bende ole hıssedıorm ama yuzuhemen olmus sankı cocumun
15 gun sonrada buymus halını ınsallah koyarım
mLsvT cim daha önce belki okuduysan ben yazmıştım kasık ağrısı vücutdaki değişimle doğan mineral eksikliğinden kaynaklanır ve genelde maden suyu buna önemli ölçüde fayda eder. hafta olarak çoğunuzdan gerideyim ama benim 2, hamileliğim ve ilkide henüz 3 yaşında yani ilkinden hatırladıklarımı yazıyorum
kız buralardamısın bilmiyorum ama benim hamilelik takvimime bakın ne yazıyor sana bebeğinin hareketlerini hissediyorum dediğinde rahim kasılması diyenler okusun özellikleDaha 12 haftamın içindeyim ama bakınız ne yazıyor
Bebeğinizin beyni artık doğum anındaki yapısını aldı ancak henüz daha küçük. Nadir istisnalar dışındabebeğinizin harektlerini hisetmeye başlamamış olmalısınız[/COLOR]. Bebeğinizin yeni oluşan kasları henüz çok zayıf ve rahmim zorlukla genişledi. Bebeğinizin yeri hala kalça çerçeveniz içinde. Bebeğinizin bağırsakları gelişiyor.
hepinize merhaba kızlar.benim cumartesi günü kanamam oldu ve kesilmedi akşamüstü doktorumuza gittik.çok kötüydüm bitik bir haldeydim ve minişimin kıpırtısı da kesilmişti.ağlamaktan gözlerim şiş vaziyetteydi ama ben doktorun yanında da ağlamama engel olamadım. öncesinde doktrla telefonda konuşup durumu anlatmıştım.hastaneye gittiğimde de salya sümük olduğum için dur hemen panik yapma gel önce bebeğimizi bi görelim ondan sonra konuşuruz dedi ve beni hemen ultrasona aldı.eşimin de benden geri kalır yanı yoktu.ağlamıyordu ama kendini tuttuğu için gözleri kan çanağına dönmüştü. sedyeye uzandım, jeli sürdü ve bakmaya başladı.AĞZIMDAN İLK ÇIKAN LAF KALBİ ATIYOR MU ? oldu tam sordum ki bi anda genzime tükürük kaçtı ve ağlamaktan da burnum tıkandığı için nefessiz kalıp doğrulduğum gibi kusarcasına öksürmeye başladım.doktorum rahatla lütfen diye beni telkin etmeye çalştı.tekrar yattım ve yine bakmaya başladı.doktorum ekranı incelerken miniğim kıpraştı ve ben bu sefer gülmeye başaladım orda kıpırdıyo bşy olmamış dedim ve doktorumun yüzüne baktım onayını alabilmeyi umduğum için.o da güldü evet haklısın orda ve kıpırdıyo çünkü az önce öksürürken onu rahatsız ettin dedi nasıl mutlu oldum anlatamam size sonra ekranı bana çevirdi ve bak kesen gayet düzgün kanamanın sebebi bebekten kaynaklı değil, bu da kalp atışı dedi 15+4 tesiniz dedi.11 gün ilerde çıktı az önce hareketini hissettin çünkü her ne kadar yapısı şu an kıkırdak gibi yumuşak olsa da bu kızın kemik yapısı oluşmaya başlamış annesi dedi.ekranda miniğmin zincirkemiğinden, el- bacak ve parmak kemiklerine kadar yumuşak iskeletini gördüm sonra içeriye geçtik.kanamanın kistlerimden dolayı da olabileceğini söyledi.ama şu an kistlerini keseden dolayı döremiyorum, düşük tehlikesi gözükmüyor yine de önlem için daha önce kullandığın iğneden bitane daha yazıyorum bunu yaptr bir tane yeterli şu an dedi.hareketleri hissediyosun çok şanslısın endişelerin azalacak, ilk gebeliklerde bu kadar erken olmasını beklemekle beraber fetüsün gelişimine bağlı olarak bazen bizi de şaşırtabiliyor dedi.günde 10 kez hissetmen gerekiyor artık ama erken dönemde 2 ila en fazla 5 kez duyarsın dedi.bunun için endişelenme çünkü hareketler minik, kemik yapsı da yumuşak olduğu için anacak en kuvvetli olanlarını hissedeceksin ve bu sayısı sürekli artacak, hareketleri duyduğun sürece korkma yalnız sen hareket halinde olduğun zaman kuvvetli olanı da duymazsın dedi.yat dinlen herhangi bir durumda da beni bilgilendir dedi.iğneyi yaptırdık ve pazar akşamı kanamam durdu
Şimdi gelelim VEDA meselesine.ben burda resmimi paylaştm karnımın büyüdüğünü söyledim birileri çıkıp mümkün değil dedi, bebeğimin hareketini hissettiğimi ve bu mutluluğu paylaştım yine birisi çıkıp mümkün değil dedi.Ben paranoyak da değilim rahatsız birisi de değilim burda doktorculuk oynamanın alemi yok.Ne yaşadığımı ben görüyorum ben biliyorum hepimiz öyleyiz.Siz imkansız dediniz diye ben o kıpırtıyıy hissetmemiş mi olacağım yani duyuyorum arkadaşım duyuyorum bu kadar basit!!!tıpmış terimmiş vız gelir ben duyduktan ve doktorum da imkansız olmadığın açıkladıktan sonra.Ben bundan sonra böyle dangalaklıklar ve bilmişlikler yüzünden burda hiçbirşey paylaşmak istemediğim için forumdan ayrılıyorum.BEN SİZLERLE MUTLULUĞMU HEYECANIMI PAYLAŞAMADIKTAN YADA KURSAĞMA DİZMENİZE FIRSAT VERDİKTEN SONRA BURDA OLMAMIN HİÇ BİR ANLAMI YOK, MORELİM BARİ BOZULMASIN!!!Bu zamana kadar sohbet ettiğim, bilgi alışverişinde bulunduğum, zor anımda destek olup mutluluğumu içten paylaşıp benimle birlikte heycanlşanan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.BEN SİZLERİ ÇOK SEVDİM AİLEM OLDUNUZ.UMARIM HEPİNİZ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE DOĞUMLARINZI YAPAR YAVRULARINIZI DA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ BEBEĞİM VE BEN SİZİ SON KEZ KOCAMAN ÖPÜYORUZ HOŞÇAKALIN
NOT:GEREKSİZ CEVAPLARA GEREK YOK DOSTLARIMN İYİ DİLEKLERİ YETER BANA !!!!
sanki bize bakmış gibi burda pek anlayamadım canım ama Maşallah Subannallah
Mehsel cim gelelim sana, ben hak veriyorum sana burda anlayamadığım bir şekilde hanımlar birbrine muhaleft olabiliyor ilk zamanlarda bunu hormonlardan dolayı demiştim normal karşılamıştım ama sonrasında düşünceler olduğunu gördüm, zaten kimse kimseyi okuduğunu pek sanmıyorum bende öncesinden çok özen göstrdiğim halde genellikle okuyucu takılıyorum artık
bunun nedeni ise doğal olarak haftalarımız önde bazı duyumları diğer arkadaşlardan önce yaşıyoruz, burda hemde bilgilendirmeye çalışıyoruz ne biliyim ben sık sık mayıs topiğini okuyorum benden öncekiler ne yaşıyor fikir almak adına, ne olmuş ne bitmiş
burda geçen haftalarda şiddetli baş ağrımı,gece uyutmayan ağlatan kasık ağrımı yazmıştım nolur kızlar birşey söyleyin diye ama kimsede beni iplemedi, o zman ben burası sebebi ile değil yanlış anlamasın cddi bir bunalıma girmiştim en azından hamile hanımlardan bir cevap bekledim, giremediğim zamanlarda yattığım yerden telefondan takip ettim biri yazar birşey veya birşey söyler ama gerksiz bir özenmiş benimkisi
sabahları okuyorum baş ağrısı olan ve kasık ağrısı çeken arkadaşlarım toplu cevabım olsun bu
baş ağrıları normaldir ilaç almamaya çalşın benim 3 gün sürdü ağrıdan hüngür hüngür ağladığımı biliyorum ama bu vücdmzda artan kan basıncından dolayıymış
kasık ağrılarına gelince ritmik sancılar olmadığı sürece sorun yokmuş rahim büyüdüğü için kendine yer açıyormuş bu sırada bir hormon salgılanıp leğen kemiğimiz açılıyormuş
nys bende korkuyorum yazmaya artık ama bendende bi haber var artık 15 haftaya girdim, dün oturduğum yerde ütü yaparken sanırım benim kız 2 kere yokladı
şimdi şudur budur gazdır vs diyebilirsiniz ama insan emin olun anlıyor daha farklı birşey olduğunu sanırımki çok oturduğum için sıkıştı veya denk geldi tv nin sesini bile kıstım yanlış mı anladım hissettim diye ama bir daha öylesi olmadı, şimdi yine beklemedeyim 2 hafta sonra doktor kontrolüm o zaman 18 hafta içersinde olmuş olucaz.
tabı ya teyzelerı kımse bısı demesın benım cocum cınsıyetsız kalsın
o kadar kollarını kaldırdı yavrum bı kısıden baska cınsıyet tahmını yapan olmadı
ben kusmedım ama yavrum sıze kustu
kız buralardamısın bilmiyorum ama benim hamilelik takvimime bakın ne yazıyor sana bebeğinin hareketlerini hissediyorum dediğinde rahim kasılması diyenler okusun özellikleDaha 12 haftamın içindeyim ama bakınız ne yazıyor
Bebeğinizin beyni artık doğum anındaki yapısını aldı ancak henüz daha küçük. Nadir istisnalar dışındabebeğinizin harektlerini hisetmeye başlamamış olmalısınız[/COLOR]. Bebeğinizin yeni oluşan kasları henüz çok zayıf ve rahmim zorlukla genişledi. Bebeğinizin yeri hala kalça çerçeveniz içinde. Bebeğinizin bağırsakları gelişiyor.
ay canım valla ben de cinsiyet tahmini konusunda çok kötüyüm ama miniğe bakınca erkek hissettim :)tabı ya teyzelerı kımse bısı demesın benım cocum cınsıyetsız kalsın
o kadar kollarını kaldırdı yavrum bı kısıden baska cınsıyet tahmını yapan olmadı
ben kusmedım ama yavrum sıze kustu
Demek sende de oldu, ben hic boyle seylere yok su zaman olmali bu zaman olmali diye bakmadm ve valla ne yalan soyleyeyim cok seviniyorum adiniza. Ve merakla da bekliyorm benimkini annecigine bir isaret versin diyee... Hatta surekli konusuyorz falan, acaba bi tepki alir miyim diye bidik olmamiza ragmen gozetliyorum elim karnimda :)
Kızlar hareket konusu açılmışken bir şey sorayım. Haftasonu ayakta iş yaparken gaz yüzünden kalbim sıkıştı. Ciddi ciddi kalbe baskı yapıyor hem de çok can yakıyor. HAmile arkadaşlara sordum, yaşanabiliyormuş, normalmiş.
Asıl sorum şu: Ben bir yandan o acıyı çekerken bir anda midem-kasıklarım arası bir bölgede sıcacık bir akıntı, kayıp gitme hissi yaşadım. Öyle garip bir duygu hissettim ki..Eğer boğazımdan aşağı gitse ya da bir yerden çıkışı olsabaşka şey diyebilirdim. Ama sadece o daracık br alanda sıcacık bir şeyler aktı sanki. Rahim kasılması falan mıdır? ya da, ya da bebek hareketi
benim 7. haftanın içindeyken sağ diz arkasında ağrı oluştu, aynı huzursuz bacak sendromu gibi belirti gösterdi, yorgan bile ağır geliyordu anlattım doktora, her hamilelik farklı seyreder, sende olan bir başka hamilede olmayabilir, bu takviyeyi kullanmaya başla dedi. sonra bunu kullanmaya başladım, haptan mı yoksa belli bir dönem miydi ağrı artık bilemiyorum ama bana iyi gelmişti. zaten bu yapı ya da benzerini yazıyor ağrı şikayeti olan hamilelere doktorlar ama bu hapı devlet ödemediği için farklı hap da yazabilir cnm.
kızlar hepinize merhaba öncelikle.o kadar çok sancım varkı çok korkuyorum sabahtan beri bekledım gecer dıye ama gecmedı.vajinanın tam üzerinde adet sancısı gibi desem değil gaz sancısı desem değil tuhaf bişey.ve limon sarısı akıntım var bebeğime bişey mı oluyo acaba çok korkuyorum yardım edin nolur
kızlar hepinize merhaba öncelikle.o kadar çok sancım varkı çok korkuyorum sabahtan beri bekledım gecer dıye ama gecmedı.vajinanın tam üzerinde adet sancısı gibi desem değil gaz sancısı desem değil tuhaf bişey.ve limon sarısı akıntım var bebeğime bişey mı oluyo acaba çok korkuyorum yardım edin nolur
akintinin limon sarisi olmasi normal degil arkadasim bence doktorunu haberdar etmelisin.bu arada o adet sancisi agrisi ara ara bendedeoluyor.panik yapma bence.kızlar hepinize merhaba öncelikle.o kadar çok sancım varkı çok korkuyorum sabahtan beri bekledım gecer dıye ama gecmedı.vajinanın tam üzerinde adet sancısı gibi desem değil gaz sancısı desem değil tuhaf bişey.ve limon sarısı akıntım var bebeğime bişey mı oluyo acaba çok korkuyorum yardım edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?