2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bu videoyu geçen gün eşim mail atmış bana 'seversin diye düşündüm' yazmış, benim verdiğim tepki ise oldukça acımasız oldu: elin adamları nasıl hevesli bak usanmadan neler yapmış, sende video gönder anca.... hamilelik psikolojisi olsa gerek napiym

bende girdim ikili teste ama doktor göremediğini söyledi.. uyuyamamıştım o gece meraktan neyse inşallah sen öğrenebilirsin, biz bi 20 gün daha bekliycez..

harikasın yaa =))) ayyyhh ne güldümmm .. kız adam düşünmüş yollamış işte.. ama olsun onların doğum sancılarınıda bizim yaratmamız lazım di mi ... durmak yok bööle devamm =)))))

Bende bizimkine yollamıştım o da biz niye yapmıyoruz dedi ama icraat yok :) tartıldığımda kilomu yazıp tarihi atmış bu bile bana yetti..

Sabah sabah sinirlerim bozuldu ağlıcam çok fena, hurriyetin ilk haberi beni bitirdi.Off ya neyse sizinde içinizi karartmayım bundan sonra haberleri okumayacağım..

inanmıyorum haber mi okudun valla tebrik ettim seni şekerim hala yürek var sende. Ama şimdi sen böyle Hürriyetin ilk haberi deyince merakım kabardı kesin bi iç çelişkiden sonra bakarım ben buna.:18:

ben bu ayın 17sinde gittm en son doktora canım 9 haftama yeni girmiştim cinsiyetle ilgili hiç bişiy sormadım zaten çok erkendi bide bu cumartesi gidicem bişey söliceni sanmıyorum ben daha önceki hamilleliğimdede aynı doktora gitmiştim 16.haftadan önce söylemez ama 2 hafta sonra falan 2li test için başka bi doktora gidicem ümidim var öğrenebilirim belki diye

Bende bizimkine yollamıştım o da biz niye yapmıyoruz dedi ama icraat yok :) tartıldığımda kilomu yazıp tarihi atmış bu bile bana yetti..

amaannnn biz kadınlarda valala hamileyken hem nazlı hem kaprisli oluyoruz vallaaa gerçi normal zamanda da öyle ama adamcıklar ne yapsar bize yaranamazlar dün aksam işten eve geldim kapıda ooooyyy kim gelmiş deyip hemen minnakı sevmeler falan filan bende hemen tripler geldi -yaaaa ben yaaaa ben demeye başladım galiba benim pabucum dama çoktannnn atıldı, neyse pıtırcıgım gelsin de damdan getirir annesinin papucunu

ama durmak yok hamileliğe kadar kaprise ve naza devam bidaha gelir mi bugünler

merhaba,

bende 2013haziran anne adayıyım.33yaşındayım,ilk çocuk,tahmini doğum tarihi 19-6-2013 ve kalp atışlarını 30/10/2012de duyduk..benide listeye eklerseniz sevinirim...

inanmıyorum haber mi okudun valla tebrik ettim seni şekerim hala yürek var sende. Ama şimdi sen böyle Hürriyetin ilk haberi deyince merakım kabardı kesin bi iç çelişkiden sonra bakarım ben buna.:18:

Boşver ya gevezelik ettim sen okuma boşver merakını biraz törpüleyim enses tecavüz vakkası ama orda ayrıntılarını okuyunca insan kötü oluyor, dünyada neler oluyor diye bakıyoruz siyasi falan ama artık onlarıda kaldıramıyorum sinirlerim bozuluyor, ben en iyisi burdan hiçbiryere çıkmıyım...
Bu arada ben msnroz (öznur) arkadaşı ekledim malum adresten ama gurupla kim ilgileniyor acaba bulamadım....

offffffff okumayın yaaa benimde moralim bozuldu sabah okuyunca herkes anneliği hakketmiyor işte , annelik doğustan gelmiyor kesinlikle , bu tipleri görünce bebek özlemi ceken aileleri düşünüyorum yazık gerçekten

dayanamadım baktım ama onu görmedim anasınıfındaki çocuğun üzerine lavabo düşmüştü ya onu gördüm o sandım. Neyse bakmayım o zaman. Ben çok uzun süredir haber izlemeyi falan bıraktım. Böylesi daha relax.
gruptan haberim yok bi ara konuşulduğunda daha çok erken olur burası yavaşlar demiştim ama sanırım kurulmuş ve sanırım burası da eskisi gibi değil

Sanırım bu tam benlik bir hareket , beni sevmicek misin diyordum o da sen benim ilk bebeğimsin o da bebişimiz diyor :) ..
Valla bebek gelince onların mı pabucu dama atılır bizim mi bilemiyorum, bu konuda şüphelerim var.... :)

canım bana biligilerini gönder ekliyim seni de

yok yokkk benimki çoktan damdaaa bebişler doğsun babalarının kocaman papuclarını atıcak minnaklar bak görürsün

yuh yaaaa
baba mı bu kızlar anne mı bu ne bunlar ınsan mı ya
bolelerı olsn dıorm baskada bısı demıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…