2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

vardır bi sebebi ama zaten tek çare katlanmak ben o gece beynim patlıcak sandım ve hayatımda ilk defa baş ağrım varken uyudum nasıl becerdim bilmiyorum Allah verir kuvvetini canım ya dediğin gibi sağlıklı olsunlarda bak şimdiden 2-3 ayı ardımızda bıraktık Maşallah

ALLAH ALLAH ne kadar çabuk ilerliyorsunuz yaaaaa arkadaşşş yavaşşş birazzz

bugün doktora gittim kalp şeklindeydi benim rahim yani çift rahimdi hatırlarsanız düşük tehlikem vardı ama çok şükür iyiyiz şimdilik progestan a devam dedi ve kalp şekli gittikçe kapanıyor çünkü bebişim büyüyüp yerleşiyormuş iyice
fasulye kadar dedi doktorumm :))))) 8+0 yarın 9 hafta olucaz ve tam 1.57 cm olmuşuz bebişim ve tam gününde gidiyor doktor iii dedi çok sevindim gene duydum kalp atışını eşim ilk defa duydu ben daha önce iki defa duymuştum :))) hamiş pantolonu aldım kendime kot beli bol geliyor birazcık ama şimdilik rahat.... benim anneminde göbüşü çabuk çıkmış bende ona çekmişim sanırım çok yok ama genede pantolonumun düğmesi çok sıktığından aldım işte :)))))eve geldik göbüşüme sarıldı konuştu bebişimizle çok güzeldiii ....

inşallah yakında oynadığını da görürümm...sizin bebişlerde iyidir inşallah

kızlar merhaba midem gene çok kötüüü..zar zor yayla çorbası yaptım..ama boğazım da acıyor..kaloriferler daha yanmadı kaloriferci yokmuş elektrikli yakıyoruz ev buz gibi..galiba üşüttüm...neyse inşallah hafta sonu dinlenirim..bu arada doktora gidenler bebişlerinin ultrason fotolarını koysun da nubuna göre tahminde bulunalım

Son düzenleme:
hanımlar hayret bugün pek sohbet olmamış, geçmişi okudum herkes bebişleriyle iyi çok şükür, sabredin hanımlar geçicek bulantılar.

şimdi hatrlamıyorum bir arkadaşımızın doktoru bulantıların olması güzel bu bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir yazmış, benim bulantım olmadı bebeğimin sağlıksız olduğunu göstermiyor bende paniklemiştim doktoruma sorduğumda eski bir inanıştır doğruluk payı tabikide yok şanslısın tadını çıkar demişti:44:

yine 2 arkadaşımız cinsiyet öğrenildimi demiş (ksra bakmayın herkes yeni hatırlayamıyorum nickelri :) ) bizim doktorumuz fazla ısrar üzerine tahminde bulundu, erkeğe benzettim dedi ama ben anketi işaretlemedim kesinleşmesini bekliyorum cinsiyetini hiç bilmiyormuşum gibi devam, zatn onun hareketlerini gördükten sonra çokta boş geliyor.

çok şükür bulantım yok hatta gece sölemiym şmdi etli birşy istedim eşimde yuh hayatm çatlıcan diye dalga geçti bir ara dışarı çıkmak istemiyordum çünkü bel ve sırtım çok ağrıyordu şimdi çok şükür oda hafifledi.

bebişimi görmeye 3 gün kaldı pazartesi günü 2li testimiz var, yaptıran arkadaşlar varsa aramızda sanırım varda acaba alttan mı muayne etti? sorucaktım ama bebişi görünce o gün tüm sorularımı yine unuttum.

göbeğin çıktı, çıkmadı tartışması yapılmış gerçekten çok gereksiz bir muhabbet olmuş böyle şeylerle birbirmiz germeyelim, her insan farklıdır birbiryle veya oluşan görüşlerle aynı olucak diye birşey yok, ilk zamanlarda benimde karnım çıkmıştı biliyordum gaz olduğunu şimdi yine indi kendi göbeğimden başka birşey yok herkeste senin göbeğin fazla çıkmaz byun var diyor hadi hayırlısı bakalım inşallah

tokoyay da gelmemiş daha merak ettim bebiş napıyormuş

Sosyolog geçmiş olsun canım çok sıcak şeyler içme boğazın kötüyse daha çok tahriş edersin ılık içmeye çalış

mLsvt arkadaşım ne güzel sende hareketlerini görmüşsün ben en son gördüğümde öyle duruyordu bebişim Şeklide bebeğe benzemiyordu daha 30 kasımda ikili test var benimde inşallah daha net görürüm bebeğimi ikili taramayı bende bilmiyorum karındanmı yoksa vajinalmi bakıyolar ama gaz sorunu olanlara kesin vajinal bakıyorlardır benim son ultrosonda çok gazım varmış doktor bebeği göremedi sonra vajinal baktı ilk muayenemde vajinal olmuştu alıştım artık o çomakla ölümüne kanka olduk bebeğimi en net o gösteriyor sağolsun

nasılsınız güzel hamişiler ben dün ilk defa inanılmaz bir baş dönmesi yaşadım her yer birbirine girdi dünyam döndü akşama kadar doktorda anlam veremedi hastaneden eve geldikten sonra bi istifra ettim arkasından bi de ishal oldum ondan sonra rahatladım bi gün önce de balık yemiştim acaba ondan mı olmuştur çok korktum her yer dönüyodu
ama bebeğim iyiydi geç döllenme oldugundan doktor 8+5dedi ama ben pek güvenemedim 9+0 olması lazımdı 2.5 cm boyu cihazlar çok kötüydü çok eskiydi devlet hastanesine gitmiştim yarın kendi doktoruma kontrolüm var bebişimi daha net görücem inş. kendimi çok halsiz çok kötü hissediyorum sizce neden acaba

Son düzenleme:

maşşallah canım bebişine oda büyücek görceksin kollarını hatta dönerse yüzünü bile sadece kalp atışını görmek için alttan bakmıştı doktorum diğer kontrollerde normal muayne etti bu sefer farklı bir doktora gidicem bilmiyorum nası olucak en azından bir genellemeyle öğreniyim dedim:)
bizimde boyumuz uzamış koca adam olmuşuz 5.5 cm + bacaklar 2cm 7.5 cm dedi doktorumuz
eşimde uzun olucak bu çocuk belli aynı babası fotokopim şunun kafaya bak diyip durmuştu

Benimde 2 gündür çok kısa süreli batmalar oluyor sol tarafımda. Normalmiş demek ki bu haftalarda. Bende bu akşam doktoruma sorayım bakalım.

evet canım mutlaka sor acayıp rahatlıyor ınsan.. ben dün gece yatamadım... sol tarafa dönuyorummm off offf o ne biçim bır batma saga dönuyorum rahat edemıyorum sabaha kadar ıkıde bir kalktım gezdım nazlanmış bebeğim.. ama durun baska bi haber ben haftalardır kocamla beraber kıza alıstırdık kendımızı. yurt dısından bır mesajlar yolluyordukı dünya guzelerım fılan dıye gel gorkı sevgılı doktorum bugun gökcen kımseye söyleme şimdilik ama erkek olabılır ıkı haftaya netlesır böyle buyumeye devam ederse dedı.. bır anda dondum kaldım tamam dedım bende kimseye söylemem... pekde soyledım sayılmaz bütün sülaleye sizlere

Canım geçmiş olsun balık mı dokundu acaba benim haftam senden küçük olduğu için daha önce böyle bir tecrübem olmadı ama ishalde olduğuna göre yediğin bişey dokunmuştur muhakkak bide okadar kusma ishal halsizliğe sebep olmuştur belki ay bilemedim bende dr. öz sanki hihihi

merak etme tatlım bizdede aynı durum var kesinleşmesini bekliyoruz bakalım Rabbim sağlık sıhaat nasip etsn bebişlerimize en önemlisi bu:)

saol canım sanırım o dokundu ama kabus gibiydi ya bende bilmedim nys ki bebişim iyi yarın daha güzel görcez inş.

Ben eklemeye çalışıyorum ama olmuyor neden acaba??

ikili test karından bakılıor benim arkadaşım var buraya üye hatta ve aynı memleketteyiz beraber gittik hatta bugün doktora onun ikinci bebiş geliyor..ona sormuştum nasıl diye karından bakıyorlar alttan biraz riskli olur demişti...karından bakıp bebeğin ense ve bişeyi daha demişti onun boyunu ölçüyorlar ve bizden de kan alıyolar işte.tam ayrıntılı konuşmadık ama böle...

ayyyyyy çokkk güldürdün beni bu arada ya ÇOMAKKK MI :))))))) yıkıldım gülmekten :))))))) onla bende ilk başta kankaydım ilk ve ikinci defa kalp atışında onla duyduk ancak :))))) ama şimdi bitti kankalığımızz çok şükürrr darısı sanaaa vallahiii... sen beni çok güldürdüm ALLAH da seni güldürsün çokk çokkk :))))

MasAllah yaa ne kadar büyümüş benimki en son gittiğimde 1.5 cm di daha.. 2 hafta var daha doktora gitmeme..zaman gecmek bilmiyor ama takvimime göre 2.3 cm falan olmalı

Canım gecmis olsun boğazin için ballı limonu sıcak suyu tavsiye ederim bnde çok ise yaradı

Merhaba herkese;
Ben de dün yeni bir doktora gittim.Kadıköy Şifa da bir doktordaydım hastaneden hiç hiçç memnun olmadığım için kendime bal gibi bir doktor buldum.Neyse,bebeğimizi gördük bizde :) tam 8+0 dık bu gün.4 cm olmuş bizimki.Herkese sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik dilerim.Burada hepimiz aynı heyecanı paylaşıyruz,dilerim birbirimizle iletişimimz de anneliğe yakışır şekilde olur.Tatlı mutlu paylaşımlar

sinanpasa pasaji icinde giris katta kot satan bir magaza, ismini hatirlamiorum sanirim HM pantalonu omama yazior etiketinde.

Canım benimde sarı akıntım var ve doktora gidicem yarın 3 buçukta.Bende sorucam akıntımı,bekle istersen buradan yazayım sana bana ne önerdiğini,hemen kullanmamış olursun.

nurcom selam,akıntımı sordum,hiç bir şey vermedi..muayne etti doktor dün beni ve ''enfeksiyon ya da bakteri tehdidin yok kaşıntın oluyorsa 1 litre suya 1 yemek kaşığı karbonat koyup yıkama yapabilirsin'' dedi.Ama benim kaşıntım falan da yok zaten..

İyi akşamlar kızlar birkaç gündür gelemiyordum..Nasılsınız??

Bugün doktor kontrolüne gittim..Aramızdaki konuşma şöyle;

Doktor: 7 haftalık hamilesin
Ben: nasıl olur 9 hafta olması gerekmezmi?
Doktor: En son ne zaman adet oldun.
Ben: 15 Eylül
Doktor:15 eylülde hamile kalamazsınki, ayın sonunda hamile kalmışsan 7 haftalık olur
Ben: ama devlet hastanesine gittim 15 gün önce 6 haftalık dendi dedim..
Doktor: Sen bana inan.. haftalık olsa elleri kolları oluşmuş olurdu dedi...

Kafam karıştı kızlar..Şimdi bebeğim 7 haftalıkmı? Ama bütün doktorlar BAT'a göre hesaplamıyormu??
Birde devletteki doktor karı koca olmayın demişti..Bu doktor sorun olmaz hamileliğin sonuna kadar problem olmaz dedi..

Şimdi ben kime neye inanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…