2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
evet takmamaya çalışıyorum ama çok canım sıkıldı sabah sabah , gereksiz insanlar yüzünden bebeğimi üzüyorum boşuna işte :2:

Kıskanılmak çok kötü bir durum, kişi adına üzülüyorsun içten içe değil mi?
Gözden an itibariyle düşüyor, cehalet sınıfına alıyorsun beyninde..

Yaşanıyor iş hayatında tatsızlıklar işte.. Kötü duygularını daha fazla bastıramamış, yüzüne pöykürmüş..

Eziklenmesi gereken kendisi arkadaşım dik dur, derin nefes al gülmek, şen kahkalar atmak hakkın ve karşı tarafı da delirtecek tek silah..

amannn ne saydıryon sen kendine tut saçından çarp duvara hadi git şikayet et de

:13:hıhh benim kafadan biri daha
evet takmamaya çalışıyorum ama çok canım sıkıldı sabah sabah , gereksiz insanlar yüzünden bebeğimi üzüyorum boşuna işte :2:

bebişleri üzmek yokkkkk

hadi ama yaa o kadar da kötü bişey değil çalışmak çalışan demir ışıldar demiş atalarımız

maşallah canım sana ye valla afiyet olsun yarasın ben gene 55buçuk kiloydum 10 gün önce şuan 54 e düşmüşüm bu günleri atlatıp bende yemek istiyorum ya

valla senın durumunda olmayı cok ısterdım ınan
dr onu onerıo cunku ben napıorm
ucan fil modunda ne bulsam sılıp supuruorm
dogumdan sora cook zorlancam

:13:hıhh benim kafadan biri daha

bebişleri üzmek yokkkkk

hadi ama yaa o kadar da kötü bişey değil çalışmak çalışan demir ışıldar demiş atalarımız

evet çalışmak kötü değil insanlar kötüüü

daha iyiyim kızlar toparlıyorum kendimi destekleriniz için çok teşekkür ederim .

Kızlar dün paylaştıgım kıyafetlerin benzerleri gene gelmiş ben aldım iki tane..bakmak isteyen varsa...vip......n sitesi..hani ilk kapan seperine atıyo bitiriyo ya o sitelerden biri.isteyen olursa adını söylerim:)

mrb aynı durumdayız canım...ilk önce hiç korkma.evet bu riskler var ama çoğu kişi zamanında doğum yapıyor.bi tanıdığım doğum yaptı aynı durumdaydık sorun olmadı zamanında doğumu oldu.sadece bebişinin kafası tam göğsünün altında durduğundan eğilemiyodu o kadar sorun değil... şuan bile eğilmiyorum ayakkaımı giymeye bile eşim giydiriyor..
ben çok rahatım şuan evdeyim oturuyorum uzanıyorum çoğunlukla... ev işi yapmak yasak ağır kaldırmak ve elini yukarı doğru uzatmak yasak zorlamıcaksın kedini hiçbir zaman...,
bende ara ara kanama oluyor ama sorun değil bu progestan a devam 3 3.5 ay a kadar bebiş büyüyp yerleşince kanama duracak büyük ihtimalle yada devam da edebilir sorun değil çünkü rahmin biri boşta olduğundan kaynaklanıyor...

kesinlikle eşle birliktelik yasak... en azından bebiş tam olarak yerleşene kadar.sonrası zaten ALLAH a emanet normal hayata devam yanii ... ben öyleyim doktorum günlük hayatına devam edebilirsin dedi...ii beslen beslenmene çok dikkat et yemediğim içmediğim şeyleri sırf bebiş beslensin diye yiyorum zor da olsa onun içinn...

RABBİM inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder...Ona emanet bebişler :))))))

Takmamaya çalış canım..mümkün olduğunca tabi.Besbelliki kıskanmış seni bütün bu belirtiler onu gösteriyor.Polemiğe girmemeye çalış.Benim iş yerindede var meslektaşlarım önemseme görmezden gel.Bir insana verilebilecek en büyük ceza görmezden gelmektir emin ol.

aslında benim baba tarafından dedeler neneler bulgaristan göçmeni anne tarafıda selanik göçmeni ama bizim doğum yeri edirne orayı kabul ediyorum canım:))
varmış sende de göçmenlik :)

tatlım oraya girersek hemseri değil akraba bile cıkarız :) eşim b.göçmeni benim
bizim oranın gelinisin yanniii

benim de anlaşamadığım biri var ofiste. Temmuz ayından beri de "yeter" dedim. Tek kelime dahi konuşmuyoruz artık.
Ama ortam gergin oluyor, masası tam karşımda böyle olunca da çalışma isteği kayboluyor insanın. Eskiden daha bi enerjik ve hevesle gelirdim işe, şimdi neredeyse zorla. Takmiycam, görmezden gelicem dese de insan olmuyo. Böyle sivrilen, herşeyi ben bilirim modundaki insanlardan hiç hoşlanmıyorum. Benim için bir insanda mütevazilik yoksa arkadaşım olamaz, kendini beğenmiş tiplerden hiç hazzetmiyorum. Sıkma canını hiçç, zor insan illa ki etkileniyo ama üzüldüğünü gösterip sevindirme onu. Ben hiçç yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum, ve etraftan duyduklarıma göre de en çok buna deliriyomuş. :)))
Bunu bilmiyordum ben. Allahtan çok seviyorum ve bol bol yiyorum. Küçük küçük doğrayıp, tuzlayıp limonlayıp yiyince daha kolay yeniyor. Uslu ve tatlı tatlı gülen bebek en büyük hayalim
hiç duymamıştım ayvanın tuzla yendiğini. Yeşil eriği tuzla çok severim, bunu da denemek lazım..
süt kabızlık yapmaz mı yaaa bende de kabızlık problemi oluyooo
ben de öyle biliyorum..

Son düzenleme:
Kızlar rüyamda müdürüm koluma kalın bir altın bilezik takıyordu.Rüyanın baya baya etkisinde kaldım şayet altın bilezik acaba kız bebek anlamına mı geliyor.Tabi bu benim yorumum.Yorumlayabilen varsa bekliyorum.

Saol canım ya ben ilk öğrenince şok oldum birde direk doktor bütün kötü ihtimalleri saydı sağolsun..Hamileliğin sonunu göremiycem ben heralde dedim..Benim muhtemel doğum tarihim 29 haziran gibi ama doktor sen oraları zaten göremezsin haziran başı gibi düşün dedi..
Doktor ilişki ve seyahat yasak dedi banada..Bende günlük yaşantıma devam etmeye sadece daha dikkatli olmaya çalışıyorum..Sen herhangi bir kadın doğumcuyamı gidiyosun yoksa özellikle riskli gebelik uzmanımı seçtin..

Kuru kuru öğürmek de daha zordur herhalde. İnsan kusunca bi rahatlar en azından. Gerçi sürekli kusmak da kötü. Yani hepsi çok kötü. Benim elhamdulillah bulantılarım burada paylaşılanlara göre hafif geçti. Hiç kusmadım şimdiye kadar çok şükür. Bulantılara da yavaş yavaş veda ediyorum sanki eskisi gibi değil belli başlı çok tiksindiğim şeyler dışında artık kendi pişirdiğim yemekler de dahil baya bişeyi yiyebiliyorum. Allah bir şekilde yardım ediyo yaşadığım şehirdeki tek türk benim aşeriyorum bi de kendi pişirdiklerimi hala yiyemeseydim kime pişirtirdim lahana sarmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…