ben de hiç tulum almamıştım genelde 2'li takımlar aldım gercekten de cok hızlı buyuyorlar.Dışarıdan hedıye gelen tulumlar olmustu sadece 2 veya max. 3 kez gıydırebılmıstım.En cok ama en cok lazım olan sey çıt çıtlı bodyler oluyor gunde 5-6 kez degıstırıyordum hele bı de kusması olursa daha da fazla ıhtıyac oluyor
Evet zamanla öğrenicez inşallah, ama en çokta annelerin faydası olacak bize. Buradaki anneler bizi bilgileriyle tecrübelendiriceklerBizde bizden sonraki kuşaklara falan derkenn gidicek işte öyle Ay iyice saçmaladım Neyse ben kan ilacımı alayım vaktim gelmiş
nasılsınız annişler?umarım herkes afiyettedir.geçmişi okumaya başlamadan bi slm vereyim dedim.siz gündüz çok kaynatmışınızdır şimdi,okurum artık sabaha kadar
dün giremedim nete ama çok merak ettim bugünde okuyim dedimm oooo sayfalar alıp başını gitmiş,oku oku bitiremedimben de eve kapandım eşimle ilgileniyorum evde kaldıkça da bişeyler yiyesim geliyo evde daha çok yoruldum sağolsun kocişimin istekleri hiç bitmiyo bi de her akşam aynı saatte sağ kalçama belimden doğru bıçaklar batıyo hamileliktenmi tetiklendi benim bu belfıtığım acaba neden oldu bilmiyorum ama bir haftadır aynı eğilip kalkamıyorum : (
Yok canım ikili takım değil. Oda tulum gibi, çook güzel modelleri var nette, örnekleri şunlar
Eki Görüntüle 554337
Eki Görüntüle 554338
Amiiin canım, Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Tecrübeli anneler sizlere sesleniyorum :)
Bu tarz paylaşımlarınızı bekliyoruz. Biz çaylakları tecrübelerinizden mahrum bırakmayın. Bin bir heves gidip kıyafet alıcaz cinsiyetleri belli olana kadar bile zor sabredicez gibi geliyo. Mesela benim annem seri üretime geçti kaç tane şey ördü koydu kenara şimdiden :) Tavsiyeleriniz sayesinde faydalı şeyler alalım bari.
Görüşürüz canım iyi uykular, iyi geceler, yatmadan tuvalete gitmeyi unutma, gece az daha geç kalkarsınbizde bebe kıyafetlerine dalmışız gelenide gözümüz görmüyo :)
hadi ben kaçtım hayırlı geceler hepinize
canım doktoru arayıp sor istersen
aradım kızlar tam size cvp yazıyordum internette sorun oluştu yeni girebildim.kanaman yoksa progestan almana gerek yok artık dedi.CANIM doktoruna sorabilirsin bence önemli bi konu
kız maşlallah tam teşekkülsün haaresmini de çekmiş saol bacımm .. döne döne sordum doktora zararsız dedi.. zaten cımbızla laf alıyom ağzından bi daha gitmiicem o doktora.. dahada içmem o hapı.. ama içmeyince tepetaklak oluyorumm.. kafam karıştı .. pufffff...
zofran hiçbir yan etkisi ve fetüse zararı olmayan bi ilaç cnm için rahat olsun bide faydası olmuyosa doktoruna söyle dozunu yada mg mını artırıyorlar.banada zofran verdi tırstım bi zararı varmı diye .bendi içtim ama cok faydası olmuyor bana
bana faydası oluyodu ama mehsel korkuttu .. Zofran daha iyiymiş hamileleer için öyle diyor..
Şu örgü işinden anlasam bende başlıycam vallaHarika örnekler var nette, ağzımın suyu akıyo görünce Bende resimleri kaydediyorum, belki örgüden anlayan bir tanıdığıma yaptırırım diye
Harika bişey değilmi
Görüşürüz canım iyi uykular, iyi geceler, yatmadan tuvalete gitmeyi unutma, gece az daha geç kalkarsınTabi sende benim gibi sık wc.ye çıkıyosan
Bende yarın gidiyorum kontrole canım, bu sefer aynı güne getiremedik.
Her zamanki gibi yine çok heyecanlıyım. İkili test için 1 hafta sonraya randevu alacağız yarın bakalım. Bu arada ikili test için gideceğim doktorun adını sormuştu bir arkadaş. Arkadaşıma sordum adı Recep ama soyadını hatırlamıyor. Yarın doktorumdan öğreneceğim.
Kızlar sizde hoşgeldiniz bu arada
Denizkizi geçmiş olsun canım. Çok yorma kendini, kocişin ne istiyoki? Azcık naz yap ayol
kızlar benim doktorum 1 ay sonra 2li testini yaptırmış olarak gel dedi bende bugün pendik marmara üniv. eğitim araştırma hastanesinden gebe polilkliniğinden randevu aldım ama 27 kasıma bulabildim o tarihte 1o haftam bitmiş 11. haftamın içinde oluyorum (10+4 ) oluyorum o haftada tahlili yaparlarmı bilmiyorum ayrıca muayene olacağım doktor beni yönlendirecek demi 2li test için ? kızlar randevumu doğru alabilmişmiyim bilemiyorum yani başka biyerden de randevu almam gerekiyomu? bilemedim şimdi...
canım bende 2 gündür bu işlerin peşindeyim,baya tecrübe edindim gibi.ama bana aldığın tarih biraz erken gibi geldi.benim tahmini doğum tarihim senden çok çok önce olmasına rağmen bende o tarihlerde yaptırcam.en azından 11+... olsan daha iyi olur bence.bide doktoruna sor istersen,yada aldığın merkezde seni yönlendirir...
ben sormuştum,unuttun mu beni aşkolsun yaküstüm
Na na yap beni
Gel barışalım, unutmadım ben seni.
sut ( sağlık uygulama tebliği ) sgk ile anlaşma yapan özel hastahanelerin %90 nında var canım . çoğu bunu kabul etmesede siz şikayet ederim dediğinizde hemen düzeltiyorlar . mesela ben ilk gittiğimde benden 100 tl muayene ücreti aldılar . bunun sadece 35 tl si için fatura kesip verdiler bana bu konularda araştırma yapan bir arkadaşım var o beni uyardı bir daha gittiğinde ben sut kanunlarını biliyorum ve ona göre muayene ücreti ödemek istiyorum dersin dedi . bende aynı şekilde yaptım ve benden 42 tl aldılar sadece . sana özelden mesaj atıyorum şimdi hangi bölümlerden ek ücret alınamayacağına dair . daha fazla bilgi bulursam paylaşırım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?