mervecim benim acayip yanıyordu işyerine zor geliyodum eşim geçen keseme şeker yedirdi iyi gelir diye bir daha yaşamadım çok şükür deneyen var mı diye sordum dene istersen
1 hafta daha anne karnında kalması daha sağlıklıysa 1 hafta geç olsun canım, sağlıklısını dile çabuğunu değilamın canım ınsallah
eger daha erken oluosa bende sezeryan yapım mademmm
1 hafta 1 haftadır
canım yaa, hormonlardan galiba.öncelikle günaydın anneler.o kadar korktum ki bu gece geçmişe hiç bakmadan direk yazyorum.rüyamda 5-6 aylık hamileydim.ama işin garip yan bebeğimi arasıra dışar çıkarıp sevip karnını doyurup geri koyabiliyordum.çok güzel bir erkek bebekti öpmeyi bile öğrenmiş kime yaklaştırsam hemen öpüveriyordu yanağını.sonra altını değiştirmek için yatak odasına gittim.zıbınını çıkardım ne göreyim bebeğin sol bacağı küçücük kalmış ayak daha oluşmamış yani gelişimi tamamlanmamıştısonra yengeme neden böyle kalmış çocuğun bacağı büyüdü de artık aldıramam dedim.nasıl olsa daha doğmasına var, ikide bir çıkarma da o da gelişsin dedi.allahım çıldrcaktım uyandım yatakta deli gibi ağladm çok korkuyorum neden böyle bi rüya gördüm ben anlamadım .allahım nolur sağlıklı olsun eli ayağı heryeri düzgün olsun
kesme şeker iyimi geliyo yanmaya
Bencede normal CANIM ya bu tür rüyalar
Yok bacım ben hiç şikayetçi değilim ne zorluklara bu bebeğe kavuştum
Rabbim devamını getirsin inş ama eski günlerime döneceğim sandim
6-7 kere kusardim sonra saymayı bırakırdim ondan sonra
O serumlar kurtardı benikız artık nefes almaya mecalim kalmamıştı
Geçer mı dersin 14. Haftaya :26:
Umutlanayimmi
Herkes ikili testi yaptırıyor galiba
Biz esimle yaptırmama kararı aldık
İkili testi yaptırmayacak olan var mı aramızda
doktor ilaç yazdı bana ama hiç cesaret edip kullanamadım..
Bizde yaptırmamayı düşünüyoruz canım..
bana faydası oluyodu ama mehsel korkuttu .. Zofran daha iyiymiş hamileleer için öyle diyor..
neden yaptırmıyorsunuz zararlımı.. ben hepsini yaptırmak istiyom
Yaptırmayı düşünmüyoruz diye paylaşan arkadaşlar da oldu canım merak etme. Ben de yaptırmicam. Benim yakın çevrem de özürlü deyip de normal doğan bir sürü çocuk oldu o yüzden ben de hamileliğim boyunca boşu boşuna o stresi çekmek istemiyorum. Zaten ne olursa olsun doktor (Allah korusun) tıbbı bir zorunluluk olmadığu sürece aldırmayı da düşünmüyorum. İşte öyle olunca da yaptırmama kararı aldım. Bu arada yaptırmayı düşünen arkadaşlar yanlış anlamasınlar lütfen herkesin kişisel tercihine saygım var.Herkes ikili testi yaptırıyor galiba
Biz esimle yaptırmama kararı aldık
İkili testi yaptırmayacak olan var mı aramızda
tatlım ben bugun gıttım doktora kocaman olmus bebeğimmmmsordum doktorada normal dedı bu sürecte bunlar yasanır dedi
kızlar bu arada yeni hicri yılınız hayırlı olsun Allah bütün dualarınızı kabul etsin inşallah bugün Kuran okuyun ve bol bol dua edin
Yaptırmayı düşünmüyoruz diye paylaşan arkadaşlar da oldu canım merak etme. Ben de yaptırmicam. Benim yakın çevrem de özürlü deyip de normal doğan bir sürü çocuk oldu o yüzden ben de hamileliğim boyunca boşu boşuna o stresi çekmek istemiyorum. Zaten ne olursa olsun doktor (Allah korusun) tıbbı bir zorunluluk olmadığu sürece aldırmayı da düşünmüyorum. İşte öyle olunca da yaptırmama kararı aldım. Bu arada yaptırmayı düşünen arkadaşlar yanlış anlamasınlar lütfen herkesin kişisel tercihine saygım var.
mrb arkadaşlar bebişler ve sizler iyimisiniz beni çok üzüyo sıpam şmdiden biz gidios hastaneye çokk kilo kaybım var doktor serum vericem yatırıcak bikaç gün inş iyi gelir annemde kalıcam sonrasında bi süre kendinize iyi bakın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?