2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
umutlan umutlan...
Mervem 2.trimesterda göreceğim birde senii..
ne keyifli bi süreç olur bak senn...
o zamanda Allah ne verdiyse yersin bak
Artık açgözlü gibi herşeye saldırırım valla hiç affetmem
Bizde yaptırmamayı düşünüyoruz canım..
Tabi canım kişisel tercih bu inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır

Canım yani bu test zeka gelişimini ölçen bi test allah korusun kötü çıktı diyelim müdahaleyle düzelecek olsa dışardan elbetteki yaptırırız
ama riskli çıkıpta nice sağlıklı olan bebeklere şahit oldum yemin ederim birebir sonuçta kul yapımı bilgisayar hata vermiş olabilir sonuçlar hatalı olabilir
Ha ama şöyle mesela 5. ayda renkli dopplere giriliyor onu yapacağım organlarına bakmak için çünkü doğum esnasında müdahale gereken bir şey olur
allah esirgesin.amniyo felan hiç düşünmüyorum zaten.Rabbime güvenim sonsuz ondan ne gelirse başım üstüne
mesela bende gen bozukluğu var yani sağlıklı çocuk sahibi olmam %20 den düşük ama Allah isterse Rabbim ol derse istatistiklerin ne önemi var
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız

Canım çok geçmiş olsun bak gör serum alınca nasıl kendine geleceksin
Canım emedur mu gebelerde kullanılabiliyormuymuş.Bir süre inanki hiçbiri etki etmiyor isterki en etkilisini versin fayda etmiyor
Bence bu gebelik haftasıyla ilişkili fayda edip etmeyeceği inşallah düzelirsin sende canım
ay bendim o...sorma cok zor bi 45 dakka geçirdim akşam zar zoruna çıkardım ama kanadı

Ohh ohh çok şükür hadi paçayı sıyırmışsın lavmandan kurtulmuşsun dediğim gibi zeytinyağı sür çatlağı kapatsın
doktorun geri dönüş yaptı mı peki

Canım bende Şİfa hastanesinin iyi olduğunu duymuştum hatta kafam karışmıştı sen memnun kalmadın mı?:26:

Evet cnm çok az karnım çıktı , göğüslerim feci büyüdü ama acımıyorlar

Benim aksine memeler küçüldü valla
Çıksın çıksın maşallah
Canım o avatarındaki ultrason görüntüsü çok kaliteli üç boyutluya mı girdin bugün?

Evet cnm 3 boyutlu gösterdi bugun doktor
Gğüslerin mi küçüldü?? Çok ilginç senin bebişin cinsiyeti hakkında fikir yürüttü mü doktor?
Benim aksine memeler küçüldü valla
Çıksın çıksın maşallah
Canım o avatarındaki ultrason görüntüsü çok kaliteli üç boyutluya mı girdin bugün?

Evet cnm 3 boyutlu gösterdi bugun doktor
Gğüslerin mi küçüldü?? Çok ilginç senin bebişin cinsiyeti hakkında fikir yürüttü mü doktor?

Hayır canım zaten daha çok erken
benim için hiç önemli olmadığı için sormadım sağlıklı gelsinde hele
kız erkek farketmez ama içime erkek doğuyo:):)

Bu sene erkek senesi diyorlar zaten hangi hamileye sorsam erkek bekliyor :) dediğin gibi sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil mide bulantın oldu mu?
Hayır canım zaten daha çok erken
benim için hiç önemli olmadığı için sormadım sağlıklı gelsinde hele
kız erkek farketmez ama içime erkek doğuyo:):)

Bu sene erkek senesi diyorlar zaten hangi hamileye sorsam erkek bekliyor :) dediğin gibi sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil mide bulantın oldu mu?

Anaa bu sene erkek senesimiymiş bilmiyordum bak
Hemde ne biçim oldu canım yaşayan bir ölüydüm çok şükür toparlandım sayılır şimdi
Anneciğim geldi baktı biraz bana evimide kırkladı gitti:)
14. haftada tam kesilirmiş ama bulantı biraz devam ediyo kusmalar kesildi
bide şu baş ağrısı ile baş dönmeside kesildi mi tamamdır
sende var mı bulantı felan??

Bu arada 15 kişi cinsiyet anketine oy kullanmış doğrumuki acep yaa:26::26:

asem ne güzel anlatmışsın valla doğrasım geldi:)) eğer bu kadar kolaysa onlar uyuşturmadan düşüp bayılmayacaksam bende öyle yaptırırım

ozgnmn canım yandan çekim olduğu için pek bişey anlaşılmıyor..genelde nubda çıkntıya göre yorum yapılıyor sanırım

Sağol canım unutmayıp cevap verdiğin için. O günden beri ayaklarımı üşütmüyorum. Çok şükür tekrar gelmedi. Gelsede en azından bu aylarda kullanmama kararı aldım.Bende de kaşıntı yoktu.Verdiğin bilgi için tekrar teşekkürler:)

Bendede bulantı var ama bu hafta mide yanmasıyla başım dertte ne yesem yanıyor midem reflü oldum (
Ama çok şükür baş ağrısı hiç olmadı bende ki migrenim var benim ama şöyle bir şey var erkek bebek baş ağrısı yaparmış diye duydum bilmiyorum ne kadar doğru :))
benim mide yanması geçmicek galiba hamilelikte benimle beraber (
Hiç birşey yemek istemiyorum inşallah böyle geçmez hep

canım hamileliği en ilerde olan bizleriz bizler bilmiyorsak o arkadaşlar herhalde gönlünden geçene yada rüyalarının yorumuna göre oy kullanmışlar

Bencede canım valla o zaman bende erkeği işaretleyim geçen rüyamda pipisini görmüştüm

kesin bendede reflü vardır ya
mide yanması hep olacak galiba geçmesini beklemiyorum ben
ama arkadaş gündüz bişey paylaşmıştı sabah aç karnına bir adet küp şeker yenirse kesiyormuş mide yanmasını
ama şekerli şeyler yiyemiyorum henüz denemeye çalışacağım
deme ya ben iyice kendimi erkeğe kaptırdım
ama şöylede bi şey var hani derler ya ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı diye
ben hep tuzlu şeyler yiyorum :))
Bide bir yerde okumuştum migren varsa eğer ilerki haftalarda iyileşiyormuş sen bunu okumuşmuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…