Hanımlar nerdesin yahu kaç gündür boş kalmış burasi
evet canım ya kimsecik yok burda artık bebis ler fırsat vermiyor sanırım annelerine benim oğlum çoğu şeyi yiyor ama gezerek peşinden koşturarak yiyor emzik konusunda bi fikrim yok canım benimki zaten hiç emzik kullanmadi ama kardeşi olunca eminim kiskancligindan emzik isteyecektir bu arada senin hamilelik nasıl gidiyorArtık kimse yazmıyor galiba biz de püre yiyoruz hala 4 azı dış birden geliyor bu aralar çok mızmız 3 ünün ucu patlamış emziği de ağzından bırakmıyor artık iyice bağımlı oldu emzik bırakırtırmak için uygun zaman ne zaman acaba bi de nasıl başarcam bu işi
evet canım ya kimsecik yok burda artık bebis ler fırsat vermiyor sanırım annelerine benim oğlum çoğu şeyi yiyor ama gezerek peşinden koşturarak yiyor emzik konusunda bi fikrim yok canım benimki zaten hiç emzik kullanmadi ama kardeşi olunca eminim kiskancligindan emzik isteyecektir bu arada senin hamilelik nasıl gidiyor
Ins rahat bir hamilelik geçirirsin canım son zamanlar insan sıkılıyor bir an önce sağ salim kucağına almak istiyor bu arada senin ufaklık emiyomuydu tam düzeni oturttuk derken tekrar baştan başlayacağız ama bu sefer tecrübe konuşacak inş tabi sudan çıkmış balığa dönmeyelim de bideHamile miyim ? unuttum bile; )) koşturmaktan hiç hissetmiyorum oğlanı kucağıma almamaya çalışıyorum bi de bugün sabah ilk istiğfarımı yaşadım onun dışında hayatımda bir degisiklik yok yazma konusuna gelince artık anneliğe alıştık galiba eskiden ne olsa tedirgin olur buraya yazardım herkesin bebeğini dikkatle takip ederdim şimdi sadece canım sıkıldıkça giriyorum artık düzene oturmaya başladık galiba ayyy ne çok yazdım dertleşesim varmış...
Ins rahat bir hamilelik geçirirsin canım son zamanlar insan sıkılıyor bir an önce sağ salim kucağına almak istiyor bu arada senin ufaklık emiyomuydu tam düzeni oturttuk derken tekrar baştan başlayacağız ama bu sefer tecrübe konuşacak inş tabi sudan çıkmış balığa dönmeyelim de bide
Benimkinde öyle tiksinme falan olmadı emiyordu ama ben artık biraktirdim ilk zaman insan vicdan azabı çekiyor ama alıştık şimdi kardeşi doğduğunda napcaz bakalımBakalım göreceğiz artık benim ki sadece gece yatarken emiyodu ama hamile kalınca tiksindi emmek istemedi çok emmiyordu artık ama yine de üzüldüm yaa zorlanacağız ama sonra rahat ederiz inşallah
Benimkinde öyle tiksinme falan olmadı emiyordu ama ben artık biraktirdim ilk zaman insan vicdan azabı çekiyor ama alıştık şimdi kardeşi doğduğunda napcaz bakalım
Valla canım ben kendimi alistirmaya çalışıyorum önce biz alısalim ki ufakliklarda kardeşlerini benimseyebilsinler bazen konuşuyorum oğlum abi mi olacakmış kardeşi gelcekmis falan diye tabi anlamiyor ama ben kendi kendimi alistiriyorum hele gobisin falan çıksın insan o zaman daha çok inanıyor tekrardan anne olacağına oncelerden yalan gibi geliyor insanaKardeş kelimesi bile komik geliyo daha bunlara yeni alışmışken :))
Valla canım ben kendimi alistirmaya çalışıyorum önce biz alısalim ki ufakliklarda kardeşlerini benimseyebilsinler bazen konuşuyorum oğlum abi mi olacakmış kardeşi gelcekmis falan diye tabi anlamiyor ama ben kendi kendimi alistiriyorum hele gobisin falan çıksın insan o zaman daha çok inanıyor tekrardan anne olacağına oncelerden yalan gibi geliyor insana
ayyy kreşe mi başladı??aynı tarihte doğmuş oğluşlar.biz hala birlikteyiz ocakta işe başlayacağım.oyun grubu istiyorum ben de sosyalleşsin biraz diye ama yok malesef yaşadığım şehirdeEgitici Kitap ve oyuncak tavsiyeleriniz ?...
Merhaba tatli anneler bizde 27 haziran doğumluyuz. Bebeklik çağını bitiriyoruz artık. Bu ay Oğlum krese de başladı yarım gün. Henüz sadece anne baba dede diyor. Bu yuzden çeşitli kitapçıklardan almak istiyorum dil gelişimi için ve diğer ince motor becerilerinin gelişimini desteklemek için.
Siz neler aldınız?. Memnun kalıp Önerilerebilieceginiz Ürünler var mı?
Tavsiyelerinize cok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?