tokayaycım hemen yazmak istedim bebişene maşallah
Çok ama çok tatlı bir kızın olucak bence nuba göre açıkça belli yesinler onun totosunu
Kızlar bebeğimin son fotosu nuba göre bence kız gibi görünüyor :)
Eki Görüntüle 554446
senın resım benım bebegımın aynısı doktor erkege benzıyor dedı.ay kız olursa sevınırım bak :)
Selam kızlar... Forumdan ayrıldım demiştim ama yinede takip ediyorum siziDayanamıyorum...ikili testimi yaptım ve sonucuda biraz önce aldım herşey normal Allah herkese nasip etsinnnn..
kızlar günaydın daha önce bahsetmıstım ankaraya eşimin yanına gitcem diye yolculugum güzel gectı tahlılklerıme yaptırdım hersey güzel di dünde annemin yanına izmire geçtik bnm kahverengi lekelenmem oldu hemen doktora gittik yolculuktan dolayı hafif düşük tehlıksi olusmus dedi ve progestan verdi sabah bıtane aksam ıkı tane kullanıyrum dun basladım kullanmya ama bugun gecmedı kullananlar benı bılgılendırı mı acaba ne zaman kesilir.bıde korkulcak bısey yok dedi.cok hafif dedi.yolculuk yapmıstr dedi.ve ben sana hıc yerınden kalkma yat demıyrum cok degıl ama yıne de dıkkat et dedi kalp atısını da dınledık buarada izmirde olan varmı ben dün doruk a gittim veee coooook memnun kaldım doktor ne kdar süre banyo yapcagımdan haftalık ılskı seklıne bıle anlattı cok süper bi doktordu.herkes nereye gdiyo acaba..ama bennnn cooooook korktum
canım işte doktorun istediği testlerin bir kısmını sağlık ocakları yapabiliyo o testler..
bende geçen hafta kaydımı yaptırdım idrar yolları enfeksiyonu ve protein azlığına bakmak için idrar testi, yaptırdım dememe rağmen olsun bi daha yapalım die trioid b12 ve kan değerlerine bakmak için kan testi yaptı.. tansiyon kilo falan ölçtü.. baya normal doktorun gibi o da ultrason dışında takip ediyo işte.. aşılarını falan yaptırıosun bana aşı için ocakta görüşelim dedi mesela..öle yani.. git yaptır kaydını sende
Sende fotonu ekleyebilir misin cnm?
pekı nereye yaptrmak gerekıo kaydı
eve yakın olması sart mı
ben ası falan hıc haberım yok
bugun gıdeyım barı
Selam kızlar... Forumdan ayrıldım demiştim ama yinede takip ediyorum siziDayanamıyorum...ikili testimi yaptım ve sonucuda biraz önce aldım herşey normal Allah herkese nasip etsinnnn..
pekı nereye yaptrmak gerekıo kaydı
eve yakın olması sart mı
ben ası falan hıc haberım yok
bugun gıdeyım barı
kızlar günaydın daha önce bahsetmıstım ankaraya eşimin yanına gitcem diye yolculugum güzel gectı tahlılklerıme yaptırdım hersey güzel di dünde annemin yanına izmire geçtik bnm kahverengi lekelenmem oldu hemen doktora gittik yolculuktan dolayı hafif düşük tehlıksi olusmus dedi ve progestan verdi sabah bıtane aksam ıkı tane kullanıyrum dun basladım kullanmya ama bugun gecmedı kullananlar benı bılgılendırı mı acaba ne zaman kesilir.bıde korkulcak bısey yok dedi.cok hafif dedi.yolculuk yapmıstr dedi.ve ben sana hıc yerınden kalkma yat demıyrum cok degıl ama yıne de dıkkat et dedi kalp atısını da dınledık buarada izmirde olan varmı ben dün doruk a gittim veee coooook memnun kaldım doktor ne kdar süre banyo yapcagımdan haftalık ılskı seklıne bıle anlattı cok süper bi doktordu.herkes nereye gdiyo acaba..ama bennnn cooooook korktum
malesef ekleyemıyorum.hafza kartını bılgısayra baglayan aygıtı bulamadım gecende sordum baska yolu varmı bıye bır arkadas anlatmıs sagolsun ama zor geldı bana.en kısa zamnda yukleyecegım ama bacak seklı o ayagın yukarda olması aynı benım bebegım.doktor erkege benzıyor dedı bılemıyorum.allah saglıklı sıhatlı versın bebeklerımızı.
Ağzı burnu pek narin kız benim minnakım sanırım.Herkes inatla erkek diyor bakalım görelim.
Eller kafada.
Eki Görüntüle 554406
ankaraya kadar ucakla geldım yaptıgım yolculuk bı saatti.ama olcak olunca oluyo malesef..ama cok şükür kötü olsan zaten yat hıc kalkma derdım masallah iisin sadce dıkkat et progestan kuklan dedi.sımdı kullanıorum ama ankaradakı gittiğim doktora küfür ediyorum hep.çünkü yola cıkm adan sordum bısey olrumu diye oda bısey olm az dedi dünkü doktorum kızdı normalde bnm hastam yola cıkcaksa ben düşük önleyıcı hap verıom ve ertesi günü hapı verıom sana neden vermems dedı yola cıkanların haberı olsun bnm gibi üzülmeyın sonra
hully mutalaka aile hekimin vardır şu linkden öğrenebilirsin. aile hekimi sorgulaması
eğer ki taşındıysan ya da hekim değiştiriceksen ufak bir kaç işlem gerekiyor. Bebiş doğduktan sonra aşı zamanı sen unutmuş olsan bile onlar arayıp haber veriyor.
şu an muhakkak bi sağlık ocağına bağlısındır zaten ya ona devam edersin ya da istediğin bi sağlık ocağına aldırabiliyorsun cnm.. Benim kaydım annemlerin evine yakın sağlık ocağındaydı kendi mahallemdekine aldırdım..tetanoz aşısı falan vuruyolar galiba yanlış bilmiyosam.. Ihmal etme git bugün bencede..
Biz nub teorisine göre tahminde bulunduk göbeğin altındaki çıkıntı poposuna paralel duruyorsa kız ama hafif yukarı doğru bakıyorsa erkek?Bir daha bakar mısın son fotonuza? :)
senın dedıgın hangısı peki.hangi hastane..ben hakkarıden ankaraya ucakla geldım ankarada 4 gun durup otobusle gctım ızmıre ama yollar cok duzgundu konforlu bı sekılde gelmstım ama hayırlısı yaa üzüldüm inşallah bır an önce gecer bu durum.canım ben bulent turgut ay a gıdıorm cok da memnunum ve guvenıorm ona
bu arada cok gecmıs olsun
otobusle mı gıttın sen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?