2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Tecrübeli anneler sizlere sesleniyorum :)
Bu tarz paylaşımlarınızı bekliyoruz. Biz çaylakları tecrübelerinizden mahrum bırakmayın. Bin bir heves gidip kıyafet alıcaz cinsiyetleri belli olana kadar bile zor sabredicez gibi geliyo. Mesela benim annem seri üretime geçti kaç tane şey ördü koydu kenara şimdiden :) Tavsiyeleriniz sayesinde faydalı şeyler alalım bari.

Tabi canım haklısın
yok yok bu işler parayla değil sırayla
bende gidip yatayım uyku saatim geldi

nasılsınız annişler?umarım herkes afiyettedir.geçmişi okumaya başlamadan bi slm vereyim dedim.siz gündüz çok kaynatmışınızdır şimdi,okurum artık sabaha kadar

Kızlar sizde hoşgeldiniz bu arada
Denizkizi geçmiş olsun canım. Çok yorma kendini, kocişin ne istiyoki? Azcık naz yap ayol

bizde bebe kıyafetlerine dalmışız gelenide gözümüz görmüyo :)
hadi ben kaçtım hayırlı geceler hepinize

Şu örgü işinden anlasam bende başlıycam valla Harika örnekler var nette, ağzımın suyu akıyo görünce Bende resimleri kaydediyorum, belki örgüden anlayan bir tanıdığıma yaptırırım diye

7VerenGul ben buna bayıldımmmmmmmmmmmmm.
Eki Görüntüle 554337

Harika bişey değilmi

bizde bebe kıyafetlerine dalmışız gelenide gözümüz görmüyo :)
hadi ben kaçtım hayırlı geceler hepinize
Görüşürüz canım iyi uykular, iyi geceler, yatmadan tuvalete gitmeyi unutma, gece az daha geç kalkarsın Tabi sende benim gibi sık wc.ye çıkıyosan

canım doktoru arayıp sor istersen

CANIM doktoruna sorabilirsin bence önemli bi konu
aradım kızlar tam size cvp yazıyordum internette sorun oluştu yeni girebildim.kanaman yoksa progestan almana gerek yok artık dedi.
öyleyim şekerim şip şakne demek hiç önemli değil.ben de ısrarla sordum bana da zararlı değil dedi.ama ben onu okuyunca içime sinmedi işte pimpiriklendim.bide halamın kızı eczacı o da zararı yok ama kullanmazsan da iyi olur dedi.bak sen kullanmamazlık etme zofran çok zararsız bi ilaç bulantıyı da kesiveriyor A grubu sağlık ocağına yazdırabilirsin, hatta doktoruna sorup da alabilirsin,burda onu kullanan arkadaş çok var.bi arkadaş da emedur kullanıyordu ecce ydi sanırım o da çok etkili hatta en kuvvetlisi diyebilirim.ama sen sormadan kullanma olur mu cnm?doktor değiliz sonuçta.
banada zofran verdi tırstım bi zararı varmı diye .bendi içtim ama cok faydası olmuyor bana
zofran hiçbir yan etkisi ve fetüse zararı olmayan bi ilaç cnm için rahat olsun bide faydası olmuyosa doktoruna söyle dozunu yada mg mını artırıyorlar.
bana faydası oluyodu ama mehsel korkuttu .. Zofran daha iyiymiş hamileleer için öyle diyor..

cnm niyetim seni korkutmak değil ben sadece kendi içim huzursuz olduğundan neden kullanmadığımı söylemek istedim ama doktorlar zararsız diyor.benim de kafamı karıştıran o oldu zaten doktor zararı yok dedi normalde kolay kolay bi ilacın prospektüsünü okumam ama onu okuyasım geldi işte yazıyı da görünce tırstm:44:

Anam kaç kez gittiğimi ben sayamıyorum yatmadan önce gitsem bile gece illa uayndırıyoo sinir oluyorummm

canım seni rüyamda gördüm:))istanbulda bebek fuarında karşılaşmışız senle,üstünde kıpkırmızı bir kaban vardıkonuştuk falan,başka bişey hatırlamıyorum

ben sormuştum,unuttun mu beni aşkolsun yaküstüm

kızlar benim doktorum 1 ay sonra 2li testini yaptırmış olarak gel dedi bende bugün pendik marmara üniv. eğitim araştırma hastanesinden gebe polilkliniğinden randevu aldım ama 27 kasıma bulabildim o tarihte 1o haftam bitmiş 11. haftamın içinde oluyorum (10+4 ) oluyorum o haftada tahlili yaparlarmı bilmiyorum ayrıca muayene olacağım doktor beni yönlendirecek demi 2li test için ? kızlar randevumu doğru alabilmişmiyim bilemiyorum yani başka biyerden de randevu almam gerekiyomu? bilemedim şimdi...

Kızlar sizde hoşgeldiniz bu arada
Denizkizi geçmiş olsun canım. Çok yorma kendini, kocişin ne istiyoki? Azcık naz yap ayol

cnm saol teşekkürederim eşim de 4gün önce trafik kazası geçirdi dizkapağının hemen altında 8dikişi var dolayısıyla evde yatıyo kımıldatamıyo bacağını dikişleri geriliyo az zorlasa e bende ona bakabilmek için 5gün rapor aldım aslında benimde işime geldi pek de çalışasım yokdu buaralar :) ama evde de iş yapıyorum sonra akşama doğru belim tutuluyo

canım bende 2 gündür bu işlerin peşindeyim,baya tecrübe edindim gibi.ama bana aldığın tarih biraz erken gibi geldi.benim tahmini doğum tarihim senden çok çok önce olmasına rağmen bende o tarihlerde yaptırcam.en azından 11+... olsan daha iyi olur bence.bide doktoruna sor istersen,yada aldığın merkezde seni yönlendirir...

artık gideyim de bi doktora o gün gelince doktor daha erken 1 hafta sonra derse de enazından kontrol için kendi gün vermiş olur. neyapim marmaradan gün almak istedim o hastane çok büyük daha güvenilir geliyo işte :))

Na na yap beni
Gel barışalım, unutmadım ben seni.

tamam tamam unutmadın farzedelimgeçmişi daha bitiremedim,umarım herşey yolundadır.dün kontrolün varmış.bende yarın gidicem.doktorunun adı neymiş recep...?bende dışarda yaptırcam sanırım ama yarın vereceği tarihe göre netleşicek durumum..

Kızlar iyi akşamlar bi sorum olacak sizleree şuan acayip dişim ağrımaya başladı sizce hangi ağrı kesiciyi kullanmalıyımm

nazzz bizede söyle o bölümleri!!!!

Doktordan sonra sinema keyfi yemek keyfi derken ancak eve geldim. Hemen yatıcam kızlar.
Çok şükür her şey yolunda. Bizim ki önce tek eliyle kafasını tutup çekti sonra iki eliyle tuttu başını. Doktor teyzemiz selam veriyor annesi diyor.

İkili test için 2 hafta sonraya aldı arayıp randevuyu doktorum. Yani 29 kasım. 13 bitsin 14 içindeyken gidelim dedi. Cinsiyetini Recep Bey %99 netlikle söyleyecek yanılma payı %1 veriyorum dedi. İkili testi yapacak kişi Prof. Dr. Recep Has bu arada mnsroz.

Bugün normalde 11+1 dik ama 11+3 çıktık. 2 gün öne geçmiş bizim junior. Bugüne kadar hep birebir gidiyordu. Birde mide yanmam için ''gaviscon'' verdi. Gece yatarken iç daha iyi gelir dedi.
Fotoğrafımız bu sefer çok net çıkmadı kıpırdandığımız için. Onu yarın çekip eklicem.

Boyumuz 2 hafta önce 24 mm yani2,4 cm di 45 mm yani 4,5 cm olmuşuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…