Artık açgözlü gibi herşeye saldırırım valla hiç affetmemumutlan umutlan...
Mervem 2.trimesterda göreceğim birde senii..
ne keyifli bi süreç olur bak senn...
o zamanda Allah ne verdiyse yersin bak
Tabi canım kişisel tercih bu inşallah bebeklerimiz sağlıklıdırBizde yaptırmamayı düşünüyoruz canım..
Yaptırmayı düşünmüyoruz diye paylaşan arkadaşlar da oldu canım merak etme. Ben de yaptırmicam. Benim yakın çevrem de özürlü deyip de normal doğan bir sürü çocuk oldu o yüzden ben de hamileliğim boyunca boşu boşuna o stresi çekmek istemiyorum. Zaten ne olursa olsun doktor (Allah korusun) tıbbı bir zorunluluk olmadığu sürece aldırmayı da düşünmüyorum. İşte öyle olunca da yaptırmama kararı aldım. Bu arada yaptırmayı düşünen arkadaşlar yanlış anlamasınlar lütfen herkesin kişisel tercihine saygım var.
Canım çok geçmiş olsun bak gör serum alınca nasıl kendine geleceksinmrb arkadaşlar bebişler ve sizler iyimisiniz beni çok üzüyo sıpam şmdiden biz gidios hastaneye çokk kilo kaybım var doktor serum vericem yatırıcak bikaç gün inş iyi gelir annemde kalıcam sonrasında bi süre kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Canım emedur mu gebelerde kullanılabiliyormuymuş.Bir süre inanki hiçbiri etki etmiyor isterki en etkilisini versin fayda etmiyorGeçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun..
Dün evvelsi gün o kadar iyiydim ki herhalde bitti artık dedim. Ama dün kusma yeniden başladı. Bitmeye yakın bir gün iyi bir gün kötü oluyorsun diyorlar. Tabi her bünyede değişir ama biteceğine dair umutluyum:)
Rüya görenin değil yorumlayanındır derler bizde hayır yorumlayalım:) Erkek çocuk hayırdır hemde herkese öpücük vermiş evinize bol neşe getirecek inşAllah.Bacağının henüz gelişmemeside sizde şuan çoğu anne gibi sıkıntılar çekiyorsanız bunların kısa zamanda geçeceğidir inşAllah. Allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eylesin inşAllah:)
Bana emedur verdi doktor.Bir iki kullandım baktım gene kusuyorum bıraktım. Ama faydasını gördüm diyende çok tabiki..
ay bendim o...sorma cok zor bi 45 dakka geçirdim akşam zar zoruna çıkardım ama kanadı
Merhaba herkese;
Ben de dün yeni bir doktora gittim.Kadıköy Şifa da bir doktordaydım hastaneden hiç hiçç memnun olmadığım için kendime bal gibi bir doktor buldum.Neyse,bebeğimizi gördük bizde :) tam 8+0 dık bu gün.4 cm olmuş bizimki.Herkese sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik dilerim.Burada hepimiz aynı heyecanı paylaşıyruz,dilerim birbirimizle iletişimimz de anneliğe yakışır şekilde olur.Tatlı mutlu paylaşımlar
Kızlar bana bir cevap cinsiyet tahmini olan??
erkek gibi sanki
Karnın çıktı mı canım?
Evet cnm çok az karnım çıktı , göğüslerim feci büyüdü ama acımıyorlar
Benim aksine memeler küçüldü valla
Çıksın çıksın maşallah
Canım o avatarındaki ultrason görüntüsü çok kaliteli üç boyutluya mı girdin bugün?
Evet cnm 3 boyutlu gösterdi bugun doktor
Gğüslerin mi küçüldü?? Çok ilginçsenin bebişin cinsiyeti hakkında fikir yürüttü mü doktor?
Hayır canım zaten daha çok erken
benim için hiç önemli olmadığı için sormadım sağlıklı gelsinde hele
kız erkek farketmez ama içime erkek doğuyo:):)
Bu sene erkek senesi diyorlar zaten hangi hamileye sorsam erkek bekliyor :) dediğin gibi sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil mide bulantın oldu mu?
asem ne güzel anlatmışsın valla doğrasım geldi:)) eğer bu kadar kolaysa onlar uyuşturmadan düşüp bayılmayacaksam bende öyle yaptırırımikisindede belden aşağısı uyuşuyor..sadece teknikleri farklı epiduralde kateterden gerektikçe ilaç veriyorlar..
ama spinalde tek seferde ilacı enjekte ediyorlar bitiyor..ve sanırım epiduralde ilaç omurilik sıvısına karışmıyor ama spinalde karışıyor..yani birinde omuriliği saran zarın iç tarafına diğerinde dış tarafına veriyor ilacı
yani teknikleri farklı .. dr'un nasıl yapmak isterse.. sanırım sezeryanda ilacın etkisinin zayıfladığını hiç hissetmesin hasta diye direk spinal yapıyorlar(yaklaşık 5 saat kadar tam uyuşuk kalmıştım)
çünkü normal doğumda daha çok epidural yapıyorlar..çünkü doğuma eşlik etmek adına tam uyuşma olmasın isteniyor
bebeği miadından genelde 10 gün önce alıyorlar sezeryanda
birde ses falan olmuyor.. bende ilk senin gibi düşünmüştüm.. ama koldanda bi iğne yapılmıştı..sakinleştirici gibi birşey olsa gerek..
kuzu kuzu oluyorsun, tatlı bi ağırlık çöküyor ama uyanıksın..hiç aklına ameliyatla ilgili birşey gelmiyor..zaten 5 dk ya kalmadan bebeğini alıyorlar, giydirince daha işlem devam ederken sen bebeğini kokluyorsun, göğsüne yatırıyorlar..bu tatlı bir duygu tabikiyani lafın kısası çok rahat oluyor, düşündüğün gibi olmuyor inan..
Bu arada 15 kişi cinsiyet anketine oy kullanmış doğrumuki acep yaa:26::26:
nurcom selam,akıntımı sordum,hiç bir şey vermedi..muayne etti doktor dün beni ve ''enfeksiyon ya da bakteri tehdidin yok kaşıntın oluyorsa 1 litre suya 1 yemek kaşığı karbonat koyup yıkama yapabilirsin'' dedi.Ama benim kaşıntım falan da yok zaten..
Anaa bu sene erkek senesimiymiş bilmiyordum bak
Hemde ne biçim oldu canım yaşayan bir ölüydüm çok şükür toparlandım sayılır şimdi
Anneciğim geldi baktı biraz bana evimide kırkladı gitti:)
14. haftada tam kesilirmiş ama bulantı biraz devam ediyo kusmalar kesildi
bide şu baş ağrısı ile baş dönmeside kesildi mi tamamdır
sende var mı bulantı felan??
canım hamileliği en ilerde olan bizleriz bizler bilmiyorsak o arkadaşlar herhalde gönlünden geçene yada rüyalarının yorumuna göre oy kullanmışlar
Bendede bulantı var ama bu hafta mide yanmasıyla başım dertte ne yesem yanıyor midem reflü oldum(
Ama çok şükür baş ağrısı hiç olmadı bende ki migrenim var benim ama şöyle bir şey var erkek bebek baş ağrısı yaparmış diye duydum bilmiyorum ne kadar doğru :))
benim mide yanması geçmicek galiba hamilelikte benimle beraber(
Hiç birşey yemek istemiyorum inşallah böyle geçmez hep
Bencede canım valla o zaman bende erkeği işaretleyim geçen rüyamda pipisini görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?