seninkisi de çok garipmiş ben 2li test yaklaştıkça böyle oldum ama sanırım ilk trimestler bitince geçicek bunlar da.sen de hayra yor da hayır olsun cnm insanın ödü kopuyo ters bşyler mi var diye.canım yaa, hormonlardan galiba.
Ben de dün gece şöyle bir rüya gördüm:
doğum yapıp ertesi gün işe gelmişim, patronun oğlu "oğlunuz hayırlı olsun Nektar hanım" diyince bi tuhaf oluyorum
eve gitcem ben yaa, ne işim var ertesi gün işte diyorum. Oğlumun yanına gitcem diyorum.
Gidiyorum eve bebek mebek yok. Barbie bebek var bitane oymuş çocuğum benim :26:
Normal bebek kıyafetleri giydirmeye kalkıyorum sonra bi başlıyorum ağlamaya..
Bebeğim nerde diye, ay nasıl bi acı o ya kıyafet var bebek yok- oyuncak..
Allahım sen koru, insan kötü kötü düşünüyo tabi bu tür rüyalar görünce
hayır olsun inşallah ikimizin de rüyası :)
çok haklısın cnm ben öyle pimpiriklendim işte ama yine söylüyorum benim doktorum da ısrarla bir zararı olmadığın söylemişti.en etkilisi zofer daha önceki gebeliklerimde bitek onun faydasını görmüşütüm cumartesi tekrar isticem doktorumdan bence doktorun zararlı olduğunu bile bile o ilacı vermezdi sana her yazılanada söylenenede inanmayın bence hiçbirimiz doktorlardan daha iyi bilemeyiz sonuçta
inşallah en kısa zamanda bomba gibi geri dönersiniz cnmmrb arkadaşlar bebişler ve sizler iyimisiniz beni çok üzüyo sıpam şmdiden biz gidios hastaneye çokk kilo kaybım var doktor serum vericem yatırıcak bikaç gün inş iyi gelir annemde kalıcam sonrasında bi süre kendinize iyi bakın görüşmek üzere
ben hamile kalmadan 4 ay once 58kilodan dukan diyeti ile 54 e inmistim boyumda 171, haliyle 34-36 arası oldugum icin gardrobu bastan basa yenilemis daracık pantolanlar almıstım. Sonra hamile kaldım bir yandan seviniorum 4 kilo asagıdan baslıorum diye bi yandan da uzuluorum aldıklarım elimde kalcak giyemeyeceğim diye. zarla zorla bugune kdr geldik ama bugun artık pantalona lastik toka takarak giydim, aksama dogru da iyice rahatsız edince 10. haftada ilk hamile pantalonumu aldım :) besiktasta bir isim vardı pasajlardan birinde kot satan bir dukkandan aldım. cok da guzel tavsiye ederim 20 tl verdim hem de:)
oooh hanımlar ilk lastikli donlar alınmaya başladı bakıyorumALLAH ALLAH ne kadar çabuk ilerliyorsunuz yaaaaa arkadaşşş yavaşşş birazzz
bugün doktora gittim kalp şeklindeydi benim rahim yani çift rahimdi hatırlarsanız düşük tehlikem vardı ama çok şükür iyiyiz şimdilik progestan a devam dedi ve kalp şekli gittikçe kapanıyor çünkü bebişim büyüyüp yerleşiyormuş iyice
fasulye kadar dedi doktorumm :))))) 8+0 yarın 9 hafta olucaz ve tam 1.57 cmolmuşuz bebişim ve tam gününde gidiyor doktor iii dedi çok sevindim gene duydum kalp atışını eşim ilk defa duydu ben daha önce iki defa duymuştum :))) hamiş pantolonu aldım kendime kot beli bol geliyor birazcık ama şimdilik rahat.... benim anneminde göbüşü çabuk çıkmış bende ona çekmişim sanırım çok yok ama genede pantolonumun düğmesi çok sıktığından aldım işte :)))))eve geldik göbüşüme sarıldı konuştu bebişimizle çok güzeldiii ....
inşallah yakında oynadığını da görürümm...sizin bebişlerde iyidir inşallah
inşallah cnm hayırlı olsun minişin kavuşmuşsun sonunda, sağ sağlim kucağına alıp kokusunu da duyarsın inşallahmerhaba kızlar benim miniğim de tüp bebekle oldu.. rabbim nasip ederse 24/06/2012 tahmini doğum tarihim.. beni degüzel muhabbetinize katarsanız çok sevinirim. 09 kasımda miniğimin kalp atışlarını duydum hep onu bekliyordum ama endişem geçmedi maalesef şimdide hayırlısıyla bir 3 ay dolsa diyorum.. 12 haftalık hamişlere özeniyorum.. :) allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah..
evet artık topıkte bırsey yazmayada korkuyoruz bende rahım tarafıma dokundugum zaman elımın altında bırseyın kaydıgını hıssedıyorum zaman zaman benım alt karın bolgem cok ınce bır derısı var neden dersenız dar kot ve dusuk bel gıydıgım ıcın alt taraf sıkınca gobek ustte kaldı altta karnımın yag kısmı daha az sankı yanı rahımımın oldugu bolge.bılemıyorum.sımdı bırı olurmu oyle sey deyıp bır doktor yazısı yayınlamasın ama bazen elımı koyup yokluyorum 5 dakıka falan ve elımın altında bısey kayıyo gıbı oluyo.bılemıyorum nedır bu.rahımın sag tarafında doktorda bakarken bana ultrasonu oraya koydu gecen dıkkat ettım ozellıkle..
cnm geçmiş olsun, ilk üç aya kadar hatta belki biraz daha uzun sürebilir halsizlik ve hastalık hissini normal görmemiz lazım sanırım.yarın bebişin vesikalığını bekliyoruz o zamannasılsınız güzel hamişiler ben dün ilk defa inanılmaz bir baş dönmesi yaşadım her yer birbirine girdi dünyam döndü akşama kadar doktorda anlam veremedi hastaneden eve geldikten sonra bi istifra ettim arkasından bi de ishal oldumondan sonra rahatladım bi gün önce de balık yemiştim acaba ondan mı olmuştur çok korktum her yer dönüyodu
ama bebeğim iyiydi geç döllenme oldugundan doktor 8+5dedi ama ben pek güvenemedim 9+0 olması lazımdı 2.5 cm boyu cihazlar çok kötüydü çok eskiydi devlet hastanesine gitmiştim yarın kendi doktoruma kontrolüm var bebişimi daha net görücem inş. kendimi çok halsiz çok kötü hissediyorum sizce neden acaba