evet bunu bende duymuştum . ben daha hamile olduğumu öğrenmeden 5 gün önce hamama gitmiştim iyiki bebeğime bişey olmamış bide sıcacık göbek taşına yattım
konu o kadar hızlı akıyo ki bende site diye bahsettikleri kısmı tamamen kaçırdım.. sosyal paylaşım sitesinde bi sayfa oluşturmuşlar ama aratınca çkmıyoo..
arkadaslar ben siteye yeni uye oldugum icin 100 mesaji gecemedim o yuzdeeen ozel mesaj atamiyoruum mesaj atan arkadalara cevap veremiyorum ne yapacagim konusundada hic fikrim yok :) ama simdiden itibaren kotami doldurup cevap vermek icin elimden geleni yapacagim :)
Kızlar bana doktor 16. haftada 3'lü test yaptıracaksın, 18. haftada ise ayrıntılı ultrason yaptıracaksın, dedi.
Size de öyle söyledi mi?
Ayrıntılı ultrasın devlette Zeynep Kamil ve Göztepe'de varmış.
Anadolu yakası için..
Kızlar bana doktor 16. haftada 3'lü test yaptıracaksın, 18. haftada ise ayrıntılı ultrason yaptıracaksın, dedi.
Size de öyle söyledi mi?
Anadolu yakası için..
valla 2liyi yaptirdim muayene sonrasi doktorum 3 hafta sonra gorusuruz dedi ole yani taramadan bahsetmedi ama 17. hafta oluyoruz buyuk ihtimal degil kesin yapar.cok pimpirik bi doktorum var bu durum cok hosuma gidiyor
Size de öyle söyledi mi?
Anadolu yakası için..
bana bişey demedi..ikili test sonucu yüzdelik yüksek çıkarsa yani oranı amniyosentez yapılır isterseniz karından su alınır dedi..o zaman % 100 belli olur bir sıkıntı olup olmadıgı dedi..
Kızlar merhaba bugün bebişim gördüm kasık agrısıyla gittim 2 gün rapor verdi doktor umarım birşey olmaz ikili testimiz yapıldı 3 gün sonra çıkıcak sonucumuz veee esas bomba bebişimin cinsiyetini öğrendik bugün kızım oluyor :):):)
Kızlar merhaba bugün bebişim gördüm kasık agrısıyla gittim 2 gün rapor verdi doktor umarım birşey olmaz ikili testimiz yapıldı 3 gün sonra çıkıcak sonucumuz veee esas bomba bebişimin cinsiyetini öğrendik bugün kızım oluyor :):):)
gozunuz aydin vede tebrikler,2 gun dinlenirsin iste ne guzel gecmis olsun ayrica.bende kiz hissediyorum ama doktor erkege benziyor dedi ama onemli olan saglikli olmalari