evet takmamaya çalışıyorum ama çok canım sıkıldı sabah sabah , gereksiz insanlar yüzünden bebeğimi üzüyorum boşuna işte :2:
evet takmamaya çalışıyorum ama çok canım sıkıldı sabah sabah , gereksiz insanlar yüzünden bebeğimi üzüyorum boşuna işte :2:
amannn ne saydıryon sen kendine tut saçından çarp duvara hadi git şikayet et de
gerçekten yaaaa biz niye çalışıyoruz kii , bence çalışma hayatı kadınlara göre değil , ben evde doğumumu beklemek , kocama sevgi dolu kahvaltı hazırlayıp işe göndermek , tv izlemek istiyorum .iş hayatında kötülerin içinde kötü olmayı ögreniyosun maalesef ,
maşallah canım sana ye valla afiyet olsun yarasınben gene 55buçuk kiloydum 10 gün önce şuan 54 e düşmüşüm bu günleri atlatıp bende yemek istiyorum ya
Kayısı ve süt kabızlığıma çok iyi geldi. Kurtuldum inşallah
:13:hıhh benim kafadan biri daha
bebişleri üzmek yokkkkk
hadi ama yaa o kadar da kötü bişey değil çalışmak çalışan demir ışıldar demiş atalarımız
Tam tersi bana çok iyi geliyor. Kayısı daha da etkili.süt kabızlık yapmaz mı yaaa bende de kabızlık problemi oluyooo
Tam tersi bana çok iyi geliyor. Kayısı daha da etkili.
Merhaba arkadaşlar ..Allah nasip eder bi aksilik olmazsa bende 2013 haziran annesi olacağım..Aslında forumu bayadır takip ediyorum ama ilk defa yazdım konuya...bende rahmi kalp şeklinde olanlardanım..O nedenle riskli gebelik grubundayım hamileliğimle beraber bu haberi alınca buruk bi sevinç yaşadım açıkçası düşük ve erken doğum riski yüksekForumu okurken benim gibi olan 2 arkadaşa rastladım nickerini hatırlayamadım..yanlız değilim diye çok sevindim..Şu anda 6+2'deyim ...İnşallah rabbim sağlılı sıhhatli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder..
canım bugün uyarı almışım hani şu herkesin üye oldugu site var ya herkesin üyesi oldugu:) onun adını yazdık diye
kızlar sizinle bisey paylaşmak istiyorum bu sabah işe hiç sevmediim bir arkadasla birlikte aynı arabada geldik mesburen , neyse ben uyuyo modunda geldimhatun 40 küsür yaşında bekar vede kaprislimi kaprisli , dün iş yerinde ilk kez hamile olduğumu paylaştım , herkes beni tebrik ediyoo , ilgileniyoo falan durumu neyse konuya geleyim hatunla meselemiz çok eskiye dayanıyoo birbirmizi hiç sevmiyoruz , mecburen bu sabah geldik koridorda bana çarptı bende yavaş ol , diye tepki gösterdim aman göstermez olaydım , odama geldi sabah sabah , vay efendim ben ondan ne istiyomuşum , piskolojisi bozulmuş sayemde , ben onu cekemiyomuşum falan filan beni sikayet edecekmiş saydı da saydı , elim ayağım sinirden titredi valala o durumda , o kadar sinirlendim ki anlatamam , hala sakin olmaya calsıyorum ama çok gerildim ,
işte böyle kızlar , çalışmak bazen hiçte iyi olmuyor işte hazımsız , amacsızca yasayan insanların kaprislerini cekmek oluyoo çogu zaman ve elden de bisey gelmiyooo , allah böyle insanlardan bizi kurtarsın diyorum ve bir ohhhhhhhhh cekip rahatlamaya çalısıyorum suan
varmış sende de göçmenlik :)aslında benim baba tarafından dedeler neneler bulgaristan göçmeni anne tarafıda selanik göçmeni ama bizim doğum yeri edirne orayı kabul ediyorum canım:))
bizim oranın gelinisin yanniiitatlım oraya girersek hemseri değil akraba bile cıkarız :) eşim b.göçmeni benim
benim de anlaşamadığım biri var ofiste. Temmuz ayından beri de "yeter" dedim. Tek kelime dahi konuşmuyoruz artık.kızlar sizinle bisey paylaşmak istiyorum bu sabah işe hiç sevmediim bir arkadasla birlikte aynı arabada geldik mesburen , neyse ben uyuyo modunda geldimhatun 40 küsür yaşında bekar vede kaprislimi kaprisli , dün iş yerinde ilk kez hamile olduğumu paylaştım , herkes beni tebrik ediyoo , ilgileniyoo falan durumu neyse konuya geleyim hatunla meselemiz çok eskiye dayanıyoo birbirmizi hiç sevmiyoruz , mecburen bu sabah geldik koridorda bana çarptı bende yavaş ol , diye tepki gösterdim aman göstermez olaydım , odama geldi sabah sabah , vay efendim ben ondan ne istiyomuşum , piskolojisi bozulmuş sayemde , ben onu cekemiyomuşum falan filan beni sikayet edecekmiş saydı da saydı , elim ayağım sinirden titredi valala o durumda , o kadar sinirlendim ki anlatamam , hala sakin olmaya calsıyorum ama çok gerildim ,
işte böyle kızlar , çalışmak bazen hiçte iyi olmuyor işte hazımsız , amacsızca yasayan insanların kaprislerini cekmek oluyoo çogu zaman ve elden de bisey gelmiyooo , allah böyle insanlardan bizi kurtarsın diyorum ve bir ohhhhhhhhh cekip rahatlamaya çalısıyorum suan
hiç duymamıştım ayvanın tuzla yendiğini. Yeşil eriği tuzla çok severim, bunu da denemek lazım..Bunu bilmiyordum ben. Allahtan çok seviyorum ve bol bol yiyorum. Küçük küçük doğrayıp, tuzlayıp limonlayıp yiyince daha kolay yeniyor. Uslu ve tatlı tatlı gülen bebek en büyük hayalim
ben de öyle biliyorum..süt kabızlık yapmaz mı yaaa bende de kabızlık problemi oluyooo
mrb aynı durumdayız canım...ilk önce hiç korkma.evet bu riskler var ama çoğu kişi zamanında doğum yapıyor.bi tanıdığım doğum yaptı aynı durumdaydık sorun olmadı zamanında doğumu oldu.sadece bebişinin kafası tam göğsünün altında durduğundan eğilemiyodu o kadar sorun değil... şuan bile eğilmiyorum ayakkaımı giymeye bile eşim giydiriyor..
ben çok rahatım şuan evdeyim oturuyorum uzanıyorum çoğunlukla... ev işi yapmak yasak ağır kaldırmak ve elini yukarı doğru uzatmak yasak zorlamıcaksın kedini hiçbir zaman...,
bende ara ara kanama oluyor ama sorun değil bu progestan a devam 3 3.5 ay a kadar bebiş büyüyp yerleşince kanama duracak büyük ihtimalle yada devam da edebilir sorun değil çünkü rahmin biri boşta olduğundan kaynaklanıyor...
kesinlikle eşle birliktelik yasak... en azından bebiş tam olarak yerleşene kadar.sonrası zaten ALLAH a emanet normal hayata devam yanii ... ben öyleyim doktorum günlük hayatına devam edebilirsin dedi...ii beslen beslenmene çok dikkat et yemediğim içmediğim şeyleri sırf bebiş beslensin diye yiyorum zor da olsa onun içinn...
RABBİM inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder...Ona emanet bebişler :))))))
Saol canım güzel dileklerin için bende hep dua ediyorum o sağlıcakla dünyaya gelsinde ben her şeye katlanırım..Ben henuz kanama yaşamadım çok şükür..Zaten çok korkuyorum olcak diyerahım agzı uzunlugunu ve rahım agzı acıklıgı konusunda uyarman iyi oldu doktora gittiğimde mutlaka sorucam...
Aklına gelen başka şeyler olursa yine yazarsan sevinirim..Bu şekilde en azından biraz daha içim rahatlıyo teşekkür ederim..
bende severim ama bu ara bulantılarım çok arttı yedikten sonrada midemi deliyo sanki ara ara yemeye çalışıyorum
mide bulantılarım iyice arttı naasıl geçiriyosunuz
Benim bulantılarım öğlene doğru başlıyor ve yatana kadar devam ediyor ama sadece bir kaç kez çıkardım bugüne kadar o çıkardıklarımdada ilaç almıştım ilacı çıkardım. Yinede çok rahatsız edici bir durum özellikle aç iken yada tiksindiğim bir yiyecek gördüğümde yada bazı kokulardan dolayı anında öğürmeye başlıyorum. Kuru kuru öğürüyorum. Bu arada Bende duymuştum bulantısı olanın kızı olur diye
Bu arada metal test 12. Haftadan sonra genellikle geçiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?