selam güzel anneler ve anne adaylarıGeçmişi okumaktan anca gelebildim Tokoyaycım hayırlı haberlerle gel inşallah bu mübarek günde.. Heyecanla bekliyoruz
Hafzak arkadaşım çok sevindim senin adına hayatlarından hiç eksik olmasın sağlık miniklerimizinAllah banada nasip etsin o anlarını görmeyi iki hafta sonra ikili test için randevum var bazı arkadaşlarım yaptırmama kararı almış tercih tabi ama ben dayanamam rabbim sağlıklı haberler almak nasip etsin ama beni neyin beklediğini bilmek isterim :26:
Gvn1907 arkadaşım ne güzel söylemişsin valla doğru ne varsa annelerimizde var kayınvalidem alt katımda oturuyoda daha bir çorba yapıp getirmedi bide ev hanımı ama benim annem hem çalışıyo hemde bende kalıyo kadın koşuşturmaktan helak oldu ama allah ondan razı olsun yoksa çok zorlanırdım canım annem benim allah ana babalarımıza ömür versin başımızdan eksik olmasınlar inşallah bizde fedakar ebeveynler oluruz
Mrb arkadaşlar şu ikili testi bende yaptırmayı düşünmüyorum çünkü kesin sonuç vermiyor belki gereksiz canımızı sıkıcak yaştan ötütürü bile ihtimalleri yükseltebiliyormuş yani o test pek birşey vermiyormuş hadi verdi diyelim aklımızda sorular sorular can sıkıntıları bunları yaşamak istemiyorum rabbim sağlıklı sıhhatli versin hepimizin bebeğini dua ediyorum hadi ihtimal yüksek çıktı allah göstermesin bizi öyle sınamasın ne yapıcam kendi adıma konuşayım kıyamam ki genede
amin canım inşallah çok güzel bi duygu ben inanıyorum burdaki tüm arkadaşlarımız bu duyguyu yaşayacak inşallah canım bana doktor yazdı ikili testi bilmemki yaptırıp yaptırmamayı düşünmedim ama benim kuzenime dawnsendromlu dediler hamileliği kabus gibi geçti ama kızımız senden benden akıllı maşallah hemde hiç birşeyciği yok bu yüzden bende yaptırmamayı düşünüyorum bi kesin sonuç vermiyorlar çünkü verseler bende kötü bir durum oluşacak olursa hazırlıklı olmak isterim elbet ama güvenmiyorum o testlere çoğu sağlıklı bebeğe sağlıksız dedileriniçok duydum neden bugüzel anlarımı kuruntuyla geçireyim veren rabbim biz ondan iyimi bilicez hakımızda hayırlısı ne ise o olsun
1 saat sonra doktor kontrolümüz var. Dua edin bize güzel güzel haberlerle gelelim.
Gelince hemen burdayım.
Kızlar bügün bebeğimizi gördük kollarını ayaklarını nasıl oynattığını gördük harika bir duygu harikaaa rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
cinsiyet demedi doktor zaten cinsiyeti belli olacak gibi değildi çok yaklaştırıyo yaa görüntü bozuluyodu yakınlaştırınca gerçi büyük ultrasyonla baksaydı cinsiyetide görürdük ama olsun yavrum sağlıklı yaa o bana yeter hop hop oynuyo içerde doktor yaramaz olacak çok hareketli dedi birde ayağını kaldırdı kocaman yukarıya doğru babamız nerdeyse ağlayacaktı.
Cinsiyet öğrenen var mı kızlar biz bir ay sonraya bıraktık o işi
sağol tatlım inş allahın iznyle sağlam dönücem ah anneler cennet onların ayakları altında valla birtek annemmm olsun bana bişi olmaazz :) kaynana o bu fıs valla anasından başkası düşünmüo insanı allah başımızdan eksik etmesin onları inş bnde annem gibi bi anne olurum çocuklarıma
amin canım inşallah çok güzel bi duygu ben inanıyorum burdaki tüm arkadaşlarımız bu duyguyu yaşayacak inşallah canım bana doktor yazdı ikili testi bilmemki yaptırıp yaptırmamayı düşünmedim ama benim kuzenime dawnsendromlu dediler hamileliği kabus gibi geçti ama kızımız senden benden akıllı maşallah hemde hiç birşeyciği yok bu yüzden bende yaptırmamayı düşünüyorum bi kesin sonuç vermiyorlar çünkü verseler bende kötü bir durum oluşacak olursa hazırlıklı olmak isterim elbet ama güvenmiyorum o testlere çoğu sağlıklı bebeğe sağlıksız dedileriniçok duydum neden bugüzel anlarımı kuruntuyla geçireyim veren rabbim biz ondan iyimi bilicez hakımızda hayırlısı ne ise o olsun
Doktorum bana da özellikle ilk doğumlarda kasılmalar batmalar ağrılar olabilir çok normal dedi. Kanamamız olmadığı sürece endişelenmemiz yersiz anladığım kadarıyla.
Kızlar ben karnımda bi yumruk varmış gibi hissediyoum hem de bebişin olduğu yerde sağ tarafımda. Acaba psikolojik mi? Annem benim bu aylarda kıpırdadığımı hissediyomuş ama abimden tecrübeliymiş sonuçta. Ben daha hissedemem dimi bebişi? Böyle şeyler hisseden var mı başka???
kızlar böle alttan batmalar oluyomu sizinde ben bugün yürümekte zorlanıyorum bu yüzden..sabah nasıl hapşırdıysam birden bıçak saplanır gibi oldu ve halada devam ediyor yarın doktor randevum var neyseki ama korktum hiç böyle acımıyodu.sanki içimde bişeyler oynadı resmen korktum bende
ben hamile kalmadan 4 ay once 58kilodan dukan diyeti ile 54 e inmistim boyumda 171, haliyle 34-36 arası oldugum icin gardrobu bastan basa yenilemis daracık pantolanlar almıstım. Sonra hamile kaldım bir yandan seviniorum 4 kilo asagıdan baslıorum diye bi yandan da uzuluorum aldıklarım elimde kalcak giyemeyeceğim diye. zarla zorla bugune kdr geldik ama bugun artık pantalona lastik toka takarak giydim, aksama dogru da iyice rahatsız edince 10. haftada ilk hamile pantalonumu aldım :) besiktasta bir isim vardı pasajlardan birinde kot satan bir dukkandan aldım. cok da guzel tavsiye ederim 20 tl verdim hem de:)
ne yapıyosunuz canım nasılsın?ilk tanıdığımda sonuç bekliyodun,şimdi 9 haftalık olmuş maşallah nazar değmesin.inşallah sağlıklı bi şekilde doğumun olur canım.bana duayı az ettin heralde ilk aşılamam tutmadı buğün 2.aşılamamı oldum,ne olursun çok dua et bana,sıkıntılı oluyo bu zaman dilimi,yumurta takibi,iğne,aşılama,yıpratıyo beni(
sağol tatlım inş allahın iznyle sağlam dönücem ah anneler cennet onların ayakları altında valla birtek annemmm olsun bana bişi olmaazz :) kaynana o bu fıs valla anasından başkası düşünmüo insanı allah başımızdan eksik etmesin onları inş bnde annem gibi bi anne olurum çocuklarıma
Gvn1907 arkadaşım ne güzel söylemişsin valla doğru ne varsa annelerimizde var kayınvalidem alt katımda oturuyoda daha bir çorba yapıp getirmedi bide ev hanımı ama benim annem hem çalışıyo hemde bende kalıyo kadın koşuşturmaktan helak oldu ama Allah ondan razı olsun yoksa çok zorlanırdım canım annem benim Allah ana babalarımıza ömür versin başımızdan eksik olmasınlar İnşallah bizde fedakar ebeveynler oluruz :16::49:[/QUOTE .!.:Kızlar çok doğru söylüyorsunuz. Ben düşük tehdidi geçirdim, yemek yiyemdim halende tam yiyemiyorum annem hacıda her şey normal diyorum onada. Allah'tan dönünce gelir inşAllah biliyorum. Ama annesini kaybeden varsa Rabbim ona 2 kat güç versin inşAllah. Bir bayanın annesine en çok ihtiyacı olduğu dönem bence.
evet artık topıkte bırsey yazmayada korkuyoruz bende rahım tarafıma dokundugum zaman elımın altında bırseyın kaydıgını hıssedıyorum zaman zaman benım alt karın bolgem cok ınce bır derısı var neden dersenız dar kot ve dusuk bel gıydıgım ıcın alt taraf sıkınca gobek ustte kaldı altta karnımın yag kısmı daha az sankı yanı rahımımın oldugu bolge.bılemıyorum.sımdı bırı olurmu oyle sey deyıp bır doktor yazısı yayınlamasın ama bazen elımı koyup yokluyorum 5 dakıka falan ve elımın altında bısey kayıyo gıbı oluyo.bılemıyorum nedır bu.rahımın sag tarafında doktorda bakarken bana ultrasonu oraya koydu gecen dıkkat ettım ozellıkle..
Benden öndesiniz bir dahaki haftaya bakıcam olmazsa bi yerden yazı bulup koyarımDD Kusura bakma çok tatlı yazmışsın beni gülümsettin.Ne güzel ya inşAllah bizde hissederiz ama herkesin bünyesi farklı hayırlısı olsun.
herkese iyi akşamlar, iki gündür bi garibim kızlar baş ağrım hat safhada 24 sa ağrıyor, nedir bu baş ağrılarının sebebi bilen var mı?? bir de hem midem bulanıyo hem aşeriyorum.. yani şöyleki canım bişi istiyo yiyorum sonrada mide bulantısı yaşıyorum:)) allahım daha ne ilginç şeler yaşıcaz acaba..
cemre iyi hayatta yaşıyo:)) oda buğünlerde hasta oldu,tedavi uygulatmıyo şimdilik.doğal yolla devam ediyo.
rahim filmini çektirmiştim canım bende ve eşimde bi sorun yok.inşallah bu aşılamam tutar,olmazssa 3.aşılama oda olmazssa tüp bebek(
bebişinde sende Allaha emant olun canım,sağ salim alırsın inşallah kucağına
herkese iyi akşamlar, iki gündür bi garibim kızlar baş ağrım hat safhada 24 sa ağrıyor, nedir bu baş ağrılarının sebebi bilen var mı?? bir de hem midem bulanıyo hem aşeriyorum.. yani şöyleki canım bişi istiyo yiyorum sonrada mide bulantısı yaşıyorum:)) allahım daha ne ilginç şeler yaşıcaz acaba..
iyi akşamlar canım geçen gece benimde şiddetli başağrım vardı bulantılardan dolayı çok su içemiyorum ben ona bağladım o günde çok az su içmiştim ama normal yani oluyormuş benden 1,5 ay önde olan hamile arkadaşım var hemde komşum onun baş ağrıları başladı doktoru ilaç vermiş ama oda ağır gelmiş bütün gece istifra ettim bidaha içmicem dedi katlanıcaz artıkdaha sırada kramplar bacak ağrıları vs falan var ama bulantıları kusmaları özlememeyi umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?