2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Selam kızlar... Forumdan ayrıldım demiştim ama yinede takip ediyorum sizi Dayanamıyorum...ikili testimi yaptım ve sonucuda biraz önce aldım herşey normal Allah herkese nasip etsinnnn..

canım ben bulent turgut ay a gıdıorm cok da memnunum ve guvenıorm ona
bu arada cok gecmıs olsun
otobusle mı gıttın sen ya

pekı nereye yaptrmak gerekıo kaydı
eve yakın olması sart mı
ben ası falan hıc haberım yok
bugun gıdeyım barı

Sende fotonu ekleyebilir misin cnm?

malesef ekleyemıyorum.hafza kartını bılgısayra baglayan aygıtı bulamadım gecende sordum baska yolu varmı bıye bır arkadas anlatmıs sagolsun ama zor geldı bana.en kısa zamnda yukleyecegım ama bacak seklı o ayagın yukarda olması aynı benım bebegım.doktor erkege benzıyor dedı bılemıyorum.allah saglıklı sıhatlı versın bebeklerımızı.

eve yakın olması sart mı
bugun gıdeyım barı

Hully mutalaka aile hekimin vardır şu linkden öğrenebilirsin. Aile Hekimi Sorgulaması
eğer ki taşındıysan ya da hekim değiştiriceksen ufak bir kaç işlem gerekiyor. bebiş doğduktan sonra aşı zamanı sen unutmuş olsan bile onlar arayıp haber veriyor.

Selam kızlar... Forumdan ayrıldım demiştim ama yinede takip ediyorum sizi Dayanamıyorum...ikili testimi yaptım ve sonucuda biraz önce aldım herşey normal Allah herkese nasip etsinnnn..

iyi olamsına sevındım bende merakla ıkılı test yaptıracakları merak etmekteydım.az ayrıntılı anlatsana ulatrasonda nelere baktılar.test hemen mı cıktı.ne mutlu sana bu stresten kurtuldun darıı bızım basımıza ınsallah.saglıkla bebısını kucagına al ınsallah.

eve yakın olması sart mı
bugun gıdeyım barı

şu an muhakkak bi sağlık ocağına bağlısındır zaten ya ona devam edersin ya da istediğin bi sağlık ocağına aldırabiliyorsun cnm.. benim kaydım annemlerin evine yakın sağlık ocağındaydı kendi mahallemdekine aldırdım..tetanoz aşısı falan vuruyolar galiba yanlış bilmiyosam.. ihmal etme git bugün bencede..

6. ve 8. haftaarımda bendede oldu kahverengi lekelenme.2-3 gün sürüyordu.Proestan ben 3 haftalık olduğunu öğrendiğimden beri hep içiyorum sabah ve akşam 1 er olmak üzere.Her iki kanamamda nedense yaptığım yolculuklardan sonra oldu.O yüzden aman diyorum.2-3 güne geçer merak etme.Kahverengi lekede bir sorun yok bu kanamanın çok yavaş ve içerde beklemesi sonucunda fakat pembe yada kırmızı kan taze ve tehlikeli.Geçmiş olsun.

Biz nub teorisine göre tahminde bulunduk göbeğin altındaki çıkıntı poposuna paralel duruyorsa kız ama hafif yukarı doğru bakıyorsa erkek?Bir daha bakar mısın son fotonuza? :)

Merhaba ttmm. Formu uzun süredir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Kahverengi akıntı benimde olmuştu. İlk olarak işyerimde ayağa kalkıp bir yere giderken sanki idrarımı kaçırmışım gibi sulu bir akıntı oldu. Hemen en yakın hastaneye gittim her şey normal dedi. Sonra 1 hafta devam etti. Pazar günü dayanamayıp acile kontrollerimi yaptırdığım hastaneye gittim (türkiye hastanesi). Alttan muayene etti. Hiç bir problem görünmüyor dedi ve her ihtimale karşı progestan verdiler. Daha sonra rutin kontrol için kendi doktoruma gittim o da hiç bir sorun görünmüyor, sadece hareketlerine çok dikkat et dedi, eşinle bir süre ilişkiye girme dedi, ilacı da bıraktım. Yaklaşık 1 ay boyunca devam etti akıntım. Bazen lekelenme şeklinde bazen su gibi. 1 ay boyuncada eşimle beraber olmadık. Sonra bir anda kendiliğinden kesildi. Allah a şükür bir problemimiz yok. 12. haftamın son günlerini yaşıyorum. Yarın kontrolümüz var. Umarım bilgilendirebilmişimdir. Çok fazla kafana takmaman için yazdım. Sadece doktorun dediği gibi dikkat et.

merhaba gebeliğim cok yenı suan içn ne zamn dogum olucak bılemıyrm ama bır sorum olucaktıı korkunç karın agrım var ve ishal oldum korkuyorum normal mı bu ishal cvp larsanız cok sevınırım:18:

baktım sımdı sorgulama ekranına hıcbısı cıkmadı canım ya
benbı tanesıne gıtsem olmaz mı herhangıbırıne

sadece kımlıkle gıtmem yeterlı mı canım

Biz nub teorisine göre tahminde bulunduk göbeğin altındaki çıkıntı poposuna paralel duruyorsa kız ama hafif yukarı doğru bakıyorsa erkek?Bir daha bakar mısın son fotonuza? :)

benımkı 10 artı 2 ıken cekıldı ama net fotom yenı fotom haftaya carsamba olur ıkılı test ıcın gıdecegım.zaten cınsıyetı soyler o zman 13 falan oluyorum..zaten senın resmı gorunce hemen cantamdan aldım geldım resmı .yıne bakıyorum senınkıne benzıyor hayırlısı sen erkekmı ıstıyordun yoksa kızmı gonlunde olan.

canım ben bulent turgut ay a gıdıorm cok da memnunum ve guvenıorm ona
bu arada cok gecmıs olsun
otobusle mı gıttın sen ya
senın dedıgın hangısı peki.hangi hastane..ben hakkarıden ankaraya ucakla geldım ankarada 4 gun durup otobusle gctım ızmıre ama yollar cok duzgundu konforlu bı sekılde gelmstım ama hayırlısı yaa üzüldüm inşallah bır an önce gecer bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…