hamile kaldigimi ogrendim soktayim haziran Annelerinden benimle Ayni Durumu yasayan Var mi Napicagimi bilemiyorum
Merhaba cnm ya cok tebrik ederim yalniz degilsin bi kac arkadadimizda hamile hafsa nasil uzun zamandır yazmiyordun

Bende diyet uyguluyorum 2 gündür.mamayı almadık keçiyi çok az deniyorum ama 2 gündür daha fena sanki.bizimde kanda çıkmadı.dr umuzda terettütte kaldı bi mama bi keçi dedi bende şaşırdım senin dr un nerde biz istanbuldayız.araştırıyorum biyere daha götüreyim diye.benden emdiği yetermi yoksa mama şartmı bilemedim.

Canım kafa karışıklığından yanlış yazmışım bizim kan testinde çıktı.şimdi başka dr görürdüm evet mamayı vericem aldım raporla.şimdi şunu sorucam sadece gece yatmadan muhallebi gibi vericem nasıl yapıcam prinç unuyla yapıcam ama sulu olmaması için napıcam prinç ununu pişirip içine mi koyucam.

canım ben d vitamini ve demiri cok nadir veriyorum,9.5 14.5 arası deger kızımda 10.4 oglumda 11.6.hele demri tek bir gün vereyim anında kabız oluyorlar,vermiyorum ben de.pekmez veriyordum her sabah,bu aralar onu da bıraktım.
yatakta yuvarlanma tırmanma emekleme çabaları bizde de var,üstelik ben yer yatagında yatırıyorum düşün,bütün odayı geziyor.kızım bir ara öyleydi o bıraktı allahtan.
artık büyüdüler canım,öyle yarım kg bir kg almasını bekleme.bu ay az alır önümüzdeki ay daha çok alır.benim de kızımın boyu iki ay hiç uzamamıştı,sonraki ay 4 cm birden uzadı.

uykuya gelince,gece uykuları berbat.gündüz daha yi uyuyor benimkiler.11-12 arası muhakkak yatıyorlar,sonra akşama dogru 4-5 arası.bazen 3 saat aralıksız yatıyorlar bazen yarım saat sürüyor.gündüz çok önemli degil de,gece beni çok yoruyor.on dkda bir kalkıyorlar.

Arkadaşlar merhaba,
İlk yaş günleriniz geldi çattı bile :) Bebekleriniz için sayfamı ziyaret edebilirsiniz...

Muhteşem doğum günleri facebook sayfamda arzu edenler olursa özelden link verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…