- 30 Temmuz 2012
- 279
- 0
- 46
Kızlar bebeğimin son fotosu nuba göre bence kız gibi görünüyor :)
Eki Görüntüle 554446
evet kız bencede masallah kocaman olmus annesı
nası bı mucıze bu yaaaaa
neyse kızlar şimdilik kaçıyorum ben... test yaptırmaya gidicem kan vericemşu sizin sağlık ocağında yaptırdığınız testlerden... inşallah sonuçlar temiz güzel çıkar :))) görüşürüzzzz
Doktordan sonra sinema keyfi yemek keyfi derken ancak eve geldim. Hemen yatıcam kızlar.
Çok şükür her şey yolunda. Bizim ki önce tek eliyle kafasını tutup çekti sonra iki eliyle tuttu başını. Doktor teyzemiz selam veriyor annesi diyor.
İkili test için 2 hafta sonraya aldı arayıp randevuyu doktorum. Yani 29 kasım. 13 bitsin 14 içindeyken gidelim dedi. Cinsiyetini Recep Bey %99 netlikle söyleyecek yanılma payı %1 veriyorum dedi. İkili testi yapacak kişi Prof. Dr. Recep Has bu arada mnsroz.
Bugün normalde 11+1 dik ama 11+3 çıktık. 2 gün öne geçmiş bizim junior. Bugüne kadar hep birebir gidiyordu. Birde mide yanmam için ''gaviscon'' verdi. Gece yatarken iç daha iyi gelir dedi.
Fotoğrafımız bu sefer çok net çıkmadı kıpırdandığımız için. Onu yarın çekip eklicem.
Boyumuz 2 hafta önce 24 mm yani2,4 cm di 45 mm yani 4,5 cm olmuşuz.
kzlar benim takvime bakın ne yazıyocinsiyeti merak edenler hemen şimdi süt fabrikalarını açsın baksın
Bende çok yiyorum canımÇok sık acıkıyorum.
Ama çok şükür 54 le başladım bu kadar yemeye 56 olmuşum.
Bugün temizlik günü bizde kadın gelecek. Bende çok sık uğrayamayabilirim. Akşam misafirim var benimde. Kolay gelsin canımcım.
Ağzı burnu pek narin kız benim minnakım sanırım.Herkes inatla erkek diyor bakalım görelim.
Eller kafada.
Eki Görüntüle 554406
kuzukulagim, 7VerenGul, Tokoyay bebişlerinize maşallah
her kontrolden sonra daha belirgin oluyo fotolar, ne güzel yaaa :)))
Biz de bugün 17:20 de gidiyoruz doktora, bakalım bizim bebiş ne durumda.
Çok heyecanlıyım..
Günaydın herkese
bugün doktor kontrolüm var kızlar bebişimi görücem inşallah..zaman geçmiyo of
Kızlar bebeğimin son fotosu nuba göre bence kız gibi görünüyor :)
Eki Görüntüle 554446
ne testi yaptırıosnz ya ben hıc bılmıorm
benım saglık occagına kaydım bıle yok neden gıdıorz saglık ocagına bılen bırı yardımcı olur ıse sevınırım
kızlar günaydın daha önce bahsetmıstım ankaraya eşimin yanına gitcem diye yolculugum güzel gectı tahlılklerıme yaptırdım hersey güzel di dünde annemin yanına izmire geçtik bnm kahverengi lekelenmem oldu hemen doktora gittik yolculuktan dolayı hafif düşük tehlıksi olusmus dedi ve progestan verdi sabah bıtane aksam ıkı tane kullanıyrum dun basladım kullanmya ama bugun gecmedı kullananlar benı bılgılendırı mı acaba ne zaman kesilir.bıde korkulcak bısey yok dedi.cok hafif dedi.yolculuk yapmıstr dedi.ve ben sana hıc yerınden kalkma yat demıyrum cok degıl ama yıne de dıkkat et dedi kalp atısını da dınledık buarada izmirde olan varmı ben dün doruk a gittim veee coooook memnun kaldım doktor ne kdar süre banyo yapcagımdan haftalık ılskı seklıne bıle anlattı cok süper bi doktordu.herkes nereye gdiyo acaba..ama bennnn cooooook korktum
ne testi yaptırıosnz ya ben hıc bılmıorm
benım saglık occagına kaydım bıle yok neden gıdıorz saglık ocagına bılen bırı yardımcı olur ıse sevınırım
kızlar günaydın daha önce bahsetmıstım ankaraya eşimin yanına gitcem diye yolculugum güzel gectı tahlılklerıme yaptırdım hersey güzel di dünde annemin yanına izmire geçtik bnm kahverengi lekelenmem oldu hemen doktora gittik yolculuktan dolayı hafif düşük tehlıksi olusmus dedi ve progestan verdi sabah bıtane aksam ıkı tane kullanıyrum dun basladım kullanmya ama bugun gecmedı kullananlar benı bılgılendırı mı acaba ne zaman kesilir.bıde korkulcak bısey yok dedi.cok hafif dedi.yolculuk yapmıstr dedi.ve ben sana hıc yerınden kalkma yat demıyrum cok degıl ama yıne de dıkkat et dedi kalp atısını da dınledık buarada izmirde olan varmı ben dün doruk a gittim veee coooook memnun kaldım doktor ne kdar süre banyo yapcagımdan haftalık ılskı seklıne bıle anlattı cok süper bi doktordu.herkes nereye gdiyo acaba..ama bennnn cooooook korktum
günaydın doğumdaşlar nasılsınız dün doktor amcamıza gittik ziyarete:)ultrasona girdik kalbini izledim epeyce nasıl muhteşem bir şeydi hala etkisindeyim aklıma gelince gülümsüyorum :)izce?
çok tatlı canım maşşlah banada kız gibi geldi hayırlısıKızlar bebeğimin son fotosu nuba göre bence kız gibi görünüyor :)
Eki Görüntüle 554446
ankaraya kadar ucakla geldım yaptıgım yolculuk bı saatti.ama olcak olunca oluyo malesef..ama cok şükür kötü olsan zaten yat hıc kalkma derdım masallah iisin sadce dıkkat et progestan kuklan dedi.sımdı kullanıorum ama ankaradakı gittiğim doktora küfür ediyorum hep.çünkü yola cıkm adan sordum bısey olrumu diye oda bısey olm az dedi dünkü doktorum kızdı normalde bnm hastam yola cıkcaksa ben düşük önleyıcı hap verıom ve ertesi günü hapı verıom sana neden vermems dedı yola cıkanların haberı olsun bnm gibi üzülmeyın sonraya yolculuk niye bu kadar etkili oluyor ki anlamıyorum. Yollar eski yollar değil araçlar konforlu bildiğin oturuyon işte
geçmiş olsun canım aslında bu hafatalarda daha dikkatli olmak lazımkızlar günaydın daha önce bahsetmıstım ankaraya eşimin yanına gitcem diye yolculugum güzel gectı tahlılklerıme yaptırdım hersey güzel di dünde annemin yanına izmire geçtik bnm kahverengi lekelenmem oldu hemen doktora gittik yolculuktan dolayı hafif düşük tehlıksi olusmus dedi ve progestan verdi sabah bıtane aksam ıkı tane kullanıyrum dun basladım kullanmya ama bugun gecmedı kullananlar benı bılgılendırı mı acaba ne zaman kesilir.bıde korkulcak bısey yok dedi.cok hafif dedi.yolculuk yapmıstr dedi.ve ben sana hıc yerınden kalkma yat demıyrum cok degıl ama yıne de dıkkat et dedi kalp atısını da dınledık buarada izmirde olan varmı ben dün doruk a gittim veee coooook memnun kaldım doktor ne kdar süre banyo yapcagımdan haftalık ılskı seklıne bıle anlattı cok süper bi doktordu.herkes nereye gdiyo acaba..ama bennnn cooooook korktum
ankaraya kadar ucakla geldım yaptıgım yolculuk bı saatti.ama olcak olunca oluyo malesef..ama cok şükür kötü olsan zaten yat hıc kalkma derdım masallah iisin sadce dıkkat et progestan kuklan dedi.sımdı kullanıorum ama ankaradakı gittiğim doktora küfür ediyorum hep.çünkü yola cıkm adan sordum bısey olrumu diye oda bısey olm az dedi dünkü doktorum kızdı normalde bnm hastam yola cıkcaksa ben düşük önleyıcı hap verıom ve ertesi günü hapı verıom sana neden vermems dedı yola cıkanların haberı olsun bnm gibi üzülmeyın sonra
ankaraya kadar ucakla geldım yaptıgım yolculuk bı saatti.ama olcak olunca oluyo malesef..ama cok şükür kötü olsan zaten yat hıc kalkma derdım masallah iisin sadce dıkkat et progestan kuklan dedi.sımdı kullanıorum ama ankaradakı gittiğim doktora küfür ediyorum hep.çünkü yola cıkm adan sordum bısey olrumu diye oda bısey olm az dedi dünkü doktorum kızdı normalde bnm hastam yola cıkcaksa ben düşük önleyıcı hap verıom ve ertesi günü hapı verıom sana neden vermems dedı yola cıkanların haberı olsun bnm gibi üzülmeyın sonra
sagol cnm aynen bende anlamıs değilim bilsem zaten yapmazdım yada önlemini alırdım cok şükür bebegım ii.düzelene kadar gitmicem burda annemde kalcam suan 9 haftamdayım ıkılı taramayı hakkaride düzgün yaptıramam oyüzden burda yapttırayım da gideyım dıyrum ama daha gün falan vermedi.Sanırım temkinli bir doktor o yüzden titiz davranıyor. Korkulacak bişey yok gibi duruyor. Geçmiş olsun canım. Ama hala yol ne yapıyor da bebeği zorluyor onu kavrayabilmiş değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?