2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar, ahmet gül de ikili test yaptıracak olan var mı?? istanbul prenatal de...

amin canım inşallah çok güzel bi duygu ben inanıyorum burdaki tüm arkadaşlarımız bu duyguyu yaşayacak inşallah canım bana doktor yazdı ikili testi bilmemki yaptırıp yaptırmamayı düşünmedim ama benim kuzenime dawnsendromlu dediler hamileliği kabus gibi geçti ama kızımız senden benden akıllı maşallah hemde hiç birşeyciği yok bu yüzden bende yaptırmamayı düşünüyorum bi kesin sonuç vermiyorlar çünkü verseler bende kötü bir durum oluşacak olursa hazırlıklı olmak isterim elbet ama güvenmiyorum o testlere çoğu sağlıklı bebeğe sağlıksız dedileriniçok duydum neden bugüzel anlarımı kuruntuyla geçireyim veren rabbim biz ondan iyimi bilicez hakımızda hayırlısı ne ise o olsun

benim için daha erken belki ama aynı nedenlerden dolayı bende ikili test yaptırmayı düşünmüyorum zaten bebeğimi çok zor buldum rabbime emanet artık. çok hatalı sonuçlar veriyor bende çok duydum böyle şeyleri zaten çok kafaya takarım herşeyi birde allah korusun yüzde usulü ihtimal veriyorlar ben ona takılır hamileliğimi mahvederim. allahın izniyle sağlıklıdır inşallah bebeklerimiz. ama ikili test sıkıntı hakikaten.

ne yapıyosunuz canım nasılsın?ilk tanıdığımda sonuç bekliyodun,şimdi 9 haftalık olmuş maşallah nazar değmesin.inşallah sağlıklı bi şekilde doğumun olur canım.bana duayı az ettin heralde ilk aşılamam tutmadı buğün 2.aşılamamı oldum,ne olursun çok dua et bana,sıkıntılı oluyo bu zaman dilimi,yumurta takibi,iğne,aşılama,yıpratıyo beni(

Son düzenleme:
1 saat sonra doktor kontrolümüz var. Dua edin bize güzel güzel haberlerle gelelim.
Gelince hemen burdayım.

İnşallah canım inşallah ikili test konusundada çevremde bir olumlu bir olumsuz iki örnek var yani biri dediğiniz gibi ikili test sonucu çocuğa down sendromlu dediler karından su falan alındı ama maşallah çok akıllı sapasağlam bir bebişi var akrabımızında diğeride yakın arkadaşım hamileliğimiz birbirine çok yakın oda nisanda doğum yapacak nasipse ikili test yaptırdı izmir tepecik araştırma hastanesinde ve hemen ertesi günü sonuçları aldı ve gayet normal demişler. Bilmiyorum benimde bugünkü forumu okuyana kadar kararsızlığım yoktu ama şimdi böyle olunca yaptırmasammı diye düşünmedim diyemem ama yaptırcam sanırım ben bilemedim ki :26::26:

Son düzenleme:

evet artık topıkte bırsey yazmayada korkuyoruz bende rahım tarafıma dokundugum zaman elımın altında bırseyın kaydıgını hıssedıyorum zaman zaman benım alt karın bolgem cok ınce bır derısı var neden dersenız dar kot ve dusuk bel gıydıgım ıcın alt taraf sıkınca gobek ustte kaldı altta karnımın yag kısmı daha az sankı yanı rahımımın oldugu bolge.bılemıyorum.sımdı bırı olurmu oyle sey deyıp bır doktor yazısı yayınlamasın ama bazen elımı koyup yokluyorum 5 dakıka falan ve elımın altında bısey kayıyo gıbı oluyo.bılemıyorum nedır bu.rahımın sag tarafında doktorda bakarken bana ultrasonu oraya koydu gecen dıkkat ettım ozellıkle..

arkadasım normaldır korkma yalnız oksurup hapsururken ayaklarını kasıklarına dogru cekıp hapsur ole demistı doktor.

Nerden aldın cnm peki ismini hatirliyormusun??? Ben de gecen hafta aldım Beşiktaş'tan ama bı hamile giyim mağazası vardı ordan aldım. Benimki 79 tl di galiba... Sen bayaa bı uyguna almissin, ben de gideyim bir iki tane de ordan alayım hergün aynı pantolonla olmayacak:)))

hiç düşünmez miyim aklımdasın yumurtlama nasıl peki birde sen rahim filmi çekinmişmiydin bilmiyorumda herşeyin araştırıldımı aşılamaya geçildi aşılamanın pek farkı yokmuş ya tüpleri açık olduktan sonra önemli değil hiçç takma belkide kafana çok takıyorsun ondan sonuç alamıyorsun rahatla biraz çok şükür bizde 9 haftalık olduk aslında 11 haftanın içinde olmamız gerekiyordu ama doktorun ölçümünne göre 9 haftanın içinde sen daha başka neler yapıyorsun özelemi gidiyorsun yoksa devlete mi hiç sıkma canını veren allah herşeyin yeri zamanı vardır ben 2 sene uğraştım anca sonuç aldım doktor çok önemli öteki doktora gider geri gelirdim hiçbirşeye bakmazdı belki bakmak istemezdi yaşın küçük sderdi geri gönderirdi 2 sene bekletti adam bizi meğer klomen kullanmak kadar kolaymış çok şükür ilk ayımda sonuç verdi rabbim sana ve senin gibi isteyen herkese nasip etsin biz<im bebişlere de sağlık sıhhat versin birde cemrecik vardı ondan haberin var mı

Kızlar sislideki oscar görüntüleme merkezine giden varmı hiç???? Benim doktorum ikili test için oraya yönlendirdi beni. Haftaya 21inde önce doktorum kontrol edecek sonra oradaki doktor bakacak...bu arada benim de cooook fena gaz problemim var acaba 9 ay sürecek mı bu gaz??? bu yuzden aksamlari evden cikamiyorum (( tecrübeli hamislere soruyorum özellikle

cemre iyi hayatta yaşıyo:)) oda buğünlerde hasta oldu,tedavi uygulatmıyo şimdilik.doğal yolla devam ediyo.

rahim filmini çektirmiştim canım bende ve eşimde bi sorun yok.inşallah bu aşılamam tutar,olmazssa 3.aşılama oda olmazssa tüp bebek(

bebişinde sende Allaha emant olun canım,sağ salim alırsın inşallah kucağına

herkese iyi akşamlar, iki gündür bi garibim kızlar baş ağrım hat safhada 24 sa ağrıyor, nedir bu baş ağrılarının sebebi bilen var mı?? bir de hem midem bulanıyo hem aşeriyorum.. yani şöyleki canım bişi istiyo yiyorum sonrada mide bulantısı yaşıyorum:)) allahım daha ne ilginç şeler yaşıcaz acaba..

çok geçmiş olsun öncelikle. hem midem bulanıyo hem gribim deyince sadece zencefil dicem. benim mide bulantıma çok iyi geliyo zencefil çayı. 1 silme çay kaşığı kuru zencefili sıcak suya koyup limon sıkıyorum. taze zencefil de olur elbette hangisi varsa. gerçekten faydalı oldu. grip açısından da toparlayacaktır seni. bademciklerin şiştiyse az bir elma sirkesiyle gargara yap (4-5 kez en az ) boğaz ağrın geçecektir ertesi güne.

en kısa zamanda iyileşirsin inşallah..

iyi ozaman canım yaa kafana takma o halde inş tutar tüp bebeğe geçmezsiniz sizinde güzel haberlerinizi alırız:) kafanda bitiyorgüzel düşün güzel olsun herşey gönlünüzce olsun

çok geçmiş olsun öncelikle. hem midem bulanıyo hem gribim deyince sadece zencefil dicem. benim mide bulantıma çok iyi geliyo zencefil çayı. 1 silme çay kaşığı kuru zencefili sıcak suya koyup limon sıkıyorum. taze zencefil de olur elbette hangisi varsa. gerçekten faydalı oldu. grip açısından da toparlayacaktır seni. bademciklerin şiştiyse az bir elma sirkesiyle gargara yap (4-5 kez en az ) boğaz ağrın geçecektir ertesi güne.

en kısa zamanda iyileşirsin inşallah..

iyi akşamlar canım geçen gece benimde şiddetli başağrım vardı bulantılardan dolayı çok su içemiyorum ben ona bağladım o günde çok az su içmiştim ama normal yani oluyormuş benden 1,5 ay önde olan hamile arkadaşım var hemde komşum onun baş ağrıları başladı doktoru ilaç vermiş ama oda ağır gelmiş bütün gece istifra ettim bidaha içmicem dedi katlanıcaz artık daha sırada kramplar bacak ağrıları vs falan var ama bulantıları kusmaları özlememeyi umut ediyorum

en az 2lt su içiyorum canım hatta ağrıdıkça daha çok içiyorum ama yok faydası( kan hacminin artması ile alakalı die bişi okudum ama tam olarak da anlamadım. her gün yeni bişi bakalım nasıl geçicek 7 ay:)) allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin de dayanırız napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…