2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Valla cnm keşke hissetmiş olsamda bilsem malesef daha hissedemedimmehsel olaydı şimdi sana cevap verebilirdi:44: ama çevremde duyduğum kadarıyla içinde kelebekler uçuşuyo gibi bişey oluyomuş :)

Bu arada benim test sonuçlarım çıktı bugün doktor mükemmele yakın dedi çok şükür cinsiyete bidaha baksakmı dedim yok dedi 26 aralık gibi bakıcaz dedi bakmadı neyse bunada şükür :) bu arada hcg değerim 38.9 çıkmış valla unutkanlığımı maruz görün bu aralar çok unutknım 50 nin altı erkekmi oluyodu :44:

canım tam olarak bilemiyorum ne yorum yapsam yalan olur
daha çok baskı gibi birşeyler gıdıklıyor bir garip hissetiriyor gibi geliyor bana ben kendimce öyle anlamaya başladım
Sanırım bebeğim hareketlerini net belli edene kadar anlayamayacağım hangisi hareket hangisi değil. Daha önce gebelik yaşamış olanlar 16.haftada hissediyormuş bebeği. Ben şimdi 15. haftadayım ya, belki diyorum artık belli eder kendini.

Antibiyotik konusunda direnmiştim sonra doktor bunun daha tehlikeli olduğunu söyledi o mikroplar bebeğe daha fazla zarar verebilirmiş.Sen çok bol su ile beraber eğer doktorun verdiyse iç bence yoksa çok basit birşeye antibiyotik vermiyorlar zaten, bende zinnat kullanmıştım.Tabi yinede sen bilirsin inşallah en kısa zamanda iyileşirsin

tam bilmiyorum farklı bir doktora gitmedim ama sistem nasıl işliyordur fikrim yok en azından önceki test sonuçlarını götürmende fayda olbilir

Aynı hastanede olmadıkça göremez canım benim bildiğim.
O kadar kısa sürdü ki kelebek mi uçtu, akıntı gibi bir şey mi oldu bilemiyorum

Maşallah 50 altı erkek diyorlar ama tutmayanlar da varmış.

canım doktorumdan duyduğum kadarıyla sağlık bakanlığının resmi sitesi var bu konuyla ilgili ve özel hastane devlet hastanesi sağlık ocağı hepsi aynı siteye veri giriyor ve verileri görebiliyorlar

canım illaki kalıplaşmış haftalra uymak zorunda değilsin bu snin bebeğinin gelişmesiyle rahminle algınla çok alakalı herkese göre değişir
ben kendi doktoruma sorduğumda baya gülmüştü normalde 16 dan sonra hissediliyor ama bendeki nasıl hisse 22 de anca hissetmiştim dedi güldük baya

50 altı erkek ama canım ozzy nin 50 üstü ve erkek bence çokta göz önünde bulundrlcak birşey değil ama bir genelleme var:)
ve sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim maşallah darısı diğer hamişlerimize

ayy cnm benimde aynen öle oldu bacağımı koyucak yer bulamıyodum ama benim baya ağrıdı. ama benim hamilelikten öncede oluyodu arada nemli havalarda falan. bugün doktora sölemeyide unuttum ben doktora gidince zaten beynimden herşey siliniyor alıştım bu duruma bide ağrırsa olmazsa sölerim doktora

Sanırım görmüyor. Çünkü benim 2.ayımda kahverengi akıntım olmuştu. Hem en yakın hastaneye gitmiştim, hem de pazar günü kendi gittiğim hastanenin aciline gitmiştim. Doktorun hiç haberi yoktu. Ben söyleyince haberi oldu.

tam bilmiyorum farklı bir doktora gitmedim ama sistem nasıl işliyordur fikrim yok en azından önceki test sonuçlarını götürmende fayda olbilir

Aynı hastanede olmadıkça göremez canım benim bildiğim.

O kadar kısa sürdü ki kelebek mi uçtu, akıntı gibi bir şey mi oldu bilemiyorum

Maşallah 50 altı erkek diyorlar ama tutmayanlar da varmış.

canım doktorumdan duyduğum kadarıyla sağlık bakanlığının resmi sitesi var bu konuyla ilgili ve özel hastane devlet hastanesi sağlık ocağı hepsi aynı siteye veri giriyor ve verileri görebiliyorlar

çoook teşekkür ederim kızlarrr:)))
minnoşlarınızı çook öptüm

teşekkür ederim cnm...sanırım ben de gidicem :)))

Bu arada benim yumurcak kendini belli ediyor artık. Karnım şişti top gibi. Ben yusyuvarlak olacağımı düşünürken sadece göbeğim ve bir miktar kalçam büyüdü Artık saklanamıyoruz

Bir de yürürken sanki göbeğime bir ağırlık bağlanmış gibi hissediyorum

ben de senin gibi hissediyorum arkadaşım :) uzun uzun bekliyorum hadi hareket etsin diye. bağırsaklarım hareket ediyo hemen elimi koyuyorum ama hissedemiyorummm :/

tabiki artık hareketlerini hafif hafif de olsa hissedeceksin.benim 2. hamileliğim ve 3,5 aydan sonra ilk hareketler sanki suyun içinde birşey dalgalanır gibi yada içinde bişey yüzüyor gibi olur.ve size ufak bir ipucu bu doktorumun tioları kızlar :) çok sessiz bir mekanda hareketsiz bir saat kadar sol tarafınıza yatın hareket ettiğini derinden hissedeceksiniz.14 haftanın üstünde olanlar...

ben de senin gibi hissediyorum arkadaşım :) uzun uzun bekliyorum hadi hareket etsin diye. bağırsaklarım hareket ediyo hemen elimi koyuyorum ama hissedemiyorummm :/
Eninde sonunda hissedeceğiz ama sabırsızlık işte.
Bazen hamile olduğum çıkıyor aklımdan. Hareket ederse hep aklımda olur, hamileliğimi daha çok hissederim diyorum. Bir de belki kocam da bana "sağlamsın, iyisin" muamelesi yapmaz da daha kibar, daha düşünceli davranır

kizlar 3 aydir hic bulantim yoktu.taaki birkac gun oncesine kadarama sadece sabahlari oluyor oda.birde subklinik hipotiroid hastasi oldugum icin icmem ac karnina icmem gereken bir ilac var.cikartinca haplarida cikartiyormuyumdur acaba.doktoruma da ulasamadim bugun

oleeeeeeeeeeeey
bende diyorumki gece niye dönerken içimde birşey yuvarlanır gibi oluyor genellikle sol tarafıma yatıyorum ben sağa dönerken gece uykumdan uyandırıyor beni

ayh seninkide erkekti dimi tatlım göbüşler erkeklerde sanki daha erken çıkıyor gibi geldi bana tabi sallamışta olabilirim
dün bende dolanırken artık eski performansımın olmadığını anladım benimde direk bele vuruyor

Benimkinin cinsiyeti belli değil henüz. Ama içimdeki ses %99 erkek diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…