2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydınlarrr bebişler ve anneler nasılsınız bakalımmm iyisinizdir inşallah bugün tam dokuz haftama girdim sonunda ne zamn dokuz olacaz diye bekliyordum. :))))))))

neyse kızlar şimdilik kaçıyorum ben... test yaptırmaya gidicem kan vericemşu sizin sağlık ocağında yaptırdığınız testlerden... inşallah sonuçlar temiz güzel çıkar :))) görüşürüzzzz

ne testi yaptırıosnz ya ben hıc bılmıorm
benım saglık occagına kaydım bıle yok neden gıdıorz saglık ocagına bılen bırı yardımcı olur ıse sevınırım

kızlar günaydın daha önce bahsetmıstım ankaraya eşimin yanına gitcem diye yolculugum güzel gectı tahlılklerıme yaptırdım hersey güzel di dünde annemin yanına izmire geçtik bnm kahverengi lekelenmem oldu hemen doktora gittik yolculuktan dolayı hafif düşük tehlıksi olusmus dedi ve progestan verdi sabah bıtane aksam ıkı tane kullanıyrum dun basladım kullanmya ama bugun gecmedı kullananlar benı bılgılendırı mı acaba ne zaman kesilir.bıde korkulcak bısey yok dedi.cok hafif dedi.yolculuk yapmıstr dedi.ve ben sana hıc yerınden kalkma yat demıyrum cok degıl ama yıne de dıkkat et dedi kalp atısını da dınledık buarada izmirde olan varmı ben dün doruk a gittim veee coooook memnun kaldım doktor ne kdar süre banyo yapcagımdan haftalık ılskı seklıne bıle anlattı cok süper bi doktordu.herkes nereye gdiyo acaba..ama bennnn cooooook korktum

Günaydınnnnn kızlar

tokoyaycımmm gözün aydın ne kadar büyümüş bebiş maşallah önden bile gidiyomuş

kzlar benim takvime bakın ne yazıyocinsiyeti merak edenler hemen şimdi süt fabrikalarını açsın baksın

çok merak ettim ama işyerindeyim nasıl bakcam cnm ya

Ben de 2 kilo aldım bende çok sık acıkıyorum yaaa

Ağzı burnu pek narin kız benim minnakım sanırım. Herkes inatla erkek diyor bakalım görelim.

Eller kafada.

Eki Görüntüle 554406

hakketen pek narin gözüküo miniş

Bende bugün 17.00 de gidicem bende çok heyecanlıyımmmm 1 aydır görmüyorum bebişimi güzel haberlerle geliriz inşallah

bugün doktor kontrolüm var kızlar bebişimi görücem inşallah..zaman geçmiyo of

bende bugün görücem gerçekten geçmiyooo

Kızlar bebeğimin son fotosu nuba göre bence kız gibi görünüyor :)
Eki Görüntüle 554446

aaa aslında dün erkek gibi gelmişti telden küçük görmüştüm fotoyu ama gerçekten şimdi bende kıza benzettim cnm

günaydın kızlar;
ben de dün kartal devlet hastanesine gittim.. gebe polikliniğne randevu almıştım.. kaydımı aldılar ulturasonda bebişimi gördüm çok şükür iyi :) ulturasona göre 9+1 çıktı fakat :) hesaplayınca sat'ın öncesine denk geliyoo.. nasıl iş anlamadım bir sürü kan ve idrar tahlili istedi bu sabah gidip kan verdim. güven ve diğer merak eden arkadaşlar ikili tarama testi için 4 aralığa randevu verdiler haberiniz olsun...

benım saglık occagına kaydım bıle yok neden gıdıorz saglık ocagına bılen bırı yardımcı olur ıse sevınırım

sana en yakın sağlık ocağına ya da devlet hastanesinin gebe takip polikliniğine gidersen onlar yönlendirir canım.. gebelikte yapıalan rutin kan ve idrar tahlilleri işte.. birde devlete
kaydolmuş oluyorsun aile hekimine flan gidip bildirmen gerekiyo gebeliğini bölece kayda alınıyosun :)

ya yolculuk niye bu kadar etkili oluyor ki anlamıyorum. Yollar eski yollar değil araçlar konforlu bildiğin oturuyon işte

canım işte doktorun istediği testlerin bir kısmını sağlık ocakları yapabiliyo o testler..
bende geçen hafta kaydımı yaptırdım idrar yolları enfeksiyonu ve protein azlığına bakmak için idrar testi, yaptırdım dememe rağmen olsun bi daha yapalım die trioid b12 ve kan değerlerine bakmak için kan testi yaptı.. tansiyon kilo falan ölçtü.. baya normal doktorun gibi o da ultrason dışında takip ediyo işte.. aşılarını falan yaptırıosun bana aşı için ocakta görüşelim dedi mesela..öle yani.. git yaptır kaydını sende

canım geçmiş olsun sakin ol bak doktorunda demiş korkulacak bişey yok die..zaten durum çok riskli olsaydı hiç kalkma yat derdi sana.. biraz daha dikkatli ol die sinyal göndermiş bebeşin sana annesi

günaydın doğumdaşlar nasılsınız dün doktor amcamıza gittik ziyarete:)ultrasona girdik kalbini izledim epeyce nasıl muhteşem bir şeydi hala etkisindeyim aklıma gelince gülümsüyorum :)izce?

eksik yazmışım dokotr 8+6 dedi ama bizim 8+2 olmamız lazımdı sizce yanlış mı ölçtü doktor amca bizi yoksa benim bebek tosun mu

ya yolculuk niye bu kadar etkili oluyor ki anlamıyorum. Yollar eski yollar değil araçlar konforlu bildiğin oturuyon işte
ankaraya kadar ucakla geldım yaptıgım yolculuk bı saatti.ama olcak olunca oluyo malesef..ama cok şükür kötü olsan zaten yat hıc kalkma derdım masallah iisin sadce dıkkat et progestan kuklan dedi.sımdı kullanıorum ama ankaradakı gittiğim doktora küfür ediyorum hep.çünkü yola cıkm adan sordum bısey olrumu diye oda bısey olm az dedi dünkü doktorum kızdı normalde bnm hastam yola cıkcaksa ben düşük önleyıcı hap verıom ve ertesi günü hapı verıom sana neden vermems dedı yola cıkanların haberı olsun bnm gibi üzülmeyın sonra

geçmiş olsun canım aslında bu hafatalarda daha dikkatli olmak lazım

Sanırım temkinli bir doktor o yüzden titiz davranıyor. Korkulacak bişey yok gibi duruyor. Geçmiş olsun canım. Ama hala yol ne yapıyor da bebeği zorluyor onu kavrayabilmiş değilim.

Canım bence öyle düşünme benim doktorum lekenlenme,kanama olucaksa olur bunu önleyemeyiz ama uçakta ama evde yatarken demişti,O nedenle korkmmadan çok ta uzun olmamak şartı ile uçak yolculuğu yapabilirsin dedi,
Benim de 4. haftada lekenelenmem olmuştu ama progestan kullnadım kesildi çok şükür , progestanı alttan fitil şeklinde kullanmanı tavsiye ederim daha çabuk etki gösteriyor.Çok geçmiş olsun , hiç korkma hamileliklerde olur diyorlar bu lekelenmeler için

tokayaycım hemen yazmak istedim bebişene maşallah
Çok ama çok tatlı bir kızın olucak bence nuba göre açıkça belli yesinler onun totosunu

Sanırım temkinli bir doktor o yüzden titiz davranıyor. Korkulacak bişey yok gibi duruyor. Geçmiş olsun canım. Ama hala yol ne yapıyor da bebeği zorluyor onu kavrayabilmiş değilim.
sagol cnm aynen bende anlamıs değilim bilsem zaten yapmazdım yada önlemini alırdım cok şükür bebegım ii.düzelene kadar gitmicem burda annemde kalcam suan 9 haftamdayım ıkılı taramayı hakkaride düzgün yaptıramam oyüzden burda yapttırayım da gideyım dıyrum ama daha gün falan vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…