2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

peki canım ameliyat felan oldun mu tekini genelde kapatıyolar

günaydın kızlar, hu huuuu kimse yokmuuu hadi gelin ben çok sıkıldım tek başına. çalışan hamişler henüz açmadınız mı bilgisayarlarınızı...

keep, ne güzel söylemiş doktorun "bol bol naz yapın"
maşallah bebişineee her kontrolde böyle mutlu etsin annesinii
sen bu raporlar yüzünden kovulacaksın sonunda
amaaan devletteyim ben, boşuna mı özelin 3te biri fiyatına çalışıyoruz bi zahmet olsun o kadar (işte bunu duysalar kızarlar) şaka bi yana bu sene benim öğrenciler mundar oldu diğer hocalar da almadı hep asistan girdi derslerine, ikinci dönem de nisandan doğum öncesini alacağım onlar da kopacak öyleAma ne yapayım bebişimi düşünmem gerek

bayıldım doktoruna canım nerde bu dr? bu kadar ayrıntılı konuşan bulmak zor.benimlede konuşsun,banada naz yap desin :)))
sorma, 6 doktor değiştirdikten sonra bu doktora ben de eşim de bayıldık. Hem fiyatları uygun hep de uzuun uzuun anlatıyor sonra da sorular için zaman veriyor. Bir de "ammaan bişicik olmaz,eskiden tarlada doğururlardı" demiyor, küçük ihtimalleri de göz önünde bulunduruyor. Bir de en sevdiğim yanı yeni bilimsel gelişmeleri takip ediyor ve bana araştırma sonuçları söylüyor,misal bu son söyledikleri öyleydi.

Canım çok sevindim ne güzel haberlerle gelmişsin sen Allah nazarlardan korusun
sağol canım

ayyyyy canım o zaman benim sıpada öyledir:) ya bayagı bayagı görünüyo yani her yeri:) şeyi görünmüodu dımı bende 3 haftadır görmedimmm yaaa
maalesef bacağı ile kapattı, göremedik bişi ama iki hafta sonra kontrol var yine, o zaman kesin görünür bence

yok canım, sanmıyorum öyle bişey olacağını. Büyüme hormonunu etkiliyormuş bu ses olayı fln, hani büyümesini az yavaşlatıyormuş. Sanırım özellikle işi sesle vs. ile olan insanları etkiliyordur çünkü sürekli maruz kalıyorlar

Günaydın cnm açtık açtık pc'leri ama ilk öncelik işimi yaptım sonra girdim kk'ya..
Nasılsın?
Nasıl gidiyor?

kızlar eşim grip oldu, iki gündür annesinin evinde:26: arada bizi özleyip geliyor ama maalesef kovuyorum çünkü bana bir bulaşırsa hastaneyi garantileriz,Allah korusun Annem geldi, bana bakıyor. Keşke daha önce çağırsaymışım. Bana yemek yedirme konusunda bebekliğimden beri annemin üstüne yoktur çünkü Üç gündür 300 gr kadar aldım bir de dün doktor çıkışı annemle dolaştık biraz, ilk hamiş pantolonumu aldım, aman ne rahat şeylermiş onlar öyle tasarım harikası valla Gerçi kenarında köşesinde minik kalpler fln var ama idare edeceğiz artık

karnımda gök gürültüsü yaşanıyor sanki gürül gürül bebeğim uyanacak :)))

günaydın tüm çalışan anneler ve onların güzel bebekleri... itiraf edeyim, şu anda evde yatıyor olmayı isterdim :))

benim yerimde olmak isterdin yani sanırım ben de çalışmak isterdim evde zaman geçmiyor kontrol güünü gelmiyor bir türlü

Günaydın kızlar :) Güzel bir gebeş gün olsun hepimize..Biz dün gece hiç uyuyamadık..O ne bel ağrısıydı öyle anlatamam..35 yıllık ömrümde hiç bel ağrısı yaşamamıştım.İlkini dün gece yaşadım diyebilirim.Bir de gaz...offf ne gaz hem...zehirlenmesin diye eşimi öbür odaya gönderdim :))) Sağa dön,sola dön...bel ağrısı,gaz sancısı sabahı sabah ettim valla..dün de hiç gaz yapacak bir şey yememiştim ama işte :)) olan kocama oldu,gece gece :)))

Gaz işi çok tehlikeli.
Olur olmadık yerde sıkıştırıyor.
Gazman gibi dolanıyorum bende.

gunaydın herkese, ben de her sabah 5.30 - 5.50 arasında mutlaka uyanıyorum hic sekmiyor. bazen yine uyuyorum 7'ye kadar bazen heyecandan uyanamıyorum, cinsiyet konusu beni cok heyecanlandırıyor :)

günaydın kızlarrrrr
ne var ne yokkk...bende 12.hafta resmini görünce mutlu oldum:))
29 kasımda randevum var cinsiyet belli olur umarım zaman geçtikçe heyecanlanıyorum

aklına kötü şeyler getirme canım hayırlısıyla bugün duyarsın inşallah benimde doktora göre 7 haftanın içindeyim ama burda 8 diyo geç döllenme gibi bişiy söylemedi bana ilk gittiğimde keseyi gördük 5-6 haftalık küçük daha dedi bende çok korkmuştum kesenin içi boş olunca 10 gün sonra gel dedi cumartesi gittiğimde karnımdan bakmasına rağmen gördük bebeği kalp atışlarınıda gördüm ve dinledim benimde 1 hafta oynuyo büyük ihtimalle geç döllenme seninde öledir 1 hatta 2 hafta bile geç olabilir sıkma canını herşey güzel olucak inşallah

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ah su zaman bı gecsede bebelerımızı alsak kucagımıza
ne guzel olurdu

ya kızlar geçmişi okuyorum herkes hemşerisini bulmuş istanbul bayrampaşadan yazan yokmu ayrıca edirneliyim ben beaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…