Bilmiyorum valla bende onu sormuştum geçen arkadaşlara
Bi türlü hesaplayamadım haftamı sonra gitmesem mi diye düşündüm
Arkadaşlar dedi doktorun verdiğine göre tarihi vardır bi bildiği
Zaten her koşulda gidicem görmem lazım artık 6 kasımdan beri görmüyorum
Yani yapsalarda gitcem yapmasalarda
İyi akşamlar hoşgeldiniz
Amin inşallah çok teşekkürler
Bizde bigün böyle topiklere bakıp duygulanabilcez mi acaba çok uzak geliyo o günler :44:
DAhaa çook zaman var
sabah 4 ten beri uyanığım yaaa cin gibiyim bugun , aksam yine tavuk gibi erkenden uyumuşum ,hürremi izlicektim bide neyse mesai başlamadan netten izliyim biraz bari ...aksam önemli bisey varmıydı acabaaaa:44:
Bende akşam hürremi izleyemedim kvalidmdydm bi o a yana bi bu yana devrilip duruluyordum:) hala yayaktayım ben uykum var eşim gittikten sonra uyuyamadım bir bakıyım dedim
Zencfilcim 2 li testin sonucu iyi çıkmış gözün aydın canım çok svndin
Tokoyay cım oğluşun geliyormuş maşallah darısı diğer annelerimize:)
Canım kayınvalidemdeyiz cepten girebildim ancak. Her şey yolunda cok şükür. Bebekle ilgili düşüncem tamamen pozitif dedi doktorum. Her şeyi çok normal dedi. Çok ilgiliydi. Böbreklerini kalbini beynini amniyotik sıvısını ve her bir şeyini tek tek inceledi. 45 dk kaldım. En son kalkacakken cinsiyeti belli değil mi dedim :) belli erkek dedi çok net :) Kan sonucunda iyi gelecektir 3 lüyü istemicem 22. Haftanda detaylı ultrasonda görüşürüz dedi. Eve gidince daha detaylı yazarım. Boyumuz 7,1 cm olmuş. 13+2 yiz :)
Herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım sayılır. Benim bu 2. Gebeliğim. İlk bebeğimi doğduktan 3 gün sonra kaybettik. Çok zor günlerdi ama çok şükür atlattık. Tabi acısı geçmiyor ama ilk günlerdeki gibi avutmuyor. Rabb'ime şükürler olsun ki şimdi tekrar hamileyim. 10+4 teyiz. Allah herkesin bebeğini sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.