2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Amann şifre üyelik istiyor
Canım bende dedim 6 aylık olayım ondan sonra yapacağım alışverişi diye ama yok insan kendini tutamıyorki
dayanmak ne mümkün

Amann şifre üyelik istiyor
Canım bende dedim 6 aylık olayım ondan sonra yapacağım alışverişi diye ama yok insan kendini tutamıyorki
dayanmak ne mümkün

Zor bişey değil canım üye olmak
Öyle valla, birde işin içinde o bebeğin hasreti olunca, insan hiçbirşeyin içinde ukte kalmasını istemiyor :)
Amaaan boşver tadını çıkaralım

Bebişlerin fotosunu koyan arkadaşlar bence 2side erkek:) maşallah miniklerinize ben de yarın görcem inşallah:) bu arada tokoyayyyyyy nerdesin umarım herşey yolundadır?

Benim de akşamları ara ara baş ağrılarım tutuyo. Sol şakağımdaki damarım zonkluyo resmen. Elimi koyup bastırınca kan dolaşımını engellediğimden biraz hafifliyo öyle uyuyabiliyorum ancak. Ben de sinizüte alerjiye bağlıyodum burnum tıkanıyo ondan ağrıyodur diyodum meğer hamilelik de yapıyormuş he. Ay bu hamileliğin yapmadığı şey yok galiba dediğin gibi daha neler görücez.

Çok geçmiş olsun canım hiç mi azalma olmadı bulantılarında? Baya sıkıntı çektin ama az kaldı geçicek inşallah. Üşütmüşsün bi de sıkı giyin bari. Bol bol da C vitamini al önlem olarak.

Kızlar avatarıma ekleyebildim fotoyu cinsiyet tahmini olan var mı??

Walla nubdan pek anlamıyorum hatta ultrason filimlerinde pek anlamıyorum şeysini geç o koca kafasını bile zor seçiyorum. Ama senin bebiş çok net çıkmış maşallah sanki poz vermiş kerata

Bana da doktorum yumutlamana göre hamileliğin şu kadar sat2a göre bu kadar dedi. yani 2 türlü de hesaplanıyor. Geç/erken döllenme vs. faktörlerini saymıyorum. Belki devletteki o zaman için bir risk gördüğü için ilişkiyi yasaklamıştır şimdi de o risk ortadan kalktığı için bu doktor sorun olmaz demiştir. Bence biran önce gözün kapalı güvenebileceğin bir doktorda karar kılmalısın. Bu şekilde hep kafan karışır.

Cnm bak avatara 2 boyutlusunu koydum var mı tahmini olan

canım burada daha iyi görünüyr..bence erkek

Tulum alan arkadaşlar tecrübeli biri olarak tavsiyem tuluma fazla yatırım yapmayın hele erkek bebeklere doktorlar hiç önermiyor..malum hayaları açısından..birde çok çabuk büyüyor bebek ve pek giydirilemiyor o yüzden pek kullanışlı değil...

Becremedim bir türlü ipadden giriyorum belki ondandır yarın iş yerinde bilgisayardan eklemeye çalışıcam birde
Teşekkür ederiz teyzesi :)

maşallah bizimkide bukadar olacakmı ne zaman çekindin bunu gayet net başı gövdesi her yeri benimkinde ben anlamıyorum

nasılsınız annişler?umarım herkes afiyettedir.geçmişi okumaya başlamadan bi slm vereyim dedim.siz gündüz çok kaynatmışınızdır şimdi,okurum artık sabaha kadar

Salopet ne ki canım ikili takımmı?
evet hepside çok güzel allah olmayanlarada versin inşallah

Yok canım ikili takım değil. Oda tulum gibi, çook güzel modelleri var nette, örnekleri şunlar

Amiiin canım, Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Annem tulumların bu yönünü biliyomuydu bilmiyorum ama hiiiç sevmez tulumları Bebekleri onun içinde daralıyo gibi hissediyomuş, hemen o ayak kısımlarını kesesim geliyo falan derdi
Doğru söylüyosun canım, sağlıkla ilgili olan yönünü düşünmek lazım

Bende duymuştum bunu haklısın canım bebeklerimizin sağlığı daha önemli ama bir iki tane alsak şöyle içimizde kalmasın bari

Haa bu mu oluyoor bende amma cahil kalmışım
çok tatlılar gerçektendee seninki kız mı olacak ne

ben de hiç tulum almamıştım genelde 2'li takımlar aldım gercekten de cok hızlı buyuyorlar.Dışarıdan hedıye gelen tulumlar olmustu sadece 2 veya max. 3 kez gıydırebılmıstım.En cok ama en cok lazım olan sey çıt çıtlı bodyler oluyor gunde 5-6 kez degıstırıyordum hele bı de kusması olursa daha da fazla ıhtıyac oluyor

dün giremedim nete ama çok merak ettim bugünde okuyim dedimm oooo sayfalar alıp başını gitmiş,oku oku bitiremedim ben de eve kapandım eşimle ilgileniyorum evde kaldıkça da bişeyler yiyesim geliyo evde daha çok yoruldum sağolsun kocişimin istekleri hiç bitmiyo bi de her akşam aynı saatte sağ kalçama belimden doğru bıçaklar batıyo hamileliktenmi tetiklendi benim bu belfıtığım acaba neden oldu bilmiyorum ama bir haftadır aynı eğilip kalkamıyorum :(

Ne cahilliği bacım, bende ismini hamile kalınca böyle bebek kıyafetlerine bakınca öğrendim Giysiyi biliyodum ama adını hiç duymamıştım
Cinsiyeti konusunda hiçbişey hissetmiyorum, aaa sen benim miniğimin ultrason görüntüsünü görmüşmüydün

10 haftalık miniğimin ilk resmi bak teyzesi

Çıtçıtlı badinin gerekliliğini çok sık duyuyorum tecrübeli anne adaylarından, epey lazım olacak sanırım

Anaaaa çok tatlııııı miniğinn yerim ben onu maşallah kuzucuğumaa
yok görmedim canım ilk defa gördüm:)
daha öğrenmemiz gereken bir sürü şey var ama zamanla hepsi demi ama:)

Anaaaa çok tatlııııı miniğinn yerim ben onu maşallah kuzucuğumaa
yok görmedim canım ilk defa gördüm:)
daha öğrenmemiz gereken bir sürü şey var ama zamanla hepsi demi ama:)

Evet zamanla öğrenicez inşallah, ama en çokta annelerin faydası olacak bize. Buradaki anneler bizi bilgileriyle tecrübelendiricekler Bizde bizden sonraki kuşaklara falan derkenn gidicek işte öyle Ay iyice saçmaladım Neyse ben kan ilacımı alayım vaktim gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…