2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar iyi akşamlar,bugün annemdeydim gün boyu.hasret giderdikşimdide geçmişten çıkıp bi slm vereyim dedim.yoksa bitecek gibi değil.oku oku

Ne güzel herkes kahvaltıdan bahsediyor maşallah ben daha kahvaltı yapamıyorum sadece haslanmis yumurta ama kayısı kıvamında olacak :)

canım yumurtayı iyi haşlamak gerekiyormuş.az pişmiş iyi değil diye biliyorumkayısı kıvamı iyi değilmiş...

canım biraz geç geldi test tarihin,aralık değilde kasım sonu olmasın?çünkü ikili test 11-14 haftalar arası oluyor...

Allah bu bebisini saglikla buyutmeyi nasip etsin canm...

Yumurta konusunda katiliyorum, bu toksoplazma testlerinii yapmalariyla ayni sebpeten oturu, yani bu mikrobik seylerin bulasmasindan dolayi, iyi pismis emek gerekiyor yumurtayi da etler gibi...

Bir de ben de bebisimi daha buyumus goreyim diye 12+5 e aldim gunumu ama heralde ikili test icin gec olmaz degil mi, 14 e kadar yolu var herhalde. Cunku o zaman 13. Haftanin sonuna yaklasmis oluyoruz da, simdi acaba yanlis mi yapiyorum diye bir fiir olustu kafamda...:26: doktor bana bu ay kacinda geldiysen aynen oyle gel yine demisti aslinda ama ben biraz agirdan aliyorum gibi olacak...:26:

Bir de sosyolog bu diger gruba beni de eklersen sevinirim... Ne bilgisi verilmesi gerekiyorsa vereyim...

canım geç değil merak etme,gayet uygun bi tarihte gidiyorsun.
canım grup için sosyologa yada banada atabilirsin.face adresin varsa,ordaki ismini, atarsan yeterli...

slm kızlar anne adaylarııı.. nasıl gidiyor ilk çocuğum benimde annelik moduna girebildiniz mi

canım grup için sosyologa yada banada atabilirsin.face adresin varsa,ordaki ismini, atarsan yeterli...

Canim Feys adresim var ama mesaj atamiyorum malesef henuz. Beyza kuşcu oktay olarak geciyor olmam gerek feyste. Eklersen sevinirim. Mucx

benide ekleyin dicem ama 100 mesajım olmadı mesaj atamıyorum

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm,umarım iyisindir.çok geçmiş olsun canım...

Canim Feys adresim var ama mesaj atamiyorum malesef henuz. Beyza kuşcu oktay olarak geciyor olmam gerek feyste. Eklersen sevinirim. Mucx

canım seni buldum fakat arkadaş olarak ekle butonu yokabone ol diye bişey var anlamadım

iyigeceler Güzeller
Beeen çoook heyecanlıyım ya
En son böyle hissettiğimde 11 yaşındaydım bayram arife gecesi
bayramlıklarımı başucuma koyup uyumuştum
Yarın bana bayram çünkü Allah nasip ederse
Bebeğimi göreceğim
Bu saatlerde uyku basardı ama heyecanda uyuyamıyorum
Sizler nasılsınız

sosyolog sana arkadaşlık isteği yollayan benim diğer arkadaşalara önerirsen sana zahmet bizide ekleyin fındığımla

Kime diyosam herkes uyumuş gitmiş kii
Yarın randevum 1 buçukta ikili test yapılcak hem beni özleyin anacııım :118::119::122::124:

11 inci haftanın içindesin daha erken değil mi ikili test için

Bilmiyorum valla bende onu sormuştum geçen arkadaşlara
Bi türlü hesaplayamadım haftamı sonra gitmesem mi diye düşündüm
Arkadaşlar dedi doktorun verdiğine göre tarihi vardır bi bildiği
Zaten her koşulda gidicem görmem lazım artık 6 kasımdan beri görmüyorum
Yani yapsalarda gitcem yapmasalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…