Becremedim bir türlüipadden giriyorum belki ondandır yarın iş yerinde bilgisayardan eklemeye çalışıcam birde
Teşekkür ederiz teyzesi :)
Çok şükür canım yok bulantım. Sadece dün gece ve sabah kötü oldum. Şimdi iyiyim ama
Evet butik bebe, çok güzel şeyler varya, ben liste yapıyorum şimdi gördükçe.
Netteki fiyatlarıda yazıyorum yanlarına ki sorarken fikir edinmiş olayım diye :) Emzirme sütyenleri falan çok kullanışlıya benziyor, bebek kıyafetlerinde hiç bahsetmek bile istemiyorum, deli oluyorum gördükçeCinsiyeti bi belli olsun nasıl sabredicem bilmiyorum Halbuki kendime söz vermiştim 5. ay bitene kadar yok bişey almak diye
canım bnanada erkek gibi geldi hayırlısı olsun
Amann şifre üyelik istiyor
Canım bende dedim 6 aylık olayım ondan sonra yapacağım alışverişi diye ama yok insan kendini tutamıyorki
dayanmak ne mümkün
Benim bebek giyiminde en çok sevdiklerim tulumlar ve salopetler zaten, canımm hepside çoook güzeeelllll
herkese iyi akşamlar, iki gündür bi garibim kızlar baş ağrım hat safhada 24 sa ağrıyor, nedir bu baş ağrılarının sebebi bilen var mı?? bir de hem midem bulanıyo hem aşeriyorum.. yani şöyleki canım bişi istiyo yiyorum sonrada mide bulantısı yaşıyorum:)) allahım daha ne ilginç şeler yaşıcaz acaba..
kızlar merhaba midem gene çok kötüüü..zar zor yayla çorbası yaptım..ama boğazım da acıyor..kaloriferler daha yanmadı kaloriferci yokmuş elektrikli yakıyoruz ev buz gibi..galiba üşüttüm...neyse inşallah hafta sonu dinlenirim..bu arada doktora gidenler bebişlerinin ultrason fotolarını koysun da nubuna göre tahminde bulunalım
Kızlar avatarıma ekleyebildim fotoyu cinsiyet tahmini olan var mı??
İyi akşamlar kızlar birkaç gündür gelemiyordum..Nasılsınız??
Bugün doktor kontrolüne gittim..Aramızdaki konuşma şöyle;
Doktor: 7 haftalık hamilesin
Ben: nasıl olur 9 hafta olması gerekmezmi?
Doktor: En son ne zaman adet oldun.
Ben: 15 Eylül
Doktor:15 eylülde hamile kalamazsınki, ayın sonunda hamile kalmışsan 7 haftalık olur
Ben: ama devlet hastanesine gittim 15 gün önce 6 haftalık dendi dedim..
Doktor: Sen bana inan.. haftalık olsa elleri kolları oluşmuş olurdu dedi...
Kafam karıştı kızlar..Şimdi bebeğim 7 haftalıkmı? Ama bütün doktorlar BAT'a göre hesaplamıyormu??
Birde devletteki doktor karı koca olmayın demişti..Bu doktor sorun olmaz hamileliğin sonuna kadar problem olmaz dedi..
Şimdi ben kime neye inanayım
Cnm bak avatara 2 boyutlusunu koydum var mı tahmini olan
Becremedim bir türlüipadden giriyorum belki ondandır yarın iş yerinde bilgisayardan eklemeye çalışıcam birde
Teşekkür ederiz teyzesi :)
canım burada daha iyi görünüyr..bence erkek
Tulum alan arkadaşlar tecrübeli biri olarak tavsiyem tuluma fazla yatırım yapmayın hele erkek bebeklere doktorlar hiç önermiyor..malum hayaları açısından..birde çok çabuk büyüyor bebek ve pek giydirilemiyor o yüzden pek kullanışlı değil...
Bende duymuştum bunu haklısın canım bebeklerimizin sağlığı daha önemli ama bir iki tane alsak şöyle içimizde kalmasın baricanım burada daha iyi görünüyr..bence erkek
Tulum alan arkadaşlar tecrübeli biri olarak tavsiyem tuluma fazla yatırım yapmayın hele erkek bebeklere doktorlar hiç önermiyor..malum hayaları açısından..birde çok çabuk büyüyor bebek ve pek giydirilemiyor o yüzden pek kullanışlı değil...
Yok canım ikili takım değil. Oda tulum gibi, çook güzel modelleri var nette, örnekleri şunlar
Eki Görüntüle 554337
Eki Görüntüle 554338
Amiiin canım, Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Bende duymuştum bunu haklısın canım bebeklerimizin sağlığı daha önemli ama bir iki tane alsak şöyle içimizde kalmasın bari
Haa bu mu oluyoor bende amma cahil kalmışım
çok tatlılar gerçektendee seninki kız mı olacak ne
ben de hiç tulum almamıştım genelde 2'li takımlar aldım gercekten de cok hızlı buyuyorlar.Dışarıdan hedıye gelen tulumlar olmustu sadece 2 veya max. 3 kez gıydırebılmıstım.En cok ama en cok lazım olan sey çıt çıtlı bodyler oluyor gunde 5-6 kez degıstırıyordum hele bı de kusması olursa daha da fazla ıhtıyac oluyor
Ne cahilliği bacım, bende ismini hamile kalınca böyle bebek kıyafetlerine bakınca öğrendimGiysiyi biliyodum ama adını hiç duymamıştım
Cinsiyeti konusunda hiçbişey hissetmiyorum, aaa sen benim miniğimin ultrason görüntüsünü görmüşmüydün
10 haftalık miniğimin ilk resmi bak teyzesi
Eki Görüntüle 554345
Çıtçıtlı badinin gerekliliğini çok sık duyuyorum tecrübeli anne adaylarından, epey lazım olacak sanırım
Anaaaa çok tatlııııı miniğinn yerim ben onu maşallah kuzucuğumaa
yok görmedim canım ilk defa gördüm:)
daha öğrenmemiz gereken bir sürü şey var ama zamanla hepsi demi ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?