- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
Kızlar selam,
nerdeyse en başından beri sizi takip ediyorum.. face de bir grup kurmuşsunuz orada arıyorum arıyorum bulamıyorum beni de eklermisiniz zeynep kartal aydın hadi bekliyorum :)
Selam arkadaşlar
Ayy teyzoşlarının minnoşu güzel haberlerinize çok sevindik dmtfth cim ikili test sonuçlarınız içinde hayırlı haberler dilerim
Darısı başımıza inşallah
cnm ben seni ekledim ama arkadaş olmamız lazım eklemek için[/QU
canım ya çok tşk ederim çok sevindim :):):)
saol canım bana sor içebiliyon mu diye. günde yarım litre belki anca. mideler fena ya.azaldı baya ama su normalde de içmem ben zorla içiom......
cnm ben seni ekledim ama arkadaş olmamız lazım eklemek için[/QU
canım ya çok tşk ederim çok sevindim :):):)
rica ederim canımmm :)
Eki Görüntüle 563730 Eki Görüntüle 563721
bizdee boyle birseyiz :) opucuk atiyor bitaneem annesine :)))
Canım kayınvalidemdeyiz cepten girebildim ancak. Her şey yolunda cok şükür. Bebekle ilgili düşüncem tamamen pozitif dedi doktorum. Her şeyi çok normal dedi. Çok ilgiliydi. Böbreklerini kalbini beynini amniyotik sıvısını ve her bir şeyini tek tek inceledi. 45 dk kaldım. En son kalkacakken cinsiyeti belli değil mi dedim :) belli erkek dedi çok net :) Kan sonucunda iyi gelecektir 3 lüyü istemicem 22. Haftanda detaylı ultrasonda görüşürüz dedi. Eve gidince daha detaylı yazarım. Boyumuz 7,1 cm olmuş. 13+2 yiz :)tokoyay nerde kaldınız cnm yaaa...
canım hangi devlet hast ? hepsi yapmıyor mu...ben de henüz karar vermiş değilim nerede yaptıracağım konusunda...aklıma geldikçe stres oluyorum...hangi bölümden oldugunu hast. arayıp öğrenemez miyiz ?
demek oğluşun oluor ne güzel ya..benmki yorum bileme yapmadııı..ultrasonuda çokiyiyidi yani..pöfffffffffffCanım kayınvalidemdeyiz cepten girebildim ancak. Her şey yolunda cok şükür. Bebekle ilgili düşüncem tamamen pozitif dedi doktorum. Her şeyi çok normal dedi. Çok ilgiliydi. Böbreklerini kalbini beynini amniyotik sıvısını ve her bir şeyini tek tek inceledi. 45 dk kaldım. En son kalkacakken cinsiyeti belli değil mi dedim :) belli erkek dedi çok net :) Kan sonucunda iyi gelecektir 3 lüyü istemicem 22. Haftanda detaylı ultrasonda görüşürüz dedi. Eve gidince daha detaylı yazarım. Boyumuz 7,1 cm olmuş. 13+2 yiz :)
malesef cnm hepsi yapmıyo bugün kaynarcadaki marmara üniv. hastanesine gittim ama orda 2li test yapılmıyomuş sonra benim evim sultanbeyliye de yakın orada memur bir arkadaşıma sordurdum sultanbeyli devlet hast. de de yapılmıyomuş, ama Arzu mudan öğrendiğime göre pendik devlet hastanesinde ve kartal lütfi kırdar devlet hastanesinde yapılıyomuş bende Karta Lütfi Kırdardan randevu aldım hayırlısı bakalım haftaya perşembe gitcem.
demek oğluşun oluor ne güzel ya..benmki yorum bileme yapmadııı..ultrasonuda çokiyiyidi yani..pöfffffffffff
çok sevindim cnm seninde gözün aydın :81: maşallah bebişinee uzaktandan olsa gayet güzel gözüküyokızlar az önce ikili testten geldik.bu sefer bebisimi fazla goremdm.daha cok babasi gordu.guzel bir pozunu da yakalayamamis babasi..ısrarla cinsiyeti sorduk adam yorumda bulunmadi.neyse uc hafta sonra giderim yine Allah izin verirse..bebisimde fiziksel olarak bir sıkınti yokmus.bu arada 6 cm cikti bize çekmeyecek galiba boylu poslu mu olacak ne ve 12+3 tam gununde cikti.ense kalinligi 1.3 mm iyiymis.insaalalah sonuclarda iyi cikar
ahan da yaklaştıra yaklaştıra anca bu çıktı:)babası gene iki metre uzaktan çekmiş..
Eki Görüntüle 563754
msjın gelmiş cnm teşekkür ederim. bende o kitaptan var amasana mesaj pasladım canım.. gelen kutunu bi kontrol et sanırım sorunlu bu gün biraz ama inşallah gelmiştir..ben diğerini almayı düşünüyorum ama pahalı işte
fyyzzz kitap bence güzeldir ama fiyatı da güzelmiş beyaaa
sorma cnm sanki ansiklopedi serisi alıyoruz 100 tl de neymişş
Canım kayınvalidemdeyiz cepten girebildim ancak. Her şey yolunda cok şükür. Bebekle ilgili düşüncem tamamen pozitif dedi doktorum. Her şeyi çok normal dedi. Çok ilgiliydi. Böbreklerini kalbini beynini amniyotik sıvısını ve her bir şeyini tek tek inceledi. 45 dk kaldım. En son kalkacakken cinsiyeti belli değil mi dedim :) belli erkek dedi çok net :) Kan sonucunda iyi gelecektir 3 lüyü istemicem 22. Haftanda detaylı ultrasonda görüşürüz dedi. Eve gidince daha detaylı yazarım. Boyumuz 7,1 cm olmuş. 13+2 yiz :)
kızlar 2'li testimin sonucu çıktı..Doktorumla da konuştum çok mutluyum..Bir sorunumuz yok Allahıma binlerce şükür..
cnm ben seni ekledim ama arkadaş olmamız lazım eklemek için
Canim ben hastaneye gitmedim ikili test icin.Prf. Dr Recep Has'in ozel muayenehanesine gittim.kızlar gözünüz aydın çok sevindim sonuçlarınıza.Maaşallah bebişlerinize
Tokoyay canım sen nasıl bi hastahaneye gidiyorsun ne kadar iyiymiş cihazlarıoğluşuna da öpücük gönderiyorum
bende yarın gidiyorum ikili test için gerginim biraz :18::18::18:
canımmm çok sevindim hadi gözün aydınn demek bi yakışıklı prens daha geliyoo :109::109:Canım kayınvalidemdeyiz cepten girebildim ancak. Her şey yolunda cok şükür. Bebekle ilgili düşüncem tamamen pozitif dedi doktorum. Her şeyi çok normal dedi. Çok ilgiliydi. Böbreklerini kalbini beynini amniyotik sıvısını ve her bir şeyini tek tek inceledi. 45 dk kaldım. En son kalkacakken cinsiyeti belli değil mi dedim :) belli erkek dedi çok net :) Kan sonucunda iyi gelecektir 3 lüyü istemicem 22. Haftanda detaylı ultrasonda görüşürüz dedi. Eve gidince daha detaylı yazarım. Boyumuz 7,1 cm olmuş. 13+2 yiz :)
gözün aydın cnmmkızlar 2'li testimin sonucu çıktı..Doktorumla da konuştum çok mutluyum..Bir sorunumuz yok Allahıma binlerce şükür..
Herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım sayılır. Benim bu 2. Gebeliğim. İlk bebeğimi doğduktan 3 gün sonra kaybettik. Çok zor günlerdi ama çok şükür atlattık. Tabi acısı geçmiyor ama ilk günlerdeki gibi avutmuyor. Rabb'ime şükürler olsun ki şimdi tekrar hamileyim. 10+4 teyiz. Allah herkesin bebeğini sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?