en etkilisi zofer daha önceki gebeliklerimde bitek onun faydasını görmüşütüm cumartesi tekrar isticem doktorumdan bence doktorun zararlı olduğunu bile bile o ilacı vermezdi sana her yazılanada söylenenede inanmayın bence hiçbirimiz doktorlardan daha iyi bilemeyiz sonuçta
amin canım hepimizinkini inşşalahçok üzüldüm canım inaşşalah bidaha göstermez rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder ...bende epidurale ılımlı bakmaya başladım bilemiyorum her ameliyatın bir riski var zaten
allah yardım etsin inşallah en kısa sürede toparlarsın... ama merak etme bu sıkıntılı sönem çok sürmüyor diyor büyüklerimiz...
Zaten A grubu ilaç çok az. Çünkü etik olarak hamile bayanlar üzerinde ilacın zararlı olup olmayacağına dair testler yapmak doğru değil. Doktorlarımıza güvenmeliyiz bence. O kadar sene tıp okutacaz diye dirseklerini boşuna çürütmemişler. Bi de mesleki tecrübeleri de var. En iyisini onlar bilir. Aklımıza takılanı danışalım. Allah'a tevekkül edelim doktorlarımıza güvenelim.
1 saat sonra doktor kontrolümüz var. Dua edin bize güzel güzel haberlerle gelelim.
Gelince hemen burdayım.
mrb arkadaşlar bebişler ve sizler iyimisiniz beni çok üzüyo sıpam şmdiden biz gidios hastaneye çokk kilo kaybım var doktor serum vericem yatırıcak bikaç gün inş iyi gelir annemde kalıcam sonrasında bi süre kendinize iyi bakın görüşmek üzere
merhaba kızlar benim miniğim de tüp bebekle oldu.. rabbim nasip ederse 24/06/2012 tahmini doğum tarihim.. beni degüzel muhabbetinize katarsanız çok sevinirim. 09 kasımda miniğimin kalp atışlarını duydum hep onu bekliyordum ama endişem geçmedi maalesef şimdide hayırlısıyla bir 3 ay dolsa diyorum.. 12 haftalık hamişlere özeniyorum.. :) allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah..
1 saat sonra doktor kontrolümüz var. Dua edin bize güzel güzel haberlerle gelelim.
Gelince hemen burdayım.
Gelince hemen burdayım.
hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruzzz
Çok geçmiş olsun canım gücünü toplar geri gelirsin inşallah hastaneden. Anneciğin de pamuklara sarar seni.
geçmiş olsun cnm..sağol tatlım bi sorunumuz yok allaha şkr sorun bnde işte kilo kaybı olunca doktor serum vermemiz gerek dedi inş büyüklerimiz yanıltmaz beni gözümü korkutanlarda olmuyor değil hani kusmalar hep oluo 6 aya kdr sürüo vs. öldüresim gelio öle diyenleri ıyyy
sağol tatlım bi sorunumuz yok allaha şkr sorun bnde işte kilo kaybı olunca doktor serum vermemiz gerek dedi inş büyüklerimiz yanıltmaz beni gözümü korkutanlarda olmuyor değil hani kusmalar hep oluo 6 aya kdr sürüo vs. öldüresim gelio öle diyenleri ıyyy
kızlar böle alttan batmalar oluyomu sizinde ben bugün yürümekte zorlanıyorum bu yüzden..sabah nasıl hapşırdıysam birden bıçak saplanır gibi oldu ve halada devam ediyor yarın doktor randevum var neyseki ama korktum hiç böyle acımıyodu.sanki içimde bişeyler oynadı resmen korktum bende
sağol tatlım inş allahın iznyle sağlam dönücem ah anneler cennet onların ayakları altında valla birtek annemmm olsun bana bişi olmaazz :) kaynana o bu fıs valla anasından başkası düşünmüo insanı allah başımızdan eksik etmesin onları inş bnde annem gibi bi anne olurum çocuklarıma
aynısını bende öksürünce oldu iki kasığıma birden sanki bıçak saplanır gibi oldu ayrıca kasık ağrıları bendede var canım ama daha bugün gittik doktora herşeyimiz çok iyi çok şükür korkma ondan normal onlabilecek şeyler onlar
doktorum bana da özellikle ilk doğumlarda kasılmalar batmalar ağrılar olabilir çok normal dedi. Kanamamız olmadığı sürece endişelenmemiz yersiz anladığım kadarıyla.
Kızlar ben karnımda bi yumruk varmış gibi hissediyoum hem de bebişin olduğu yerde sağ tarafımda. Acaba psikolojik mi? Annem benim bu aylarda kıpırdadığımı hissediyomuş ama abimden tecrübeliymiş sonuçta. Ben daha hissedemem dimi bebişi? Böyle şeyler hisseden var mı başka???
Gelince hemen burdayım.
Kızlar bügün bebeğimizi gördük kollarını ayaklarını nasıl oynattığını gördük harika bir duygu harikaaa rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
cinsiyet demedi doktor zaten cinsiyeti belli olacak gibi değildi çok yaklaştırıyo yaa görüntü bozuluyodu yakınlaştırınca gerçi büyük ultrasyonla baksaydı cinsiyetide görürdük ama olsun yavrum sağlıklı yaa o bana yeter hop hop oynuyo içerde doktor yaramaz olacak çok hareketli dedi birde ayağını kaldırdı kocaman yukarıya doğru babamız nerdeyse ağlayacaktı.
Cinsiyet öğrenen var mı kızlar biz bir ay sonraya bıraktık o işi
sağol tatlım inş allahın iznyle sağlam dönücem ah anneler cennet onların ayakları altında valla birtek annemmm olsun bana bişi olmaazz :) kaynana o bu fıs valla anasından başkası düşünmüo insanı allah başımızdan eksik etmesin onları inş bnde annem gibi bi anne olurum çocuklarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?