2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım benim yaa çok kuruyosun kafanda kurdukça rüyalarına giriyor.. biraz rahat olmaya çalış

çok konuşuluyo ya bu aralar ondandır bence aklımız hep testlerde bi de bizim kızlar da görürdü bebeği sevip geri karınlarına koyduklarını hatta eşleri bile

saolun kızlar ikili test yaklaştıkça içim içimi yemeye başladı sanrım o yüzden dediğiniz gibi bilinçaltıma yerleşmiş artık
doğru söylüyosun arkadaşım kimseye bşy ispatlamak zorunda değiliz elbette ama resmen bşyler ima edilince insanın tepesi atıyor işte.
aynen cnm ben de acayip sinir oluyorum ona bakacak olursak benim hamile kalmam mümkün değildi ama oldu eee noldu o tedavisiz çocuğun olmaz zırvaları...hevesse heves heyecansa heyecan ya bunu ben yaşıyorum hem de ilk kez.dibine kadar da her anımın hakkını vererek tadın çıkararak yaşıycam.tekrar bak cnm 3 foto koydum zaten o da arkadaş içindi ama bakmadı bile bence.özel yaptğım için sadece listemde ekli olan arkadaşlar ve site yöneticileri görebilir.ama sen bende eklisin diye biliyorum bidaha dene bakalm.

kesinlikle bilmiyorlar cnm.Sizle uzaktan yakından alakası olmayan bir konuya atlanız ve orda takılı kaldınız anladık sizin karnınız büyümüş buna kimse birşey demedi.neden üstüne aldığını cidden hiç anlayamadım kendisi bu şekilde atladınız falan gibi cümleler kurup sonra bide bana uslubunuz hiç hoş değil, olayı çirkinleştiriyorsunuz falan yazmış çok komik.atlama konusuna da gelince burda 4-5 kişi göbeğimizin fotosunu paylaştık ben yazdıktan sonra diğer arkadaşlar da bu yorumundan rahatsız olduklarını belirttiler zaten.benim yada tokoyayın değil de hiç fotoğraf paylamamış bir arkadaşın mı "atlamasını" bekliyordu acaba.neyse uzatmıyorum artk çıkmş zaten.konu kesinlikle buralara gelmemeliydi bir anne adayı başka bir anne aday hakknda böyle incitici yorumlar yapmamalı bence.sonra da kalkp savaş açıldı deme lüksün olamaz.arkadaşlar bakmak isteyenler fotolarım özel albümümde bakabilirsiniz göremiyorsanız da bana istek gönderip tekrar deneyin içlerinde 1 tanesi var onu kaldırmam gerekiyor çünkü sizler bakın akşam silerim onu.

tatlım yaa sut kanunu nedir , biraz bilgi verirmisin net bibilgi bulamadım yaa

Nazcımmmmm ben de nette araştırdım ama bişey bulamadım. Süt izniyle ilgili yeni yönetmelikle ilgili şeyler çıkıyo hep
MedikalPark çok iyi bi hastaneymiş ama aynı zamanda paragöz diye duymuştum Üniversiteden bir hocamın eşi doğum yapmıştı ama bahçelievlerdekinde değil karşıdakinde. Yabancı olduğu için hocamı uyarmışlar bunlar çok paragöz saf olmayın bişey isterlerse araştırın diye. Ona da doğumdan sonra bebeğin kalbinde bişi var yok şu film bu film demişler. O da tamam çektircem filmlerini ama burda değil demiş. Tam karşıda başka bi hastane varmış oraya götürmüş film çektirmiş sonra da memleketi Ürdün'e gittiğinde kardiyolog olan abisi de muayene etmiş bebeği. Sonuç hiç bişey yok sapasağlam çocuk.

tatlım ben bugun gıttım doktora kocaman olmus bebeğimmmm sordum doktorada normal dedı bu sürecte bunlar yasanır dedi

cnm inşallah kontrolün iyi geçer sabırsızlkla bekliyorum iyi haberlerini ve minişinin fotosunubulantılar da dediğin gibi tam geçti derken ara ara hortlayıveriyor ama bence merak etme çünkü bunlar son bulantılar olacak sanırım.önceden neydi öyle karnmızda bşycik durmuyodu buna şükür.yalnız ben yeme problemimin nispeten düzelmesine rağmen kilo kaybetmeye devam ediyorum 51 e düşmüştüm bu sabah 49,400 tartıldım.adını hatırlayamadım ama burda bitane çok kilo veren bi arkadaş vardı sebebi neydi bulantı diye aklmda kalmış sanırım en son hastaneye yatmıştı.bebeğimin etkilenmesinden korkuyorum çok.:26:

Herkes ikili testi yaptırıyor galiba
Biz esimle yaptırmama kararı aldık
İkili testi yaptırmayacak olan var mı aramızda

canım benimde anlamdaığım herkesi aynı olmak zorunda değilki yani çok komik burda sizin büyümüş ne güzel tutupta mümkün değil gibi flan yazılar herkesin farklı farklı aynı olsak zaten burda paylaşacak bişeyimiz olmaz farklı düşünceleri yazmışsınız buraya tutupta atladınz bilemem ne saplantılı olan kendisi bence

O hangi arkadasti bilmiyorum Mehselcigim ben 8 kilo vermiştim
Galiba 5'i geçince doktorlar serum öneriyorlar
Bende hastanede yatmıştım ama bebeğine Bişey olmaz korkma

kızlar mide bulantısı için ilaç kullanan var mı .

ben bulantı ve istifra tavan yaptığı sıralarda doktorum ZOFRAN vermişti.su içmene gerek kalmadan ağzna atınca hemen eriyen bir ilaç 4 mg bide 8 mg var.4mg alırsan eğer günde 2 tane, 8mg alısan 1 tane veriyorlar.ben onu almayı unuttuğum zaman o gün akşama kadar mideme giren ne varsa çıkıyodu.çok etkili bi ilaç.sonra kilo kaybetmeye başladığım zaman ZOFRAN ı bıraktırıp ZOFER yazdı.daha kuvvetliymiş ama prospektüsünde B grubu bi ilaç olduğunu okuyunca kullanmadım kutusuyla birlikte öylece duruyor.zaten birkaç gün sonra azalmaya başladı bulantlar 11.haftanın başındaydım.

Dün bi arkadas vardı kabizim diyordu
Hacetini giderdi mı acep :26:
İnsallah kurtulmuştur

merve02 seni gördüm bir selam vereyim dedim iyimisin kuzum bebeğinde iyidir umarım ikili testen neden vazgeçtin :26:

bebek bekleyen dünya güzelleri sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşalh

B grubu olunca noluyo Mehsel ben onu kullanıyrumm.. 4mg günde bi tane alıyorum .. doktr akşamda alabilirsn dedi ama akşam idare ediyorum. sabahları dayanamıyorum mecburen alıyorum..

merve02 seni gördüm bir selam vereyim dedim iyimisin kuzum bebeğinde iyidir umarım ikili testen neden vazgeçtin :26:

bebek bekleyen dünya güzelleri sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşalh

Çok şükür iyiyiz canisi sen nasılsın oglİsin nasıl
Zaten bastan beri yaptırmama kararı almıştık
Allah korusun sağlıksızsa bile aldirmayacagimiz için
Gerek yok dedik bakalım kaderde ne varsa o artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…