2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kizip mart annelerinemi gittin oyyyyy kiyamam.seninle biz ayni zamanlariz 2 li yaptirdin mi bide cinsiyetini soylediler mi

değişlik olsun dedim napim bizimkilere soruyorum bugun 2 li testen sonra napcaz diye kimsede tık yok , (sonradan görenler hariç :) )aaaa dedim ben eniyisi mart annelerinin sohbetlerine kulak misafiri olayım dedim

ikili yaptırdım cnm gecen cumartesi günü yarın kan tahlilinin sonucu cıkacak kısmetse vallaaa çok heyacanlıyım inş bisey cıkmaz bebişimdeee , doktror kıza benziyooo dedi ama ben henüz kaptırmadım kendimi , 4 hafta sonrasını beklicem artık

bende cumartesi yaptirdim ayni gidiyoruz.insallah temizdir benim bir gun sonra cikti cok sukur temizdi.o gun 12+3 tum doktor 12+6 gozukuyor dedi boyumuzda 6,35 cm.bana 15 aralik gun verdi

bende hep dediğin gibi girerken aklıma geliyor, paylaşayım diye.. ee evde net olsa,sıcağı sıcağına yazılacak şeyler oluyorda..işte olunca uçuyor..
paylaşımın iyi olmuş canımm
fazla sıcak su riskli.. yoksa bende çok severim sıcak suyu..hamiş değilken;kendimi az pişmiş kıvama getiriyorum nerdeyse
birde ilerleyen zamanlarda ağırlaşınca, vücudun ağırlık merkezi bozuluyor..
duşta; insan sağa sola sallanıp, dengesi bozulabiliyor.. o yüzden oturarak yıkanmak ve evde yalnız olmamak iyi..
bi kaç kere tepe taklak olmaktan dönüp,sağımı solumu çarptığım olmuştu çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar selam,

nerdeyse en başından beri sizi takip ediyorum.. face de bir grup kurmuşsunuz orada arıyorum arıyorum bulamıyorum beni de eklermisiniz zeynep kartal aydın hadi bekliyorum :)

Allah hepimizi korusun canım. çok haklısın ben sıcak suyu göbeğime bile tutmaktan çekiniyorum. özellikle son zamanlarımıza doğru evde yalnız kalmak daha zor olacak. :44:

Kızlar selam,

nerdeyse en başından beri sizi takip ediyorum.. face de bir grup kurmuşsunuz orada arıyorum arıyorum bulamıyorum beni de eklermisiniz zeynep kartal aydın hadi bekliyorum :)

cnm ben seni ekledim ama rakadaş olmamız lazım eklemek için

mrhb annişler böbrek ağrısı olan var mı benim ağrıyorda anlam veremedim

canım üşütmüşte olabilirsin..
ama idraryolu enfeksiyonuda olabilir
devam ederse,bi tahlil yaptırıp dr'unla görüş
bende ara ara tekrarlıyor çünkü enfeksiyon
ve tek belirtim böbrek ağrısı,kasık ağrısı ve gece sık wc.. gebelikte istenmeyen bi durumdur,üstünde dur ama

acaba susuz mu kLIYORUM DİYORUM BENDE bol bol su içmek lazım 2 gündür var anlaamdım su içince geçiyor ama tşk ederim cevabın için

mrhb annişler böbrek ağrısı olan var mı benim ağrıyorda anlam veremedim

böbreğe dikkat et tatlım benim de kurban bayramı arifesinde sabah başladı şiddetlenince doktora gittim idrar tahlili yaptı kum döküyosun dedi serum verdi.bütün gün ağrıdı çok korkunçtu normal doğum sancısı da böle olursa doğuramam ben falan dedimm. sonradan duydum çıkıomuş arkadaş da dökmüş. öyle bişe olmasında su iç bol bol...

hadiyaaa içmek lazım ozaman içincede midem allak bullak oluyor ama zorlıcaz artık geçmiş olsun sanada

kızlaaarr.. facedeki grubunuz ne ben de istyorum gelmeeek

kızlar diyorum

Son düzenleme:
hadiyaaa içmek lazım ozaman içincede midem allak bullak oluyor ama zorlıcaz artık geçmiş olsun sanada

saol canım bana sor içebiliyon mu diye. günde yarım litre belki anca. mideler fena ya.azaldı baya ama su normalde de içmem ben zorla içiom......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…