Günaydın kızlar :) Güzel bir gebeş gün olsun hepimize..Biz dün gece hiç uyuyamadık..O ne bel ağrısıydı öyle anlatamam..35 yıllık ömrümde hiç bel ağrısı yaşamamıştım.İlkini dün gece yaşadım diyebilirim.Bir de gaz...offf ne gaz hem...zehirlenmesin diye eşimi öbür odaya gönderdim :))) Sağa dön,sola dön...bel ağrısı,gaz sancısı sabahı sabah ettim valla..dün de hiç gaz yapacak bir şey yememiştim ama işte :)) olan kocama oldu,gece gece :)))
günaydın miletttt booool neşeli bir gün olsun inşallah
çalışmayan arkadaşlar var sıkılıyoruz diyen çok haklısınız valla ben de çalışmadığım günler vakit geçmiyo gerçekten..
dün akşam bi film izledim dikkat bebek var diye jennifer lopez falan oynuyo tavsiye ederim çok güzeldi..
akşamları bile vakit geçmiyo gelsin artık şu minişlerrrr
aslında benim baba tarafından dedeler neneler bulgaristan göçmeni anne tarafıda selanik göçmeni ama bizim doğum yeri edirne orayı kabul ediyorum canım:))
Günaydın arkadaşlar dün doktorumuza gittik ve miniğimizin ilk kalp atışlarını duyduk 12 Kasım 2012 , kocaman olmuş... Benim son adet tarihim 22 Eylüldü ama doktorum bundan sonra sorulduğunda 18 Eylül olarak söylememi istedi boyutlarına göre bebeğim dün tam 8 haftalıkmış yani bugün 8+1 :)
12 Aralıkta tekrar çağırdı heyecanla o günü bekliyoruz....
yyooo olmadım ben hamile kalana kadar haberim yoktu ki bu şekilde olduğundan.bide bi tanıdığım daha var oda aynıydı çifttti doğum yaptı şuan da oğlu var 3 yaşında bi sorun yok oda ameliyat olmadı...
ameliyat sanırım perde mi ne oluyomuş arasında ona ameliyat yapıyoşar sanırım..
Günaydın arkadaşlar dün doktorumuza gittik ve miniğimizin ilk kalp atışlarını duyduk 12 Kasım 2012 , kocaman olmuş... Benim son adet tarihim 22 Eylüldü ama doktorum bundan sonra sorulduğunda 18 Eylül olarak söylememi istedi boyutlarına göre bebeğim dün tam 8 haftalıkmış yani bugün 8+1 :)
aslında benim baba tarafından dedeler neneler bulgaristan göçmeni anne tarafıda selanik göçmeni ama bizim doğum yeri edirne orayı kabul ediyorum canım:))
kızlar bu sabah güne çok güzel başladım işe geldim kahvaltımı yaptım açtım bilgisayarımı geçmişi okuyordum ki bir baş dönmesi başladı anlatamam. ayağabile kalkamıyorum. sonra tansiyonumu ölçtürdüm 10/4 çıktı çok kötüyüm oturduğum yerde sallanıyorum resmen bilgisayara kafa atıcam az kaldı.ne yesem içsem iyi gelir kızlar acil yazın.tuzlu ayran işe yaramadı...
kızlarrr hala memleketteyim iki hafta oldu annecim,babacım saolsun yedirip içiriyolar yarın dönüyorum Ankaraya ne yapıcam diye düşünüyorum kara kara:) oyy gurbette olmak ne zor hamiş hamiş
kızlarrr hala memleketteyim iki hafta oldu annecim,babacım saolsun yedirip içiriyolar yarın dönüyorum Ankaraya ne yapıcam diye düşünüyorum kara kara:) oyy gurbette olmak ne zor hamiş hamiş
kızlar bu sabah güne çok güzel başladım işe geldim kahvaltımı yaptım açtım bilgisayarımı geçmişi okuyordum ki bir baş dönmesi başladı anlatamam. ayağabile kalkamıyorum. sonra tansiyonumu ölçtürdüm 10/4 çıktı çok kötüyüm oturduğum yerde sallanıyorum resmen bilgisayara kafa atıcam az kaldı.ne yesem içsem iyi gelir kızlar acil yazın.tuzlu ayran işe yaramadı...