canım benim yaa çok kuruyosun kafanda kurdukça rüyalarına giriyor..biraz rahat olmaya çalış
ins canım endişelerin rüyalarına taşınmış anlaşılan , içini rahat tutmaya çalış , allahın izniyle sağsalim sağlıklı alırsınn kucağına bebeğini, o kadar hassas dönemler yaşıyoruz ki , bilinç altımız bize sürekli oyun oynuyoraynı seyleri bende yaşıyorum maalesef ve bisüre etkisinde kalıyorum
çok konuşuluyo ya bu aralar ondandır bence aklımız hep testlerde bi de bizim kızlar da görürdü bebeği sevip geri karınlarına koyduklarını hatta eşleri bile
Aman gülüm ben her gece neler görüyorum
Anlatsam Kac cilt kitap çıkar gecen aynısını bende gördüm karnımdan çıkartıp seviyordum erkekte
Pipisini bile gördüm hattabeni bide çok korkutuyorlar peşime adam takılıyor
Gel seni kürtaj edeceğim bebeğini alacağım diyo ama ben kaçıyorum vermiyorum bebeği
Kaynanam giriyo rüyalarıma pardon onu görünce kabus oluyo zaten
Korkma bebeklerimiz sağlıklı inşallah
saolun kızlar ikili test yaklaştıkça içim içimi yemeye başladı sanrım o yüzden dediğiniz gibi bilinçaltıma yerleşmiş artıkcanım ya hamilelikte işte abuk sabuk rüyalar görüyoruz.bir de endişeleniyoruz bebişimiz için tabi sağlıklı mı olacak nasıl diye..sen de bilinç altında etkilenmişsin işte...hiç canını sıkma..rüya işte boşver
doğru söylüyosun arkadaşım kimseye bşy ispatlamak zorunda değiliz elbette ama resmen bşyler ima edilince insanın tepesi atıyor işte.CANIM sen burda kimseye Bişey ispatlamak zorunda degilsin
İnanan inansın inanmayan inanmasın dün konuştuk ya hani bu konu hakkında
Sabah kalktığımda bi baktım küçük top gibi karnım çıkmış gaz zannettim ana değil
İcime çekmeye çalıştım yok girmiyo karnım içeri esim isten gelmişti sabah esime gösterdim karnın çıkmış oley die bagiriyo
Ve annem bana küçük kardeşimi 3 aylıkken hareketlerini hissettiğini söyledi
Şimdi geçirmiş gormuş annem mı yalan söylüyor makaleler mı
aynen cnm ben de acayip sinir oluyorum ona bakacak olursak benim hamile kalmam mümkün değildi ama oldu eee noldu o tedavisiz çocuğun olmaz zırvaları...hevesse heves heyecansa heyecan ya bunu ben yaşıyorum hem de ilk kez.dibine kadar da her anımın hakkını vererek tadın çıkararak yaşıycam.tekrar bak cnm 3 foto koydum zaten o da arkadaş içindi ama bakmadı bile bence.özel yaptğım için sadece listemde ekli olan arkadaşlar ve site yöneticileri görebilir.ama sen bende eklisin diye biliyorum bidaha dene bakalm.bencede herkesın bunyesı farklıdır doktor sadece tıbbı olarak konusur dunyada kac kısı yasıyor herkesın hamılelıgı farklı vucut yapısı farklı bılımsel seylere sınır oluyorum.ben hamıle kalmaya calısırken hep soruyordum cogu kısı hamıle kaldıgında akıntısı devam etmıs ben her ay tuh akıntım ok hamıle degılım dıyordum.ama hamıle kaldıgımda akıntımın olmadıgını gordum.ben ıkı yıldır hamıle kalmaya calıstım bende gobegım cıksın dıye beklıyorum.hamılleık oncesı gobusum vardı zaten yınede az daha cıktı alt karnım.bı buyusun karnımı gere gere dolasacagım abartmaksa abartırımda.ozlemle bekledım ben bu bebegı her sabahta elımle yokluyorum ne kadar buyuduk buyumedıkmı dıye bır santım sısse yıne farkedıyorum karnımı.herkes kendını bılır bence doktor benı ne bılsın.bu arada albumunu goremedım baktım ama :)
Arkadaşım,10. haftanın başında karnım dümdüz diyor bunun anaormal birşey olmadıgını normalinin bu olduğunu söyledim çok üzgünümki istisnalar kaide bozmaz bilmem bu lafı hiç duydun mu kimse için mümkün değil demedim.Sizle uzaktan yakından alakası olmayan bir konuya atlanız ve orda takılı kaldınız anladık sizin karnınız büyümüş buna kimse birşey demedi...Ayrıca neden üstüne aldığını cidden hiç anlayamadım ve uslubunuzda hiç hoş değil..Sizinlede daha fazla muhattap olmıcam, olayı çirkinleştiriyorsunuz seviyenize inemicem.
Ayrıca bu yazıyı okuyupda onun üzerinden gitmedim bu tip şeylerde bir şey duydum diye ona takılıp kalacak sabit fikirli bir insanda değilim tecrübelere her zaman saygılıyımdır, ama cidden yazdığım şeyin sadece bir kelimesini çekip onun üzerine savaş açıldı gerçekten çok çok ayıp...Çıkıyorum.Umarım herkes iyi bir hamilelik geçirir
anam oku oku yeni bitirdim nasılsınız meleklerim meshelcim takma okonuyu insanlr birbirerine sayguı duymayı bilmiyorlar farklı görüşleri olableceğini düşünmüyorlar tamam o doktor makale yazmış ama bir ilaç hakkında bile doktorların farklı farklı düşünceleri var
kesinlikle bilmiyorlar cnm.Sizle uzaktan yakından alakası olmayan bir konuya atlanız ve orda takılı kaldınız anladık sizin karnınız büyümüş buna kimse birşey demedi.neden üstüne aldığını cidden hiç anlayamadım kendisi bu şekilde atladınız falan gibi cümleler kurup sonra bide bana uslubunuz hiç hoş değil, olayı çirkinleştiriyorsunuz falan yazmış çok komik.atlama konusuna da gelince burda 4-5 kişi göbeğimizin fotosunu paylaştık ben yazdıktan sonra diğer arkadaşlar da bu yorumundan rahatsız olduklarını belirttiler zaten.benim yada tokoyayın değil de hiç fotoğraf paylamamış bir arkadaşın mı "atlamasını" bekliyordu acaba.neyse uzatmıyorum artk çıkmş zaten.konu kesinlikle buralara gelmemeliydi bir anne adayı başka bir anne aday hakknda böyle incitici yorumlar yapmamalı bence.sonra da kalkp savaş açıldı deme lüksün olamaz.arkadaşlar bakmak isteyenler fotolarım özel albümümde bakabilirsiniz göremiyorsanız da bana istek gönderip tekrar deneyin içlerinde 1 tanesi var onu kaldırmam gerekiyor çünkü sizler bakın akşam silerim onu.