2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
seninkisi de çok garipmiş ben 2li test yaklaştıkça böyle oldum ama sanırım ilk trimestler bitince geçicek bunlar da.sen de hayra yor da hayır olsun cnm insanın ödü kopuyo ters bşyler mi var diye.
çok haklısın cnm ben öyle pimpiriklendim işte ama yine söylüyorum benim doktorum da ısrarla bir zararı olmadığın söylemişti.
inşallah en kısa zamanda bomba gibi geri dönersiniz cnm
oooh hanımlar ilk lastikli donlar alınmaya başladı bakıyorumhayırlısı olsun inşallah bu hafta bitane ben de alıcam dışarı giyecek bşyim kalmadı çünkücnm sen 20 tl ye ne kadar ucuza almışsın öyle şaştım vallademek arasak bulucaz ucuzunu:44:
inşallah cnm hayırlı olsun minişin kavuşmuşsun sonunda, sağ sağlim kucağına alıp kokusunu da duyarsın inşallah
haklsın cnm insan artık şu oldu demeye korkuyo her an biyerden birisi çıkıp mümkün değil diyecekmiş gibi geliyobana kanamadan sonra bebeğimi görmek için gittiğim çatlak doktor hareketleri artık hissedebileceğimi söylemişti ama ben daha bşycik duymadım sabırsızlıkla bekliyorum bakalım

cnm geçmiş olsun, ilk üç aya kadar hatta belki biraz daha uzun sürebilir halsizlik ve hastalık hissini normal görmemiz lazım sanırım.yarın bebişin vesikalığını bekliyoruz o zaman

canım seni rüyamda gördüm:))istanbulda bebek fuarında karşılaşmışız senle,üstünde kıpkırmızı bir kaban vardıkonuştuk falan,başka bişey hatırlamıyorum
Hayırlara çıkarsın rabbim inşallah canım. Bak netten baktım kaban giymek neymiş rüyada diye şöyle diyo:

Rüyada kaban görmek, yolculukla yorumlanir. Rüyasinda üzerine bir kaban giymis oldugunu görmek, ferah bir kazanca ve mutluluga isarettir. Bir rivayete göre kaban giyinmek, beklenmeyen bir yerden bir menfaat görecegine delalet eder. Rüyada kaban görmek, memur için makam, tüccar için kazanç, fakir için refah, köylü için bereket, halk için ucuzluk ile tabir edilir.

İstanbul'a annemin yanına geleceğim inşallah ama mayıs ortalarına doğru :) Fuar aralıktaydı sanırım :) Benim yerime de git gez :)

Bak rüyada ucuzluğa çıkıyomuş bişey sorucam size bu fuarlarda indirim falan oluyo mu? Ben bebişimin bi senelik alışverişini yapıp öyle döncem Cezayir'e inşallah. O yüzden kışlık yazlık farketmez sezon sonunda anneme aldırmayı düşnüyodum. wenice'den ben her sene anneme bişeyler alırdım hediye götürsün diye acayip ucuz oluyo sezon sonlarında. Ama batmış Başka marka da bilmiyorum pek. Wenice'in kalitesi de çok güzeldi LCV'ye beş basar yani ama işte iflas etmiş çok üzüldüm Kızlar sezon sonu indirimlerini falan paylaşalım birbirimizle aynı kıyafete yeni sezon diye 3 katı para vermenin bi anlamı yok sonuçta.

Tokoyay neden gelmedi hala ya çok merak ediyorum kızlar ben çıkıyorum iyi geceler hepinize sabah erkenden girip bakıcam tokoyay gelmiş olur heralde:44:

sanırım en uygun ve modern hamıle kıyafetlerı LCW de var ben oncekı hamılelıgımde sadece 2 ad kot ve 2 ad gomlek almıstım sımdı de onları kullanacagım ozellıkle kotları cok guzel tavsıye ederım

Tokoyay neden gelmedi hala ya çok merak ediyorum kızlar ben çıkıyorum iyi geceler hepinize sabah erkenden girip bakıcam tokoyay gelmiş olur heralde:44:

Geldi canım geldi hatta bak neler dedi :)

Doktordan sonra sinema keyfi yemek keyfi derken ancak eve geldim. Hemen yatıcam kızlar.
Çok şükür her şey yolunda. Bizim ki önce tek eliyle kafasını tutup çekti sonra iki eliyle tuttu başını. doktor teyzemiz selam veriyor annesi diyor.

İkili test için 2 hafta sonraya aldı arayıp randevuyu doktorum. Yani 29 kasım. 13 bitsin 14 içindeyken gidelim dedi. Cinsiyetini Recep Bey %99 netlikle söyleyecek yanılma payı %1 veriyorum dedi. İkili testi yapacak kişi Prof. Dr. Recep Has bu arada mnsroz.

Bugün normalde 11+1 dik ama 11+3 çıktık. 2 gün öne geçmiş bizim junior. Bugüne kadar hep birebir gidiyordu. Birde mide yanmam için ''gaviscon'' verdi. Gece yatarken iç daha iyi gelir dedi.
fotoğrafımız bu sefer çok net çıkmadı kıpırdandığımız için. Onu yarın çekip eklicem.

Boyumuz 2 hafta önce 24 mm yani2,4 cm di 45 mm yani 4,5 cm olmuşuz.

Yazdıklarımı görmedin mi canım ben bir sayfa arkada. Kıyamam merak da edermiş. Yolunda her şey canım çok şükür.

hay allahım yarabbim ya nasıl görmedim ben bunu ama dün akşam son sayfaya kadar bakmamışım 883 de kalmışım oraya kadar gelip ümidi kesmişim gelmicek artık heralde diye4,5 cmmaşallah kuzuya bide öne geçmiş depar atmışsen 11+1 de o kadar gördün ben 12+4 te gidicem inşallah bi 6-7 cm görürüm heralde:44oohh sefam olsun bide kutlama yapmışsın minik içerde top koşturmuştur artıkşükür rahatladım ya gece 12 de burdaydım göremeyince her zamanki gibi kötü senaryolara başlamıştım yinevesikalığı da bekliyoruz belli oluyodur o sen koy teyzeleri anlar onun herbiyerini
Kızlar iyi akşamlar bi sorum olacak sizleree şuan acayip dişim ağrımaya başladı sizce hangi ağrı kesiciyi kullanmalıyımm
hamilelikte diş ağrısı için bi ara nerde bilmiyorum bi sitede okumuştum kesin çözüm anında geçiriyor diyordu uygulayan bi arkadaş.tarifini veriyorum cnm zor da değil,ilaç kullanmaktan iyidir bir dene derim, sana kısmetmiş bak:
-1 diş sarımsağı bir çay bardağı sirkeyle 3-4 dakika kaynat sonra bu suyla ağzını çalkala.suyun özellikle ağrıyan dişin olduğu tarafa iyice girmesine dikkat et.umarım işe yarar:26:

oh be tokoyayı da gördüm rahatladım.bu gün misafirlerim gelicek akşama 9 kişi olucaz bide minişim 10 hazırlık yapmaya gidiyorum ben şimdi.buraya pek uğrayamayabilirim.bu arada biz gece sık sık acıkıp uyanmaya başladık 2 de kalkıp kahvaltılık bşyler yedim sonra 7 de eşimden önce kanımın gurultusuyla uyandım mamaları yedik yattıkaz önce yine uyandım ve hala açım alah sonumuzu hayır etsinbu gidişle yarım dünya olcam heralde

kzlar benim takvime bakın ne yazıyocinsiyeti merak edenler hemen şimdi süt fabrikalarını açsın baksın

Bende çok yiyorum canım Çok sık acıkıyorum.
Ama çok şükür 54 le başladım bu kadar yemeye 56 olmuşum.

Bugün temizlik günü bizde kadın gelecek. Bende çok sık uğrayamayabilirim. Akşam misafirim var benimde. Kolay gelsin canımcım.

Özellikle 12. Hafta gebelik haftasına ulaştınız ve bu hafta sonunda artık 3. Ayınızı bitirmiş olacaksınız. 12 ve 16. Haftalar hamileliğinizin 4. Ayına tekabül eder. Dolayısı ile artık 4.aya bu hafta bitiminde ulaşmış olacaksınız. Hamileliğiniz dışarıdan çok büyük olarak gözlemlenmeyebilir. Ancak siz bu durumu artık hissediyor durumdasınız.
3 AYLIK GEBELİK (ÜÇ AYLIK HAMİLELİK)
12 HAFTALIK HAMİLELİK: Bebeğin yüzünde çene ve burun gelişimine bağlı değişiklik olur. El ve ayak tırnakları gelişimi tamamlanır ve 12. hafta sonu ile 1. trimester(ilk 3 ay) biter.
Annede kan yapımının ve kalbin pompalama gücünün artmasına bağlı olarak baş dönmesi, çarpıntı hissi ve başağrısı olabilir.
Kan hacminin artmasıyla gözde korneada tipik olarak 10.haftada genişleme olur ve bebeğin doğumundan sonraki 6.haftaya kadar devam eder. Göz basıncı azalır. Tüm bunlara bağlı olarak gözde küçük önemsiz lekelenme olur. Kontakt lens kullananlarda değiştirmeye gerek olmasa da sıkıntı yapabilir. Doğumdan sonra normale döner.

Annede östrojen ve progesteron hormonların artışına bağlı meme ve süt bezlerinde büyüme olur ve meme ucu renginde koyulaşma olur. Memelerde hassiyet veya ağrı olabilir. Memeler daha ağır ve dolgun hissedilir.

Uterus (rahim) 12. haftaya kadar pelvik kemik yapı içinde kalır ve boyut artışına bağlı idrar torbasına baskı yapar sık idrara çıkmaya neden olur. 3.ayın sonunda uterusun pelvis dışına çıkmasıyla bu bası azalır ve idrar sıklığı normale döner.

Alt karın bölgesinde kramplar ve seyirmeler hissedilmeye başlanır.Uterusun bağlarının gerilmesine bağlı olarak özellikle ani hareketlerde keskin ağrı olabilir. Bu ağrılar rahatsız edici olmakla birlikte genellikle zararsızdır.
ÖNERİLER:
- Anne kanama, parça düşürme veya ağrı, kramp, ateş , aşırı bulantı kusma, lekelenme gibi durumlar olursa hemen doktora başvurmalıdır.
- Özellikle baş dönmesi, bulantı ve kusma veya görme bulanıklığının eşlik ettiği şiddetli ve devamlı baş ağrısında, şiddetli kasık ağısında, ateşin eşlik ettiği ağrıda, ilaç almaya rağmen geçmeyen orta şiddetli baş ağrısında hemen doktora başvurmalıdır.
- Ağrılı idrara çıkma, idrar yapamama, şiddteli kabızlıkta anne doktora başvurmalıdır.

ay o dediğinden benim de yapmam lazım ama temizlik kısmıyla annem ilgilencek artık ben yemeği yaparken, deterjan kokusu mahvediyo beni.bu haftalarda iştah açılıyo demek kiben henüz kilo almaya başlamadım cnm ya 53.700 le başladım bende, şu an 50 yim.bulant faslında kilo kaybettim.çıkalım bari yoksa işler yetişmicek sana da kolay gelsin şekerim minişleri yormayalım

Ağzı burnu pek narin kız benim minnakım sanırım. Herkes inatla erkek diyor bakalım görelim.

Eller kafada.

Son düzenleme:
kuzukulagim, 7VerenGul, Tokoyay bebişlerinize maşallah
her kontrolden sonra daha belirgin oluyo fotolar, ne güzel yaaa :)))

Biz de bugün 17:20 de gidiyoruz doktora, bakalım bizim bebiş ne durumda.
Çok heyecanlıyım..

Günaydın herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…