2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hayırlı olsun canım ne güzel bi doktormuş öyle bizede böylesi denk gelse keşke

Bunlarda bizim şimdiye kadar ki hediyelerimiz ama ayıcıklı tulumu kendim aldım
hepsi çok güzel canım ama biraz erken değilmi benim de gözüm kalıyo kıyafetlerede dedim bi cinsiyeti belli olsun
Kızlar dün paylaştıgım kıyafetlerin benzerleri gene gelmiş ben aldım iki tane..bakmak isteyen varsa...vip......n sitesi..hani ilk kapan seperine atıyo bitiriyo ya o sitelerden biri.isteyen olursa adını söylerim:)
canım ilkini anladımda öteki hangi site faceden atabilirmisin

günaydın kızlar şimdi doktordan geldim, neler oldu anlatayım.
kan verdim toxoplazma, rubella vs için sonuçları yarın alacam.
onun dışında 10 gün önce kanamam olmuştu, sorun yokmuş şu an bebeğimiz gayet sağlıklı, gelişimi iyi dedi doktor.
buarada bizim doktorda, ağzından cımbızla laf alınanlardan,
o yüzden adamı sürekli soru yağmuruna soktum.
yükses sesi sordum, zararı olmamıştır dedi, düğüne gitmiştimde, sanırım o sürekli maruz kalanlara.

sonra ikili testin tarihini sordum,özel hastaneye gidiorum ben, hastane ücretini karşılamıor pahalı dedi,
o yüzden 1 ay sonra 3 lü test yapalım dedi.
bende ücret önemli deil, gerekliyse yaptıralım dedim, yok önemli deil, zaten 3 lü testle aynı kapıya çıkacak dedi.
bilemiorum siz ne düşünüorsunuz?

buarada demir hapı verdi, içinde folik asitte varmış o yüzden folbiolu bırak gerek yok dedi.

hastaneden çıkınca yolun üstünde sağlık ocağı vardı, akıllılık yapıp gidip kayıt oldum, çok ilgilendiler,
ebeyle falan tanıştırdı aile hekimimiz, kilomu tansiyonumu ordada ölçtüler.
tetanoz aşısı için falan biz sizi ararız dediler.
işte olanlar bu şimdilik

ha bu arada ultrasonda bana kız gibi geldi, nub teorisi aklıma geldi,çıkıntı paraleldi, eşim erkek istior ama bakalım hayırlısı.
bide dün akşam baya çikolata yedim, sonra karnıma sancı girdi, sanırım bebişim enerjiden hopur hopur hopladı

ayy yeter ne çok konuştum, dolmuşum hehe
yorumlarınızı bekliorum.

Kızlar doğal sürme sürmeyi deneyin bence tabi waterprof kalemler kadar rahat olmaz ama en azından bebişe zararı olmaz. Zaten kimyasalların vucuda en kolay geçeceği yer de orasıdır kalem ya da eyeliner sürdüğümüz yerdir herhalde.

selamlar herkese , kızlar işteyim ve midem çok kötü, şimdiye kadar birkaç defa istifra ettim, özellikle acıktıkça bulantı artıyor, krakersiz adım atamaz hale geldim, eşim bir koli almıştı 6. haftadan beri günde 2-3 paket bitiriyorum,süt yumurta sarımsaklı yemekler düşünürken bile beni bitiriyor. Başka bir sıkıntım yok çok şükür, bu arada benimde pantolonlarım sıkmaya başladı, bir düğmesini açıyorum, bugün hamile pantolonu almak istiyorum bakalım bulabilecekmiyim .

selam kızlar oku oku bitmedi valla maşşalah ne kadar hızlı bende doktora gitmiştim sabah buradaki devlet hastaneine bi baktırayım cinsiyeti falan belli olmuşmu hareketlenmişmi diye nasıl iş anlamadım doktor sbah gelmiş işi çıkmış gitmiş öteki doktora girdik bizde pek iyi değil öteki doktor daha iyiydi.baktı kalp atışı var hareketli diye. eşim diyor nasıl oynuyor elleri ayakları falan eski bi ultroson olduğu için çıktısını vermediler öteki doktorun daha iyiydi şansıma ne kilosunu ne boyunu söyledi sadece 12 hafalık olmuş dedi allahtan pazartesi kendi doktorumda randevum var ozman daha iyi görebiliriz

Biz 2 gündür hastahanede yatıyoruz kanamam yok dün yine kahverengi salyA gibi akıntı geldi bugün İyiyiz çok şükür serum. Veriyorlar dua edin olur mu canlar:)))

cnm bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim , bende en kısa zamanda sağlık ocağına kayıt olmalıyım aslında , ne güzel saglık ocakları gayet ilgili giden arkadaşların dediğine göre
bana da 2 hafta sonra 2 li test yapalım demişti , 3 lü ve 4 lü testlere gerek duyarsa yapılıyomuş öyle duymustum

hoş sabahlar kızlar bugün 8 hafta olduk ama perşembe kontrol var kan tahlilleri normal ama doktor şekere tekrar bakalım dedi.facede toplansak bir grup mu kursak diyorum

Evet kuralım yaa güzel olur hem sonradan da haberleşiriz. Hadi sen kur burda paylaş biz de de üye olalım

Evet ben varım malesef Ama bende zaten bel fıtığı var. Ama kuzenimin eşi de hamileliğini öğrendikten kısa bi süre sonra bel ağrıları başladı (korkutmak gibi olmasın) doğuma kadar devam etti. Hep beline bi yastık koyuyodu otururken.

Çalışma hayatından ev hayatına direkt geçiş yapınca zor oluyo tabi. Ben internet üzerinden çalıştığım, gurbette ve küçük bir şehirde yaşadığım için hep evdeyim. Geçen sene İstanbul'daki hem çalışıp hem okuduğum günleri arıyorum bazen ama düşünüyorum da şimdi o tempoyu kaldıramam gibi geliyo. Benim tercümeler çok boş bırakmıyo zaten beni. Onun dışında kitap ve kur'an okuyorum. İşte buraya takılıyorum. Aşerdiğim şeyleri pişiriyorum ev işleri derken gün geçiyo zaten.

Ama benim sana asıl tavsiyem el işi. Örgü çok kolay ve insanı çok rahatlatıyo. Bebişlerimiz yaz bebeği olacak ama 3 aylıkkken falan havalar yavaştan soğumaya başlar o zaman için yelekler falan yapabilirsin. Hem ürettikçe psikolojin düzelir hem de örerken vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın.

walla ben az da olsa yapıyorum , sadece kalem ve allık ... onuda yapmasam kendimi çok çirkin ve kötü hissediyorum, bu ruh halide bebeğime zarar verir bence

cnm ya karışmak gibi olmasın ama bence bir anne adayı çiğ et barındıran şeyler haricinde herşeyi yemeli annenin hamileyken yemediği şeyleri çocukta snradan yemiyor :) armudun sapı üzümün çöpü dersek bu gidişle kendi kendimizin psikolojisini bozucaz illaki bazı besinler çok çok daha faydalı ama herşeyden az yemenin bizede bebeğede bi zararı olduğunu düşünmüyorum bak ben şuan içbişey yiyemiyorum yediğim ekmek bile olsa çıkarıyorum hastaneye yatıcam bikaç güne doktor söyledi serum almam gerek yoksa tehlikeliymiş o yzden canınızın çektiği herşeyi yiyin ayrım etmeden bazen bişeyleri çok kafamıza takıyoruz ben sana demiorum sadece cevabı yazmamdaki amaç genelimiz evhamlıyız böyleyiz ama o arada psikoloji ne oluyor onu düşünemiyoruz

burası hareketliliğinbi kaybetmesin diye biraz daha bekleyeylim dedik yeni gelenler olabilir diye

günaydın annişlerbu gün rüyamda dalndan kopararak deli gibi bir meyve yiyordum çok canım istedi bu mevsimde bulmam imkansız ama canınz çekmesin diye söylemiyorum.bide dün yaşanan şu uyarı olayından sonra siteye giresim gelmiyo artık.her sabah kk ya girsem diye sabrsızlanırdım şimdi soğudum
canım mayıs annelerinin 1126. sayfasına bak resmen liste yapmışlar sitelerin adını..
ben de görüyorum cnm onları adını vermedikleri site yok ama bizimki göze battı işte tadımz kaçtı başka bşy değil
benim de pantolonlarım olmuyor kızlar yaben kotu çok severim ama giyemiyorum geçen hafta güzel bi eşofman almıştım hiçbşyim olmadığı için bari onu giyim dedim dün denemek için bi giyiym dedim popomdan yukarı çıkmadı sinir oldum 1 kere bile giymemiştim daha hiç kilo da almadım hatta tam tersine verdim.sanrım leğen kemiğimiz esniyor kendini doğuma hazrladığı için.
Günaydın kızlar

Bebeğimi uzunz amandır görmüyorum. Sağlığı nasıl, ne kadar büyüdü çok merak ediyorum. Randevum haftaya cuma. Zaman zor geçiyor
ben de senin gibi gün sayıyorum cnm son 8 günümüz kaldı.çok özledim miniğimi korkuyorum bşy olacak diye
kapalı bir hediye paketi taşıyoruz cnm nasıl bşy çıkacağını asla bilemeyiz bazen testler bile yanlıyor ama ben kendi adıma eğer yaptırmazsam içim içimi yer ve vicdan azabı duyarım.bide özel eğitim kurumunda öğretmenlik yaptm bir süre down sendromunun ne olduğunu o zaman daha iyi anladım 2 ay ağlamaktan helak olmuştum, anne baba ayrı acı çekiyor çocuk daha bi ayrı.2li test yüksek ihtimalle belirliyor olup olmadığını o yüzden ben yaptrmaktan yanayım.allahım hiçbirimizi böyle bir acıyla imtihan etmesin inşallah sağlıklı sıhatli doğsun süt kokulu meleklerimiz.AMİİİİNNNN
süt kabızlık yapmaz mı yaaa bende de kabızlık problemi oluyooo
soğuk içilirse kabızlık sıcak içilirse ishal yapıyo cnm yada tam tersi miydi acaba:44:öyle bşy işte yani ılık içersen bağırsaklarını da güzel çalıştırır.bizim için şu an kabızlık hiç iyi değil.

beni sağlık ocağı daha 1 kerecik aramadı yaşükür sağlıklı olduğunu öğrenmişsin cnmbana da demişti doktorum 3 ayda folic asiti kesicez diye.test konusunda da bana da doktorum ikisi de aynı işi görüyo deseydi ben bekler direk üçlü testi yaptırıdım ama karar senin tabi vebal altında kalmayalım bide allah korusun
Biz 2 gündür hastahanede yatıyoruz kanamam yok dün yine kahverengi salyA gibi akıntı geldi bugün İyiyiz çok şükür serum. Veriyorlar dua edin olur mu canlar:)))
cnm şu 8 kilo kaybeden arkadaş sendin sanırım dimi allah en kısa zamanda acil şifalar versin inşallah.kanaman da kahveye dönmüş yavaş yavaş yok olacak sanırım bu iyi bi haber.allahım meleğini sana bağışlasın inşallah

tatlım ya ünlüler btn gün hamile haliyle bi kilo boya yapıolarda bişey olmuyo allahın iznyle bişey olmaz evham etme sağlıkla gelirler onlar :)

ah şu bulantılar sıpalar anamızı ağlatıo anneme sölüom dio kolaymı anne olmak kızım çekicen brz dio :) bende dün gece çok kraket yedim gece yatakta bulanıoda bulanıo midem bi attım kendimi lavaboya krakerleri bile çıkardım tatlım lcw de güzel hamiş pantolonları var lastikli beli uzun göbüşü kaplıo uygunda bi bak derim istanbuldaysanda fatih taraflarına git ve kadıköy güzel mağazalar var orada bulantılar bırakmıo bnde gidim alim bişiler
geçmiş olsun tatlım hayırlısıyla çıkıcan mrk etme dualarımız seninle kendine iyi bak meleğede :)
walla ben az da olsa yapıyorum , sadece kalem ve allık ... onuda yapmasam kendimi çok çirkin ve kötü hissediyorum, bu ruh halide bebeğime zarar verir bence

aynen valla bazen kendimi ölü balık gibi hssediorum kalkıp brz boyanıyorum öyle ruh halim iyileşiyor

evet cnm altın görmeye kız derler hayırlısı olsun sağlıklı olsunda azcık sabredicez cinsiyet için :)

mide bulantılarım iyice arttı naasıl geçiriyosunuz

sanırım burdakilerin %90ında aynı problem var cnm depresif bi hatun oldum valla bulantılar yüzünden adam bnm ruh halime göre yaşıyo evde :s diom bazen çok çekilmezim ben valla ne hap ne kraker bişeyin geçirdiği yok 3 ay bitince geçer dio kimileri kimisi ben 6 ay çektim dio psikolojimi bozdular valla tek dileğim çabuk geçsin beslenemiyorum çnkü :18::18:

henüz kimse 2li teste gtmedi mi ya 12. haftanız oldu kızlar ne zaman gideceksiniz biri gidicekti bgn ama unuttum kimdi o :s

canlar dün uzman tv de gebelikte 3. ay videosunu izledim bi bayan anlatyodu.rahmimiz idrar torbasının üstünden kalkıp karın boşluğumuza doğru çkıyormuş bu ay.sık idrara çkma problemimiz artık bitiyormuş uzun bir süreliğine ta ki rahim iyice şişip gerilene kadar.

henüz kimse 2li teste gtmedi mi ya 12. haftanız oldu kızlar ne zaman gideceksiniz biri gidicekti bgn ama unuttum kimdi o :s

cnm 11 ile 13 hafta arası oluyo zaten zamanı geçmiş değil yani henüz.haftaya pazartesiden itibaren başlıyoruz artık gitmeye inşallah benimkisi haftaya çarşamba günü sabırsızlıkla bekliyorum içimdeki beni huzursuz eden korkuyla beraber.minşimi de çok özledim şeyisini de görmek istiyorumannesi yesin onun şeyisini kurban olurum ben ona kuzum benim

Minnak çok tatlı, kocaman olmuş maşallah Allah nazarlardan saklasın

slm kızlar
kıyafetlerinize sığmamaya başladınızmı
benim kotlarım artık zor kapanıyor

Kendime kondurmamaya çalışıyorum ama benim de pantolonların beli olmuyor
Geçen gün yeni doğum yapan arkadasımı ziyarete gittim. Oturunca pantalonun düğmesini açtım beni görünce cıldırdı
Bebeğe eziyet etme git bişiler al kendine diye fırcaladı Sonra kendi hamilelik tulumunu ödünç verdi giydim, geri dönerken otobüslerde herkes bana yer verdi, keramet kürkte hesabı

Bugündü randevum canım ama haftaya ertelendi o yüzden canım cok sıkkın, sabah sabah gerildim hastanelerde dolaşmaktan, doktorumun beni yönlendirdiği hastaneden 2li test için randevu almıştım gittik doktor burda artık ikili test yapılmıyor son 15 gündür yapmıyoruz felan dedi çakılıp kaldım olduğum yere boşunamı geldim dedim gel bebeğine bakalım bari dedi.
11+2 olması gerekirken 11+5 dedi kalp atışını gösterdi bebeğimin fotosunu aldım bunlarda tesellim oldu.
2'li test için 22.11 tarihine randevu aldım, bu sefer hastaneyi arayıp sordum testi yapıyor musunuz diye.Moralim bozuldu idrar testimi de hastane karıstırmıs tekrar örnek verdim. Sabah sabah koşturmaca yani..can sıkıntısı

Maşallah bebişine İnşallah testinizde sorunsuz çıkar bebeişinde arayı kapatmış ne güzel gözün aydın annesi Artık sıra sana gelmiş kendine dikkat edip bakman lazım şimdi.:125:

Gaz işi çok tehlikeli.
Olur olmadık yerde sıkıştırıyor.
Gazman gibi dolanıyorum bende.

Valla söylemesi ayıp ben uykudayken oluyor eşim bazen şikayet ediyor sabaha kadar hiç durmadın sesine uyanıyorum artık diyor da ben fark etmiyorum.

Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsın. Sana ve bebişine çok geçmiş olsun

kızlar bende ayva yedım sımdı yıne ıkı gunde bır mutlaka yıorm su ayvayı
bebek cok guzel uslu ıyı huylu ve ahlaklı oluomus ayva yıınce

snn yazını görünce aklıma bişi geldi çok güldüm abimin bi oğluşu oldu şmdi 3 aylık kuzeyimiz sapsarı saçlı maviş bi oğluşumuz var yengem demez mi ben çok ayva yemiştim ondan mı sarı oldu bu böle sus kız ddm güldürme beni ayrıca çokta azgın bzim ki cnm :) inş snn ki uslu olur
kız benım hıc mıdem bulanmıo ya
hayvan gıbı de yemek yıorm
62.5 kılo falan oldum ya 58 dım ben
hersey yıorm yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay aman yaa nazar etcen kendine ye işte hazır miden iyiyken valla göz değdircen kendine baksana bize canımız çıkıo bizim kusmaktan öğürmekten maşallah sana cnm

cnm böyle düşünürsen kötü olur snn için hiç kafana takmadan gidicen güzel haberlerle dönücen teste girmemenin sana yararı olmaz öbür türlüde keşke girseydim dicen sonradan girmeni öneririm yinede tabi snn kararın

benimde rüyalrımın maşşalahı var valla dün gece çizgi film gördüm böyle bişey varmı çizgi, film ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…