bende de aynı şey var kalp şeklinde rahmim yani çift rahim ara ara kanamalar haricinde bir sorun olmuyor ilaç kullanıyorum... doktor sadece temizlik felan ağır kaldırmak yasak dedi o kadar normal hayatına devam edebilirsin dedi ama gene de dikkat ediyorum ben... kanamalar 3 3.5 ay a kadar devam edecek bebek büyüyüp rahmi doldurana kadar yanii ...
birazda kötü düşünmiceksin iii düşün hep ben öyle yapıyorum... çünkü bu şekilde rahimde hamile kalmak zordur dedi doktorum ondan şanslıyız yaniii... bebişlerimiz ALLAH a emanet inşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız...
uyurken yada uzanırken otururken felan bacaklarımın altına yastık alıyorum bu arada canım sende öle yap istersen daha rahat oluyor...
keep, ne güzel söylemiş doktorun "bol bol naz yapın"
maşallah bebişineee her kontrolde böyle mutlu etsin annesinii
sen bu raporlar yüzünden kovulacaksın sonunda
amaaan devletteyim ben, boşuna mı özelin 3te biri fiyatına çalışıyoruz bi zahmet olsun o kadar (işte bunu duysalar kızarlar) şaka bi yana bu sene benim öğrenciler mundar oldu diğer hocalar da almadı hep asistan girdi derslerine, ikinci dönem de nisandan doğum öncesini alacağım onlar da kopacak öyleAma ne yapayım bebişimi düşünmem gerek
sorma, 6 doktor değiştirdikten sonra bu doktora ben de eşim de bayıldık. Hem fiyatları uygun hep de uzuun uzuun anlatıyor sonra da sorular için zaman veriyor. Bir de "ammaan bişicik olmaz,eskiden tarlada doğururlardı" demiyor, küçük ihtimalleri de göz önünde bulunduruyor. Bir de en sevdiğim yanı yeni bilimsel gelişmeleri takip ediyor ve bana araştırma sonuçları söylüyor,misal bu son söyledikleri öyleydi.
ya nasıl ya, ama ben iki gün üstüste düğüne gittim, çok ses vardı.
bebeğe bişey olmuşmudur acaba, doktora bugün gidecemedim, yarın gidecem sorayım bari,
korktum bak şimdi :18::18:
kurbağalı çok güzel yaa. ama ben daha kıyafet almak için çok erken olduğunu düşünüorum,
ama gerçi bizim topiğin maşallahı var, sezeryan mı normal mi, beşik ne olsun vs baya hızlı herkes
yok canım, sanmıyorum öyle bişey olacağını. Büyüme hormonunu etkiliyormuş bu ses olayı fln, hani büyümesini az yavaşlatıyormuş. Sanırım özellikle işi sesle vs. ile olan insanları etkiliyordur çünkü sürekli maruz kalıyorlar
kızlar eşim grip oldu, iki gündür annesinin evinde:26: arada bizi özleyip geliyor ama maalesef kovuyorum çünkü bana bir bulaşırsa hastaneyi garantileriz,Allah korusun Annem geldi, bana bakıyor. Keşke daha önce çağırsaymışım. Bana yemek yedirme konusunda bebekliğimden beri annemin üstüne yoktur çünkü Üç gündür 300 gr kadar aldım bir de dün doktor çıkışı annemle dolaştık biraz, ilk hamiş pantolonumu aldım, aman ne rahat şeylermiş onlar öyle tasarım harikası valla Gerçi kenarında köşesinde minik kalpler fln var ama idare edeceğiz artık
Günaydın kızlar :) Güzel bir gebeş gün olsun hepimize..Biz dün gece hiç uyuyamadık..O ne bel ağrısıydı öyle anlatamam..35 yıllık ömrümde hiç bel ağrısı yaşamamıştım.İlkini dün gece yaşadım diyebilirim.Bir de gaz...offf ne gaz hem...zehirlenmesin diye eşimi öbür odaya gönderdim :))) Sağa dön,sola dön...bel ağrısı,gaz sancısı sabahı sabah ettim valla..dün de hiç gaz yapacak bir şey yememiştim ama işte :)) olan kocama oldu,gece gece :)))
Günaydın kızlar :) Güzel bir gebeş gün olsun hepimize..Biz dün gece hiç uyuyamadık..O ne bel ağrısıydı öyle anlatamam..35 yıllık ömrümde hiç bel ağrısı yaşamamıştım.İlkini dün gece yaşadım diyebilirim.Bir de gaz...offf ne gaz hem...zehirlenmesin diye eşimi öbür odaya gönderdim :))) Sağa dön,sola dön...bel ağrısı,gaz sancısı sabahı sabah ettim valla..dün de hiç gaz yapacak bir şey yememiştim ama işte :)) olan kocama oldu,gece gece :)))
gunaydın herkese, ben de her sabah 5.30 - 5.50 arasında mutlaka uyanıyorum hic sekmiyor. bazen yine uyuyorum 7'ye kadar bazen heyecandan uyanamıyorum, cinsiyet konusu beni cok heyecanlandırıyor :)
günaydın kızlarrrrr
ne var ne yokkk...bende 12.hafta resmini görünce mutlu oldum:))
29 kasımda randevum var cinsiyet belli olur umarım zaman geçtikçe heyecanlanıyorum
hayhırlı olsun canım benımde sat senınle aynı 8 haftalık burda ole diyo ama dr göre daha kuçuk sanırım senınde ole mi buırsanın hamılelık takviminde sana 8 haftalık yazıyo şükür sen kalp atışını duydun darısı başıma herkes senden benden çok önce duydular duşun yanı ben 13 ekımden beri hamile olduğum u bılyorum ama herşeyı çok geç öğrenıyorum keseyi bıle çok geç gördük nedir bu anlamadım allhom yardımcım ol yarın benımde randevum var eğer hala duyamazsan ne yaparım çok korkuyorum bu gece uyumak yok bana geçen hafta görürüz dedialttanda baktı ama çok gaz varmış göremedi cumaya çağırdı gıttım yıne yok busefer salı dedi düşün yanı sana geç döllenme olabilir dedimi eğer geç doöllnemeysen nasıl hemen kanda çıktı daha adetıme tam 1 hafta vardı tam 1 aydır hamıle olduğumu bılıyorum ama bırturlu göremedik
aklına kötü şeyler getirme canım hayırlısıyla bugün duyarsın inşallah benimde doktora göre 7 haftanın içindeyim ama burda 8 diyo geç döllenme gibi bişiy söylemedi bana ilk gittiğimde keseyi gördük 5-6 haftalık küçük daha dedi bende çok korkmuştum kesenin içi boş olunca 10 gün sonra gel dedi cumartesi gittiğimde karnımdan bakmasına rağmen gördük bebeği kalp atışlarınıda gördüm ve dinledim benimde 1 hafta oynuyo büyük ihtimalle geç döllenme seninde öledir 1 hatta 2 hafta bile geç olabilir sıkma canını herşey güzel olucak inşallah
Ben çalışmıyorum ama mesaim 7 buçukta başlıyor. Benim minnoş acıktırıyor anneyi. Her sabah saat kurmadan 7 buçukta ayaktayım ne yazık ki. [/Q
bende erken kalkanlardanım , sabah 05.00 uyanıyorum ama diyeceksiniz ki saat 21.00 de uyursan tabi 5 te kalkarsın diye 1 her sabah 1 saat bebeğimi seviyorum sonram