2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar böle alttan batmalar oluyomu sizinde ben bugün yürümekte zorlanıyorum bu yüzden..sabah nasıl hapşırdıysam birden bıçak saplanır gibi oldu ve halada devam ediyor yarın doktor randevum var neyseki ama korktum hiç böyle acımıyodu.sanki içimde bişeyler oynadı resmen korktum bende

Zaten A grubu ilaç çok az. Çünkü etik olarak hamile bayanlar üzerinde ilacın zararlı olup olmayacağına dair testler yapmak doğru değil. Doktorlarımıza güvenmeliyiz bence. O kadar sene tıp okutacaz diye dirseklerini boşuna çürütmemişler. Bi de mesleki tecrübeleri de var. En iyisini onlar bilir. Aklımıza takılanı danışalım. Allah'a tevekkül edelim doktorlarımıza güvenelim.

Amin canım cümlemiz o güzel günü göreceğiz inş..
vallahi biz planlıyoruz, konuşuyoruz da doğum için, hayırlısı nasılsa artık. bu arada sormuştun ya, bi yan etki görmedim anesteziden ben.dediğin gibi risk hep var..korktuklarımız uzak olsun..
bu arada takvimine bakarsam aramızda 1 gün var..
1 gün ileri gösteriyor dimi forumun takvimi?
benim beklenen doğum tarihi 1haziran.. tabi biz mayıscı oluruz monaa
ayy bak mayıs bile deyince heyecan yaptım ben..

allah yardım etsin inşallah en kısa sürede toparlarsın... ama merak etme bu sıkıntılı sönem çok sürmüyor diyor büyüklerimiz...

sağol tatlım bi sorunumuz yok allaha şkr sorun bnde işte kilo kaybı olunca doktor serum vermemiz gerek dedi inş büyüklerimiz yanıltmaz beni gözümü korkutanlarda olmuyor değil hani kusmalar hep oluo 6 aya kdr sürüo vs. öldüresim gelio öle diyenleri ıyyy

evet katılıyorum sana canım çocuklarımız Rabbimize emanet Allah'ım sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar versin

Kızlar bügün bebeğimizi gördük kollarını ayaklarını nasıl oynattığını gördük harika bir duygu harikaaa rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
cinsiyet demedi doktor zaten cinsiyeti belli olacak gibi değildi çok yaklaştırıyo yaa görüntü bozuluyodu yakınlaştırınca gerçi büyük ultrasyonla baksaydı cinsiyetide görürdük ama olsun yavrum sağlıklı yaa o bana yeter hop hop oynuyo içerde doktor yaramaz olacak çok hareketli dedi birde ayağını kaldırdı kocaman yukarıya doğru babamız nerdeyse ağlayacaktı.

Cinsiyet öğrenen var mı kızlar biz bir ay sonraya bıraktık o işi

Çok geçmiş olsun canım gücünü toplar geri gelirsin inşallah hastaneden. Anneciğin de pamuklara sarar seni.

Aramıza hoş geldinnnnnn. Ah biz bu hamişlerin endişeleri hiç bitmeyecek herhalde. 3 ay geçince endişelenecek bişey buluruz yine kesin. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız kızlarrrr. Böyle yazınca bile heyecanlanıyo insan. İnşallah o günler çabucak gelir kavuşuruz miniklerimizeeeee :)

1 saat sonra doktor kontrolümüz var. Dua edin bize güzel güzel haberlerle gelelim.
Gelince hemen burdayım.

Hadi güzel haberlerle gel bekliyoruz seniiii :)

Çok geçmiş olsun canım gücünü toplar geri gelirsin inşallah hastaneden. Anneciğin de pamuklara sarar seni.

sağol tatlım inş allahın iznyle sağlam dönücem ah anneler cennet onların ayakları altında valla birtek annemmm olsun bana bişi olmaazz :) kaynana o bu fıs valla anasından başkası düşünmüo insanı allah başımızdan eksik etmesin onları inş bnde annem gibi bi anne olurum çocuklarıma

geçmiş olsun cnm..
serumu alman yerinde olur tabi, yerini doldurmak lazım su kaybın çok olmuştur
3.ay biterken , bitiyor bu sıkıntılar..
geçer Allah'ın izniyle hepsii..
konuşanları boşver canım, felaket tellalı gibiler

Son düzenleyen: Moderatör:

ay sen bakma onlara canım yaaaa istisnai bir durum genelde 3 aydan sonra hamilelerin sıkıntıları bitiyo. Binde bir olan şey seni bulacakmış gibi hatırlatmalarının hiç bi manası yok.
Benim annemin hamilelikleri çok sıkıntılı geçmiş kansızlık vs. bi sürü sağlık problemi var tedavi de olmamış o zaman ona bağlıyorum ben de biraz. Geçen ona dedim "arkadaşım 4. ayla 7. ay arası hamileliğin en güzel zamanları 7. aydan sonra ağırlaşmaya başlıyosun dedi" dedim. O da "Hiç biri ilk üç ayki sıkıntılar kadar rahatsız edici olmuyo merak etme" dedi. Bizim de az kaldı artık 3 ayımızın bitmesine rahatlıcaz hep berbaber inşallah. Sonra da iştahımız çok açıldı diye şikayetleniriz artık :)

aynısını bende öksürünce oldu iki kasığıma birden sanki bıçak saplanır gibi oldu ayrıca kasık ağrıları bendede var canım ama daha bugün gittik doktora herşeyimiz çok iyi çok şükür korkma ondan normal onlabilecek şeyler onlar

Haklısın walla insan daha karnındayken bile annesinin kıymetini daha iyi anlıyo. Ya yanındaki insanlar isterse melek olsun insan annesinin yanındaki gibi rahat edemez kimsenin yanında ve kimse bir annenin evladına gösterdiği şefkati gösteremez. Allah vergisi bişey çünkü. Mesela benim kayınvalidem gerçekten çok iyi bi insan ama anneme yaptığım nazı onun yanında yapamam bişey isterken çekinirim vs. Velhasıl annenin yerini hiç bişey tutmaz tutamaz.

Doktorum bana da özellikle ilk doğumlarda kasılmalar batmalar ağrılar olabilir çok normal dedi. Kanamamız olmadığı sürece endişelenmemiz yersiz anladığım kadarıyla.

Kızlar ben karnımda bi yumruk varmış gibi hissediyoum hem de bebişin olduğu yerde sağ tarafımda. Acaba psikolojik mi? Annem benim bu aylarda kıpırdadığımı hissediyomuş ama abimden tecrübeliymiş sonuçta. Ben daha hissedemem dimi bebişi? Böyle şeyler hisseden var mı başka???

ben iki kez uykuya dalmak üzereyken kalp gibi bebeğin olduğu yerde bir atış hissettim ama gerçekten hissettim aradada karıncalanma gıdıklamanma karışımı bişey oluyo karnımda ama istisnai durumlar olabilirmiş benim imzamı oku orda yazıyo bazen hissedilebilirmiş

Mrb arkadaşlar şu ikili testi bende yaptırmayı düşünmüyorum çünkü kesin sonuç vermiyor belki gereksiz canımızı sıkıcak yaştan ötütürü bile ihtimalleri yükseltebiliyormuş yani o test pek birşey vermiyormuş hadi verdi diyelim aklımızda sorular sorular can sıkıntıları bunları yaşamak istemiyorum rabbim sağlıklı sıhhatli versin hepimizin bebeğini dua ediyorum hadi ihtimal yüksek çıktı allah göstermesin bizi öyle sınamasın ne yapıcam kendi adıma konuşayım kıyamam ki genede

Kızlar bir kere daha sormuştum ama bu cinsiyet anketi tahminimi yoksa öğrenenler mi dolduruyo

1 saat sonra doktor kontrolümüz var. Dua edin bize güzel güzel haberlerle gelelim.
Gelince hemen burdayım.

Selam güzel anneler ve anne adayları Geçmişi okumaktan anca gelebildim Tokoyaycım hayırlı haberlerle gel inşallah bu mübarek günde.. Heyecanla bekliyoruz
Hafzak arkadaşım çok sevindim senin adına hayatlarından hiç eksik olmasın sağlık miniklerimizin Allah banada nasip etsin o anlarını görmeyi iki hafta sonra ikili test için randevum var bazı arkadaşlarım yaptırmama kararı almış tercih tabi ama ben dayanamam Rabbim sağlıklı haberler almak nasip etsin ama beni neyin beklediğini bilmek isterim :26:
Gvn1907 arkadaşım ne güzel söylemişsin valla doğru ne varsa annelerimizde var kayınvalidem alt katımda oturuyoda daha bir çorba yapıp getirmedi bide ev hanımı ama benim annem hem çalışıyo hemde bende kalıyo kadın koşuşturmaktan helak oldu ama Allah ondan razı olsun yoksa çok zorlanırdım canım annem benim Allah ana babalarımıza ömür versin başımızdan eksik olmasınlar İnşallah bizde fedakar ebeveynler oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…