hahaha alemsin canım yaa bende geçen armut görmüştüm bende işaretleyeyim..erkek bebeğe işaretmiş
kesin bendede reflü vardır ya
mide yanması hep olacak galiba geçmesini beklemiyorum ben
ama arkadaş gündüz bişey paylaşmıştı sabah aç karnına bir adet küp şeker yenirse kesiyormuş mide yanmasını
ama şekerli şeyler yiyemiyorum henüz denemeye çalışacağım
deme ya ben iyice kendimi erkeğe kaptırdım
ama şöylede bi şey var hani derler ya ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı diye
ben hep tuzlu şeyler yiyorum :))
Bide bir yerde okumuştum migren varsa eğer ilerki haftalarda iyileşiyormuş sen bunu okumuşmuydun
Anaaa yemin ederim aynı benim bebeğe benziyo pozisyonu duruşu ayakları şok oldum valla
Benceee Erkeeek
Aa küp şeker yiyim o zaman , cinsiyetin yediklerinle alakası yok bence vücudun ihtiyacı olan şeyi canın istiyor , benim içimden geçen seninkinin cinsiyeti erkek :) kaptır bence
Migrenle ilgili olarak hamilelik döneminde geçer diyorlar ama dediğim gibi çok şükür baş ağrısı henüz yaşamadım umarım yaşamam ama başın ağrıdığında buzdolabından limon al halka halka kes başına diz üzerini eşarpla sıkıca sar 15 dk sonra ağrın kalmicaktır benim migrenim bile geçiriyordu bu yöntem(limonun suyu akabilir ama bırak aksın acayip rahatlıyorsun)
aynen canım avucuma topluyorum armutları rahmetli dedem yaşıyormuş güya ona topluyorum ama ne güzeller sulu sulu..sonra dayanamayıp tüm armutları yiyorum iyimi
Kızlar bügün bebeğimizi gördük kollarını ayaklarını nasıl oynattığını gördük harika bir duygu harikaaa rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
cinsiyet demedi doktor zaten cinsiyeti belli olacak gibi değildi çok yaklaştırıyo yaa görüntü bozuluyodu yakınlaştırınca gerçi büyük ultrasyonla baksaydı cinsiyetide görürdük ama olsun yavrum sağlıklı yaa o bana yeter hop hop oynuyo içerde doktor yaramaz olacak çok hareketli dedi birde ayağını kaldırdı kocaman yukarıya doğru babamız nerdeyse ağlayacaktı.
Cinsiyet öğrenen var mı kızlar biz bir ay sonraya bıraktık o işi
mrb arkadaşlar bebişler ve sizler iyimisiniz beni çok üzüyo sıpam şmdiden biz gidios hastaneye çokk kilo kaybım var doktor serum vericem yatırıcak bikaç gün inş iyi gelir annemde kalıcam sonrasında bi süre kendinize iyi bakın görüşmek üzere
1 saat sonra doktor kontrolümüz var. Dua edin bize güzel güzel haberlerle gelelim.
Gelince hemen burdayım.
Selam güzel anneler ve anne adaylarıGeçmişi okumaktan anca gelebildim Tokoyaycım hayırlı haberlerle gel inşallah bu mübarek günde.. Heyecanla bekliyoruz
Hafzak arkadaşım çok sevindim senin adına hayatlarından hiç eksik olmasın sağlık miniklerimizinAllah banada nasip etsin o anlarını görmeyi iki hafta sonra ikili test için randevum var bazı arkadaşlarım yaptırmama kararı almış tercih tabi ama ben dayanamam Rabbim sağlıklı haberler almak nasip etsin ama beni neyin beklediğini bilmek isterim :26:
Gvn1907 arkadaşım ne güzel söylemişsin valla doğru ne varsa annelerimizde var kayınvalidem alt katımda oturuyoda daha bir çorba yapıp getirmedi bide ev hanımı ama benim annem hem çalışıyo hemde bende kalıyo kadın koşuşturmaktan helak oldu ama Allah ondan razı olsun yoksa çok zorlanırdım canım annem benim Allah ana babalarımıza ömür versin başımızdan eksik olmasınlar İnşallah bizde fedakar ebeveynler oluruz
nasılsınız güzel hamişiler ben dün ilk defa inanılmaz bir baş dönmesi yaşadım her yer birbirine girdi dünyam döndü akşama kadar doktorda anlam veremedi hastaneden eve geldikten sonra bi istifra ettim arkasından bi de ishal oldumondan sonra rahatladım bi gün önce de balık yemiştim acaba ondan mı olmuştur çok korktum her yer dönüyodu
ama bebeğim iyiydi geç döllenme oldugundan doktor 8+5dedi ama ben pek güvenemedim 9+0 olması lazımdı 2.5 cm boyu cihazlar çok kötüydü çok eskiydi devlet hastanesine gitmiştim yarın kendi doktoruma kontrolüm var bebişimi daha net görücem inş. kendimi çok halsiz çok kötü hissediyorum sizce neden acaba
kuzukulagim bende kıza benzettim
asem ne güzel anlatmışsın valla doğrasım geldi:)) eğer bu kadar kolaysa onlar uyuşturmadan düşüp bayılmayacaksam bende öyle yaptırırım
ozgnmn canım yandan çekim olduğu için pek bişey anlaşılmıyor..genelde nubda çıkntıya göre yorum yapılıyor sanırım
gülüm hoşgeldin nerelerdeydin kız kaç vakittir nasıl gidiyo?
Hoşbuldum canım, butikbebede takıldım kaldım, bi sizi okuyorum bi oraya bakıyorumSen nasıl oldun? Takip ediyorum bulantı kabızlık falan zor günler geçirdin sanırım
Cnm bak avatara 2 boyutlusunu koydum var mı tahmini olan
Maşallah o ne güzel çıkmış öyleeNeden tam resmini eklemiyosunuzda avatara koyuyosunuz, keşke daha net görseydik
Çok şükür geride kaldı canım o günler sende yok değil mi bulantı felan
butik bebe mii bende girmek istiyorum şu bebek kıyafetleri malzemeleri satan sitemiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?