dadından yenmiyooo yani durumundasın ohhhhhhhh kıskandım vallaa biz de burda çalısaduralım
kızlar bende ayva yedım sımdı yıne ıkı gunde bır mutlaka yıorm su ayvayı
bebek cok guzel uslu ıyı huylu ve ahlaklı oluomus ayva yıınce
aynen o durumdayım şekerimama siz çalışan anne adaylarına saygım sonsuz keşke ben de çalışabilseydim..İngilizce öğretmeni arayan olursa ben varım!! hamiş hamiş alırlarsa tabi beni işe
bende yemeye çalışıyorum valla öyle duymuştum diye zorluyorum kendimi
kızlar sizinle bisey paylaşmak istiyorum bu sabah işe hiç sevmediim bir arkadasla birlikte aynı arabada geldik mesburen , neyse ben uyuyo modunda geldimhatun 40 küsür yaşında bekar vede kaprislimi kaprisli , dün iş yerinde ilk kez hamile olduğumu paylaştım , herkes beni tebrik ediyoo , ilgileniyoo falan durumu neyse konuya geleyim hatunla meselemiz çok eskiye dayanıyoo birbirmizi hiç sevmiyoruz , mecburen bu sabah geldik koridorda bana çarptı bende yavaş ol , diye tepki gösterdim aman göstermez olaydım , odama geldi sabah sabah , vay efendim ben ondan ne istiyomuşum , piskolojisi bozulmuş sayemde , ben onu cekemiyomuşum falan filan beni sikayet edecekmiş saydı da saydı , elim ayağım sinirden titredi valala o durumda , o kadar sinirlendim ki anlatamam , hala sakin olmaya calsıyorum ama çok gerildim ,
işte böyle kızlar , çalışmak bazen hiçte iyi olmuyor işte hazımsız , amacsızca yasayan insanların kaprislerini cekmek oluyoo çogu zaman ve elden de bisey gelmiyooo , allah böyle insanlardan bizi kurtarsın diyorum ve bir ohhhhhhhhh cekip rahatlamaya çalısıyorum suan
kızlar sizinle bisey paylaşmak istiyorum bu sabah işe hiç sevmediim bir arkadasla birlikte aynı arabada geldik mesburen , neyse ben uyuyo modunda geldimhatun 40 küsür yaşında bekar vede kaprislimi kaprisli , dün iş yerinde ilk kez hamile olduğumu paylaştım , herkes beni tebrik ediyoo , ilgileniyoo falan durumu neyse konuya geleyim hatunla meselemiz çok eskiye dayanıyoo birbirmizi hiç sevmiyoruz , mecburen bu sabah geldik koridorda bana çarptı bende yavaş ol , diye tepki gösterdim aman göstermez olaydım , odama geldi sabah sabah , vay efendim ben ondan ne istiyomuşum , piskolojisi bozulmuş sayemde , ben onu cekemiyomuşum falan filan beni sikayet edecekmiş saydı da saydı , elim ayağım sinirden titredi valala o durumda , o kadar sinirlendim ki anlatamam , hala sakin olmaya calsıyorum ama çok gerildim ,
işte böyle kızlar , çalışmak bazen hiçte iyi olmuyor işte hazımsız , amacsızca yasayan insanların kaprislerini cekmek oluyoo çogu zaman ve elden de bisey gelmiyooo , allah böyle insanlardan bizi kurtarsın diyorum ve bir ohhhhhhhhh cekip rahatlamaya çalısıyorum suan
ben sevıorm allahtan bıde bu son aldıgım ayva sulu bole olunca ıı yıorm
Bunu bilmiyordum ben. Allahtan çok seviyorum ve bol bol yiyorum. Küçük küçük doğrayıp, tuzlayıp limonlayıp yiyince daha kolay yeniyor. Uslu ve tatlı tatlı gülen bebek en büyük hayalimkızlar bende ayva yedım sımdı yıne ıkı gunde bır mutlaka yıorm su ayvayı
bebek cok guzel uslu ıyı huylu ve ahlaklı oluomus ayva yıınce
Merhaba arkadaşlar ..Allah nasip eder bi aksilik olmazsa bende 2013 haziran annesi olacağım..Aslında forumu bayadır takip ediyorum ama ilk defa yazdım konuya...bende rahmi kalp şeklinde olanlardanım..O nedenle riskli gebelik grubundayım hamileliğimle beraber bu haberi alınca buruk bi sevinç yaşadım açıkçası düşük ve erken doğum riski yüksekForumu okurken benim gibi olan 2 arkadaşa rastladım nickerini hatırlayamadım..yanlız değilim diye çok sevindim..Şu anda 6+2'deyim ...İnşallah rabbim sağlılı sıhhatli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.. öncelıkle hosgeldın.saglıklı bır hamılleık gecırmenı dılerım.bende rahım anomalısı olan bır anne adayıyım benım kalp seklınden bıraz daha asagıda olan bır rahmım verdı amelıyatla duzeltıldı ama sanırım su an benımkıde kalp durumunda 3,ayıma gelmek uzereyım.kanama yasarken ogrendım hamılleıgımı su anda progesteron kullanıyorum.ıcın rahat olsun umarım allahın ıznıyle saglıkla bebklerımızı kucagımıza alacagız.bana rahım anomalısı olanlarda rahım agzı yetmezlıgıde olabılıyor denmıztı.yıne daha oncekı arkadasa da dedıgım gıbı rahım agzı uzunlugunu ve rahım agzı acıklıgını mutlaka doktoruna olctur.durumunu bılen bır rısklı gebelık doktorunda gebelık takıplerıne devam et.hayırlı bır hamılleık gecırmen dılegıyle.
bende severim ama bu ara bulantılarım çok arttı yedikten sonrada midemi deliyo sanki ara ara yemeye çalışıyorum
amann canım boşver kendi 40 yaşına gelmiş üstüne bide evde kalmış heralde psikolojisi bozuktur bence kıskanıyodur seni takma kafana
kız benım hıc mıdem bulanmıo ya
hayvan gıbı de yemek yıorm
62.5 kılo falan oldum ya 58 dım ben
hersey yıorm yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çalışmayan arkadaşlar çalışmanın hep güzel yönlerini düşünüyor, hep güzel yönlerini düşünmek ne kadar doğru bilemiyorum.
Benim eltim çalışmıyor ve hep maaş alınan güne göre özeniyor bana mesela..
Çalışmak sadece banka kartını bankamatiğe takıp para çekmekten ibaret zannediyor. Her seferinde bu işin böyle olmadığını söylüyorum, anlatmaya çalışıyorum fakat o bana o kadar özeniyor hatta kıskanıyorki dinlemiyor bile..
Çalışmak güzel birşey fakat senden çok şeyler alıp götürüyor. Evine doyamıyorsun, eşine doyamıyorsun, yavruna doyamıyorsun..
Maneviyata doyamıyorsun..
Sadece dünyalıksın..
Önemli olan çocuğunun büyüdüğünü her an görememek ama en güzel şartlarda yaşatmak ve okutmak mı?
Her anını çocuğunla geçirip, her istediği olmasa da devlet okulunda okuması mı?
Hangisi doğru çözmek çok kolay değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?