2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ya kızlar geçmişi okuyorum herkes hemşerisini bulmuş istanbul bayrampaşadan yazan yokmu ayrıca edirneliyim ben beaa

günaydın kızlar ; bayrampasa mı vallaa ciciim 2 yıl oldu ordan tasınalı ayrıcaa bende edirneliyim
azıcık kıyısından köşesinden hemşeri sayılırız, hiç olmadı komşuu :) Ben de Bulgaristan göçmeniyim :)

Günaydın herkese Servisi kaçırdım ben bu sabah :106:

günaydın miletttt booool neşeli bir gün olsun inşallah
çalışmayan arkadaşlar var sıkılıyoruz diyen çok haklısınız valla ben de çalışmadığım günler vakit geçmiyo gerçekten..
dün akşam bi film izledim dikkat bebek var diye jennifer lopez falan oynuyo tavsiye ederim çok güzeldi..
akşamları bile vakit geçmiyo gelsin artık şu minişlerrrr

azıcık kıyısından köşesinden hemşeri sayılırız, hiç olmadı komşuu :) Ben de Bulgaristan göçmeniyim :)

aslında benim baba tarafından dedeler neneler bulgaristan göçmeni anne tarafıda selanik göçmeni ama bizim doğum yeri edirne orayı kabul ediyorum canım:))

Günaydın arkadaşlar dün doktorumuza gittik ve miniğimizin ilk kalp atışlarını duyduk 12 Kasım 2012 , kocaman olmuş... Benim son adet tarihim 22 Eylüldü ama doktorum bundan sonra sorulduğunda 18 Eylül olarak söylememi istedi boyutlarına göre bebeğim dün tam 8 haftalıkmış yani bugün 8+1 :)
12 Aralıkta tekrar çağırdı heyecanla o günü bekliyoruz....

günaydın kızlaarrr bu sabah uykumu almış bir şekilde uyandım hayret çalışanlar eve özeniyor evdekiler çalışmaya aahh insanoğlu..

tatlım oraya girersek hemseri değil akraba bile cıkarız :) eşim b.göçmeni benim

Günaydın kızlar

Bebeğimi uzunz amandır görmüyorum. Sağlığı nasıl, ne kadar büyüdü çok merak ediyorum. Randevum haftaya cuma. Zaman zor geçiyor

peki canım ameliyat felan oldun mu tekini genelde kapatıyolar

yyooo olmadım ben hamile kalana kadar haberim yoktu ki bu şekilde olduğundan.bide bi tanıdığım daha var oda aynıydı çifttti doğum yaptı şuan da oğlu var 3 yaşında bi sorun yok oda ameliyat olmadı...

ameliyat sanırım perde mi ne oluyomuş arasında ona ameliyat yapıyoşar sanırım..

çok saçma ama adetten öncemi hamile kalmışsın:)))

aslında benim baba tarafından dedeler neneler bulgaristan göçmeni anne tarafıda selanik göçmeni ama bizim doğum yeri edirne orayı kabul ediyorum canım:))

walla bizde de dedeler selanik göçmeni,eşim bulgaristan göçmeni , ben doğma büyüme edirneliyim , öyle işte ortaya karışık biseyler cıkacak yani

kızlar bu sabah güne çok güzel başladım işe geldim kahvaltımı yaptım açtım bilgisayarımı geçmişi okuyordum ki bir baş dönmesi başladı anlatamam. ayağabile kalkamıyorum. sonra tansiyonumu ölçtürdüm 10/4 çıktı çok kötüyüm oturduğum yerde sallanıyorum resmen bilgisayara kafa atıcam az kaldı.ne yesem içsem iyi gelir kızlar acil yazın.tuzlu ayran işe yaramadı...

neden öyle bişey dediki doktorun,sat neyse odur yani.dr larıda anlamak mümkün değil.

kızlarrr hala memleketteyim iki hafta oldu annecim,babacım saolsun yedirip içiriyolar yarın dönüyorum Ankaraya ne yapıcam diye düşünüyorum kara kara:) oyy gurbette olmak ne zor hamiş hamiş

kızlarrr hala memleketteyim iki hafta oldu annecim,babacım saolsun yedirip içiriyolar yarın dönüyorum Ankaraya ne yapıcam diye düşünüyorum kara kara:) oyy gurbette olmak ne zor hamiş hamiş

dadından yenmiyooo yani durumundasın ohhhhhhhh kıskandım vallaa biz de burda çalısaduralım

Şerbet tarzı bir şeyler içersen tansiyonun düzelir. Bilgisayarı kapatıp yat biraz. Ayaklarının altına yastık koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…