Kızlar hareket konusu açılmışken bir şey sorayım. Haftasonu ayakta iş yaparken gaz yüzünden kalbim sıkıştı. Ciddi ciddi kalbe baskı yapıyor hem de çok can yakıyor. HAmile arkadaşlara sordum, yaşanabiliyormuş, normalmiş.
Asıl sorum şu: Ben bir yandan o acıyı çekerken bir anda midem-kasıklarım arası bir bölgede sıcacık bir akıntı, kayıp gitme hissi yaşadım. Öyle garip bir duygu hissettim ki..Eğer boğazımdan aşağı gitse ya da bir yerden çıkışı olsabaşka şey diyebilirdim. Ama sadece o daracık br alanda sıcacık bir şeyler aktı sanki. Rahim kasılması falan mıdır? ya da, ya da bebek hareketi
Sanırım bebeğim hareketlerini net belli edene kadar anlayamayacağım hangisi hareket hangisi değil. Daha önce gebelik yaşamış olanlar 16.haftada hissediyormuş bebeği. Ben şimdi 15. haftadayım ya, belki diyorum artık belli eder kendini.canım tam olarak bilemiyorum ne yorum yapsam yalan olur
daha çok baskı gibi birşeyler gıdıklıyor bir garip hissetiriyor gibi geliyor bana ben kendimce öyle anlamaya başladım
canım benimde öyle ve sürekli hiç geçmiyordu,ilk başlarda bebekten kaynalı diye düşündüm ama diiil,sinüzit illeti geldi buldu gene beni...ilaç almamaya direnicem bakalım ne kadar daha dayanabilicem..
Canım evet normalde antibiyotikle iltihabı kurutuyordu ama şu durumda antibiyoktik almamak için elimden geleni yapıcam,ne kadar bebek için zararsız ilaç verilse bile içim asla rahat etmicek,bakalım bitkisel her yolu denicem..inş geçer :2:
kızlar acil birşey sormam lazım..
kendi doktorunuzdan başka doktora gittiğinizde, kendi doktorunuz diğer doktorun kayıtlarından görebiliyormu başka bir doktora gittiğinizi????
tekerleme gibi oldu sorum ama bebişimi merak ediyorum çok ve kendi doktorum ayda bir alıyor beni...ama onu da kırmak istemiyorum başka bir doktora giderek(((
Aynı hastanede olmadıkça göremez canım benim bildiğim.kızlar acil birşey sormam lazım..
kendi doktorunuzdan başka doktora gittiğinizde, kendi doktorunuz diğer doktorun kayıtlarından görebiliyormu başka bir doktora gittiğinizi????
tekerleme gibi oldu sorum ama bebişimi merak ediyorum çok ve kendi doktorum ayda bir alıyor beni...ama onu da kırmak istemiyorum başka bir doktora giderek(((
O kadar kısa sürdü ki kelebek mi uçtu, akıntı gibi bir şey mi oldu bilemiyorumValla cnm keşke hissetmiş olsamda bilsem malesef daha hissedemedimmehsel olaydı şimdi sana cevap verebilirdi:44: ama çevremde duyduğum kadarıyla içinde kelebekler uçuşuyo gibi bişey oluyomuş :)
Bu arada benim test sonuçlarım çıktı bugün doktor mükemmele yakın dedi çok şükürcinsiyete bidaha baksakmı dedim yok dedi 26 aralık gibi bakıcaz dedi bakmadı neyse bunada şükür :) bu arada hcg değerim 38.9 çıkmış valla unutkanlığımı maruz görün bu aralar çok unutknım 50 nin altı erkekmi oluyodu :44:
Sanırım bebeğim hareketlerini net belli edene kadar anlayamayacağım hangisi hareket hangisi değil. Daha önce gebelik yaşamış olanlar 16.haftada hissediyormuş bebeği. Ben şimdi 15. haftadayım ya, belki diyorum artık belli eder kendini.
Bu arada benim test sonuçlarım çıktı bugün doktor mükemmele yakın dedi çok şükürcinsiyete bidaha baksakmı dedim yok dedi 26 aralık gibi bakıcaz dedi bakmadı neyse bunada şükür :) bu arada hcg değerim 38.9 çıkmış valla unutkanlığımı maruz görün bu aralar çok unutknım 50 nin altı erkekmi oluyodu :44:
benim 7. haftanın içindeyken sağ diz arkasında ağrı oluştu, aynı huzursuz bacak sendromu gibi belirti gösterdi, yorgan bile ağır geliyordu anlattım doktora, her hamilelik farklı seyreder, sende olan bir başka hamilede olmayabilir, bu takviyeyi kullanmaya başla dedi. sonra bunu kullanmaya başladım, haptan mı yoksa belli bir dönem miydi ağrı artık bilemiyorum ama bana iyi gelmişti. zaten bu yapı ya da benzerini yazıyor ağrı şikayeti olan hamilelere doktorlar ama bu hapı devlet ödemediği için farklı hap da yazabilir cnm.
tam bilmiyorum farklı bir doktora gitmedim ama sistem nasıl işliyordur fikrim yok en azından önceki test sonuçlarını götürmende fayda olbilir
Aynı hastanede olmadıkça göremez canım benim bildiğim.
O kadar kısa sürdü ki kelebek mi uçtu, akıntı gibi bir şey mi oldu bilemiyorum
Maşallah50 altı erkek diyorlar ama tutmayanlar da varmış.
canım doktorumdan duyduğum kadarıyla sağlık bakanlığının resmi sitesi var bu konuyla ilgili ve özel hastane devlet hastanesi sağlık ocağı hepsi aynı siteye veri giriyor ve verileri görebiliyorlar
Sanırım görmüyor. Çünkü benim 2.ayımda kahverengi akıntım olmuştu. Hem en yakın hastaneye gitmiştim, hem de pazar günü kendi gittiğim hastanenin aciline gitmiştim. Doktorun hiç haberi yoktu. Ben söyleyince haberi oldu.
Sanırım bebeğim hareketlerini net belli edene kadar anlayamayacağım hangisi hareket hangisi değil. Daha önce gebelik yaşamış olanlar 16.haftada hissediyormuş bebeği. Ben şimdi 15. haftadayım ya, belki diyorum artık belli eder kendini.
Eninde sonunda hissedeceğiz ama sabırsızlık işte.ben de senin gibi hissediyorum arkadaşım :) uzun uzun bekliyorum hadi hareket etsin diye. bağırsaklarım hareket ediyo hemen elimi koyuyorum ama hissedemiyorummm :/
CANIM bu adreste bir doktor aynı soruyu soran birine cevap yazmış.istersen bir bak.kala k ve hamilelik benim anladığım senin doğumun kesinlikle sezeryan ile olacak.
tabiki artık hareketlerini hafif hafif de olsa hissedeceksin.benim 2. hamileliğim ve 3,5 aydan sonra ilk hareketler sanki suyun içinde birşey dalgalanır gibi yada içinde bişey yüzüyor gibi olur.ve size ufak bir ipucu bu doktorumun tioları kızlar :) çok sessiz bir mekanda hareketsiz bir saat kadar sol tarafınıza yatın hareket ettiğini derinden hissedeceksiniz.14 haftanın üstünde olanlar...
Bu arada benim yumurcak kendini belli ediyor artık. Karnım şişti top gibi. Ben yusyuvarlak olacağımı düşünürken sadece göbeğim ve bir miktar kalçam büyüdüArtık saklanamıyoruz
Bir de yürürken sanki göbeğime bir ağırlık bağlanmış gibi hissediyorum
Benimkinin cinsiyeti belli değil henüz. Ama içimdeki ses %99 erkek diyoroleeeeeeeeeeeey
bende diyorumki gece niye dönerken içimde birşey yuvarlanır gibi oluyorgenellikle sol tarafıma yatıyorum ben sağa dönerken gece uykumdan uyandırıyor beni
ayh seninkide erkekti dimi tatlımgöbüşler erkeklerde sanki daha erken çıkıyor gibi geldi bana tabi sallamışta olabilirim
dün bende dolanırken artık eski performansımın olmadığını anladım benimde direk bele vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?