- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
en az 2lt su içiyorum canım hatta ağrıdıkça daha çok içiyorum ama yok faydası( kan hacminin artması ile alakalı die bişi okudum ama tam olarak da anlamadım. her gün yeni bişi bakalım nasıl geçicek 7 ay:)) allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin de dayanırız napalım.
kızlar merhaba midem gene çok kötüüü..zar zor yayla çorbası yaptım..ama boğazım da acıyor..kaloriferler daha yanmadı kaloriferci yokmuş elektrikli yakıyoruz ev buz gibi..galiba üşüttüm...neyse inşallah hafta sonu dinlenirim..bu arada doktora gidenler bebişlerinin ultrason fotolarını koysun da nubuna göre tahminde bulunalım
hanımlar hayret bugün pek sohbet olmamış, geçmişi okudum herkes bebişleriyle iyi çok şükür, sabredin hanımlar geçicek bulantılar.
şimdi hatrlamıyorum bir arkadaşımızın doktoru bulantıların olması güzel bu bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir yazmış, benim bulantım olmadı bebeğimin sağlıksız olduğunu göstermiyor bende paniklemiştim doktoruma sorduğumda eski bir inanıştır doğruluk payı tabikide yok şanslısın tadını çıkar demişti:44:
yine 2 arkadaşımız cinsiyet öğrenildimi demiş (ksra bakmayın herkes yeni hatırlayamıyorum nickelri :) ) bizim doktorumuz fazla ısrar üzerine tahminde bulundu, erkeğe benzettim dedi ama ben anketi işaretlemedim kesinleşmesini bekliyorum cinsiyetini hiç bilmiyormuşum gibi devam, zatn onun hareketlerini gördükten sonra çokta boş geliyor.
çok şükür bulantım yok hatta gece sölemiym şmdi etli birşy istedim eşimde yuh hayatm çatlıcan diye dalga geçtibir ara dışarı çıkmak istemiyordum çünkü bel ve sırtım çok ağrıyordu şimdi çok şükür oda hafifledi.
bebişimi görmeye 3 gün kaldı pazartesi günü 2li testimiz var, yaptıran arkadaşlar varsa aramızda sanırım varda acaba alttan mı muayne etti? sorucaktım ama bebişi görünce o gün tüm sorularımı yine unuttum.
göbeğin çıktı, çıkmadı tartışması yapılmış gerçekten çok gereksiz bir muhabbet olmuş böyle şeylerle birbirmiz germeyelim, her insan farklıdır birbiryle veya oluşan görüşlerle aynı olucak diye birşey yok, ilk zamanlarda benimde karnım çıkmıştı biliyordum gaz olduğunu şimdi yine indi kendi göbeğimden başka birşey yok herkeste senin göbeğin fazla çıkmaz byun var diyor hadi hayırlısı bakalım inşallah
tokoyay da gelmemiş daha merak ettim bebiş napıyormuş
Sosyolog geçmiş olsun canım çok sıcak şeyler içme boğazın kötüyse daha çok tahriş edersin ılık içmeye çalış
mLsvt arkadaşım ne güzel sende hareketlerini görmüşsün ben en son gördüğümde öyle duruyordu bebişimŞeklide bebeğe benzemiyordu daha 30 kasımda ikili test var benimde inşallah daha net görürüm bebeğimi ikili taramayı bende bilmiyorum karındanmı yoksa vajinalmi bakıyolar ama gaz sorunu olanlara kesin vajinal bakıyorlardır benim son ultrosonda çok gazım varmış doktor bebeği göremedi sonra vajinal baktı ilk muayenemde vajinal olmuştu alıştım artık o çomakla ölümüne kanka olduk bebeğimi en net o gösteriyor sağolsun
Benimde 2 gündür çok kısa süreli batmalar oluyor sol tarafımda. Normalmiş demek ki bu haftalarda. Bende bu akşam doktoruma sorayım bakalım.
nasılsınız güzel hamişiler ben dün ilk defa inanılmaz bir baş dönmesi yaşadım her yer birbirine girdi dünyam döndü akşama kadar doktorda anlam veremedi hastaneden eve geldikten sonra bi istifra ettim arkasından bi de ishal oldumondan sonra rahatladım bi gün önce de balık yemiştim acaba ondan mı olmuştur çok korktum her yer dönüyodu
ama bebeğim iyiydi geç döllenme oldugundan doktor 8+5dedi ama ben pek güvenemedim 9+0 olması lazımdı 2.5 cm boyu cihazlar çok kötüydü çok eskiydi devlet hastanesine gitmiştim yarın kendi doktoruma kontrolüm var bebişimi daha net görücem inş. kendimi çok halsiz çok kötü hissediyorum sizce neden acaba
evet canım mutlaka sor acayıp rahatlıyor ınsan.. ben dün gece yatamadım... sol tarafa dönuyorummm off offf o ne biçim bır batma saga dönuyorum rahat edemıyorum sabaha kadar ıkıde bir kalktım gezdımnazlanmış bebeğim.. ama durun baska bi haber ben haftalardır kocamla beraber kıza alıstırdık kendımızı. yurt dısından bır mesajlar yolluyordukı dünya guzelerım fılan dıye gel gorkı sevgılı doktorum bugun gökcen kımseye söyleme şimdilik ama erkek olabılır ıkı haftaya netlesır böyle buyumeye devam ederse dedı.. bır anda dondum kaldım tamam dedım bende kimseye söylemem... pekde soyledım sayılmaz bütün sülaleye sizlere
saol canım sanırım o dokundu ama kabus gibiydi ya bende bilmedim nys ki bebişim iyi yarın daha güzel görcez inş.Canım geçmiş olsun balık mı dokundu acaba benim haftam senden küçük olduğu için daha önce böyle bir tecrübem olmadı ama ishalde olduğuna göre yediğin bişey dokunmuştur muhakkak bide okadar kusma ishal halsizliğe sebep olmuştur belki ay bilemedim bende dr. öz sanki hihihi
kızlar merhaba midem gene çok kötüüü..zar zor yayla çorbası yaptım..ama boğazım da acıyor..kaloriferler daha yanmadı kaloriferci yokmuş elektrikli yakıyoruz ev buz gibi..galiba üşüttüm...neyse inşallah hafta sonu dinlenirim..bu arada doktora gidenler bebişlerinin ultrason fotolarını koysun da nubuna göre tahminde bulunalım
Sosyolog geçmiş olsun canım çok sıcak şeyler içme boğazın kötüyse daha çok tahriş edersin ılık içmeye çalış
mLsvt arkadaşım ne güzel sende hareketlerini görmüşsün ben en son gördüğümde öyle duruyordu bebişimŞeklide bebeğe benzemiyordu daha 30 kasımda ikili test var benimde inşallah daha net görürüm bebeğimi ikili taramayı bende bilmiyorum karındanmı yoksa vajinalmi bakıyolar ama gaz sorunu olanlara kesin vajinal bakıyorlardır benim son ultrosonda çok gazım varmış doktor bebeği göremedi sonra vajinal baktı ilk muayenemde vajinal olmuştu alıştım artık o çomakla ölümüne kanka olduk bebeğimi en net o gösteriyor sağolsun
Ben eklemeye çalışıyorum ama olmuyor neden acaba??
maşşallah canım bebişine oda büyücek görceksin kollarını hatta dönerse yüzünü bilesadece kalp atışını görmek için alttan bakmıştı doktorum diğer kontrollerde normal muayne etti bu sefer farklı bir doktora gidicem bilmiyorum nası olucak en azından bir genellemeyle öğreniyim dedim:)
bizimde boyumuz uzamış koca adam olmuşuz 5.5 cm + bacaklar 2cm 7.5 cm dedi doktorumuz
eşimde uzun olucak bu çocuk belli aynı babası fotokopim şunun kafaya bak diyip durmuştu
Nerden aldın cnm peki ismini hatirliyormusun??? Ben de gecen hafta aldım Beşiktaş'tan ama bı hamile giyim mağazası vardı ordan aldım. Benimki 79 tl di galiba... Sen bayaa bı uyguna almissin, ben de gideyim bir iki tane de ordan alayım hergün aynı pantolonla olmayacak:)))
Canım benimde sarı akıntım var ve doktora gidicem yarın 3 buçukta.Bende sorucam akıntımı,bekle istersen buradan yazayım sana bana ne önerdiğini,hemen kullanmamış olursun.
hanımlar hayret bugün pek sohbet olmamış, geçmişi okudum herkes bebişleriyle iyi çok şükür, sabredin hanımlar geçicek bulantılar.
şimdi hatrlamıyorum bir arkadaşımızın doktoru bulantıların olması güzel bu bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir yazmış, benim bulantım olmadı bebeğimin sağlıksız olduğunu göstermiyor bende paniklemiştim doktoruma sorduğumda eski bir inanıştır doğruluk payı tabikide yok şanslısın tadını çıkar demişti:44:
yine 2 arkadaşımız cinsiyet öğrenildimi demiş (ksra bakmayın herkes yeni hatırlayamıyorum nickelri :) ) bizim doktorumuz fazla ısrar üzerine tahminde bulundu, erkeğe benzettim dedi ama ben anketi işaretlemedim kesinleşmesini bekliyorum cinsiyetini hiç bilmiyormuşum gibi devam, zatn onun hareketlerini gördükten sonra çokta boş geliyor.
çok şükür bulantım yok hatta gece sölemiym şmdi etli birşy istedim eşimde yuh hayatm çatlıcan diye dalga geçtibir ara dışarı çıkmak istemiyordum çünkü bel ve sırtım çok ağrıyordu şimdi çok şükür oda hafifledi.
bebişimi görmeye 3 gün kaldı pazartesi günü 2li testimiz var, yaptıran arkadaşlar varsa aramızda sanırım varda acaba alttan mı muayne etti? sorucaktım ama bebişi görünce o gün tüm sorularımı yine unuttum.
göbeğin çıktı, çıkmadı tartışması yapılmış gerçekten çok gereksiz bir muhabbet olmuş böyle şeylerle birbirmiz germeyelim, her insan farklıdır birbiryle veya oluşan görüşlerle aynı olucak diye birşey yok, ilk zamanlarda benimde karnım çıkmıştı biliyordum gaz olduğunu şimdi yine indi kendi göbeğimden başka birşey yok herkeste senin göbeğin fazla çıkmaz byun var diyor hadi hayırlısı bakalım inşallah
tokoyay da gelmemiş daha merak ettim bebiş napıyormuş[/QUOALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN CANIM BEBEŞİN KAÇ HAFTALIK TAHMİNDE BULUNABİLDİ BİZDE 8+2 OLDUK Bİ OĞLUM VAR SAĞLIKLI BİDE KIZIM OLUR İNŞ..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?