2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
mervecim benim acayip yanıyordu işyerine zor geliyodum eşim geçen keseme şeker yedirdi iyi gelir diye bir daha yaşamadım çok şükür deneyen var mı diye sordum dene istersen

Ha kesme seker ay bende ne okumuşum
Yok denemedim CANIM ama deneyeceğim Sagol tavsiyen için
Ben daha sekerli seyler yiyemiyorum ama dü bakalım deneyeceğim

olmuyo işte cnm herkes aynı olmak zorundaymış gibi tıp kanunları var sanırım bizim bilmediğimiz.neyse geçti gitti, biz de kapatalım umarım bundan sonra böyle düşünmeden, lafın nereye gittiğini kestirmeden konuşmalar yapılmaz çünkü bi an benim de gözüm döndü "bu ne ya ben belirtilerimi vücudumdaki değişikliği paylaşınca böyle şeylerle mi karşılaşıcam ne gerek var o zaman buraya girmeme" diye içimden geçirmedim değil.kapatalım gitsin gereksiz ve boş birşeydi
O hangi arkadasti bilmiyorum Mehselcigim ben 8 kilo vermiştim
Galiba 5'i geçince doktorlar serum öneriyorlar
Bende hastanede yatmıştım ama bebeğine Bişey olmaz korkma
bana önceki gidişimde kendi doktorum serum verebilirim ama şu anki kilo kaybın şimdilik problem teşkil etmiyor bebeğin gelişimi iyi demişti ben de istemedim.bu sefer ne dicek bilmiyorum bide benim vitaminimle progestanım bitti.kontrole de 6 gün var daha kendim alıyım mı yoksa kontrole kadar bekliyim mi bilemedim:44:

Merve merhaba,

Hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın bebeğini işallah.

Ben seni Eylül topiğinden hatırlıyorum. Umarım yanılmıyorumdur. Sana birşey sormak istedim. Progestanı hala kullanıyor musun? Kestin mi? Benim doktorum 12+5 de gel o zaman keseriz dedi. Geç değil mi ya? Kendimi hasta gibi hisstediyorum artık.

canım doktoru arayıp sor istersen

ben çok iyim hergün aynı şeyler oğlanın bakımı evin işi :119:kocanın cümbüşü gece olsada uyusam diye bakıyorum çok yoruluyorum az önce uyuttum kaçamak yapayım dedim burda

Aklından kötü şeyler geçirme iyi düşün iyi olsun allah sağlık versin kuzuma güzel güzel gelişsin

Mide bulantılarınız çoksa yataktan kalkmadan önce bir avuç leblebi yiyin bir avuç genelde 8-10 tane falan oluyor doktorum tavsiye etmişti çokta faydasını gördüm yatağın başucuna koyardım uyanınca hafif doğrulup yerdim yataktan kalkmadan önce 5 dk kadar otururdum öyle kalkardım deneyin derim

Tup bebek topiginden mı vajinal fitil kullandım ilk
Sonra vajinal jele geçtik ben ondan çok tiksindim
Birakali iki hafta oldu doktorum kullan dedi ama ne yapayım
Kullanamıyorum Elimde değil benimde doktorum son hafta dedi bu hafta için

CANIM doktoruna sorabilirsin bence önemli bi konu

B grubu olunca noluyo Mehsel ben onu kullanıyrumm.. 4mg günde bi tane alıyorum .. doktr akşamda alabilirsn dedi ama akşam idare ediyorum. sabahları dayanamıyorum mecburen alıyorum..

cnm gebelerde yan etkisinin olup olmadığı kanıtlanmamış yani."hamilelerde kullanımına ilişkin kontrollü çalışmalar mevcut değildir özellikle ilk 3 ayda hastaya sağlayacağı terapötik yaralar fetüse olabilecek muhtemel risklerini dengelemedikçe kullanılmamalıdır" diyor.ama bana da doktorum yazarken ben özellikle sormuştum bir zararı var mı diye hiçbir sakıncası yok demişti bana.resmini çektim paylaşıyorum bak bi oku istersen.ben okuyunca içim rahat etmedi kullanmadım.istersen zofran al o A grubu gebelerin kullanmasında hiçbir sakınca yok.tabiki en iyisini doktorun bilir ama bazen böyle hatalar olabiliyor işte.

Oh ne güzel iste kuşum Allah böyle tatlı telaşlar versin
Guzel yorgunluklar bunlar biZde böyle sikayetlenecegiz mı
O günler uzak gibi uf daha saka gibi geliyo
Kuzum leblebi kraker hak getire nerdee ah faydası olmuyo
Ben şimdi çıkıyorum sonra görüşelim muhakkak öptüm seni
Allah'a emanet ol

kız maşlallah tam teşekkülsün haa resmini de çekmiş saol bacımm .. döne döne sordum doktora zararsız dedi.. zaten cımbızla laf alıyom ağzından bi daha gitmiicem o doktora.. dahada içmem o hapı.. ama içmeyince tepetaklak oluyorumm.. kafam karıştı .. pufffff...

Geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun..
Benim bulantılar yine başladı bu sabah neden acaba :26:
Kusmamak için kendimi zor tutuyorum eski günlerime dönmek istemiyorum
Benim gibi olan var mı kızlar

Dün evvelsi gün o kadar iyiydim ki herhalde bitti artık dedim. Ama dün kusma yeniden başladı. Bitmeye yakın bir gün iyi bir gün kötü oluyorsun diyorlar. Tabi her bünyede değişir ama biteceğine dair umutluyum:)

Rüya görenin değil yorumlayanındır derler bizde hayır yorumlayalım:) Erkek çocuk hayırdır hemde herkese öpücük vermiş evinize bol neşe getirecek inşAllah.Bacağının henüz gelişmemeside sizde şuan çoğu anne gibi sıkıntılar çekiyorsanız bunların kısa zamanda geçeceğidir inşAllah. Allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eylesin inşAllah:)

kızlar mide bulantısı için ilaç kullanan var mı .

Bana emedur verdi doktor.Bir iki kullandım baktım gene kusuyorum bıraktım. Ama faydasını gördüm diyende çok tabiki..

kızlar az önce biyerde okudum ciniyetini 11+3 te öğrenmiş birisi bizlerden bakalım kim öğrenicek acaba

uzak değil yakında bak 2 sene bitti bizim

bende çıkıyom sen çık çok durma buralarda pc zararlı bebeğe hadi kal sağlıcakla

Bulbul galiba aynı gün doğum yapacağız =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…