2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ


  • Ankete Katılan
    557
Kızlar selam,

nerdeyse en başından beri sizi takip ediyorum.. face de bir grup kurmuşsunuz orada arıyorum arıyorum bulamıyorum beni de eklermisiniz zeynep kartal aydın hadi bekliyorum :)

cnm ben seni ekledim ama arkadaş olmamız lazım eklemek için
 
saol canım bana sor içebiliyon mu diye. günde yarım litre belki anca. mideler fena ya.azaldı baya ama su normalde de içmem ben zorla içiom......

su çok önemli kızlar
ilerleyen dönemlerde çok daha fazlasına ihtiyacınız olacak. suyunuz az olursa mecburi bir miktar verecek doktor iç diye. mideler kötü biliyorum ama suyun yerini hiç bişey tutmuyor unutmayın.
ben oda sıcaklığında olunca içemiyorum ama dolaptan soğuk soğuk götürüyorum :26: eşim isyan ediyor şişeleri doldurmaktan bıktım diye 3-4 günde bi damacana bitiyor
sizde soğuk deneyin ama öyle buz gibi değil zaten kış dolabın ayarını düşürün hafif soğuk oluyor o zaman
 
tokoyay nerde kaldınız cnm yaaa...
Canım kayınvalidemdeyiz cepten girebildim ancak. Her şey yolunda cok şükür. Bebekle ilgili düşüncem tamamen pozitif dedi doktorum. Her şeyi çok normal dedi. Çok ilgiliydi. Böbreklerini kalbini beynini amniyotik sıvısını ve her bir şeyini tek tek inceledi. 45 dk kaldım. En son kalkacakken cinsiyeti belli değil mi dedim :) belli erkek dedi çok net :) Kan sonucunda iyi gelecektir 3 lüyü istemicem 22. Haftanda detaylı ultrasonda görüşürüz dedi. Eve gidince daha detaylı yazarım. Boyumuz 7,1 cm olmuş. 13+2 yiz :)
 
Son düzenleme:
canım hangi devlet hast ? hepsi yapmıyor mu...ben de henüz karar vermiş değilim nerede yaptıracağım konusunda...aklıma geldikçe stres oluyorum...hangi bölümden oldugunu hast. arayıp öğrenemez miyiz ?

malesef cnm hepsi yapmıyo bugün kaynarcadaki marmara üniv. hastanesine gittim ama orda 2li test yapılmıyomuş sonra benim evim sultanbeyliye de yakın orada memur bir arkadaşıma sordurdum sultanbeyli devlet hast. de de yapılmıyomuş, ama Arzu mudan öğrendiğime göre pendik devlet hastanesinde ve kartal lütfi kırdar devlet hastanesinde yapılıyomuş bende Karta Lütfi Kırdardan randevu aldım hayırlısı bakalım haftaya perşembe gitcem.
 
bu haftalardan sonra yavaş yavaş kasık ağrısı olması normal arkadaşlar. kasık ağrısı çeken arkadaşlara nacizane bir tavsiye mineral eksikliğindendir maden suyu içerseniz hafifler bana ilk hamileliğimde doktor öyle söylemişti.
 
demek oğluşun oluor ne güzel ya..benmki yorum bileme yapmadııı..ultrasonuda çokiyiyidi yani..pöfffffffffff
 

cnm sen nerde görevlisin..benim eşim istinye olay yerindeydi bir zamanlar..arkadaşımda kartal trafikte
 
kızlar 2'li testimin sonucu çıktı..Doktorumla da konuştum çok mutluyum..Bir sorunumuz yok Allahıma binlerce şükür..
 
demek oğluşun oluor ne güzel ya..benmki yorum bileme yapmadııı..ultrasonuda çokiyiyidi yani..pöfffffffffff

Ultrasonu cok iyiydi canim. Kalbinin tee icine kadar gosterdi. Damarlarini odaciklarini. Kanimi da aldilar hemen kalkmadan. En gec 1 haftada cikarmis bakalim. Bahaneyle ilk defa kalp atisini dinlemis :)
 
Herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım sayılır. Benim bu 2. Gebeliğim. İlk bebeğimi doğduktan 3 gün sonra kaybettik. Çok zor günlerdi ama çok şükür atlattık. Tabi acısı geçmiyor ama ilk günlerdeki gibi avutmuyor. Rabb'ime şükürler olsun ki şimdi tekrar hamileyim. 10+4 teyiz. Allah herkesin bebeğini sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.
 
çok sevindim cnm seninde gözün aydın :81: maşallah bebişinee uzaktandan olsa gayet güzel gözüküyo ama doktor vermiyomu size neden siz çekiyosunuz :44:
bende eşime diyorum sen daha şanslısın karşıdan daha güzel görüyosun ben tam göremiyorum

 

kızlar 2'li testimin sonucu çıktı..Doktorumla da konuştum çok mutluyum..Bir sorunumuz yok Allahıma binlerce şükür..

kızlar gözünüz aydın çok sevindim sonuçlarınıza. Maaşallah bebişlerinize
Tokoyay canım sen nasıl bi hastahaneye gidiyorsun ne kadar iyiymiş cihazları oğluşuna da öpücük gönderiyorum
bende yarın gidiyorum ikili test için gerginim biraz :18::18::18:
 
Son düzenleme:
Canim ben hastaneye gitmedim ikili test icin.Prf. Dr Recep Has'in ozel muayenehanesine gittim.
Yuksek riskli gebelik uzmani kendisi. Onun icin cihazlari cok iyi.
 
canımmm çok sevindim hadi gözün aydınn demek bi yakışıklı prens daha geliyoo :109::109: valla bizim doktor 5 dk da yaptı ikili testimizi nasıl yaptıysa artık
kızlar 2'li testimin sonucu çıktı..Doktorumla da konuştum çok mutluyum..Bir sorunumuz yok Allahıma binlerce şükür..
gözün aydın cnmm

cnm ya çok kötü bişey yaşamışsın Allah yaşatmasım kimseye çok üzüldüm gerçekten meleğin sana dua ediyodur eminim bu hamileliğin inş çok iyi geçer cnm sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini. Rabbim uzun ömürler versin meleklerimize..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…