2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Aa küp şeker yiyim o zaman , cinsiyetin yediklerinle alakası yok bence vücudun ihtiyacı olan şeyi canın istiyor , benim içimden geçen seninkinin cinsiyeti erkek :) kaptır bence

Migrenle ilgili olarak hamilelik döneminde geçer diyorlar ama dediğim gibi çok şükür baş ağrısı henüz yaşamadım umarım yaşamam ama başın ağrıdığında buzdolabından limon al halka halka kes başına diz üzerini eşarpla sıkıca sar 15 dk sonra ağrın kalmicaktır benim migrenim bile geçiriyordu bu yöntem(limonun suyu akabilir ama bırak aksın acayip rahatlıyorsun)

Kuzukulağım bana erkek gibi geldi benimkinin cinsiyeti neyse seninkide odur çok benziyor bebelerimiz valla

aynen canım avucuma topluyorum armutları rahmetli dedem yaşıyormuş güya ona topluyorum ama ne güzeller sulu sulu..sonra dayanamayıp tüm armutları yiyorum iyimi

Kaptırdım gitti o zaman:):)
ya ben cinsiyetten çok içimde hareket edince nasıl olacak acaba onu çok merak ediyorum
yani onu hissetmek kelimelerle tarif edilemz derecede harika bi duygu olmalı
canım öyle bi ağrıyoki bazen gidip yatak odasına karanlıkta yorganı başıma çekip yatıyorum
bu dediğin limon olayını deneyeceğim inş sağol

aynen canım avucuma topluyorum armutları rahmetli dedem yaşıyormuş güya ona topluyorum ama ne güzeller sulu sulu..sonra dayanamayıp tüm armutları yiyorum iyimi

Bende bulantılarımın kusmamın olduğu zaman bardak bardak su içerdim rüyalarımda
off off afiyet şeker olsun yarasın bebeğine

ne mutlu size görüşsünüz bebeğininizi
ben de haftaya çarşamba gidiyorum inşallah görmeye

geçmiş olsun canım. iyileş de gel.
1 saat sonra doktor kontrolümüz var. Dua edin bize güzel güzel haberlerle gelelim.
Gelince hemen burdayım.

neredesin hadi güzel haberlerle gel

offf annemi özledim yine yaaa

2 gün fark bişey olmaz canım
dediğin gibi yediğin bişey dokunmuş da olabilir.

3 erkek bir kız oldu tahminler
hadi bakalım yok mu arttıran

Cnm bak avatara 2 boyutlusunu koydum var mı tahmini olan

Son düzenleme:
Hoşbuldum canım, butikbebede takıldım kaldım, bi sizi okuyorum bi oraya bakıyorum Sen nasıl oldun? Takip ediyorum bulantı kabızlık falan zor günler geçirdin sanırım

Çok şükür geride kaldı canım o günler sende yok değil mi bulantı felan
butik bebe mii bende girmek istiyorum şu bebek kıyafetleri malzemeleri satan sitemiii

Çok şükür geride kaldı canım o günler sende yok değil mi bulantı felan
butik bebe mii bende girmek istiyorum şu bebek kıyafetleri malzemeleri satan sitemiii

Çok şükür canım yok bulantım. Sadece dün gece ve sabah kötü oldum. Şimdi iyiyim ama
Evet butik bebe, çok güzel şeyler varya, ben liste yapıyorum şimdi gördükçe.
Netteki fiyatlarıda yazıyorum yanlarına ki sorarken fikir edinmiş olayım diye :) Emzirme sütyenleri falan çok kullanışlıya benziyor, bebek kıyafetlerinde hiç bahsetmek bile istemiyorum, deli oluyorum gördükçe Cinsiyeti bi belli olsun nasıl sabredicem bilmiyorum Halbuki kendime söz vermiştim 5. ay bitene kadar yok bişey almak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…