2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
amın canım ınsallah
eger daha erken oluosa bende sezeryan yapım mademmm
1 hafta 1 haftadır
1 hafta daha anne karnında kalması daha sağlıklıysa 1 hafta geç olsun canım, sağlıklısını dile çabuğunu değil

canım yaa, hormonlardan galiba.
Ben de dün gece şöyle bir rüya gördüm:
doğum yapıp ertesi gün işe gelmişim, patronun oğlu "oğlunuz hayırlı olsun Nektar hanım" diyince bi tuhaf oluyorum
eve gitcem ben yaa, ne işim var ertesi gün işte diyorum. Oğlumun yanına gitcem diyorum.
Gidiyorum eve bebek mebek yok. Barbie bebek var bitane oymuş çocuğum benim :26:
Normal bebek kıyafetleri giydirmeye kalkıyorum sonra bi başlıyorum ağlamaya..
Bebeğim nerde diye, ay nasıl bi acı o ya kıyafet var bebek yok- oyuncak..
Allahım sen koru, insan kötü kötü düşünüyo tabi bu tür rüyalar görünce
hayır olsun inşallah ikimizin de rüyası :)

umutlan umutlan...
Mervem 2.trimesterda göreceğim birde senii..
ne keyifli bi süreç olur bak senn...
o zamanda Allah ne verdiyse yersin bak

bana faydası oluyodu ama mehsel korkuttu .. Zofran daha iyiymiş hamileleer için öyle diyor..

en etkilisi zofer daha önceki gebeliklerimde bitek onun faydasını görmüşütüm cumartesi tekrar isticem doktorumdan bence doktorun zararlı olduğunu bile bile o ilacı vermezdi sana her yazılanada söylenenede inanmayın bence hiçbirimiz doktorlardan daha iyi bilemeyiz sonuçta

neden yaptırmıyorsunuz zararlımı.. ben hepsini yaptırmak istiyom

Daha önce de bahsetmiştim canım daha hamile degilken doktora gtmistim bı bayan geldi ihtimal olarak söylüyorlar ya 175 te bir down sendromu çıktı kadın karşımda yıkıldı resmen. Doktor almayı düşünüyorsan karnından sıvı aldir tekrar yaptir dedi o da düşünmüyorum dedi ama ayakta bile zor duruyordu yani. Ondan cok etkilendim.Tedavisi olan bir durum olsa mutlaka yaptırdım hepsini. Ama sadece ihtimaller üzerine konuşuluyor ve bı çok cocuk sağlıklı dogabiliyor. Ben çok duygusalim hamilelik doneminde daha da duygusallastim ve aldırmayı da düşünmediğinden yaptırmayı düşünmüyorum. Allah a emanet ediyorum ve her haliyle onu ve imtihanımı kabul ediyorum. Tabi onceden bilmek isteyenler de var bilinçlenmesi için ama ihtimal sonuçta belki de sapasaglam doğacak. Doğduktan sonra bebekken her sekilde bize muhtaçlar zaten Allah gostermesin hicbirimize ama oyle de olursa o donemde kendimi geliştiririm artık diye dusunmekteyim.. Rabbim sen koru hepimizin bebislerini,hepimize sağlıklı halleriyle onları kucağımıza almamızı nasip eyle.. Aminın..

Kızlar bügün bebeğimizi gördük kollarını ayaklarını nasıl oynattığını gördük harika bir duygu harikaaa rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
cinsiyet demedi doktor zaten cinsiyeti belli olacak gibi değildi çok yaklaştırıyo yaa görüntü bozuluyodu yakınlaştırınca gerçi büyük ultrasyonla baksaydı cinsiyetide görürdük ama olsun yavrum sağlıklı yaa o bana yeter hop hop oynuyo içerde doktor yaramaz olacak çok hareketli dedi birde ayağını kaldırdı kocaman yukarıya doğru babamız nerdeyse ağlayacaktı.

Cinsiyet öğrenen var mı kızlar biz bir ay sonraya bıraktık o işi

kızlar bu arada yeni hicri yılınız hayırlı olsun Allah bütün dualarınızı kabul etsin inşallah bugün Kuran okuyun ve bol bol dua edin

Herkes ikili testi yaptırıyor galiba
Biz esimle yaptırmama kararı aldık
İkili testi yaptırmayacak olan var mı aramızda
Yaptırmayı düşünmüyoruz diye paylaşan arkadaşlar da oldu canım merak etme. Ben de yaptırmicam. Benim yakın çevrem de özürlü deyip de normal doğan bir sürü çocuk oldu o yüzden ben de hamileliğim boyunca boşu boşuna o stresi çekmek istemiyorum. Zaten ne olursa olsun doktor (Allah korusun) tıbbı bir zorunluluk olmadığu sürece aldırmayı da düşünmüyorum. İşte öyle olunca da yaptırmama kararı aldım. Bu arada yaptırmayı düşünen arkadaşlar yanlış anlamasınlar lütfen herkesin kişisel tercihine saygım var.

tatlım ben bugun gıttım doktora kocaman olmus bebeğimmmm sordum doktorada normal dedı bu sürecte bunlar yasanır dedi

Çooook sevindim canım.günden güne büyüyor bebişlerimiz..Benimde azaldı bugün ağrım artsaydı gidecektim doktora.Normalsee bir sorun yok demektir.Benim doktorum pimpirik sanırım hemen kum deyip tahlil yaapmaya kalktı kaldıki 1 hafta bile olmadı idrar tahlili yaptırdım temiz çıkmıştı.

mrb arkadaşlar bebişler ve sizler iyimisiniz beni çok üzüyo sıpam şmdiden biz gidios hastaneye çokk kilo kaybım var doktor serum vericem yatırıcak bikaç gün inş iyi gelir annemde kalıcam sonrasında bi süre kendinize iyi bakın görüşmek üzere

Herkesin kendi kararı canım niye yanlış anlaşılsın.
Bende eşimde senin dediğin gibi benim hayatımı riske edecek bir zorunlu durum olmadıkça aldırmayı asla düşünmüyoruz. Rabbim yaşatmasın da.

Ama yine de ikili testi yaptıracağım ben. Doktorum nelere bakılacak diye sayarken kalpten çıkan bir damar var. O damara da bakılacak demişti. Benim testi yaptırmak istememdeki sebep yaptırmazsam daha çok rahatsız olacak içim. Allah korusun herhangi bir özür çıksa da en azından hazırlıklı olurum doğduktan sonrasına. Hazırlarım kendimi.

Ama senin gibi yaptırmak istemeyenleri de anlıyorum. Çünkü benim çevremde de oldu risk çok yüksek diyip amniyosenteze gidip sağlıklı bu bebek denen. Yaşadıkları strese şahidim.

Herkes en iyi kendini bilir. Ben yaptırmazsam daha huzursuz olucam.

ben hamile kalmadan 4 ay once 58kilodan dukan diyeti ile 54 e inmistim boyumda 171, haliyle 34-36 arası oldugum icin gardrobu bastan basa yenilemis daracık pantolanlar almıstım. Sonra hamile kaldım bir yandan seviniorum 4 kilo asagıdan baslıorum diye bi yandan da uzuluorum aldıklarım elimde kalcak giyemeyeceğim diye. zarla zorla bugune kdr geldik ama bugun artık pantalona lastik toka takarak giydim, aksama dogru da iyice rahatsız edince 10. haftada ilk hamile pantalonumu aldım :) besiktasta bir isim vardı pasajlardan birinde kot satan bir dukkandan aldım. cok da guzel tavsiye ederim 20 tl verdim hem de:)

merhaba kızlar benim miniğim de tüp bebekle oldu.. rabbim nasip ederse 24/06/2012 tahmini doğum tarihim.. beni degüzel muhabbetinize katarsanız çok sevinirim. 09 kasımda miniğimin kalp atışlarını duydum hep onu bekliyordum ama endişem geçmedi maalesef şimdide hayırlısıyla bir 3 ay dolsa diyorum.. 12 haftalık hamişlere özeniyorum.. :) allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah..

allah yardım etsin inşallah en kısa sürede toparlarsın... ama merak etme bu sıkıntılı sönem çok sürmüyor diyor büyüklerimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…