merhaba herkese benim oğlum 7 haziran ..Şuan araba gittiiii demek en sevdiği şey olsa gerek sürekli araba gittiiii diyor :) . aç,ver,otur,gel,git falan sürekli söylüyor amaaaa Çok enteresan bir şekilde ısrarla bana teyze diyor
şöyle ki tüm kız olanlara (yaşı 2 de olsa 70 de olsa ) teyze
tüm erkeklere de (yaşı 2 de olsa 70 de olsa ) dede diyor.Düşünün 3 yaşında bir erkek cocuğa dede diyen bana dışarlarda teyze teyze diye seslenen bir oğlum var
Merhaba canim gerçekten bende hala mobil uygulamasını bulamadım o yüzden girmiyorum ne zamandır. Bizim de 3 azı disimiz patladı ve rahatladık. Bakımı da dediğin gibi bayağı kolaylaştı. Yatma ve uyanma saati belli gece de 1 ya da 2 kez uyanıyor. Az biraz kelime haznesi var kendince konuşuyor bitti gitti abi anne baba vs. Bizim kiz hala mama içiyordu artık normal süte geçtik ve anne sütünü bırakmak üzereyiz. Sadece oğluma ders calistirirken tepeme çıkıyor bizde ona kalem defter verip işi hallediyoruz.
Canim ya ne izlemisim buradaki muhabbeti..onceden ne guzeldi gercekten.masallah yavrucuguna.benim kiz da epey dillendi.bu aralar en cok hoppaciiik yapiyor.bir de beni bitiren babaciiii si var baba gelince ayakkabiligi aciyor elinden torbalari al diye bana azar cekiyor,babasinin montunu cikariyor cimcime,babamiz da dort kose tabii anne baba anane dede babaci dedeci alo dustu atti gitti bitti mama baslica kelimeleromiz.oglumda henuz bu kadar kelime yok.
Benim kiz da annen nerede deyince ananesini gosteriyor ananeyle cocuk buyutmenin cilveleri :) sen nasılsın? ?
Ama soyledigin gibi,kadin erkek ayirmis kadinlara teyze erkeklere dede diyormus,ondan.kavramlari dah tam oturmamis demek ki annesigerçekten buradaki muhabbeti bende çok özledim
buarada annesine teyze diyen de tek benim oğlumdur herhalde
Merhaba arkadaşlar.nasılsınız çok uzun süre oldu grmeyeli özledim sizleri kimler neler yapıyo
Canım senin adına gerçekten sevindim. Bir dönem maddi olarak zorlansanizda geri gelmeyecek günleri yaşıyorsun belki bir süre sonra kizin kreş için uygun yasa ve olgunluğa gelince sende daha rahat bırakır ve ise dönersin. Anladigim kadari zor ve yoğun bir iş idi.herkese selam, bildiğiniz gibi çalışıyordum ve artık dayanamıyordum.işten ayrıldım, artık ev hanımı ve tam zamanlı bir anneyim :) o kadar mutluyum ki kızımla olduğum için. bu geçen 9 ayda kızım ile hiç ilgilenemedim, evimle nerdeyse alakam yoktutam diş çıkarma dönemine denk geldi maalesef bizi zorluyor. dün dra gittik geniz akıntısı var, ilaç verdi. dişler de çıktığı için (azı) zor bir dönemden geçiyor. hiç bir şey yemiyor. dr beslensin diye kek yapmamı önerdi. Allahtan tek sevdiği şey yoğurt bu ara. gerisi hak getire. maddi açıdan sıkıntıya girdik ama ileriyi düşüne düşüne kendimi çok yıprattım. şimdi sadece kızımla geçirdiğim güzel zamanlarımıza odaklanıyorum. gerisi Allah Kerim...
Mrb arkadaşlar kimseler uğramaz olmuş artık inş herkesin bebeği sağlıklıdır eski günleri özledim desem yeridir bebeklerimiz artık neredeyse çocuk oldu 16sında ayın 18 ay aşımız var bu aralar epeyce buyuduk biz boy attık tombalak bişey olduk yemek seçmiyor çok şukur kendi kendine de yemeye başladı merdiven çıkmaya başlasa kendi başına tuvalet eğitimine başlıycam oğlum aceleci çıktı çişini soyluyo 1aydır ama dr erken diyor aramız çok iyi anlaşabiliyoruz paşamla inş her daim öyle gider 2. Bebeğide epeyce erteledim oğlum bezden kesilip tamamen bizim yaşantımıza uyum sağlayınca kardeş duşunucem herkes bebişlerine iyi baksın çok öpüyorum onları
Ne kadar ısrar ederseniz o kadar geri tepiyor o yüzden biraz sakin olup zaman verin bence. Diş mi geliyor acaba.. bir de sütüne o kadar şey koyarsanız uzun süre tok kalır. Bir de çiğ yumurta çok zararlı lütfen vermeyin.
Canım sen çok yanlış yere gelmissin. Anasayfaya bir bak istersen... öyle seyler mi yapiliyormuş ne gerek var?Arkadaşım ben aranıza yeni katıldım buraya yazı nasıl yazılıyor onuda bulamadım en son yazandan yardım istemek geldi aklıma.benim kıprısta cinsiyet secimi yaptırmış bîrinden bilgî almam gerekiyor bana yardım edermisiniz.burada kîme nasıl ulaşacağımı bilemedim siz bilgili arkadaşlar birini bana yönlendire bilirmisiniz lütfen
Ne kadar ısrar ederseniz o kadar geri tepiyor o yüzden biraz sakin olup zaman verin bence. Diş mi geliyor acaba.. bir de sütüne o kadar şey koyarsanız uzun süre tok kalır. Bir de çiğ yumurta çok zararlı lütfen vermeyin.
Canım sen çok yanlış yere gelmissin. Anasayfaya bir bak istersen... öyle seyler mi yapiliyormuş ne gerek var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?