kuzukulagim, 7VerenGul, Tokoyay bebişlerinize maşallah
her kontrolden sonra daha belirgin oluyo fotolar, ne güzel yaaa :)))
Biz de bugün 17:20 de gidiyoruz doktora, bakalım bizim bebiş ne durumda.
Çok heyecanlıyım..
Günaydın herkese
Günaydın kızlar
Bebeciğim rahat durmadı bir sancı, bir kramp soluğu hastanede aldım. Bebek de beni özlemiş galibaBen bir şey oldu mu diye dokuz doğururken bebeciğim açmış kolları yaymış ayakları keyfine bakıyor
Genital nubuna bakmaya çalıştım. Gördüğüm kadarıyla nub teorisine göre kız:76: Ultrason resminde bir şey görünmüyor. Haftaya ikili test için gittiğimde daha net görünür inşallah
Canım ultrasonda bebeğin gelişimine göre kaç haftalık olacağı görünüyor. Normalde SATa göre hesaplanır ama o gelişimden dolayı haftasını daha doğru söylemiş olabilir. Sonuçta döllenmenin tam ne zaman olduğunu bilmiyoruz.İyi akşamlar kızlar birkaç gündür gelemiyordum..Nasılsınız??
Bugün doktor kontrolüne gittim..Aramızdaki konuşma şöyle;
Doktor: 7 haftalık hamilesin
Ben: nasıl olur 9 hafta olması gerekmezmi?
Doktor: En son ne zaman adet oldun.
Ben: 15 Eylül
Doktor:15 eylülde hamile kalamazsınki, ayın sonunda hamile kalmışsan 7 haftalık olur
Ben: ama devlet hastanesine gittim 15 gün önce 6 haftalık dendi dedim..
Doktor: Sen bana inan.. haftalık olsa elleri kolları oluşmuş olurdu dedi...
Kafam karıştı kızlar..Şimdi bebeğim 7 haftalıkmı? Ama bütün doktorlar BAT'a göre hesaplamıyormu??
Birde devletteki doktor karı koca olmayın demişti..Bu doktor sorun olmaz hamileliğin sonuna kadar problem olmaz dedi..
Şimdi ben kime neye inanayım
Evet normalmiş bu kramplar. Benim bebecik eller yana açılmış duruyor hep. O kadar belirgin ki kollar. Koca kafalı, uzun kollu, minnak ayaklı bir bebek benimkisiKramplar normal sanırım hepimiz aynı haftada yeniden yaşamaya başladık.Büyüyor bebişlerimiz annesi ondan oluyor.
Benimkinin dün başıyla bir zoru vardı.Sürekli eller baştaydı. Tutup tutup çekiyordu başını en sonunda iki eliyle tuttu öyle kaldı. Doktor pek keyifli görünüyor dedi.
gunaydın kızlar bende sabahları oyle yorgun uyanıyorım kı anlatamam
sankı hıc uyumamıs gıbıyım
bende bırseyler yedıkten onrra oyle oluyorum.. az önce kahvaltı yaptım keske yapmaasaydım bır agırlastım bır ates bast hiçbir yere sıgamıyorum camı kapıyı actım soyundum dökundum uzandım... hamılemıyım menopozamı gırıyorum anlamadım vallahı:):):
İyi akşamlar kızlar birkaç gündür gelemiyordum..Nasılsınız??
Bugün doktor kontrolüne gittim..Aramızdaki konuşma şöyle;
Doktor: 7 haftalık hamilesin
Ben: nasıl olur 9 hafta olması gerekmezmi?
Doktor: En son ne zaman adet oldun.
Ben: 15 Eylül
Doktor:15 eylülde hamile kalamazsınki, ayın sonunda hamile kalmışsan 7 haftalık olur
Ben: ama devlet hastanesine gittim 15 gün önce 6 haftalık dendi dedim..
Doktor: Sen bana inan.. haftalık olsa elleri kolları oluşmuş olurdu dedi...
Kafam karıştı kızlar..Şimdi bebeğim 7 haftalıkmı? Ama bütün doktorlar BAT'a göre hesaplamıyormu??
Birde devletteki doktor karı koca olmayın demişti..Bu doktor sorun olmaz hamileliğin sonuna kadar problem olmaz dedi..
Şimdi ben kime neye inanayım
ayyyyyyy keske senın yerınde olsam soyunup dokunup uzansam
sabahları nerdeyse aglayarak uyanıorm ya
bı sıcak basıo bı usuosn dımı
benımde ole oluooooooooo
off offf hemde nasıl saclarım bıle agır gelıyo.. annem dıyo şimdiden böyleysen ne yapıcaz senle son zamanlarda dıye ki haklıda kadın ..:S:S offf halimi bir görseniza şimdi dalga gecersiniz yaa
ya kızlar ya benim takvimib burda bir hafta ilerde gözüküyro sizinkide orda mı birde doktorum son kontrolümden bir ay sona çağırdı iki hafta kaldı çok merak ediyorum ya çok uzun
bugün doktor kontrolüm var kızlar bebişimi görücem inşallah..zaman geçmiyo of
Kızlar bebeğimin son fotosu nuba göre bence kız gibi görünüyor :)
Eki Görüntüle 554446
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?