2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bu kıza benziyor :) acaba ne ki cnsiyeti

bilmiyoruz ama bizimkilerin hepsi erkege benzetti. allahim saglikli olsunda fark edermii kiz yada oglan. kayinbabam erkek olursa bana 3 burma bilezik 1 taki seti takacakmis. duydum delirdim ya. kiz olursa onuntorunu olmayacak sanki!!!!!

bu arada malum site dediginiz sey tam olarak nedir bilgisayarim bozuldugundan beri gecmise dair pek birsey okuyamiyorum??

bilmiyoruz ama bizimkilerin hepsi erkege benzetti. allahim saglikli olsunda fark edermii kiz yada oglan. kayinbabam erkek olursa bana 3 burma bilezik 1 taki seti takacakmis. duydum delirdim ya. kiz olursa onuntorunu olmayacak sanki!!!!!

hayırlısı olsun tabiki hakkımızda canım..
ama o nasıl bir hal-tavırdır.. ne desen haklısın inan..
''oğlumda olsa; burmaları kendilerinin olsun o zaman '' deseydin
evlat sahibi olmak kolay değil, böyle duyuncada çok üzülüyorum..hepsi canımız kanımız

kontrolden gelen tüm arkadaşlara selam eder gözlerinden öperim maşallah gözünüz aydın, fotosu olan bebeklere de bayıldım ayrıcaa
Tokoyay da gelsin iyi haberler versin bize

kızlar çok alakasız olacak ama banyo yaparken suyun sıcaklığına çok dikkat edin, bazılarımız oldukça sıcak suda banyo yapmayı sevebilir, bebek için ılıktan biraz sıcak su sağlıklı olan. çok sıcak su Allah korusun kanamaya yol açabiliyormuş. bir de duşta pek uzun kalmamak lazımmış. her duşa girdiğimde bunu kızlarla paylaşayım diyordum şimdi duşa giricem aklıma geldi yine

konu o kadar hızlı akıyo ki bende site diye bahsettikleri kısmı tamamen kaçırdım.. sosyal paylaşım sitesinde bi sayfa oluşturmuşlar ama aratınca çkmıyoo..

yaa doktoru dinlemeyip bi ulturasona gireyim dedim almadilarrr dusun . turiyedede oylemi doktor izni olmadan ulturasona aliyorrlarrr

yapma yaaaa soğuk havalarda da sıcak duş ne de iyi gelir insana , bende düşermiyim diye endişe ediyorum o yüzden çabuk cıkmaya calısıyorum , banyoya kaymaz koymak lazım sanırım bideee

hic yani erkek olsun kiz olsun benim canimin bir parcasi olacak yahuuu. umrumda degil altini falan alsin tobe tobeeeeeee

konu o kadar hızlı akıyo ki bende site diye bahsettikleri kısmı tamamen kaçırdım.. sosyal paylaşım sitesinde bi sayfa oluşturmuşlar ama aratınca çkmıyoo..

nasil bulacagiz pekii ?

maalesef fyyyzzz çıkmış cevaplarımızı göremedi... ben de kızımı almaya çıkıyorum kızlar hepinize Hayırlı geceler..

ay sinir oldum o ne demek ya sağlıklı olsunda gerçi önemli olan anne babanın ne hissettiği

kız olursa da ben sana takarım deseydin niye böyle yaparlar anlamıyorum yaaa evlat olsunda hayırlısından eliayağı düzgün olsun demiyolarda

Son düzenleme:
hic yani erkek olsun kiz olsun benim canimin bir parcasi olacak yahuuu. umrumda degil altini falan alsin tobe tobeeeeeee

nasil bulacagiz pekii ?

gördüğüm kadarıyla bu konuyla ilgilenen bi iki arkadaş var onlara mesaj atıcaksın :) diyorum ya malum ve meşhur sosyal paylaşım sitesinde bi sayfa oluşturulmuş benim anlayabildiğim..

evet bunu bende duymuştum . ben daha hamile olduğumu öğrenmeden 5 gün önce hamama gitmiştim iyiki bebeğime bişey olmamış bide sıcacık göbek taşına yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…