mervecim benim acayip yanıyordu işyerine zor geliyodum eşim geçen keseme şeker yedirdi iyi gelir diye bir daha yaşamadım çok şükür deneyen var mı diye sordum dene istersen
olmuyo işte cnm herkes aynı olmak zorundaymış gibi tıp kanunları var sanırım bizim bilmediğimiz.neyse geçti gitti, biz de kapatalım umarım bundan sonra böyle düşünmeden, lafın nereye gittiğini kestirmeden konuşmalar yapılmaz çünkü bi an benim de gözüm döndü "bu ne ya ben belirtilerimi vücudumdaki değişikliği paylaşınca böyle şeylerle mi karşılaşıcam ne gerek var o zaman buraya girmeme" diye içimden geçirmedim değil.kapatalım gitsin gereksiz ve boş birşeydicanım benimde anlamdaığım herkesi aynı olmak zorunda değilki yani çok komik burda sizin büyümüş ne güzel tutupta mümkün değil gibi flan yazılar herkesin farklı farklı aynı olsak zaten burda paylaşacak bişeyimiz olmaz farklı düşünceleri yazmışsınız buraya tutupta atladınz bilemem ne saplantılı olan kendisi bence
bana önceki gidişimde kendi doktorum serum verebilirim ama şu anki kilo kaybın şimdilik problem teşkil etmiyor bebeğin gelişimi iyi demişti ben de istemedim.bu sefer ne dicek bilmiyorum bide benim vitaminimle progestanım bitti.kontrole de 6 gün var daha kendim alıyım mı yoksa kontrole kadar bekliyim mi bilemedim:44:O hangi arkadasti bilmiyorum Mehselcigim ben 8 kilo vermiştim
Galiba 5'i geçince doktorlar serum öneriyorlar
Bende hastanede yatmıştım ama bebeğine Bişey olmaz korkma
Çok şükür iyiyiz canisi sen nasılsın oglİsin nasıl
Zaten bastan beri yaptırmama kararı almıştık
Allah korusun sağlıksızsa bile aldirmayacagimiz için
Gerek yok dedik bakalım kaderde ne varsa o artık
olmuyo işte cnm herkes aynı olmak zorundaymış gibi tıp kanunları var sanırım bizim bilmediğimiz.neyse geçti gitti, biz de kapatalım umarım bundan sonra böyle düşünmeden, lafın nereye gittiğini kestirmeden konuşmalar yapılmaz çünkü bi an benim de gözüm döndü "bu ne ya ben belirtilerimi vücudumdaki değişikliği paylaşınca böyle şeylerle mi karşılaşıcam ne gerek var o zaman buraya girmeme" diye içimden geçirmedim değil.kapatalım gitsin gereksiz ve boş birşeydi
bana önceki gidişimde kendi doktorum serum verebilirim ama şu anki kilo kaybın şimdilik problem teşkil etmiyor bebeğin gelişimi iyi demişti ben de istemedim.bu sefer ne dicek bilmiyorum bide benim vitaminimle progestanım bitti.kontrole de 6 gün var daha kendim alıyım mı yoksa kontrole kadar bekliyim mi bilemedim:44:
Çok şükür iyiyiz canisi sen nasılsın oglİsin nasıl
Zaten bastan beri yaptırmama kararı almıştık
Allah korusun sağlıksızsa bile aldirmayacagimiz için
Gerek yok dedik bakalım kaderde ne varsa o artık
Merve merhaba,
Hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın bebeğini işallah.
Ben seni Eylül topiğinden hatırlıyorum. Umarım yanılmıyorumdur. Sana birşey sormak istedim. Progestanı hala kullanıyor musun? Kestin mi? Benim doktorum 12+5 de gel o zaman keseriz dedi. Geç değil mi ya? Kendimi hasta gibi hisstediyorum artık.
olmuyo işte cnm herkes aynı olmak zorundaymış gibi tıp kanunları var sanırım bizim bilmediğimiz.neyse geçti gitti, biz de kapatalım umarım bundan sonra böyle düşünmeden, lafın nereye gittiğini kestirmeden konuşmalar yapılmaz çünkü bi an benim de gözüm döndü "bu ne ya ben belirtilerimi vücudumdaki değişikliği paylaşınca böyle şeylerle mi karşılaşıcam ne gerek var o zaman buraya girmeme" diye içimden geçirmedim değil.kapatalım gitsin gereksiz ve boş birşeydi
bana önceki gidişimde kendi doktorum serum verebilirim ama şu anki kilo kaybın şimdilik problem teşkil etmiyor bebeğin gelişimi iyi demişti ben de istemedim.bu sefer ne dicek bilmiyorum bide benim vitaminimle progestanım bitti.kontrole de 6 gün var daha kendim alıyım mı yoksa kontrole kadar bekliyim mi bilemedim:44:
B grubu olunca noluyo Mehsel ben onu kullanıyrumm.. 4mg günde bi tane alıyorum .. doktr akşamda alabilirsn dedi ama akşam idare ediyorum. sabahları dayanamıyorum mecburen alıyorum..
ben çok iyimhergün aynı şeyler oğlanın bakımı evin işi :119:kocanın cümbüşü gece olsada uyusam diye bakıyorum çok yoruluyorum az önce uyuttum kaçamak yapayım dedim burda
Aklından kötü şeyler geçirme iyi düşün iyi olsun allah sağlık versin kuzuma güzel güzel gelişsin
Mide bulantılarınız çoksa yataktan kalkmadan önce bir avuç leblebi yiyin bir avuç genelde 8-10 tane falan oluyor doktorum tavsiye etmişti çokta faydasını gördüm yatağın başucuna koyardım uyanınca hafif doğrulup yerdim yataktan kalkmadan önce 5 dk kadar otururdum öyle kalkardım deneyin derim
cnm gebelerde yan etkisinin olup olmadığı kanıtlanmamış yani."hamilelerde kullanımına ilişkin kontrollü çalışmalar mevcut değildir özellikle ilk 3 ayda hastaya sağlayacağı terapötik yaralar fetüse olabilecek muhtemel risklerini dengelemedikçe kullanılmamalıdır" diyor.ama bana da doktorum yazarken ben özellikle sormuştum bir zararı var mı diye hiçbir sakıncası yok demişti bana.resmini çektim paylaşıyorum bak bi oku istersen.ben okuyunca içim rahat etmedi kullanmadım.istersen zofran al o A grubu gebelerin kullanmasında hiçbir sakınca yok.tabiki en iyisini doktorun bilir ama bazen böyle hatalar olabiliyor işte.Eki Görüntüle 553959
slm kizlar uzun suredir giremiyorum
dun girdim bi baktim bi arkadasimiz afini suan hatirlamiyorum bebeginin kalp atislari yokmus gecmis olsun diliyorum allahim sabir versin..
bu gun mubarek bi gun ranbim dualarinizi kabul eylesin bebislerimizi sag salim kucagimiza versin sayfalarda cok hizli ilerlemis gecmisi okuyamadim herkes iyidir insallah benim de bebegim iyi 14 haftada dikis atilacak bana banada dualarinizda yer verirseniz sevinirim..
Benim bulantılar yine başladı bu sabah neden acaba :26:
Kusmamak için kendimi zor tutuyorum eski günlerime dönmek istemiyorum
Benim gibi olan var mı kızlar
öncelikle günaydın anneler.o kadar korktum ki bu gece geçmişe hiç bakmadan direk yazyorum.rüyamda 5-6 aylık hamileydim.ama işin garip yan bebeğimi arasıra dışar çıkarıp sevip karnını doyurup geri koyabiliyordum.çok güzel bir erkek bebekti öpmeyi bile öğrenmiş kime yaklaştırsam hemen öpüveriyordu yanağını.sonra altını değiştirmek için yatak odasına gittim.zıbınını çıkardım ne göreyim bebeğin sol bacağı küçücük kalmış ayak daha oluşmamış yani gelişimi tamamlanmamıştısonra yengeme neden böyle kalmış çocuğun bacağı büyüdü de artık aldıramam dedim.nasıl olsa daha doğmasına var, ikide bir çıkarma da o da gelişsin dedi.allahım çıldrcaktım uyandım yatakta deli gibi ağladm çok korkuyorum neden böyle bi rüya gördüm ben anlamadım .allahım nolur sağlıklı olsun eli ayağı heryeri düzgün olsun
kızlar mide bulantısı için ilaç kullanan var mı .
Oh ne güzel iste kuşum Allah böyle tatlı telaşlar versin
Guzel yorgunluklar bunlar biZde böyle sikayetlenecegiz mı
O günler uzak gibi uf daha saka gibi geliyo
Kuzum leblebi kraker hak getire nerdee ah faydası olmuyo
Ben şimdi çıkıyorum sonra görüşelim muhakkak öptüm seni
Allah'a emanet ol
ben kullanıyorumm.. zofer diye pembe bi ilaç.. çok iyi geliyor.. günde bi tane aLIyorum..
banada zofran verdi tırstım bi zararı varmı diye .bendi içtim ama cok faydası olmuyor bana
Dün bi arkadas vardı kabizim diyordu
Hacetini giderdi mı acep :26:
İnsallah kurtulmuştur
ciddi baş ağrısı çekenler olmuştu ama doktor bir liste veriyor başağrısı olmaması için yapılacaklar diye bol su içmek ve nescafe içmek gerekiyordu bir sürü ben o söylenenleri hep yapmıştım baş ağrısı korkusuna şükür bişey olmadı kısmet ya Allah'ın izniyle kimseciklere bişey olmayacak inşaallah
kızlar az önce biyerde okudum ciniyetini 11+3 te öğrenmiş birisibizlerden bakalım kim öğrenicek acaba
kızlar mide bulantısı için ilaç kullanan var mı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?