2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sağol canım hiçte bile benim kızım olcak bi kere işin şakası tabi ama benim gönlümden kız geçiyo ama önemli olan sağlıklı olması ama hiç fark etmez ben erkekte olsa giydirirm o pembeleri içimde kalmasın o tulumları bende görmek istiyoruuum bayılıyorum öyle şeylereee

hayhırlı olsun canım benımde sat senınle aynı 8 haftalık burda ole diyo ama dr göre daha kuçuk sanırım senınde ole mi buırsanın hamılelık takviminde sana 8 haftalık yazıyo şükür sen kalp atışını duydun darısı başıma herkes senden benden çok önce duydular duşun yanı ben 13 ekımden beri hamile olduğum u bılyorum ama herşeyı çok geç öğrenıyorum keseyi bıle çok geç gördük nedir bu anlamadım allhom yardımcım ol yarın benımde randevum var eğer hala duyamazsan ne yaparım çok korkuyorum bu gece uyumak yok bana geçen hafta görürüz dedialttanda baktı ama çok gaz varmış göremedi cumaya çağırdı gıttım yıne yok busefer salı dedi düşün yanı sana geç döllenme olabilir dedimi eğer geç doöllnemeysen nasıl hemen kanda çıktı daha adetıme tam 1 hafta vardı tam 1 aydır hamıle olduğumu bılıyorum ama bırturlu göremedik

ben de dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ama haftada iki kere balık zor oluyor, bir defa yiyebiliyorum ancak. 2 defa düzenli yiyebilen var mı?

canım şimdi isim verirsem beni siteden atarlar..şöyle söyleyeyim..şu tvde reklamları çıkan alışveriş sitesinden birisi:) dur özelden atayım

yok artık cnm alışveriş sitesine bişey demezler heralde televizyon programına döndü iyice burası burda her markayı rahatlıkla söleyebiliriz sonuçta siteyide söleyebiliriz.

kızlar bu arada size bir önerim var taa geçen hafta ben badem ceviz kayısı falan almıştım ama dolapta öle duruyodu ama öğlen kendime şöle bi tabak hazırladım masaya koydum gittim geldim yedimm yarısı bitti bile sizde gözünüzün önüne koyun bence yoksa insanın aklına gelmiyor

sosyolog ne hoş kıyafetler gerçektende canım..hamileliğim biraz daha ilerlesin başlayacağım inşallah bende alışverişe..hangi site olduğunu söyle canım bi sakıncası olmaz herhalde..sonuçta site sana ait değilya ..başka topiklerde sürekli hangi siteden aldıklarını yazıyorlar zaten

ya nasıl ya, ama ben iki gün üstüste düğüne gittim, çok ses vardı.
bebeğe bişey olmuşmudur acaba, doktora bugün gidecemedim, yarın gidecem sorayım bari,
korktum bak şimdi :18::18:

Eki Görüntüle 551211 Eki Görüntüle 551212
Kızlar bunlarıda mayıs annelerinde eklemişler ne tatlılar değilmi

kurbağalı çok güzel yaa. ama ben daha kıyafet almak için çok erken olduğunu düşünüorum,
ama gerçi bizim topiğin maşallahı var, sezeryan mı normal mi, beşik ne olsun vs baya hızlı herkes

Son düzenleme:

az önce çok uzun zamandır yemediğim cevizle tekrar buluşma şerefini yaşadım. fakat eskiden ne kadar iştahla yediysem şimdi de bir o kadar zorla yedim.
balık bir haftadır yemiyorum. omega 3 hayal oldu benim için. umarım bunların dışında alabileceği besinleri yiyorumdur.

canım bugün uyarı almışım hani şu herkesin üye oldugu site var ya herkesin üyesi oldugu:) onun adını yazdık diye

Son düzenleme:
kızlar forumda bir tek ben kalmışım..hiç kendimi bu kadar yalnız hissetmemiştim

ewet bayaa riskli bende çıkana kadar bende duymamıştım çogu kadın bilmiyo bile ffarklı bir durum çeşitleri varmış hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun

bende de aynı şey var kalp şeklinde rahmim yani çift rahim ara ara kanamalar haricinde bir sorun olmuyor ilaç kullanıyorum... doktor sadece temizlik felan ağır kaldırmak yasak dedi o kadar normal hayatına devam edebilirsin dedi ama gene de dikkat ediyorum ben... kanamalar 3 3.5 ay a kadar devam edecek bebek büyüyüp rahmi doldurana kadar yanii ...

birazda kötü düşünmiceksin iii düşün hep ben öyle yapıyorum... çünkü bu şekilde rahimde hamile kalmak zordur dedi doktorum ondan şanslıyız yaniii... bebişlerimiz ALLAH a emanet inşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız...

uyurken yada uzanırken otururken felan bacaklarımın altına yastık alıyorum bu arada canım sende öle yap istersen daha rahat oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…