2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
fındığıııım çok özledim seni annecim, 3 hafta oldu görüşemedik.. Hain doktor daha hiç göremedim zaten seni.. Az kaldı Cumaya sabret kuzucumm

baya olmuş ben ikili test için dedim hem doktor çağırdıysa vardır bildiği :) özlmişsindir:) ben çarşamba gidicem taaa

Hayirli aksamlar guzel anneler

Ben 2012 haziran annesiyim, sizin topigi gorunce cok duygulandim...

Ilk gunlerim aklima geldi... Allah yavrularinizi kucaginiza almayi nasip etsin sag saglim insaAllah.

hadi bakalım bebişini görde gel annesi,güzel haberlerini bekliyoruz...

Sağol teyzesiii İnşallah inşallahh Her ne kadar stresimde olsa ister istemez yinede iyi şeyler düşünüyorum ilk sizi haberdar edicem teyzeleri

okuyabiliyorum ama cevap yazamıyorum ben sizi aradım ama bulamadım

yaaa nasıl bulamazsın şöyle güzelce bi kız görceksin işte o benim kız dedim kendime bide Aaa dur bakayım iki dk sonra tekrar dener misin canım :44:

Hayirli aksamlar guzel anneler

Ben 2012 haziran annesiyim, sizin topigi gorunce cok duygulandim...

Ilk gunlerim aklima geldi... Allah yavrularinizi kucaginiza almayi nasip etsin sag saglim insaAllah.

İyi akşamlar hoşgeldiniz
Amin inşallah çok teşekkürler
Bizde bigün böyle topiklere bakıp duygulanabilcez mi acaba çok uzak geliyo o günler :44:
DAhaa çook zaman var

bi kızçe buldum arkadaşlık yolladım ama inşallah sensindir :26:

Günaydıınnnn golgeeen ve tüm hamişlerr:))

sabah 4 ten beri uyanığım yaaa cin gibiyim bugun , aksam yine tavuk gibi erkenden uyumuşum ,hürremi izlicektim bide neyse mesai başlamadan netten izliyim biraz bari ...aksam önemli bisey varmıydı acabaaaa:44:

Bende akşam hürremi izleyemedim kvalidmdydm bi o a yana bi bu yana devrilip duruluyordum:) hala yayaktayım ben uykum var eşim gittikten sonra uyuyamadım bir bakıyım dedim
Zencfilcim 2 li testin sonucu iyi çıkmış gözün aydın canım çok svndin
Tokoyay cım oğluşun geliyormuş maşallah darısı diğer annelerimize:)

bugüün ikili test günüüüü :18::18::18::18::18::18::18::18:

maşallah canım . oğlunuz geliyor ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .
kızlar 2'li testimin sonucu çıktı..Doktorumla da konuştum çok mutluyum..Bir sorunumuz yok Allahıma binlerce şükür..
çok sevindim canım sonuçların güzel çıkmasına darısı test sonucu bekleyenlere ve yaptıracak olanlara

çok üzüldüm canım . ALLAH bu bebeğini sana bağışlasın sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğsun İNŞALLAH

Günaydın kızlar . Işe geldim kahvaltımı yaptım . Ama benim miğde fenalarda yine bugün

Günaydın kızlar. Dün dayanamadım izin aldım çıktım. Bugün az iyiyim gibi şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…