2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım bana doktor hiç yiyemezsen eğer balığı konserve olarakda tüketsen olur demişti bazen yediğim oluyor bir sor istersen doktoruna sende.sodayı da normalde bütün doktorlar tavsiye ediyor ama senin yapınada bağlı belki başka bir sebepten dolayı içme demiştir doktorun

bende ole hıssedıorm ama yuzuhemen olmus sankı cocumun
15 gun sonrada buymus halını ınsallah koyarım

Allah sağlık versin canım
evet valla maşallah yüzünü bende farkettim
15 gün sonra koca bi delikanlı paylaşcaksın bizimle o zaman

mLsvT cim daha önce belki okuduysan ben yazmıştım kasık ağrısı vücutdaki değişimle doğan mineral eksikliğinden kaynaklanır ve genelde maden suyu buna önemli ölçüde fayda eder. hafta olarak çoğunuzdan gerideyim ama benim 2, hamileliğim ve ilkide henüz 3 yaşında yani ilkinden hatırladıklarımı yazıyorum

teşşekkürler canım evet burda bir hata yaptım çok özür diliyorum senden adını hatırlayamadığım için bir iki arkdaşımızın cevabı olmuştu ayrıca teşekkürler onlara.

yok canım özür dilenicek birşey değil her zaman giremiyorum ama girince genelde okuyorum bilidğim olursa cevap yazıyorum.bu arada belki başka bir yerde görmüşsünüzdür ama bazı firmalar numune gönderiyor bebeğinizin adına evinize eğlenceli oluyor tavsiye ederim

mehselcim hiç biryere gitmek yok bırak mulaifler heryerde var bebişim onlar kandi doğrularına inansınar ya insanların yapısı farklı farklı bunu takıpta gitmey kalkma arkadaşlara katılıyorum aklımmmmmmmm çıktı aklım valla bir şey oldu sandım

tabı ya teyzelerı kımse bısı demesın benım cocum cınsıyetsız kalsın
o kadar kollarını kaldırdı yavrum bı kısıden baska cınsıyet tahmını yapan olmadı
ben kusmedım ama yavrum sıze kustu

Mehselcigim, ilk hareketlerin ile lgili yazdiginda da cok sevinmistim adina, allah bizlere de nasip etsin o gunleri die dua etmistim. Simdi de yine bebeginn ve senin iyi olmanizdan dolayi cok seviniyorum, gercekten... Hafta olarak onde olmazndan dolayi aslinda yazdiklarin cogu zaman aydinlatici oluyor. Tabii ki hepimiz farkli sekilde yasiyoruz sureci ama yine de olabiliteler geliyor gozumuzun onune ve heyecanla bekliyoruz. Tipki bebisin hareketlerini hissettigini soylediginde, aaa demek ki 14 ten sonra olabilirmis ne guzel, bekleyelim biz de dememiz gibi...

İlk okurken ben de sonunu nasil getirecegim bilemedim yazini acikcasi, ben de korkuyla okudum ama cok sukur iyisiniz ve eger forumdan ayriyken daha mutl huzurlu olacaksan girmemen daha hayirli olacaktir belki de, cunku bizim huzurumuz cok onemli tabii ki bu donemde...bunun kararini sen veeceksin, o yuzden de o arkadas soyle demisti, boyle demek istemisti vs lere girmeyecegim...

Kararin kesnse de, kendine ve bebisne cok iyi bak, arada ugra selam et :) mucx

Demek sende de oldu, ben hic boyle seylere yok su zaman olmali bu zaman olmali diye bakmadm ve valla ne yalan soyleyeyim cok seviniyorum adiniza. Ve merakla da bekliyorm benimkini annecigine bir isaret versin diyee... Hatta surekli konusuyorz falan, acaba bi tepki alir miyim diye bidik olmamiza ragmen gozetliyorum elim karnimda :)

Ya valla kusmeyin sekerim cunku ben bu cinsiyet islerinden hic alamiyorm, o yuzden de kimseye yorum yapmiyorum ama masallah subhanallah diyelim bebise ve insaallah gonlunden gecen ne ise oyle olsun :)

mehselcim hiç biryere gitmek yok bırak mulaifler heryerde var bebişim onlar kandi doğrularına inansınar ya insanların yapısı farklı farklı bunu takıpta gitmey kalkma arkadaşlara katılıyorum aklımmmmmmmm çıktı aklım valla bir şey oldu sandım

ay canım valla ben de cinsiyet tahmini konusunda çok kötüyüm ama miniğe bakınca erkek hissettim :)

Kızlar hareket konusu açılmışken bir şey sorayım. Haftasonu ayakta iş yaparken gaz yüzünden kalbim sıkıştı. Ciddi ciddi kalbe baskı yapıyor hem de çok can yakıyor. HAmile arkadaşlara sordum, yaşanabiliyormuş, normalmiş.

Asıl sorum şu: Ben bir yandan o acıyı çekerken bir anda midem-kasıklarım arası bir bölgede sıcacık bir akıntı, kayıp gitme hissi yaşadım. Öyle garip bir duygu hissettim ki..Eğer boğazımdan aşağı gitse ya da bir yerden çıkışı olsa başka şey diyebilirdim. Ama sadece o daracık br alanda sıcacık bir şeyler aktı sanki. Rahim kasılması falan mıdır? ya da, ya da bebek hareketi

benimkisi fazla sıkıştırmaktan oldu sanırım canım nazlı kızım sıkıntıya gelemiyor

canım tam olarak bilemiyorum ne yorum yapsam yalan olur
daha çok baskı gibi birşeyler gıdıklıyor bir garip hissetiriyor gibi geliyor bana ben kendimce öyle anlamaya başladım

hamileligimin 4 yada 5. haftasinda bendede oldu huzursuz bacak sendromu ayaklarim hic bir yere sigmiyordu hareket ettirmeden duramiyordum.hicbir yerde rahat degildi.sonra kendiliginden gecti ara ara bazen gene oluyor.ama uzun surmuyor

kızlar hepinize merhaba öncelikle.o kadar çok sancım varkı çok korkuyorum sabahtan beri bekledım gecer dıye ama gecmedı.vajinanın tam üzerinde adet sancısı gibi desem değil gaz sancısı desem değil tuhaf bişey.ve limon sarısı akıntım var bebeğime bişey mı oluyo acaba çok korkuyorum yardım edin nolur

canım öncelikle sakin ol bebişinin iyi olduğunu düşün en önemlisi bu kanama olmadığı sürece endişeye gerek yok
sarı akıntı idrar yolu intihabına işaret olabilir bunu doktorunla paylaş belki ilaç önerebilir
vajina üstündeki ağrıyı açıkçası tam olarak ne sebep olabilir bilmiyorum

Sanırım böyle uzun süreli sancılarda doktorunu araman gerekiyor canım. Belki idrar yollarında bir enfeksiyon vardır ondan kaynaklanıyordur.

akintinin limon sarisi olmasi normal degil arkadasim bence doktorunu haberdar etmelisin.bu arada o adet sancisi agrisi ara ara bendedeoluyor.panik yapma bence.

kızlar acil birşey sormam lazım..

kendi doktorunuzdan başka doktora gittiğinizde, kendi doktorunuz diğer doktorun kayıtlarından görebiliyormu başka bir doktora gittiğinizi????
tekerleme gibi oldu sorum ama bebişimi merak ediyorum çok ve kendi doktorum ayda bir alıyor beni...ama onu da kırmak istemiyorum başka bir doktora giderek(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…