Kızlar dün dr giitk. diyorki 5 gün geride görünüyor geç yumurtlama olabilirmiş.. ama gayet sağlıklı görünüyor 2 hafta sonra tekrar bakalımkesinlik kazanır dedi. Bu durumda karşılaşan var mı arkadaşlar?
2 li test için de aralık sonu dedi... bakallım hayırlısıyla 3. ay bir bitse kafam daha rahat olucak.
Herkese sevgiler güzel bir gün olsun
Herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım sayılır. Benim bu 2. Gebeliğim. İlk bebeğimi doğduktan 3 gün sonra kaybettik. Çok zor günlerdi ama çok şükür atlattık. Tabi acısı geçmiyor ama ilk günlerdeki gibi avutmuyor. Rabb'ime şükürler olsun ki şimdi tekrar hamileyim. 10+4 teyiz. Allah herkesin bebeğini sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Yumurta konusunda katiliyorum, bu toksoplazma testlerinii yapmalariyla ayni sebpeten oturu, yani bu mikrobik seylerin bulasmasindan dolayi, iyi pismis emek gerekiyor yumurtayi da etler gibi...
Bir de ben de bebisimi daha buyumus goreyim diye 12+5 e aldim gunumu ama heralde ikili test icin gec olmaz degil mi, 14 e kadar yolu var herhalde. Cunku o zaman 13. Haftanin sonuna yaklasmis oluyoruz da, simdi acaba yanlis mi yapiyorum diye bir fiir olustu kafamda...:26: doktor bana bu ay kacinda geldiysen aynen oyle gel yine demisti aslinda ama ben biraz agirdan aliyorum gibi olacak...:26:
Bir de sosyolog bu diger gruba beni de eklersen sevinirim... Ne bilgisi verilmesi gerekiyorsa vereyim...
Yumurta konusunda katiliyorum, bu toksoplazma testlerinii yapmalariyla ayni sebpeten oturu, yani bu mikrobik seylerin bulasmasindan dolayi, iyi pismis emek gerekiyor yumurtayi da etler gibi...
Bir de ben de bebisimi daha buyumus goreyim diye 12+5 e aldim gunumu ama heralde ikili test icin gec olmaz degil mi, 14 e kadar yolu var herhalde. Cunku o zaman 13. Haftanin sonuna yaklasmis oluyoruz da, simdi acaba yanlis mi yapiyorum diye bir fiir olustu kafamda...:26: doktor bana bu ay kacinda geldiysen aynen oyle gel yine demisti aslinda ama ben biraz agirdan aliyorum gibi olacak...:26:
Bir de sosyolog bu diger gruba beni de eklersen sevinirim... Ne bilgisi verilmesi gerekiyorsa vereyim...
canım geç değil merak etme,gayet uygun bi tarihte gidiyorsun.
canım grup için sosyologa yada banada atabilirsin.face adresin varsa,ordaki ismini, atarsan yeterli...
Herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım sayılır. Benim bu 2. Gebeliğim. İlk bebeğimi doğduktan 3 gün sonra kaybettik. Çok zor günlerdi ama çok şükür atlattık. Tabi acısı geçmiyor ama ilk günlerdeki gibi avutmuyor. Rabb'ime şükürler olsun ki şimdi tekrar hamileyim. 10+4 teyiz. Allah herkesin bebeğini sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.
canım grup için sosyologa yada banada atabilirsin.face adresin varsa,ordaki ismini, atarsan yeterli...
kızlar ben az önce düştüm. yeni aldığım bir pantolonu denemek isterken topuklu ayakkabıda dengemi kaybettim ve sert seramik zemine kalça üstü düştüm. başına böyle bir şey gelen var mı? çok şükür şimdiye kadar kanamam falan olmamıştı şimdi çok tedirginim. bir sıkıntı olur mu acaba???
iyigeceler Güzeller
Beeen çoook heyecanlıyım ya
En son böyle hissettiğimde 11 yaşındaydım bayram arife gecesi
bayramlıklarımı başucuma koyup uyumuştum
Yarın bana bayram çünkü Allah nasip ederse
Bebeğimi göreceğim
Bu saatlerde uyku basardı ama heyecanda uyuyamıyorum
Sizler nasılsınız
Bilmiyorum valla bende onu sormuştum geçen arkadaşlara
Bi türlü hesaplayamadım haftamı sonra gitmesem mi diye düşündüm
Arkadaşlar dedi doktorun verdiğine göre tarihi vardır bi bildiği
Zaten her koşulda gidicem görmem lazım artık 6 kasımdan beri görmüyorum