2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın herkese. Bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Uzun zaman sonra az da olsa sabah kahvaltıda peynir yedim ve nesquikli süt içtim :)) Artık yavaş yavaş geçiyor bulantılar.

hepinize günaydın kızlar bugün nasılsınız 2li test sonuçlarını alanlar gözünüz aydın darısı bizlerin başına inşallah ya böyle cinsiyetini öğrenenleri duydukça benide bi heyecan basıyo zaman geçsin istiyom çabucak

Günaydın kızlar . Işe geldim kahvaltımı yaptım . Ama benim miğde fenalarda yine bugün

günaydın canım seninle doğum tarihleri hemen hemen aynı bebişlerimizin bende senin gibi midemden çok çekiyorum arada iyi gibi oluyorum bu seferde acaba bişiymioldu diye telaşlanıyorum öyle böyle atlatçaz inşallah canım

günaydın benim miğdem geçen haftasonu iyi gibiydi ama bu hafta hep bulantılar devam etti . İNŞALLAH ek kısa zaman geçer bulantılarımız .

gunaydın canlarrrr hakıkaten ya ılksevı goren yok mu hıc
bende merak edıorm umarım sıkıntısı gecmıstr

günaydın güzel anneler.
test sonuuçları herkesin güzel çıkmış onları tebrik ediyorum, cinsiyet öğrenen arkadaşımız tokoyay'ı tebrik ediyorum. kendini ködü hissedenlere şifa diliyorum vee bugün teste girecek arkadaşların Allah yardımcısı olsun güzel haberlerle bekliyoruz inşallah.

günaydın arkadaşlar bu gruba yeni katıldım bende 2013 haziran anne adayı olarak hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum benim mide bulantılarım geçti çok şükür tatlı düşkünü olan ben hamile kaldığımdan beri resmen bi tiksinti geldi herseyı yiyemez oldum iştah felan gitti zorda olsa yemeğe çalışıyorum artıkın doktor tatlı yememen senin için büyük bir avantaj dedi çok tatlı bir doktorum var ya kızlar psikolog gibi bir kadın abartmandan yaptıryor herşeyi inş sonuna kadar hep böle iyi gider :)

hoşgeldin canım . bende senin gibi tatlıdan tiksinenlerdenim görünce bile fena olmama yetiyor . en çok sevdiğim çikolatayı bile yiyemiyorum artık

canım çok üzüldüm,umarım iyisindir.çok geçmiş olsun canım...

canım seni buldum fakat arkadaş olarak ekle butonu yokabone ol diye bişey var anlamadım

Canim o benim ayarlardan kaynaklanmis, rica etsem bir kez daha dener misin lutfen

bugüün ikili test günüüüü :18::18::18::18::18::18::18::18:

hayırlı haberlerle gelirsin inş seyzencim bende bugun ikili testimin sonucunu alıcam bakalım hayırlsıı ...:44:

İkili test icin bekleyenler de hayirlinhaberlerle gelirler insaallah, darisi da bizim basimiza olur tohumcugumla

hoşgeldin canım . bende senin gibi tatlıdan tiksinenlerdenim görünce bile fena olmama yetiyor . en çok sevdiğim çikolatayı bile yiyemiyorum artık

Tatli konusunda ve ozellikle cikolata konusunda bende de var bu olay. Hatta esim dalga geciyor hep senin cikolatadan igrendigim gunleri de gorecek miydim diyee

merhaba arkadaşlar bende haziran 2013anne adayıyım...umarım hepimiz bü süreci en güzel şekilde geçirir,sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

hoşgeldin canım . Bende senin gibi tatlıdan tiksinenlerdenim görünce bile fena olmama yetiyor . En çok sevdiğim çikolatayı bile yiyemiyorum artık

hoşbulduk canım . Sorma ya çikolatasız bi hayat olmaz derdim şimdi dikkatimi bile çekmiyor :)

günaydın canım.. seninle doğum tarihlerimiz yakın gibi :) doktor bana 20 aralıkta söylerim kesin cinsiyeti dedi sana gün verdi mi?

20 kasımdaydı son kontrolüm o zaman bile büyük ihtimal erkek demişti gerçi?

sende böyle bi erken tahmin olmuş muydu ??

günaydın şekerler ve bebişler hepinize sağlık dilerim

Sabah sabah sinirlerim bozuldu ağlıcam çok fena, hurriyetin ilk haberi beni bitirdi.Off ya neyse sizinde içinizi karartmayım bundan sonra haberleri okumayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…